En blazer er uden sammenligning den vigtigste form for beklædning for mænd, når det drejer sig om at opnå et stilfuldt outfit, som damerne ikke kan stå for.

Jeg har også altid sagt, at blazeren er den form for beklædning, som er den mest unikke og elegante. Og det er til trods for, at jeg har en helt enorm passion for sko, som jeg gerne køber et par af om måneden.

Hvis du lige tænker over det, er blazeren en ret spøjs jakketype. Det kommer særligt til udtryk, når man kigger på reversen. Det oldschool og konservativt på den gode måde. Det er også lidt gangsteragtigt. Ja, det er ret mange forskellige ting, og det hele afhænger da også af, hvordan selve blazeren ser ud. Der er nemlig forskel på dem, kan jeg love dig for.

Følgende udvalg af blazere er nøje udvalgt til at tilfredsstille selv til den mest kræsne herre, hvad angår eksklusive blazere i af fineste kaliber.

Primært har vi at gøre med ret dyre blazere. Dog plejer jeg at sige, at det er blazere, som koster, hvad de bør koste. Don’t cheap out! Det bliver nemlig dyrere for dig i længden!

Verdens dyreste blazer?

blazer til mænd - fede blazere herre

Brunello Cucinelli / 17199 / Hop til Shop

Bare lige for at sætte standarden lægger vi ud med muligvist verdens dyreste blazer. Ja, jeg har ikke skrevet to nitaller ved en fejl. Denne blazer fra italienske Brunello Cucinelli koster cirka det samme som en velekviperet iMac.

Hvordan kan det lige lade sig gøre tænker du?

Well, hvad hvis jeg siger, det ikke bliver bedre? Hvad hvis jeg siger, at dette er den mest kvalitetsprægede blazer til mænd, som du kan komme i nærheden af?

Blazeren er fremstillet af en fornem kombination af blød uld, silke og hør. Tre af de mest kostbare materialer, som er håndtrådet med en kompromisløs kærlighed til håndværket.

Jo, Brunello Cucinelli er vel nok blandt tidens mest suveræne håndværkere inden for den ypperste herremode.

Elegant ternet blazer i orange

blazer til mænd - fede blazere herre

Morris Heritage / 4199 / Hop til Shop

Svenske Morris er altid i stand til at formidle luksuriøse blazere til en pris, der er relativt medgørlig. Jovist, er det ikke varer fra nederste hylde, men som jeg har bekendtgjort en del gange efterhånden, har svenskerne en ganske unik evne til netop dét der med fornem herremode.

Denne blazer tjener i øvrigt en hel del formål, da den nemlig kan indgå i både formelle og uformelle outfits. Personligt ville jeg vælge den til det uformelle outfit med et par beige shorts, matchende beige skjorte og et par eksklusive brune brogues.

Stilren navyblå blazer fra BOSS

BOSS / 3099 / Hop til Shop

Selvom BOSS er kendt for sit tyske dna, er deres undermærket BOSS italiensk. Faktisk er BOSS den primære årsag til, at jeg påny har forelsket mig i det tyske herretøjsmærke.

BOSS laves i Italien, hvor der er et ekstraordinært fokus på den høje kvalitet, designet og de helt små detaljer. Og det er den slags, som jeg personligt sætter pris på. Og det får man også lov at betale for, men det er faktisk ikke helt uoverkommeligt!

Slet ikke, når man lige husker på, at sådan en navyblå blazer er den vigtigste blazer i garderoben!

Elegant beige hørblazer

blazer til mænd - fede blazere herre

Oscar Jacobson / 3199 / Hop til Shop

Forleden skrev jeg om det mest ultimative sommer outfit til mænd, hvor denne hørblazer indgik. Og kræver det nogen uddybelse? Næh, det er så hamrende elegant, at det er svært at få armene ned.

Netop denne type blazer er velegnet til stort set hvilket som helst outfit, hvorfor det er en af de bedste blazere, du kan købe.

Italiensk blazer i smuk beige

blazer til mænd - fede blazere herre

Barena / 3399 / Hop til Shop

Hvis du ligesom jeg er tilhænger af de sommerlige og friskfarvede blazere, er du sikkert også fan af denne italienske blazer i beige. Det er Barena, som er på pletten med en blazer, der er skræddersyet til de varme sommerdage, hvor du skal have en blazer, men hvor du helst ikke ønsker at ligne en omvandrende satellit.

Blazerjakken findes med tilhørende bukser, som jeg helt bestemt mener er afgørende for at opnå et ekstraordinært outfit.

Blå Tiger of Sweden blazer

blazer til mænd - fede blazere herre

Tiger of Sweden / 2999 / Hop til Shop

Tiger of Sweden har altid gjort mig en god service, hvad angår de klassiske blazere. Det er sublim kvalitet, der holder minimum et årti. Og så sidder pasformen som regel altid lige i skabet.

Netop denne blå farve er i øvrigt en af de vigtigste farver at have i sin blazergarderobe. Jeg plejer at sige, at en herres første tre blazere skal være navyblå, blå og grå. Og det er mere eller mindre alt, hvad du har brug for.

Lækker grå Etro blazer af hør

blazer til mænd - fede blazere herre

Etro / 5499 / Hop til Shop

Og hvis du endnu har til gode at eje en grå blazer, kan jeg snildt anbefale denne helt fortræffelige herlighed fra mit yndlingsmærke, Etro. Hvis du ikke kender Etro, kan jeg fortælle dig, at det er noget af det lækreste, dit kreditkort kan få kløerne i.

Det er helt suveræn kvalitet, men det jeg holder mest af ved Etro er deres altid unikke og karismatiske designs. Altså, kig nu lige på denne blazer! Behøver jeg sige mere?

Fed strikket blazer i rød

blazer til mænd - fede blazere herre

Etro / 5999 / Hop til Shop

Når nu jeg er så stor tilhænger af Etro, kan du også godt fornemme, at der er mere på menuen, ikke? For det er der! Her har vi en af mine klare favoritter af nye blazere for denne sæson. Hold nu op, hvor er det tiltalende!

Rigtigt nok, er blazeren en smule hippie-agtig, men det kommer altså helt an på, hvordan du sammensætter den. Jeg kan for eksempel godt lide, at køre den afslappede, men stilrene stil, hvor jeg ville lade denne røde blazer være det iøjenfaldende og så ellers holde det simpelt med en hvid t-shirt og et par hvide shorts.

Forneden ville jeg sandsynligvist have et par tiltalende loafers på.

Fed strikket blazer i blå

blazer til mænd - fede blazere herre

Etro / 5999 / Hop til Shop

At skulle vælge mellem disse to Etro blazere er lidt a la Sophie’s Choice. Det er umuligt! Jeg elsker nemlig både røde og blå blazere, hvorfor jeg ville køre den på kassekreditten og håbe på det bedste.

Blazeren er i øvrigt strikket, hvorfor den er vildt behagelig at have på. Den lægger sig ganske enkelt på din krop, som var det en bamseagtig striktrøje, men du ligner stadig en stilet charlatan. What’s not to love?

Smuk blå Thom Browne blazer

blazer til mænd - fede blazere herre

Thom Browne / 6499 / Hop til Shop

Thom Browne er begyndt at blive mere og mere mainstream til trods for, at det er et af de mest outrerede og dyreste tøjmærker, du kan komme i nærheden af. Hvis du kigger på deres Instagram, er det ikke svært at få øje på netop det outrerede.

Og selvom jeg generelt hader alt sådan noget, der minder mig om kejserens nye klæder, er jeg stor fan af Thom Browne. Faktum er nemlig, at de laver nogle af de fedeste designs inden for navnligt solbriller, sko og blazere.

Her har du deres klassiske blå blazer med deres ikoniske tre striber. Hvis du skal til fest, hvor det sner, kan du være helt sikker på, at denne blazer falder i god jord.

Blåternet blazer af silke og uld

blazer til mænd - fede blazere herre

Boglioli / 6199 / Hop til Shop

Det er helt sikkert ikke alle mænd, som ville hoppe på denne blazer med ét. Men det kan jeg nu godt forstå. Det er nemlig en ret speciel blazer, som kun henvender sig til herren, der evner at sammensætte det helt rigtige outfit og som i øvrigt også besidder den tilstrækkelige selvtillid.

Det er en af de blazere, hvor jeg ville anbefale en hvid formel skjorte med et spraglet slips, et par røde chinos og nogle italienske sko, der ikke er til at spøge med. Tør du?

Italiensk dobbeltradet blazer i beige

blazer til mænd - fede blazere herre

The Gigi / 4899 / Hop til Shop

Jeg har faktisk aldrig ejet en dobbeltradet blazer. Hvorfor er jeg ikke helt sikker på. Jeg tror, det har at gøre med det faktum, at jeg først lige at ankommet i mine trediver. En dobbeltradet blazer til manden i sine tyvere er nemlig lidt underligt. Lidt akavet vil jeg næsten sige.

En dobbeltradet blazer oser nemlig af et overskud, der på en eller anden måde foranlediger arbejdssucces på et særligt højt niveau. Det er for iværksætteren, der har solgt sin virksomhed for et tocifret millionbeløb.

Men når du er plus 30, kan du altså glæde dig over, at du nu kan pakke dig ind i sådan en blazer. Det er i hvert fald det rationale, jeg selv har besluttet mig for at følge.

Ikonisk brun Ralph Lauren blazer

blazer til mænd - fede blazere herre

Polo Ralph Lauren / 7399 / Hop til Shop

Jeg elsker Olsen Banden-film. Hvem gør ikke det? Og da jeg har set samtlige en pæn håndfuld gange, kan jeg heller ikke lade være med at tænke på den altid herlige Hr. Mortensen, når jeg ser denne blazer.

Og selvom Hr. Mortensen er helt enormt klodset og modsætningen til den klassisk elegante herre med styr på det hele, er det stadig forbandet pænt at se på.

Denne blazer er dog ikke nem at mestre. Det kræver lidt finesse. Du sætter dig heller ikke ind i en Rolls Royce med i et par joggingbukser, vel?

Hvis du beslutter dig for at investere i denne blazer, vil jeg anbefale dig at køre den helt klassiske stil.

Grøn blazer af hør fra Morris

blazer til mænd - fede blazere herre

Morris Heritage / 3799 / Hop til Shop

Der findes afslappede blazere, og der findes formelle blazere. Denne blazer hører til i sidste kategori. Og derfor bør du også med rette smide penge efter den, hvis du skal til et arrangement, hvor det handler om at skille sig ud på ekstraordinært elegante facon.

Løs strikket blazer i grå

blazer til mænd - fede blazere herre

Lardini / 3799 / Hop til Shop

Den kære Mads Holger ville sandsynligvist ikke have ret meget tilovers for en blazer som denne. Hvorfor? Fordi den er alt for moderne med megen lille reference til det, man forbinder med en blazer.

Men der jeg nu mere åbensindet og villig til at udfordre de klassiske og konservative herremodeværdier. For hvorfor ikke erstatte en grå hættetrøje med en blazer som denne? Eller måske bare en striktrøje? Den er mindst lige så behagelig, men langt mere elegant!

Afslappet og let blazer i orange

blazer til mænd - fede blazere herre

The Gigi / 4999 / Hop til Shop

Jeg forestiller mig, at alle mænd der har denne blazer på, er enormt interessante. Hvorfor skulle en herre ellers have den på?

The Gigi er et eksklusivt herretøjsprojekt, som er startet af de italienske Boglioli-brødre. Og derfor er det heller ikke svært at regne ud, at sådan en blazer netop er designet til spændende mænd, som altid er garant for nogle gode historier!

Elegant pæn blazer i beige

blazer til mænd - fede blazere herre

Canali / 3999 / Hop til Shop

Hvis du kigger på udvalget af de mange blazere her i artiklen, er det ikke svært at få øje på en gennemgående trend. Nemlig at blazere ikke længere behøver at være udstyret med den klassiske pasform og de sædvanlige blå, grå og sorte farver.

Det må faktisk gerne være klassisk, elegant, men helt igennem afslappet. Og det er denne skide lækre blazer fra italienske Canali!

Flot hvid blazer af hør

blazer til mænd - fede blazere herre

L.B.M. 1911 / 3399 / Hop til Shop

I mit liv har jeg ejet én hvid blazer. Og selvom det ikke var nogen udpræget succes, savner jeg den stadig. Der er nemlig et eller andet over en hvid blazer. Det er blazeren, som du investerer i til den helt store aften, hvor du eventuelt skal imponere en spændende pige. Og sørg for at have held med det, for du kan godt regne med at din hvide blazer skal til rens en 6-7 gange i streg efterfølgende.

Nydelig mørkegrøn hørblazer

L.B.M. 1911 / 3299 / Hop til Shop

Denne blazer er ikke til hvilken som helst herre. Hvis jeg skulle pådutte blazeren en persona, ville det være en elegante, oldschool professor med fingeren på pulsen. Herren som virkeligt har styr på det hele, og som selvfølgelig også har en retroagtig skuldertaske i læder.

Meleret blå blazer af uld og tweed

blazer til mænd

Canali / 7475 / Hop til Shop

Og apropos kornet tekstur giver det god mening at lægge ud med en kornet luksusblazer i en forbandet flot blå.

Blazeren er skræddersyet til at gøre en mand mere succesfuld med kvindfolket, hvilket gør den ellers høje pris ganske medgørlig.

You can’t put a price on female company.

Quiltet marineblå Moncler blazer

blazer til mænd

Moncler / 10785 / Hop til Shop

Har du set sådan en blazer før? Heller ikke mig. Og ikke specielt overraskende kommer den fra Moncler, som er særligt kendt for at lave eksklusiv herremode til vinterhalvåret.

Som du nok kan regne ud, er denne blazer nemlig bedre i stand til at holde kroppen varm og behagelig. Og foruden den praktiske fordel er den skide lækker at se på.

Jeg kunne godt tænke mig at se den sammen med en tyk hvid striktrøje med rullekrave, et par marineblå chinos og nogle hvide sko. Det kunne eksempelvis være hvide sneakers.

Marineblå Thom Browne fløjsblazer

blazer til mænd

Thom Browne / 13985 / Hop til Shop

Det bliver givetvis ikke mere fornemt end Thom Browne. Og det bliver heller ikke meget mere dyrt. Du skal nemlig have godt 14.000 op af lommen for at kunne eje denne fabelagtige fløjsblazer, der er udstyret med en lige så fabelagtig og eksklusiv marineblå. Ja, det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er syg med blå.

Måske sidder du og tænker, ja, den er da meget flot, men hvorfor skal jeg betale 14k, når jeg kan få noget, der sikkert er lige så lækkert til det halve? Eller måske en fjerdedel?

Det er et rimeligt spørgsmål at stille. Svaret er, at Thom Browne er blandt verdens mest anerkendte designere helt oppe på niveau med Chanel. Thom Browne er ikke bare tøj. Det er et samlerobjekt, hvor det end ikke er usandsynligt, at produkterne holder sin værdi ift. videresalg.

Sådan forholdet det sig jo eksempelvist med Hermés’ famøse Birkin tasker, der sågar stiger i værdi, selvom de er brugt.

Fremragende lækker koboltblå blazer

blazer til mænd

Etro / 6250 / Hop til Shop

Jeg kan dog garantere, at du bliver mindst lige så glad for denne Etro blazer, som netop koster under det halve. Jeg er ikke sikker på, at jeg kan komme i tanke om en blazer med et mere indbydende design.

Den skriger jo efter at blive brugt til et high roller arrangement på toppen af en skyskraber i New York, hvor alle de rigtige mennesker er til stede.

Med en koboltblå blazer på overkroppen skal der selvfølgelig en stærk kontrast til i form af en solid pangfarve. Det kan være et par bordeauxrøde bukser, et par brune brogues, en hvid skjorte og en spraglet lommeklud.

Eksklusiv beige blazer af uld

blazer til mænd

Wooster + Lardini / 6400 / Hop til Shop

Der er ikke noget, som kan få en herre til at fremstå mere elegant og kvalitetsbevidst end en elegant beige blazer.

Det er et statement, der vil noget. Et statement der fortæller omverdenen, at man ikke går på kompromis. At man kun vil have det bedste og være det bedste.

Når du går rundt i sådan en beige blazer, burde du ikke have problemer med at overbevise kvinder om, at du har en masse at tilbyde.

Stilren rød blazer

blazer til mænd

Topman / 999 / Hop til Shop

Der er nok ikke tvivl om, at de første fem blazere kan tage pusten fra selv den robuste herres økonomi. For det kan virkeligt passe, at en lækker blazer skal være så dyr?

Slet ikke. Og derfor er der naturligvis også et væld af blazere i den anden ende af prisskalaen.

Den første i rækken er rød og fra Topman, hvor designet er både stilrent og kontemporært, nøjagtigt som en kontemporær herre vil have det. Kvalitetsmæssigt befinder vi os over middel, og derfor kan du roligt regne med, at der gemmer sig en hel del hyggelige aftener i sådan en bandit.

Meleret grå Bertoni blazer med diskrete tern

blazer til mænd

Bertoni / 1495 / Hop til Shop

Jeg holder meget af den danske herretøjssnedker, Bertoni. Det er bare generelt lækkert, hvor priserne altid er medgørlige. Det der begejstrer mig særligt meget ved Bertoni, er deres evne til at levere designs, der agerer direkte konkurrenter til langt dyrere premium mærker.

Fornem oliven Ralph Lauren blazer af uld

blazer til mænd

Polo Ralph Lauren / 4795 / Hop til Shop

Har du lige under fem af de lange, kan du blive en meget velklædt herre, da du lige nøjagtigt har råd til denne olivengrønne blazer, der er udstyret med et diskret mønster af tern, der gør den velegnet til både formelle og uformelle begivenheder.

Hvis den hang i min garderobe, ville jeg med stor sandsynlighed komplementere den med et par hvide chinos smøget op, hvide sejlersko og en hvid t-shirt inden under.

Badass much?

Elegant marineblå fløjsblazer

blazer til mænd

Polo Ralph Lauren / 3895 / Hop til Shop

Nu hvor vi er ved Ralph, får du lige en mere af deres, som altid, skide pæne blazere.

Ville du have noget imod at eje sådan en elegant marineblå fløjsblazer? Nej, det tænkte jeg nok. Hvis du ikke allerede har glemt Thom Browne fløjsblazeren fra tidligere i artiklen, kan jeg minde dig om, at de minder en del om hinanden.

Eneste forskel er blot, at Ralph Lauren modellen koster omkring en fjerdel.

Festlig marineblå Selected blazer

blazer til mænd

Selected Homme / 1095 / Hop til Shop

Der er en hel del blå blazere på tapetet, men som du nok kan se, er denne model ikke helt almindelig. Foruden en elegant mørkeblå er blazeren nemlig født med en smuk stjernehimmel. Om ikke andet er det i hvert fald en god sammenligning. Jeg tør nemlig ikke sige, om du kan finde Karlsvognen og Cassiopeia.

Det er også ligemeget. Kvinderne kan finde dig, for du kommer til at se forbandet pæn ud i denne i øvrigt prisvenlige Selected blazer. Den er vil være ekstraordinært velegnet til nytårsaften.

Elegant kamelbrun blazer

blazer til mænd

Pier One / 749 / Hop til Shop

Hvis du ikke allerede har kigget på prismærket, kunne du garanteret godt overbevises om, at sådan en kamelbrun blazer koster på den anden side af 5.000.

Am I right?

Det ved jeg, at jeg kunne, for den ligner altså noget fra et dyrt designermærke. Og det er netop det, som Pier One er blevet så gode til. At lave designertøj der ikke koster en skid.

Altså 749 kroner? Det er jo ingenting.

Nydelig blazer med 3 knapper

blazer til mænd

Hope / 2595 / Hop til Shop

Jeg har altid bedst kunne lide blazere med to knapper, men på det seneste er 3-knaps-blazerne begyndt at tiltale mig mere og mere. En blazer med tre knapper bevæger sig nemlig en lille smule over i at være en hybrid mellem en jakke og blazer, hvorfor den fint kan fungere som en alternativ overgangsjakke. Dog skal du nok huske paraplyen, for efteråret skulle blive forbandet regnfuld.

Slim fit blazer i grå

blazer til mænd

J. Lindeberg / 2495 / Gå til shop

En nydelig blazer til mænd kan komme i mange forskellige farver. En af de farver som er must-have er den klassisk grå, og det må man i høj grad anerkende denne nydelige blazer er.

Blazeren har de helt rette linjer og en revers med en perfekt bredde. Det er J. Lindeberg, der er skaberen af denne sag, hvorfor du selvfølgelig er garanteret et højt kvalitetsniveau.

Rød blazer af uld

blazer til mænd

Tiger of Sweden / 2695 / Hop til Shop

Jeg har givet udtryk for det før, og vil gerne gøre det igen. Tiger of Sweden er ikke et brand, der imponerer mig længere. En af de primære årsager til dette, er, at deres kollektioner generelt bærer præg af et lige ungdommeligt nok design, hvor den klassiske elegance ikke rigtigt er til at få øje på.

Dermed er det dog ikke sagt, at Tiger of Sweden ikke er i stand til at levere elegant herreekvipering overhovedet. Denne røde blazer af uld opfylder nemlig alle de krav, jeg selv stiller til det, jeg beskriver som klassisk elegance.

Blazeren har de samme nydelige linjer, som den grå fra J Lindeberg. Den bordeauxrøde farvekode er det, som kommer særligt positivt til udtryk, hvor denne kombination af tekstur og farvevalg er et sjældent, men velkomment syn. Man ville ønske, at Tiger of Sweden kunne levere mere fra denne skuffe.

Elegant blazer med vest

blazer til mænd

Versace Collection / 5795 / Hop til Shop

Min personlige favorit i form af den flotteste blazer til mænd i denne artikel, er denne erektionsfremmende blazer i mørkegrå fra Versace Collection.

Jovist, prisen er udover det sædvanlige, men førsteklassesdesign gange førsteklasseskvalitet koster bare penge.

Det som gør blazeren unik, er at den fungerer som både klassisk blazer og vinterjakke, i hvert fald når vinteren er mild. Kigger man nøje på blazeren, får man nemlig øje på en vest indenunder. Dvs. at man for de små 6000 kroner både får en tyk blazer og en vest. Blazeren og vesten hænger altså ikke sammen, og kan derfor bruges uafhængigt af hinanden.

Hybridblazeren er ikke tiltænkt som alternativ til vinterjakken. Det ville være synd at udsætte den for fire måneders regn, sne, slud og salt, hvorfor min personlige anbefaling er, at man bruger den til weekendernes herskabelige udskejelser.

Mørkeblå fløjlsblazer

blazer til mænd

Benetton / 829 / Hop til Shop

I den anden ende af prisskalaen er det bestemt også muligt at finde guldkorn. Benetton som ikke er nogen udpræget genganger i min egen garderobe, er mærket, som du finder i nakken af denne mørkeblå fløjlsblazer.

Jeg troede ellers ikke, at det var muligt at finde en fløjlsblazer, som ikke fik en til at ligne en afdanket historielærer. Benetton er i øvrigt et italiensk tøjmærke, så trods den lave pris, får man alligevel fornuftig kvalitet.

Klassisk elegant blazer

blazer til mænd

 JOOP! / 2595 / Hop til Shop

Hvis du står og mangler en eksklusiv blazer, der henvender sig til de finere rendezvouzer, skal du ud i noget a la denne fornemme sag fra JOOP!

Med en eksklusiv blazer i mørkeblå skal du ikke være i tvivl om, at der klart og tydeligt signaleres overfor dine omgivelser, at du har styr på garderoben, og i øvrigt hvorledes den skal sammensættes.

Lysegrå blazer fra Vicomte A.

blazer til mænd

Vicomte A. / 2695 / Hop til Shop

Som regel har jeg ikke to af de samme produkter med i mine artikler, men da jeg ikke kunne stå for den ene eller anden, blev jeg simpelthen nødt til at have dem begge med. Det er franske Vicomte A., der har været på spil. Den ene af de to er denne lysegrå blazer, der lidt utraditionelt er komplementeret af diskrete detaljer i beige ved forlommerne, hvilket får blazeren til at fremstå sporty og en lille smule 80’er-inspireret.

Eller i Marineblå?

blazer til mænd

Vicomte A. / 2695 / Hop til Shop

Med samme diskrete detaljer i beige tager blazeren i denne marineblå udgave sig helt anderledes ud end den lysegrå. Her fremstår den nemlig særdeles formel og velegnet til de fine arrangementer. Selvom de to blazere er identiske i designet, så kan man alligevel ikke sammenligne dem, hvorfor jeg ville have sværere ved at vælge mellem de to end i den der film, ‘Sophie’s Choice’.

Nydelig mørkegrå blazer

blazer til mænd

Ben Sherman / 1595 / Hop til Shop

I dette efterår 2014, er grå i særdeleshed en af de sejrende farver, og hvis ikke den læserne har bemærket det, så er der særligt én tendens, der går igen. Kan I gætte det? Hvis ikke, så lad mig da røbe det med det samme! Den klare tendens er nemlig, at blazernes stof er præget af en kornet tekstur – helt i tråd med denne mørkegrå herre fra Ben Sherman! Personligt synes jeg, det er forfriskende, samtidig med at det tager toppen af det formelle.

Raffineret blazer i beige

blazer til mænd

Gant Rugger / 3495 / Hop til Shop

Tiende og sidste blazer til mænd kan man roligt klandre for at skille sig ud af samlingen. Derudover man kan bestemt også klandre den for at være helt igennem raffineret med sit ternede mønster i beige. Blazeren kunne snildt have været rekvisit i Olsen Banden filmene, men såfremt du ikke kører ternede bukser og læderstøvler til knæene, behøver du ikke nødvendigvis at ligne en parodi på Hr. Mortensen.

Personligt ville jeg vælge et par chinos, et par håndsyede sko fra John Lobb og en hvid skjorte fra Ralph Lauren.

Hvad siger du? Ville du have selvtilliden til at gå med sådan en blazer til mænd?

Følg mig på Instagram – her går det stærkt!

Kender du i øvrigt min YouTube kanal?

Vi bor i Portugal, hvor vi laver videoer tematiseret omkring vores liv. Det inkluderer rejser, spændende restauranter, god humor og en masse sjov og ballade!

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!