Vi skal til det igen. Accessories. Og masser af dem endda. Hvis jeg ikke tager fejl, skulle der helt præcist være 22 forskellige accessories, hvor udvalget tæller henholdsvis armbånd, solbriller og ure.

Fælles for samtlige accessories er, at de kan bruges hver dag, hver uge og i det hele taget året rundt. Jo jo, det kan da godt være, at solen ikke skinner voldsomt meget i vintermånederne, men solbrillerne er vel stadig vigtige, selvom det kun er 2-3 timer om dagen, de bruges?

Prisvenlige Clubmaster solbriller af træ

fede accessories mænd

BeDifferent / 399 / Gå til shop

Og apropos solbrillerne kan vi jo passende lægge ud med dem. Dette par som i øvrigt er lavet af træ, er et prisvenligt alternativ til de ikoniske Clubmasters fra Ray Ban.

Designet har en helt ny klang som følge af træet, og derfor er de ikke bare en billig kopi.

Sort Clubmaster solbriller af træ

fede accessories mænd

BeDifferent / 399 / Gå til shop

Nøjagtigt samme model fås også med helt sorte glas, hvis det skulle være præferencen. Personligt kan jeg nok bedre lide den første.

Sorte og transparente Triwa solbriller

fede accessories mænd

Triwa / 939 / Gå til shop

Triwa laver ure til mænd, men de laver så sandeligt også solbriller. Det flotteste par Triwa har lavet, er denne stilrene model, som forener sort med den populære trend med transparente materialer.

I love it.

Stilrent brunt armbånd med guldanker

fede accessories mænd

Virginstone / 389 / Gå til shop

Når det kommer til armbånd til mænd, er jeg størst tilhænger af de enkle modeller, hvor der ikke sker alt for meget. Det betyder dog ikke, at det skal være kedeligt. Her er ankeret i guld en glimrende detalje, der tilføjer et skvæt karisma.

Sort armbånd af flettet læder med guld
fede accessories mænd

Tayroc / 389 / Gå til shop

Det gør ikke noget, at armbåndet går to gange rundt om håndleddet. Flettet læder i sort kombineret med en guldspænde er i øvrigt en fin kombination.

Navyblåt armbånd med sølvanker

fede accessories mænd

Thread Etiquette / 379 / Gå til shop

Umiddelbart vil jeg sige, at dette armbånd er armbåndet, du aldrig bliver træt af. Det passer til alt og ligner armbåndenes svar på en Maserati.

Sommerligt armbånd med matsort anker

fede accessories mænd

Virginstone / 289 / Gå til shop

Det fede ved armbånd er, at de ikke koster ret meget. Og derfor kan du også have en masse forskellige, så du er i stand til at skabe lidt variation.

Dette sommerlige armbånd ville være skidelækkert sammen med et Daniel Wellington ur med den klassiske nylonrem i rød, hvid og blå.

Pænt champagnefarvet armbånd med anker

fede accessories mænd

Thread Etiquette / 379 / Gå til shop

Inden vi bevæger os videre til den, efter min mening, ret imponerende samling af lækre herreure, skal du ikke snydes for et lige så imponerende armbånd fra Thread Etiquette, hvor man har kombineret farven fra velsmagende boblevand med et forkromet anker.

Hvis du har sådan et på sammen med et kromur, kan du være ret sikker på at få noget på krogen, når du er ude og fejre livet en fredag eller lørdag aften.

Unikt REC herreur i sort og gråt

fede accessories mænd

REC Watches / 2599 / Gå til shop

REC Watches laver nogle ret spændende ure, hvor der ikke er lagt skjul på, at man ikke bare vil være ‘yet another watch company’. Det skinner igennem ved stort set alle deres ure.

Dette ur er baseret på den ikoniske Morris Mini bil, og så består dele af uret rent faktisk af gamle bildele.

Ford Mustang-inspireret herreur

fede accessories mænd

REC Watches / 9899 / Gå til shop

REC Watches er også kreatøren bag dette mindst lige så unikke ur, som er baseret på den gamle og smukke Ford Mustang, der er en af de vigtigste ingredienser i ‘the American dream’.

Hamrende smukt REC ur

fede accessories mænd

REC Watches / 1999 / Gå til shop

Men der er forskel på REC’s ure, skulle jeg hilse at sige. Her er vi ovre i den helt modsatte kørebane, hvor målsætningen har været kombinationen af elegance, minimalisme og råhed.

Det er vist lykkes meget godt.

Klassisk og stilrent guldur med brun rem

fede accessories mænd

MVMT / 1295 / Gå til shop

Jeg skrev forleden om MVMT, og hvordan de på få år er blevet et mega populært brand på tværs af jordkloden.

Det skyldes deres enormt store portefølje af designs, hvor bundniveauet er særdeles højt. Enig?

Eksklusivt sort mandeur

fede accessories mænd

MVMT / 1295 / Gå til shop

Det bliver ikke ret meget mere maskulint. Og så ligner det urenes svar på et gennemført sort Hugo Boss jakkesæt med denne karakteristiske røde skjorte.

Sort Tayroc herreur med blå visere

fede accessories mænd

Tayroc / 1295 / Gå til shop

Det minder lidt om modellen fra MVMT, men som du kan se, er det Tayroc, der, ligesom MVMT, er kendt for at lave kvalitetsure til priser, der er til at arbejde med.

Læg lige mærke til de blå visere. Det ser ikke så tosset ud, vel?

Nydeligt gråt herreur med meshrem

fede accessories mænd

Tayroc / 1395 / Gå til shop

Det der kendetegner herreure fra Tayroc, er at deres designs favner bredt. Du kan få i både øst og vest og uanset hvilken retning, du vælger, er det sjældent, at du ikke når frem til en tiltalende destination.

Flot Tayorc ur med kronografer og meshrem

fede accessories mænd

Tayroc / 1395 / Gå til shop

Som du kan se, er Tayroc ganske begejstrede for at lave herreure med meshremme. Og det giver også god mening, for det er simpelthen så pænt.

Jeg har selv et smukt Arne Jacobsen ur med meshrem, som næsten har indkasseret flere komplimenter end mit Breitling ur.

Smukt Triwa ur med meshrem

fede accessories mænd

Triwa / 1394 / Gå til shop

Og trenden er også til at få øje på. Det er nemlig generelt på tværs af velrenommerede urmærker, at meshremmen er at finde. Her er det endnu et nydeligt eksempel på et ur med meshrem, hvor det er Triwa, der har snedkereret.

Klassisk Daniel Wellington business ur

fede accessories mænd

Daniel Wellington / 1294 / Gå til shop

Planen var godt nok at holde Daniel Wellington ude af billedet, da folk efterhånden er så godt bekendt med deres ure, men jeg var altså nødt til at inkludere en enkelt model.

Valget faldt på dette business ur, og nu siger jeg jo godt nok business ur, men det skal selvfølgelig ikke opfattes på den måde, at det kun må tages i brug, hvis munderingen hedder jakkesæt og fine sko.

Pointen er blot, at uret er et særligt godt match til denne konstellation.

 Elegant herreur af træ

fede accessories mænd

Original Grain / 1394 / Gå til shop

Original Grain er ikke svære at karakterisere som værende originale, idet deres ure adskiller sig fra samtlige ure, jeg indtil videre er faldet over.

Original Grain specialiserer sig nemlig i at lave ure, hvor det primære materiale er træ. Resultatet er en bred samling af unikke træure, som har det tilfælles, at de fremstår retro på den meget positive måde.

Minimalistisk sølvur med grå tweedrem

fede accessories mænd

Rossling & Co. / 1399 / Gå til shop

Rossling & Co. startede som et håbefuldt Kickstarter projekt, hvor forventningerne blev overgået i et vældigt omfang. Deres funding endte nemlig på 170.000$, hvor målsætningen blot var 19.000$.

Siden er det gået hurtigt, og forklaringen er jo ret simpel. Deres ure er fucking lækre.

Minimalistisk NorthTwentytwo sølvur med blå rem

fede accessories mænd

NorthTwentytwo / 1299 / Gå til shop

Jeg har en særlig svaghed for det nyligt opstartede urmærke, NorthTwentytwo, som stammer fra de svenske breddegrader.

Det har jeg, da svenskerne har den samme tydelige begejstring for minimalistisk design, og hvor der på samme tid holdes fast i den innovative linje.

Det synes jeg også, at uret bærer præg af. Jeg er helt vild med den urrem.

Minimalistisk NorthTwentytwo guldur med unik rem

fede accessories mænd

NorthTwentytwo / 1299 / Gå til shop

NorthTwentytwo kører det samme watch face på tværs af deres portefølge, hvor du har mulighed for at vælge mellem sølv og guld. Begge er smukke, men der hvor deres ure virkeligt skiller sig ud, er remmene.

Gør lige dig selv en tjeneste at tjekke hele samlingen ud.

LÆS NU: 99+ gaveidéer til ham