Hvide sneakers skulle efter sigende være tidens trend. Tja, muligvis. Jeg retter mig som regel sjældent efter trends. I stedet interesserer jeg mig for, hvad der ser godt ud. Og her kvalificerer et par hvide sneakers, hvorfor jeg naturligvis har fundet 10 af slagsen. Selvom modellerne alle er hvide og minder om hinanden, er de alligevel hvidt (pun intended) forskellige.

Fælles for de hvide sneakers er, at det ydre materiale gennemgående er af læder. Det gør også, at sådan et par er lidt dyrere end et par almindelige plastik-sneakers. Dog er prislejet bestemt til at have med at gøre.

Fordelen ved et par hvide sneakers er, at de kan smides ind i ret mange forskelligtartede outfits. Det kunne være sammen med den sorte blazer, men også med en enkel t-shirt og jeans. Et par hvide sneakers giver generelt et dejligt simplistisk touch til ethvert outfit.

Det er forresten vigtigt, at du holder din hvide sneakers hvide. Modsat Converse som folk insisterer på skal se smadrede ud, skal et par hvide sneakers altid holdes pæne og ordentlige. Det er ikke sværere end at køre en svamp rundt om sålen en gang om ugen. Derudover er lædermaterialet vaskbart.

Klassiske hvide sneakers

hvide sneakers i lækre designs

Lacoste / 1095 / Find dem her

Første par er fra Lacoste med de klassiske linjer, der er karakteriserende for sneakers. Godt nok er Lacoste blev en skygge af sig selv det seneste årti, men de eksisterer altså stadig. Personligt mistede jeg dog interessen for lang tid siden, da deres kollektioner sjældent bærer præg af nytænkning og spændende designs. Måske er det bare mig, men lad os i det mindste blive enige om at ovenstående par er godkendt.

Hvide sneakers med grå sål

hvide sneakers i lækre designs

Polo Ralph Lauren / 699 / Find dem her

Af de ti sneakers er dette parret med det mest chunky design. Vristen er høj og i det hele taget er designet en smule skateragtigt. Det er ganske atypisk at se den slags fra Ralph Laurens samlebånd. Jeg er ikke fan af netop dette par, men alligevel synes jeg, at der skal være noget for enhver smag.

Cremehvide sneakers i læder

hvide sneakers i lækre designs

Woden / 899 / Find dem her

Hvide sneakers kan snildt findes i forskellige nuancer. Hvad med denne cremehvide herlighed fra Woden? Jeg er vild med det enkle design og de fine linjer. Hvis skoen skulle være en smartphone ville det være en iPhone. Og det ved I jo, jeg godt kan lide.

Hvide sneakers fra le coq sportif

hvide sneakers i lækre designs

le coq sportif / 649 / Find dem her

I en anden boldgade finder du dette par fra le coq sportif. Designet er alternativt sammenholdt med førnævnte modeller, men alligevel enkelt og nydeligt. Le coq sportif logoet er tilpas diskret og pænt komplementeret af de små prikker i læderet.

Hvide sneakers med gulddetalje

hvide sneakers i lækre designs

Ted Baker London / 849 / Find dem her

Som det mindste stilrene indslag har vi et par fra Ted Baker London. Modellen er enkel nok i sig selv, men skiller sig ud fra de andre i artiklen ved at være komplementeret af guldskriften- og detaljen ved snørebåndet. Dermed ikke sagt at de ikke er et pænt for. For det er de!

Hvide sneakers i læder med cremefarvet sål

hvide sneakers i lækre designs

Veja / 799 / Find dem her

Ud fra designet at dømme må dette par fra Veja næsten tage titlen som det hurtigste. Det ligner lidt en formel 1 bil, men lad det nu ligge. Parret er som mange af de andre modeller i artiklen enkelt i sit design, men hvor den helt hvide og cremefarvede nuance er kombineret.

Hvide sneakers med pyntesøm

hvide sneakers i lækre designs

Supra / 649 / Find dem her

Supras fortolkning af et par klassiske sneakers i hvid er vellykket nok, om end de er lidt høje og dermed godt kan lægge sig op ad parret fra Ralph Lauren. Dog er de en kende mere afbalancerede og pyntesømmene er en dejlig tilføjelse.

Eksklusive hvide sneakers

hvide sneakers i lækre designs

Royal RepubliQ / 999 / Find dem her

Ligesom jeg forelskede mig i parret fra Woden forelskede jeg mig også i dette. Både kvalitet og design er, som Ole Henriksen ville sige, faaaantastic. Renheden i designet henleder mig til visitkortsscenen fra American Psycho: “Look at the subtle off-white coloring. The tasteful thickness… Oh my God!”

Minimalistiske hvide sneakers

hvide sneakers i lækre designs

Selected Homme / 649 / Find dem her

Jeg er ikke meget for det, men et par Selected Homme sneakers luskede sig med backstage og fik altså en plads her i artiklen. Det skyldes primært det nydelige og minimalistiske design, der i øvrigt læner sig op ad førnævnte par fra Royal RepubliQ.

Hvide sneakers af canvas

hvide sneakers i lækre designs

Creative Recreation / 649 / Find dem her

Tiende og sidste par hvide sneakers skiller sig ud af flokken, men på den gode måde. Den tager ikke titlen som det lækreste par, men fortjener ros for designet, der lader til at være inspireret fra trefarvet is. Eller ikke helt, men du fanger pointen. Lad os i hvert fald blive enige om, at det et smooth par sneakers med lækre detaljer.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!