Findes der billige chinos i god kvalitet? Ja, det gør der faktisk, men det store spørgsmål er så bare, hvor billige disse chinos rent faktisk er. Folks definition af billigt varierer nemlig betragteligt. Dog er jeg overbevist om, at vi alle kan blive enige om, at 249 kroner for et par chinos er ret billigt.

Udvalget af billige chinos i god kvalitet strækker sig prismæssigt fra 249 op til de 699 kroner, hvor vi bevæger os ind på de lidt mere kendte mærker. Normalt koster et par rigtigt solide chinos fra et velrenommeret modehus omkring en tusse, men de fås selvfølgelig også dyrere. Hvis du er skide ligeglad med hvilket mærke dine chinos er, er følgende 10 billige chinos værd at notere sig.

Billige røde chinos

billige chinos til mænd i god kvalitet

Designer: Springfield Pris: 299 Find chinos her

Det der er så dejligt ved chinos er, at de fås i så mange flotte farver. Det er jo ikke rigtigt tilfældet med jeans, der som oftest er at finde i blå nuancer, og det kan godt blive lidt kedeligt. Derfor bør du springe i et par røde chinos. Der er nemlig ikke noget bedre end sunde og stærke farver.

Sådan et par røde chinos er fremragende til at give hvilket som helst outfit x-factor. Du kan vælge et par hvide sneakers og en t-shirt, men du kan du også finde dine elegante brune herresko frem med en hvid skjorte og en meleret blazer. Mulighederne er mange, når bare man har et par chinos på.

Billige sandfarvede chinos

billige chinos til mænd i god kvalitet

Designer: Selected Homme Pris: 499 Find chinos her

Hader du stærke farver, men samtidig ønsker et alternativ til dine jeans? Så er et par sandfarvede chinos altid et sikkert valg. Det er elegant, tidløst og så kan du bruge dem både til hverdag og de finere arrangementer, hvor en blazer er påkrævet.

Klassiske sorte chinos

billige chinos til mænd i god kvalitet

Designer: Selected Homme Pris: 399 Find chinos her

Har du et par sorte bukser i din garderobe? Hvis ikke, er det vist ved at være på høje tid. Et par sorte chinos er nemlig en integreret del af den moderne herres basisgarderobe. Synes du et par sorte bukser er lidt kedelige og er du lidt tilbageholden med at investere i et par, er dette billige par fra Selected Homme et fornuftigt valg.

Billige blå chinos

billige chinos til mænd i god kvalitet

Designer: Pier One Pris: 249 Find chinos her

Pier One er altid en sikker genganger, når vi beskæftiger os med tøj i den lave ende af prisskalaen, og særligt når vi har med billige chinos at gøre. Hvad tænker du eksempelvis om dette par klassiske blå chinos? Designmæssigt er det helt på linje med de dyre mærker som Ralph Lauren og Hugo Boss. Derudover er kvaliteten rigtig fin. Det er hvad jeg kalder en win/win.

Billige chinos i oliven

billige chinos til mænd i god kvalitet

Designer: Your Turn Pris: 249 Find chinos her

Billige melerede chinos i marineblå

billige chinos til mænd i god kvalitet

Designer: Pier One Pris: 349 Find chinos her

Der er ingen, som siger, at chinos behøver at være helt plain i farven. Det gør bestemt ikke noget, når chinos er melerede ligesom dette marineblå par, som næsten ligner en oplyst stjernehimmel. Det kan vi lide. I øvrigt laver Pier One også en blazer i nøjagtigt denne farve. Det ville sgu da være en rimelig lækker kombination, hva? Blazeren koster 649 kroner. Dermed kan du få et gennemført casual jakkesæt til lige godt tusind kroner.

Billige beige chinos

billige chinos til mænd i god kvalitet

Designer: Topman Pris: 299 Find chinos her

Topman er arkitekten bag dette par billige chinos, som er forsynet med en nydelig afdæmpet beige farve. Det stilrene design og den tætsiddende pasform gør parret til en øjeblikkelig favorit i din garderobe. Og så kan du i øvrigt glæde dig over, de næsten er gratis.

Billige militærgrønne chinos

billige chinos til mænd i god kvalitet

Designer: Kiomi Pris: 249 Find chinos her

Militærgrøn er ikke ensbetydende med camouflagegrøn. Jeg må indrømme, at mit hoved altid har forbundet militærgrøn med rædselsfuld camouflagetøj, men det er åbenbart ikke realiteten. Militærgrøn er nemlig en skide pæn farve, som fremstår eksklusiv og elegant. De militærgrønne chinos taler derfor også sit eget tydelige sprog.

Billige mørkegrå chinos

billige chinos til mænd i god kvalitet

Designer: Esprit Collection Pris: 699 Find chinos her

Som der også blev nævnt i indledningen, koster det dyreste par af de 10 billige chinos i underkanten af 700 kroner. Til gengæld genkender du garanteret mærket. Esprit har nemlig længe været anerkendt som et solidt brand “deroppe ad“. Dette mørkegrå par er derfor blot et eksempel på, at det godt kan lade sig gøre at finde et par relativt billige chinos, som er fra de kendte rækker.

Billige mørkegrønne chinos

billige chinos til mænd i god kvalitet

Designer: Kiomi Pris: 249 Find chinos her

De mørke toner af grøn er blevet ganske populære. Jeg ser det både i gadebilledet, men også online er tendensen nem at få øje på. Og hvorfor skulle grøn ikke være populær? Det er en dejlig farve, som i de mørke toner er nem at inkludere i et nydeligt casual outfit.