I forhold til kvalitet og prisleje er det faktisk muligt at finde rigtigt mange fede skjorter til mænd, hvor kvaliteteten er høj og prisen relativt lav.

Men hvad er en relativt lav pris, tænker du måske spørgende?

I min verden er en relativt lav pris på en lækker skjorte omkring de 600 kroner. En dyr skjorte koster på den anden side af 1000 kroner, men så er det som regel også et fint premium mærke og/eller særligt fint materiale.

Jeg er dog kommet til den konklusion, at det ikke er nødvendigt at kaste mange penge efter en skjorte, hvis det blot drejer sig om høj kvalitet.

Til gengæld er det ofte nødvendigt at betale den højere pris, hvis det er et særligt lækkert design, du er på udkig efter.

Formelle & Business skjorter

Klassisk hvid Eton business skjorte

fede skjorter til mænd

Eton / 1099 / Gå til shop

Medmindre du har adresse på månen, er du bekendt med Eton. Eton er nemlig synonymt med herreskjorter af fineste karat.

Modsat mange af de konkurrerende skjorteproducenter har Eton den fordel, at de udelukkende specialiserer sig i skjorter til mænd. Og det betyder altså, at i højere grad har resourcer til at perfektionere deres håndværk.

Hvis du er på udkig efter THE business shirt i hvid, er Eton’s hvide bestseller det bedste valg.

Klassisk sort Eton business skjorte

fede skjorter til mænd

Eton / 1099 / Gå til shop

Eton har en eventyrlig lang liste af skjortedesigns i alverdens farver og detaljer, hvorfor det kan være svært at bestemme sig for hvilken skjorte, man skal vælge.

Det er lidt ligesom dengang, man var lille og stod i bland-selv-slikbutikken med en tyver i hånden og 16×16 slikmuligheder. Det var tortur for man ville jo gerne have det hele.

Er du typen, som blot vil have det klassiske og tidløse, er det heldigvis ikke så svært at træffe en beslutning. Her er det Eton’s sorte bestseller skjorte, som er skræddersyet til et gråt jakkesæt.

Klassisk blå Eton business skjorte

fede skjorter til mænd

Eton / 1099 / Gå til shop

Hvis, sort og blå er de vigtigste skjortefarver. Og hvis du er det, jeg kalder, corporate slave er det afgørende, at du har en stor kollektion af alle tre.

Her har du den klassiske blå business skjorte, som mere eller mindre kan sammensættes med hvilket som helst jakkesæt. Blå skjorter gør generelt bare livet nemmere, hvor min personlige anbefaling er at kombinere med et blåt jakkesæt. Dét ser jo bare lækkert ud.

Formel hvid Eton skjorte med blå knapper

fede skjorter til mænd

Eton / 1099 / Gå til shop

Jeg kan personligt godt lide at skille mig ud fra mængden ved at vælge en skjorte, der er unik på den ene eller anden måde, hvilket denne Eton skjorte er et glimrende eksempel på.

Noget så enkelt som et blå knapper kan gøre en hvid formel skjorte sin helt egen. What’s not to love?

Klassisk pink Eton business skjorte

fede skjorter til mænd

Eton / 1199 / Gå til shop

Farver! De er hamrende vigtige. Og derfor skal du ikke være bleg for at hoppe i dem. Slet ikke sådan en pink bandit som vi har fat i her.

Hvis du går i jakkesæt til dagligt, er det ekstra vigtigt af og til at skifte de klassiske farver ud (hvid, blå og sort). Ellers bliver det efter min mening for kedeligt.

Og hvis du skulle være bange for pangfarver som pink, kan du se, at der altså findes forskellige nuancer, som ikke alle er lige iøjenfaldende. Denne pink Eton skjorte har ramt den helt perfekte nuance, hvor der hverken er for lidt eller for meget af det gode.

Slimfit hvid skjorte med sorte knapper

fede skjorter til mænd

van Laack / 949 / Gå til shop

van Laack er på pletten og igen er det en slimfit hvid skjorte, men med sorte knapper og det kan vi lide.

En hvid skjorte med sorte knapper er nemlig et dejligt alternativ til den kridhvide skjorte.

Selvom skjorten er meget business agtig i stoffet vil jeg ikke tøve med at bruge den til et business casual outfit.

Formel hvid skjorte uden synlige knapper

fede skjorter til mænd

van Laack / 1195 / Gå til shop

Ud fra van Laacks kollektion af hvide skjorter at dømme er det svært ikke at blive lidt smålun på brandet i det hele taget. Det er nemt at få øje på den tankevirksomhed, der gemmer sig bag deres designerskjorter.

Denne hvide skjorte uden synlige knapper er skræddersyet til gallafesten, hvor herren skal i kjole og hvidt.

Marineblå skjorte til gallafesten

fede skjorter til mænd

Eton / 999 / Gå til shop

Sort og blå komplementerer hinanden rigtigt godt. Det er ikke alle som er enige i det, men jeg holder fast ved min mening. Derfor tøver jeg heller ikke med at anbefale denne formelle marineblå skjorte til et eksempelvis sort jakkesæt. Prøv at visualisere sådan et outfit. Et hamrende skarpt jakkesæt i sort med et par sorte laksko, denne skjorte og en matchende blå lommeklud.

Sort gallaskjorte

fede skjorter til mænd

Pierre Balmain / 2295 / Gå til shop

Der findes mange forskellige skjorter, som kan bruges til de helt fine begivenheder. Denne sorte skjorte fra Pierre Balmain topper vel nok listen over de mest oplagte og i øvrigt mest classy af slagsen.

Det skyldes selvfølgelig de nydelige brystfolder samt den alternative, men velkendte kinakrave. Skjorten vil sikre, at herren fremstår gennemført med en edge over de andre.

Elegant marineblå skjorte med hvide knapper

fede skjorter til mænd

Gant / 699 / Gå til shop

Gants skjorter kan langt henad vejen sammenlignes med Ralph Laurens. Dog er der den primære forskel, at Gant er svært glade for brystlommer. Altså sådan virkeligt glade.

Forleden var jeg nede i Gants flag ship store i Melbourne. Udvalget af skjorter var pænt. Skide pænt faktisk, men der var altså ikke en eneste skjorte uden brystlomme, hvilket var et problem, da jeg stod og skulle bruge en suit up skjorte.

Nå, men der er nu ikke noget i vejen med brystlommer. Det er blot vigtigt at pointere, da de kan være nemme at overse, når shopping foregår over nettet.

Slimfit hvid business skjorte

fede skjorter til mænd

Reiss / 999 / Gå til shop

Der er rigtigt mange om buddet i dette udvalg af 69 fede skjorter til mænd, når det kommer til de hvide modeller. Og alle er næsten lige gode og for en gangs skyld er det ikke van Laack som er afsenderen, men Reiss som jeg i øvrigt ikke har det store kendskab til.

Dog har jeg netop læst mig frem til, at det er et modehus som lægger al vægt på innovation og design driven commitment. Ja, hvis ikke du allerede er solgt, så er du en svær nød at knække.

Elegant rød skjorte til jakkesæt

fede skjorter til mænd

Calvin Klein / 549 / Gå til shop

Når du skal på første date med en pige, som har potentiale til at være den eneste ene, kan du passende vælge et sort jakkesæt og denne røde skjorte i forlængelse af en stor buket roser. Ja, det virker måske lidt i overkanten, men kvinder elsker romantik. Det er også derfor de ser serier som Days of Our Lives og Dallas.

Eksklusiv blå skjorte mørkeblå knapper

fede skjorter til mænd

Eton / 1195 / Gå til shop

Min personlige favorit af denne artikels udvalg af Eton-skjorter er denne eksklusive blå skjorte med mørkeblå knapper. Den stinker af det gode liv og kan sættes ind i forbavsende mange konstellationer.

Brug den i jakkesættet. Brug den med et par jeans. Ja, brug den med et par shorts for den sags skyld.

Formel hvid skjorte til galla

fede skjorter til mænd

Mauro Grifoni / 1595 / Gå til shop

Stille og roligt bevæger vi os mod enden af det efterhånden udmattende udvalg. Derfor er dette også den sidste hvide skjorte på menuen fra gengangeren, Mauro Grifoni.

Det er igen en nydelig hvid skjorte til gallafesten og lignende specielle begivenheder. Det der gør denne skjorte anderledes er knapperne som er gemt væk af folden samt den runde dobbeltfold, der giver sig til kende ved brystet. Altså en rigtig lækker skjorte som er svær at være negativ over.

Elegant blå Ralph Lauren skjorte

fede skjorter til mænd

Polo Ralph Lauren / 899 / Gå til shop

Jeg har helt bevidst sparet på Ralph Lauren skjorterne, da læseren er fint bekendt med dem. Alligevel vil jeg ikke fjerne fokus 100% procent fra det klassiske modehus.

Som modeblogger er det næsten min pligt at minde om, hvor storslået et mærke Ralph Lauren er. Og lige så storslået er denne elegante blå skjorte, som burde hænge i enhver herres garderobe.

Mørkegrøn business skjorte

fede skjorter til mænd

Olymp Level 5 / 599 / Gå til shop

Grønne skjorter er ikke særligt udbredt. Slet ikke når det kommer til de grønne business skjorter. Dog findes der faktisk nogle lækre grønne skjorter, som ikke er for vilde til kontorbruget. Hvad tænker du eksempelvis om denne mørkegrønne skjorte? Personligt ville jeg elske at smide den ind i et gråt jakkesæt, men jeg ville heller ikke have noget imod at bruge den i et casual outfit med et par lækre chinos og sneakers.

Klassisk hvid Hugo Boss skjorte

skjorter mænd

Hugo Boss / 599 / Gå til shop

Lige så godt som vi kender Hugo Boss, lige så klassisk er sådan en helt almindelig hvid skjorte.

Læg i øvrigt mærke til hvordan Hugo Boss skjorter er begyndt at blive en hel del billigere. Mig bekendt har de indtil fornyligt stået i som regel 800 kroner og opad.

Det kan vi ikke klage over, så længe kvaliteten naturligvis stadig er efter tyske standarder.

Hvid Vivienne Westwood skjorte

skjorter mænd

Vivienne Westwood / 1395 / Gå til shop

Det kan godt være, at Vivienne Westwood er kendt for at lave store bryllupskjoler til halve og hele millioner, men der er altså også nogle designere fra modehuset, som forstår sig på at lave nydelig herreekvipering.

Hvad siger du eksempelvis til sådan en pæn hvid skjorte komplementeret af knapper i kontrastfarver? It looks pretty pretty, hvis du spørger mig.

Eksklusiv mørkeblå JOOP skjorte

skjorter mænd

JOOP! / 649 / Gå til shop

Skjorten er eksklusiv, men prisen ganske tilgængelig for alle. Ligesom Hugo Boss er JOOP! begyndt at sænke priserne på deres skjorter.

Og lige nøjagtigt JOOP! kan du være helt tryg ved at købe skjorter fra. De laver nogle fantastiske produkter, og særligt når det kommer til deres business skjorter.

Hvis du kun måtte vælge én blå skjorte, ville du gøre klogt i at vælge sådan en mørkeblå lækkerbisken. Den passer både til jakkesættet og de mere hverdagsagtige outfits med chinos og jeans.

Formel hvid skjorte

fede skjorter til mænd

van Laack / 1195 / Gå til shop

Apropos Eton og business skjorter er van Laack også et glimrende mærke. Selvom det lyder hollandsk er det faktisk af tysk oprindelige og i Tyskland har man om nogen forstand på dét at lave lækre skjorter.

I min optik kommer du ikke i nærheden af en formel hvid skjorte, der er mere lækker. Den er oplagt til gallafesten og habitten. Puha, det er elegant.

Elegant marineblå skjorte med hvide knapper

fede skjorter til mænd

Eton / 1295 / Gå til shop

Eton er du garanteret bekendt med. Det er nemlig også en af klassikerne indenfor skjorter i fremragende kvalitet og design, men i stedet for oxfordskjorterne, er Eton mere kendt for formelle skjorter til jakkesæt og i det hele taget finere begivenheder.

Samtidig laver Eton også enormt mange forskellige designs og mindst lige så vigtigt; pasformer. Som regel går jeg efter deres slimfit eller super slimfit, men det afhænger selvfølgelig af, hvad man føler sig bedst tilpas i.

Pæn marineblå skjorte

fede skjorter til mænd

Eton / 1295 / Gå til shop

Men hvis du ikke er så tosset med hvide knapper, findes denne næsten identiske model også bare med matchende marineblå knapper.

Stilren blå skjorte uden synlige knapper

fede skjorter til mænd

Joseph / 1795 / Gå til shop

Har du det sådan, at det ikke kan blive stilrent nok? At selv skjortens knapper er et irritationsmoment for dig?

Så har du en løsning i form af denne særdeles stilrene blå skjorte, hvor knapperne diskret er gemt bag en skjortefold.

En sådan hang til stilrenhed koster selvfølgelig også, hvorfor du må af med godt 1800 kroner for denne lækkerbisken.

Eksklusiv blå business skjorte

fede skjorter til mænd

Eton / 1095 / Gå til shop

Eton er særligt kendt for deres blå skjorter, som de laver i så mange lækre nuancer. Her er det en eksklusiv blå nuance, som igen henvender sig til det formelle outfit.

Skjorten har en særligt lækker detalje i form af de sorte knapper. Netop de sorte knapper gør skjorten velegnet til de mørke jakkesæt.

Slimfit hvid skjorte

fede skjorter til mænd

Eton / 1095 / Gå til shop

Eton er særdeles dygtige til at lave subtile detaljer til en klassisk skjorte. Denne hvide formelle skjorte har nemlig fået sig en blå detalje ved knappeåbningerne. Hvorfor det?

Fordi en hvid kontorskjorte godt kan blive kedelig i længden. Jeg keder mig hurtigt, hvis det bliver alt for ordinært, men det betyder selvfølgelig ikke, at jeg ikke ejer en helt hvid formel skjorte.

Klassisk formel skjorte i sort

fede skjorter til mænd

Patrizia Pepe / 1105 / Gå til shop

Jeg må nok erkende, at det er sjældent der sniger sig en sort skjorte omkring min krop. Det skyldes primært, at jeg godt kan lide lyse farver. Og farver.

Men vi kan selvfølgelig ikke alle gå i lyse farver, og så er der forøvrigt intet i vejen med en flot sort skjorte. Her har vi at gøre med en klassisk formel skjorte i sort, som eksempelvis ville fremstå fortryllende flot med et blåt jakkesæt.

Formel lyseblå skjorte

fede skjorter til mænd

van Laack / 1195 / Gå til shop

Hvis du har scrollet hele vejen hertil, har jeg svært ved at tro, du ikke er smaskforelsket i van Laack. van Laack er nemlig mit nye personlige favoritmærke, når det kommer til formelle skjorter til mænd.

For det er ret svært at konkurrere med denne smukke lyseblå skjorte, ikke? Jo!

Casual skjorter

Blå business casual skjorte

fede skjorter til mænd

Morris Stockholm / 999 / Gå til shop

Det kan ikke rigtigt komme som en overraskelse at Morris Stockholm er i stand til at lave pæne skjorter. Morris Stockholm er nemlig, ikke helt chokerende, fra Sverige, og de svenskere har altså forstand på klassisk herremode.

Denne skjorte er sådan en jeg forelsker mig i sekundet jeg får øje på den. Årsagen hertil er at skjorten er klassisk med en lille ingrediens af spraglethed.

Blå ternet skjorte

fede skjorter til mænd

Gant / 699 / Gå til shop

Jeg plejer at sige denne type blåternede skjorter er som skræddersyet til fædre i sluttrediverne og startfyrrerne.

Du ved, den der far som har styr på tilværelsen og organiseret sit liv til punkt og prikke. Fartypen som har irriterende meget overskud og en løsning til alt. Er du enig?

Meleret kongeblå skjorte

fede skjorter til mænd

Mauro Grifoni / 1195 / Gå til shop

Kongeblå er konge. Det er den nuance, som hitter max, hvis vi skal tale så det også kan forstås på de randrusianske breddegrader. Derfor er denne kongeblå skjorte selvfølgelig ligeledes konge.

Det er igen italienske Mauro Grifoni, som står bag genistregen. Udover den lækre kongeblå er skjorten også velsignet med en meleret tekstur, som giver bløde knæ.

Elegant mørkeblå skjorte

fede skjorter til mænd

Boggi / 799 / Gå til shop

Jeg elsker kornet stof. Det er skide elegant, men samtidig også casual. Denne skjorte er essensen af god stil. Det er pænt, men ikke kedeligt. Det er elegant, men ikke for meget. What’s not to love?

Afslappet sølvgrå skjorte

fede skjorter til mænd

Tiger of Sweden / 949 / Gå til shop

Bortset fra blå og hvide skjorte er der ikke mange andre farver, som kan konkurrere med grå. Og slet ikke en sølvgrå.

Jeg har selv en skjorte fra Tiger of Sweden, som næsten er identisk. Den er jeg enormt glad for. Derfor ville du sikkert også blive enorm glad for denne her.

Hvid Thom Browne skjorte

skjorter mænd

Thom Browne / 4025 / Gå til shop

En hvid skjorte til lidt over 4000 kroner? Det lyder som det rene vanvid. Ikke desto mindre er det prisen for denne klud.

Til gengæld er det ikke hvilken som helst klud. Afsenderen er naturligvis Thom Browne, som i øjeblikket er svær at overgå, når det kommer til brand og overall hotness.

Meleret blå NN07 skjorte

skjorter mænd

NN07 / 1040 / Gå til shop

Danske NN07 er blandt de modehus, der er toneangivende, når det kommer til at sætte rammerne for de sidste nye skandinaviske trends.

Denne skjorte fremstår umiddelbart ganske almindelig, men den er unik på flere forskellige måder. Læg eksempelvis mærke til kinakraven, brystlommen og den i øvrigt lidt mere løse pasform.

Meleret grøn Gant Rugger skjorte

skjorter mænd

Gant Rugger / 745 / Gå til shop

Denne skjorte fra Gant Rugger minder lidt om NN07-modellen både med sit melerede stof, hvid knapper og en diskret brystlomme.

Den eneste umiddelbare forskel består i skjortens klassiske krave, som Gant er kendt for at udstyre de fleste af deres skjorter med.

Cremehvid Oliver Spencer skjorter

skjorter mænd

Oliver Spencer / 1265 / Gå til shop

Den her skjorte bliver du glad for. Se lige den helt igennem smooth farve, de stilrene linjer og kinakraven.

Til lige under 1300 kroner hersker der ingen tvivl om, at skjorten er et godt køb, og at du i øvrigt også kommer til at bruge den flittigt.

Klassisk pink Ralph Lauren skjorte

fede skjorter til mænd

Polo Ralph Lauren / 1095 / Gå til shop

Der gemmer sig en Ralph Lauren skjorte hist og her af de i alt 69 fede skjorter til mænd. Og de er allesammen skide lækre. Her er det endnu en klassisk Ralph Lauren skjorte, men i en forbandet flot pink.

Nogle mænd synes det er lidt umandigt at gå i denne slags farver, men det er altså noget forkvaklet sludder.

En mand i pink signalerer selvsikkerhed, overskud og sans for god stil. Selvfølgelig kan du bruge argumentet, at det er smag og behag, men pink vil altid være en flot farve.

Klassisk grå skjorte med brystlomme

fede skjorter til mænd

Mauro Grifoni / 1295 / Gå til shop

Italienske Mauro Grifoni laver kontemporær ekvipering til mænd, hvor grundtanken er at spille på de kreative tangenter.

Måske er netop denne klassiske grå skjorte med brystlomme ikke specielt kreativ eller innovativ for den sags skyld, men ofte kan denne kreativitet godt være subtil, hvor det kun er De med sans for detaljer, som lægger mærke til det.

Meleret grå skjorte med brune knapper

fede skjorter til mænd

Human Scales / 1095 / Gå til shop

Jeg er stor tilhænger af casual skjorter, da det er dem jeg går mest i. Jeg går sjældent i formelle skjorter til dagligt, da jeg arbejder på caféer, fællesområder og lignende. Derudover synes jeg ikke formelle skjorter er særligt behagelige at have på, når omgivelserne er afslappede.

Retter vi fokus mod netop denne skjorte, er jeg særligt begejstret for den melerede grå i kombination med de brune knapper. Det er både elegant og casual, hvor særligt brystlommen bidrager til sidstnævnte.

Casual mørkeblå skjorte

fede skjorter til mænd

Hope 1295 / Gå til shop

Fortsat i sporet med casual skjorter til mænd har vi igen en skjorte med et hint af det melerede element, som er blandet sammen med en nydelig mørkeblå, der flot komplementeres af hvide knapper og en brystlomme, hvor du kan gemme din smartphone. Skjorten egner sig perfekt til mit yndlings-outfit, som består af loafers, chinos og blazer.

Mørk skovmandsskjorte

fede skjorter til mænd

Makia / 749 / Gå til shop

Som diametral modsætning til den hvide formelle skjorte, har vi skovmandsskjorten. Det er en lidt alternativ skovmandsskorte, idet ternene er noget større, samtidig med at designet i det hele taget er lidt mere stilrent.

Ikke desto mindre er det en pæn skjorte, som netop gør sig velegnet til weekenden i sommerhuset og lignende afslappede aktiviteter.

Casual hvid skjorte med prikker

fede skjorter til mænd

Michael Kors / 949 / Gå til shop

Michael Kors skuffer sjældent og denne pæne casual skjorte med prikker er selvfølgelig heller ikke nogen undtagelse. Selvom det er en casual skjorte, kan den sagtens bruges til et jakkesæt.

Jeg bruger næsten altid casual skjorter sammen med jakkesæt, da jeg godt kan lide at tage toppen af det formelle.

Casual sort skjorte

fede skjorter til mænd

Sand / 999 / Gå til shop

Længere oppe havde vi at gøre med en sort formel skjorte. Her har vi at gøre med en sort casual skjorte fra Sand, som har et meget diskret mønster, jeg i øvrigt ikke helt kan tyde. Men pæn er skjorten da.

Ternet skovmandsskjorte i blå og rød

fede skjorter til mænd

Desigual / 649 / Gå til shop

Hvis du står og mangler en skovmandsskjorte i enten rød eller blå, men ikke kan bestemme dig, har du her en nobrainer af et valg. Skovmandsskjorten er nemlig både rød og blå.

Problem solved.

Stribede skjorter

Stribet Maison Margiela skjorte i sort og hvid

skjorter mænd

Maison Margiela / 3950 / Gå til shop

Du kan vælge at bruge den som pyjamasskjorte, men du kan også sætte den ind i tiltalende outfit med hvide bukser og sorte brogues.

Når man smider lige under 4000 kroner efter en skjorte, skal der også gøres ekstra meget ud af outfittet. Ellers er det spild af penge.

Stribet marineblå skjorte

fede skjorter til mænd

Human Scales / 1095 / Gå til shop

Det er altid 50/50 med stribede skjorter. Enten er det hamrende grimt eller også er det hamrende pænt. Det kommer meget an på, hvor brede striberne er og hvilke farver der kombineres.

Denne marineblå skjorte med striber falder under de gode halvtreds procent. Normalt er striberne vertikale, da vertikale striber sikrer en mere slank figur.

Denne skjorte har horisontale striber, men takket være de smalle hvide striber og ærmernes vertikale afslutning, kan du være helt rolig. Du vil ikke lige en spækhugger i denne skjorte. Du vil ligne en classy herre.

Stribet skjorte i lyseblå

fede skjorter til mænd

Gant / 799 / Gå til shop

Nogle ville påstå, at netop denne skjorte henvender sig til den forkælede advokatsøn, der får alt, hvad han peger på, hvilket i teorien kunne være mig, selvom farmand godt nok er pensioneret.

Dog synes jeg, at det er synd at smide et prædikat på denne slags skjorter, for de er jo skide pæne. Selvom sådan en stribet lyseblå skjorte fremstår fin, smart og fancy, kan vi ikke lave om på, at det faktisk er en casual skjorte velegnet til chillaxation.

Og det gør ikke spor, at man ser godt ud, mens man chiller.

Klassisk blå oxfordskjorte med striber

fede skjorter til mænd

Lyle & Scott / 799 / Gå til shop

Den ligner til forveksling Ralph Laurens klassiske oxfordskjorte og i sidste ende er det nok også den samme skjorte. Lyle & Scott ved nemlig godt hvordan man laver luksuskvalitet til en pris, der ikke smadrer sparegrisen.

Prisen er øvrigt den samme som Ralph Laurens oxfordskjorte. Så kan man selvfølgelig spørge sig selv. Hvorfor skal jeg vælge en skjorte fra Lyle & Scott?

Det skal du, fordi forandring fryder.

Stribet lyseblå skjorte

fede skjorter til mænd

van Laack / 1095 / Gå til shop

Såfremt du keder dig enormt meget og læser teksterne til samtlige 69 fede skjorter til mænd, er du allerede bekendt med van Laack og du vil derfor også være glimrende klar over, den høje kvalitet den tyske tøjsnedker repræsenterer.

Netop denne stribede skjorte i lyseblå kunne godt ligne overdelen til en pyjamas. Dog kunne det også ligne en pæn skjorte til kontorbrug.

Blomstrede skjorter

Eksklusiv Saint Laurent skjorte med blomster

skjorter mænd

Saint Laurent / 5885 / Gå til shop

Det måske en af de dyreste skjorter, jeg nogensinde har set. Ligeledes er det også en af de mest specielle.

Hvis man begiver sig ud i et køb af denne skjorte, skal det være fordi, at man har en helt særlig skjorte-fetish.

Jeg siger ikke, at skjorten er grim. Tværtimod, men det er altså ikke skjorten, som du tager på en almindelig tirsdag formiddag.

Eller det er der ikke noget i forvejen for, men pointen er, at skjorten bør købes, fordi der er et særligt formål med den.

Kunne den ikke være genial at have på sammen med et rødt jakkesæt, hvid lommeklud og et par cremehvide laksko? You betcha.

Denimskjorter

Klassisk lyseblå denimskjortefede skjorter til mænd

Eton / 1099 / Gå til shop

Denimskjorter kan bare et eller andet. Det råt og elegant på samme tid. Og så giver en denimskjorte enormt mange muligheder for at sammensætte et stilfuldt outfit.

Et outfit som både kan være afslappet og cool, men også smart og elegant.

Eton denimskjorte i Western-stil

fede skjorter til mænd

Eton / 1299 / Gå til shop

Eton laver nogle af de fedeste denimskjorter, en herre kan få fingrene i. Det er unikke designs og voldsom god kvalitet, der går hånd i hånd.

Denne Eton skjorte er skræddersyet til herren, der gerne vil føle sig en lille smule mere Clint Eastwood-agtig. Det eneste tilbehør du mangler, er et bolo slips.

Elegant Eton denimskjorte med lynlås

fede skjorter til mænd

Eton / 1299 / Gå til shop

Umiddelbart er det kun Eton, som laver denimskjorte med lynlås, hvilket er et herligt friskt pust. Det giver denimskjorten et jakkeagtigt touch, hvor du indenunder kan have en hvid t-shirt på, et par nydelige chinos og et par hvide sneakers.

Mørkeblå Eton denimskjorte med lynlås

fede skjorter til mænd

Eton / 1299 / Gå til shop

Samme Eton denimskjorte findes også i denne mørkeblå, som i højere grad gør skjorten jakkevenlig og velegnet til forår- og efterårssæsonen, hvor temperaturerne ikke er lavere end de 10 grader.

Blå Eton denimskjorte med Koi Fish print

fede skjorter til mænd

Eton / 1399 / Gå til shop

Jeg har altid været ekstraordinært begejstret for skjorter med mønster, print og lignende. Det har nok noget at gøre med, at jeg har en farverig hjerne, som hurtigt keder sig. Hvis du vidste, hvor mange sindssyge skjorter jeg har ejet i tidens løb, ville du falde bagover.

Den dag i dag har jeg dog lært at finde en mellemvej, hvor skjorten ikke er så outreret, at jeg kun kan have den på et par gange, før jeg er træt af den.

Denne denimskjorte er med sit elegante Koi Fish print et godt eksempel på denne mellemvej.

Elegant denimskjorte i blå

fede skjorter til mænd

Hugo Boss / 949 / Gå til shop

Apropos min begejstring for elegante denimskjorter giver det sig selv, at denne model fra Hugo Boss kvalificerer sig til udvalget af 69 fede skjorter til mænd. Symmetrien, nuancen og i det hele taget designet er ganske betagende. Det er en oplagt tilføjelse til enhver herres kollektion af skjorter.

Sort Balmain denimskjorte

skjorter mænd

Balmain / 3095 / Gå til shop

En denimskjorte behøver ikke altid være blå. Ligesom jeans kan fås i forskellige farver, er det tilfældet med denimskjorter.

Denne denimskjorte fra franske Balmain er udstyret med en rå sort farve, der gør den velegnet til cool hverdagsoutfit.

Kunne det ikke se meget godt ud med et par sorte jeans og et par hvide sneakers?

Mørkeblå Michael Kors denimskjorte

skjorter mænd

Michael Kors / 949 / Gå til shop

Michael Kors har såmænd også et bud på, hvordan denne sæsons denimskjorte kan se ud. Og jeg tror faktisk, at vi har fat i vinderen.

Det har vi, fordi denimskjorten på ganske utraditionel vis er både stilren og elegant. Det er jo lige før, at skjorten kan smides ind i et formelt outfit.

I love it.

Klassisk Ralph Lauren denimskjorte

fede skjorter til mænd

Polo Ralph Lauren / 1195 / Gå til shop

Ralph Lauren er måske det tøjmærke i verden, som har skabt sig det stærkeste brand indenfor skjorter. Det er ikke nogen grænse for hvor populære Ralph Lauren skjorter er. Det skyldes flere ting.

For det første er deres skjorter i en fremragende kvalitet og så findes de i et væld af forskellige farver og design. Det er især deres oxfordskjorter, som har sejret hele vejen ind i mændenes garderobe.

Derfor er du garanteret også tilhænger af denne klassiske denimskjorte, som du kan være sikker på aldrig går af mode. Den passer til jeans, chinos, blazere, shorts og listen fortsætter.

Rå denimskjorte med brystlommer

fede skjorter til mænd

GAS / 949 / Gå til shop

Denimskjorter er ret populære og har været det i en god periode efterhånden. Beslutter du dig for at hoppe i en rå denimskjorte som denne model, skal du derfor ikke være bange for at halvfemserne ringer og vil have den tilbage.

Blå denimskjorte med brystlomme

fede skjorter til mænd

Hilfiger Denim / 599 / Gå til shop

Jeg holder meget af denimskjorter og navnligt denimskjorter, som oser af rå elegance. Og det gør denne denimskjorte fra Hilfiger Denim.

Designmæssigt læner den sig meget op ad Ralph Laurens klassiske denimskjorte, som du blev gjort bekendt med helt i toppen.

Blå Dolce & Gabbana denimskjorte

skjorter mænd

Dolce & Gabbana / 5180 / Gå til shop

Kunne du tænke dig at eje verdens muligvis mest kostbare denimskjorte? Så har du nu muligheden for det. Foran dig har du nemlig en vanvittigt dyr denimskjorte fra det italienske modehus, Dolce & Gabbana.

For de lidt mere end 5k får du ikke bare en dyr denimskjorte. Du får også en fin hestosko-lap, som helt automatisk gør dig til en ægte cowboy.

Vilde skjorter

Sort Love Moschino skjorte

fede skjorter til mænd

Love Moschino / 1295 / Gå til shop

Hvis du ligesom jeg er småforelsket i Moschino, er der ikke noget galt i at vise omverdenen denne kærlighed.

Med denne skjorte på kan du nemlig være stensikker på, at alle omkring dig bliver bekendt med denne kærlighed. Skjorten er dejlig spraglet, men uden at være for meget.

Rød skjorte med mønster

fede skjorter til mænd

Paul Smith / 1095 / Gå til shop

Det behøver ikke nødvendigvis være enten eller, når det kommer til stilrene og spraglede skjorter. Der findes en mellemvej. Og denne mellemvej kan se sådan her ud.

Den ligger lige på vippen til at være spraglet, men alligevel er der en rød råd, også bogstaveligt ja, som gør den ret stilren.

Selvom skjorten er casual, er den stadig velegnet til et formel outfit. Det kunne eksempelvis være spændende at kombinere den med et gråt jakkesæt.

Hvid skjorte med dyreprint

fede skjorter til mænd

Minimum / 549 / Gå til shop

Der findes masser af fede skjorter til mænd, som skiller sig ud, men som ikke nødvendigvis koster kassen. Det er nemlig nemt at få det indtryk, at de alternative skjorter koster kassen.

Sådan er det nemlig ofte.

Denne model fra Minimum er til gengæld i den lave ende, omend det er ganske interessant. Det er sådan en trøje du kan have på til et par pæne shorts med mokkasiner, men også oliven chinos med en kornet blazer.

Spraglet grå skjorte

fede skjorter til mænd

Just Cavalli / 1995 / Gå til shop

Det ville næsten være urimeligt, hvis ikke Just Cavalli var i blandt et udvalg på ikke mindre end 69 fede skjorter til mænd.

Just Cavalli er nemlig altid god for et stort udvalg er geniale produkter. Heriblandt denne spraglede grå skjorte, som minder lidt om en slange. Hvilken slange skal jeg ikke kunne sige, men flot er den.

Outreret hvid skjorte med mønster

fede skjorter til mænd

Paul Smith / 1095 / Gå til shop

Min garderobe har gennem mange år været præge af Paul Smith skjorter og det har bestemt ikke været de stilrene af slagsen.

Det har som regel været lyserøde skjorter med grønne åkander og lignende. Altså vanvittige skjorter som altid har tiltrukket et par kommentarer – positive som negative.

Derfor bliver jeg også en smule nostalgisk, når jeg støder på denne skjorte, selvom den ikke er overdrevet outreret.

Blå Eton skjorte med mønster

skjorter mænd

Eton / 1395 / Gå til shop

Eton er ellers primært kendt for at lave klassiske business skjorter uden svinger i valsen.

Det er ikke tilfældet længere, men blot fordi det er svinger i valsen, betyder det ikke, at valsen sejler.

Skjorten er nemlig et dejligt alternativ til den konservative approach, som forretningsmænd i særdeleshed holder af. Hvorfor ikke kombinere denne skjorte med et blåt jakkesæt og et matchende slips?

Psykedelisk Tiger of Sweden skjorte

skjorter mænd

Tiger of Sweden / 1495 / Gå til shop

Jeg kunne ikke finde på nogen anden beskrivelse end at kalde skjorten for psykedelisk af udseende.

Hvad skal man ellers kalde den? Jeg kan slet ikke gennemskue, hvad motivet skal forestille.

Til gengæld betyder det heller ikke noget. Det vigtige er nemlig, om den er til at holde ud at se på.

Og det er den.

Det er ikke den typiske everyday skjorte, så spørgsmålet er, hvordan man sætter den ind i et outfit? Der er flere muligheder. Eksempelvis kunne man vælge et par chinos i en blå, der matcher skjorten.

Forneden kunne man så, ganske uoriginalt fristes jeg til at sige, supplere med et par hvide sko. Det kunne være sneakers, men det kunne også være almindelige snøresko.

Rød skjorte med flammehav

fede skjorter til mænd

Versace Jeans / 1495 / Gå til shop

Der findes normale skjorter, og så findes der vanvittige skjorter. Denne skjorte fra Versace Jeans er ikke svær at smide i korrekte bås.

Selvom det er nogle år siden, jeg havde min periode med vanvittige skjorter, så vil jeg altid være fascineret af dem.

Jeg kan specielt godt lide at smide sådan en skjorte ind i en stilren konstellation. Det kunne eksempelvis være i et sort jakkesæt. Husk lommekluden.

 

Hvid skjorte med sort mønster

fede skjorter til mænd

Suit / 599 / Gå til shop

Mange vil sige, at et sort jakkesæt altid skal ledsages af en hvid skjorte. Det er jeg til dels enig i, men så alligevel ikke. Vi befinder os nemlig i 2016 og derfor er det også på tide, vi bryder med de konservative tankesæt og istedet omfavner forskellighed.

For hvad skulle der være i vejen med at have et sort jakkesæt på og sådan en hvid skjorte som ovenstående model? Ikke en skid.

Spraglet Versace skjorte i guld

fede skjorter til mænd

Versace Collection / 3095 / Gå til shop

Det var netop spraglede skjorter a la denne model fra Versace Collection, jeg smed en del penge efter.

På et tidspunkt havde jeg næsten kun sådan nogle skjorter, hvilket blev et problem, for det kræver et mentalt overskud på dagen at hoppe i sådan en skjorte.

Som sagt er jeg dog stadig tilhænger af dem, selvom denne spraglede Versace skjorte i guld måske er lige i overkanten.

Ternet rød skovmandsskjorte

fede skjorter til mænd

Hilfiger Denim / 699 / Gå til shop

Min garderobe har aldrig været præget af skovmandsskjorter. Det ville være synd at sige. Jeg har altid gået efter enten de stilrene eller de helt spraglede skjorter.

På det sidste har det dog mest været de stilrene skjorter, så måske jeg burde begynde at se i retning af skovmandsskjorterne? Der er et eller andet behageligt rart ved dem. De er sgu hyggelige.

Eksklusiv Gant Rugger ruskindsskjorte

skjorter mænd

Gant Rugger / 5250 / Gå til shop

Der er ikke alle Gant Rugger skjorter, der koster, hvad der svarer til 100 euro. Skal Gant Rugger skjorten være af lavet den fineste ruskind på markedet, kan du gange prisen med syv.

Til gengæld er den så også ti gange så lækker. Sådan en skjorte er i øvrigt ikke en helt almindelig skjorte. Netop fordi den er lavet af ruskind, er den markant tykkere i stoffet og ligeledes væsentligt varmere.

Derfor ville den fungere bedst med eksempelvis en hvid t-shirt indenunder. Og så kan du have skjorten helt åben eller måske bare de øverste 3-4 knapper.

Slim fit hvid skjorte med kunstnerisk print

skjorter mænd

Solid Homme / 2345 / Gå til shop

Jeg kan godt lide at have et minimalistisk outfit på, der samtidig fremstår unikt.

Til sådan et outfit kunne denne skjorte være glimrende overdel, hvor resten af outfittet kunne bestå af et par sorte chinos og hvide sneakers. Det er enkelt, men fordi skjorten er udstyret med dette kunstneriske print, er det alligevel ganske specielt.

Der er lidt Picasso over skjorten, er der ikke?

Spraglet kortærmet Prada skjorte

skjorter mænd

Prada / 3650 / Gå til shop

Prada er mest kendt for at lave klassisk moderne herremode, men der er altså også spraglede produkter at finde i deres varesortiment.

Hvad synes du for eksempel om sådan en kortærmet skjorte? Den er ret lækker, ikke?

Det ligner noget fra Walter og Carlo, hvorfor du selvfølgelig ikke må tage sådan en skjorte på uden at have et par geniale solbriller på.

LÆS NU:

Modafinil: min erfaring med virkelighedens Limitless-pille

Følg mig på Instagram – her går det stærkt!

Kender du i øvrigt min YouTube kanal?

Vi bor i Portugal, hvor vi laver videoer tematiseret omkring vores liv. Det inkluderer rejser, spændende restauranter, god humor og en masse sjov og ballade!

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!