Sko

12 hvide sneakers der aldrig går af mode

hvide sneakers herre

Hvide sneakers til den tidløse garderobe

Uanset hvor meget man følger trends, hvad der er in og hvad der er out, er der klassiske tøjdele, som aldrig kommer på mode. Heldigvis er der også en hel masse, som altid vil være trendy, hvoriblandt et par hvide sneakers naturligvis er at finde.

Faktisk har sneakers været trendy siden 1950, men blev først rigtigt populære i 1984 da Michael Jordan signede med Nike Air. Siden har sneakers været tidløs fodtøj på niveau med et par klassiske blå jeans.

I dag findes der tæt ved et par millioner forskellige sneakersdesign, og selvom det ikke er alle, der er lige kønne eller tidløse, er der også en masse imellem, som dur. Her er det selvfølgeligt hvide sneakers i særdeleshed, hvorfor jeg har fundet 12 af slagsen, som du med god samvittighed kan tilføje garderoben, uden at hverken du eller andre bliver trætte af at se dem.

Flettede hvide sneakers i læder
hvide sneakers

Tiger of Sweden / 1500 / Find dem her

Vi lægger ud med min personlige favorit, som også er fra et mærke, jeg er begejstret for. Det er selvfølgelig Tiger of Sweden, som også er min faste leverandør af chinos.

De fedeste hvide sneakers jeg kan komme i tanke om, er de stilrene modeller, men det kan også blive kedeligt i længden. Derfor sætter jeg pris på, når de klassiske hvide sneakers beklædes med alternative detaljer, hvor detaljerne selvfølgelig består i den flettede læder.

I love it!

Hvide sneakers fra Diesel
hvide sneakers

Diesel / 999 / Find dem her

Diesel er ikke specielt kendt for at lave sneakers, men det italienske modehus er tilsyneladende i stand til at det, hvis vi lader øjnene hvile på ovenstående model. Det er i øvrigt et interessant par med den rillede sål og det hvide mellemstykke, som jeg ikke mindes at have set før.

Hvide Kenzo sneakers

hvide sneakers

Kenzo / 1795 / Find dem her

Tager man et kig på Kenzo’s kollektion af sneakers, er det ikke ligefrem stilren minimalisme, der gør sig gældende. Der er nemlig som regel en hel del vilde farver i spil, hvilket Kenzo i øvrigt også er kendt for, men der behøver åbenbart ikke være tigere og psykedeliske motiver på alle deres produkter, hvilket jeg sådan set ikke har noget imod.

Stilrene hvide sneakers fra Ralph Lauren

hvide sneakers

Polo Ralph Lauren / 1195 / Find dem her

Dette par hvide sneakers er splinternye og kommer direkte fra det der mærke Ralph Lauren. Kender du det? Ud fra designet at dømme tyder alt på, at Ralph Lauren er på vej i en lidt mere kontemporær retning i forhold til den stil, de normalt er kendt for. Der er nemlig tale om et par suverænt stilrene minimalistiske sneakers, hvor der ikke er en finger at sætte.

Selvom kampen er hård, har jeg ikke umiddelbart set et par hvide sneakers med et så gennemført og strømlinet design.

Elegante hvide Gant sneakers

hvide sneakers

Gant / 1200 / Find dem her

Også Gant har lanceret nye produkter i form af hvide sneakers, hvor dette par ligeledes udmærker sig med et stilrent design, der dog ikke kan konkurrere med de hvide Ralph Lauren sneakers.

Billige hvide Pier One sneakers

hvide sneakers

Pier One / 149 / Find dem her

Dette par fra Pier One er udstyret med det klassiske sneakers-design, som er lidt mere afslappet end parret fra Ralph Lauren. Det er sådan en sneaker, du har på til et par olivengrønne shorts og en t-shirt eventuelt med en pæn kasket på hovedet.

Cremehvide Nike sneakers

hvide sneakers

Nike SB / 629 / Find dem her

Samme gør sig gældende for dette par cremehvide Nike sneakers. Her får du dog lov til at spætte lidt mere til, og det er der flere årsager til.

1) Kvaliteten er formidabel

2) Nike er lig med holdbarhed og funktionalitet

3) Designet er ganske gennemført

Nike har altså ikke problemer med at lave elegante sneakers, der sagtens kan indgå i et smart casual outfit.

Hvide Nike sneakers med blåt logo

hvide sneakers

Nike / 579 / Find dem her

Vi bliver ved Nike lidt endnu, hvor dette par hvide sneakers lægger sig i den mere afslappede afdeling. Fordelen ved denne model er, at den kan bruges til sveddrivende aktiviteter, men også med et par pæne chinos og en skjorte. Med andre ord er det en ret genial allround sko, hvor sammensætningsmulighederne er ganske talrige.

Hvide Nike Air Max sneakers

hvide sneakers

Nike / 1245 / Find dem her

Til gengæld er et par hvide Nike Air Max sneakers forbeholdt chill-garderoben, og hvis du ikke er helt sikker på, hvad chill-garderoben består af, kan jeg snildt uddybe det.

Chill-garderoben er selvfølgelig det tøj, du slapper af i, men ikke begrænset til joggingbukser og pandebånd. Et par hvide Air Max kan også bruges til et par jeans med en løstsiddende t-shirt. Dog ville jeg holde mig fra skjorte og blazer.

Hvide Hugo Boss sneakers

hvide sneakers

Hugo Boss / 1349 / Find dem her

Ligesom Gant og Ralph Lauren er Hugo Boss selvfølgelig også klar med et par hvide sneakers. Modsat Gant og Ralph er denne model mere sporty og hverdagsagtig.

Hvide Paul Smith sneakers

hvide sneakers

Paul Smith / 1795 / Find dem her

Paul Smith’s bidrag til 12 hvide sneakers er af lidt alternativ karakter, som du nok kan se. Selvom det er pædagogsneakeren, klarer den frisag, så at sige, ved at udmærke sig med en interessant farvekombination og i øvrigt også lækre detaljer fra hæl til snude.

Billige hvide sneakers i læder

hvide sneakers

Pier One / 399 / Find dem her

Måtte den snarligt overståede sommerferie have været hård ved økonomien, kan jeg i høj grad anbefale en billig løsning til et par lækre hvide sneakers. Det er igen Pier One, som er kreatøren. Pier One gør altid et godt stykke arbejde, når det kommer til al levere fint design og ok kvalitet. Til 399 kroner fås det ikke billigere, hvis ambitionen er et par stilrene hvide sneakers i læder.

LÆS NU:

Designertøj – den komplette guide til mænd

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.

Leave a Response