30 Hvide Sneakers Der Aldrig Går Af Mode

Uanset hvor meget man følger trends, hvad der er in og hvad der er out, er der klassiske tøjdele, som aldrig kommer på mode.

Heldigvis er der også en masse, som altid vil være trendy, hvoriblandt et par hvide sneakers naturligvis er at finde.

Faktisk har sneakers været trendy siden 1950’erne, men blev først rigtigt populære i 1984, da Michael Jordan signede med Nike Air. Siden har sneakers været tidløs fodtøj på niveau med et par klassiske blå jeans.

I dag findes der tæt ved et par millioner forskellige sneaker-designs, og selvom det ikke er alle, der er lige kønne at se på, er der en masse imellem, som er hamrende lækre at se på!

Her er det selvfølgeligt hvide sneakers i særdeleshed, hvorfor jeg har fundet 20 af slagsen, som du med god samvittighed kan tilføje garderoben uden at blive trætte af dem. Til gengæld kommer du helt sikkert til at slide dem ned.

Hvide Kenzo sneakers med kinesisk print

fede hvide sneakers til mænd

Kenzo / 1999 / Hop til Shop

Der lægges brandvarmt ud med et par hvide sneakers fra Kenzo. Og Kenzo, ved du nok, går man aldrig galt i byen med. Det er primo kvalitet og altid spændende og unikke designs, som sikrer, at du skiller dig ud af mængden.

Jeg er særligt tosset med denne model, hvor det hvide, stilrene design afbrydes af et kinesisk print, som i øvrigt er en reference til det kinesiske nytår.

Hvad end det er noget, du interesserer dig for eller ej, kan man ikke argumentere mod designet. Det er ganske enkelt et par r*vfede sneakers!

Hvide Paul Smith sneakers i 80er-inspireret design

fede hvide sneakers til mænd

Paul Smith / 1899 / Hop til Shop

En tendens vi ser i øjeblikket er hvide sneakers i 80er-inspirerede designs. En nydelig illustration på dette, er denne model fra Paul Smith, hvor du har en fem stærke farver, der sammen agerer stærk reference til 1980erne. En tid hvor bekymringerne var små og tilværelsen simpel.

Desværre findes der ikke nogen tidsmaskine, men dette par sneakers er et godt plaster på såret!

Hvide sneakers der minder om basketballsko

fede hvide sneakers til mænd

Common Projects / 3199 / Hop til Shop

Common Projects, som er en af verdens pt mest populære sneaker-brands, har også en række hvide sneakers, der er inspireret af 1980erne.

Dette par, i øvrigt vanvittigt fornemme sneakers, er en fortolkning af de klassiske basketballsko, som virkeligt blev populære under Michael Jordan’s storhedstid.

Jeg kan rigtigt godt lide, når et par klassiske hvide sneakers får et twist i designet, samtidig med der krydres med lidt historie. Og netop denne model har alt dette.

Dertil kan du så tillægge en uovertruffen kvalitet, hvor navnligt kalveskindet er i en klasse for sig, men det får du også lov til at betale for.

Italienske Buttero sneakers i hvide nuancer

fede hvide sneakers til mænd

Buttero / 2099 / Hop til Shop

Buttero laver sneakers i et design, som er unikt og altid kendetegnende for deres brand. Jeg kan ikke helt beskrive det, men, uden det skal lyde negativt, minder det mig om en blanding af bowlingsko og klassiske sneakers.

Normalt er bowlingsko ikke lige frem opskriften på et attraktivt sneakers-design, men netop denne blanding gør, at jeg generelt er stor fortaler for Buttero. Derudover lever deres sneakers op til de høje italienske designstandarder, hvorfor du kan forvente en lang levetid, når først du har anskaffet dig sådan et par lækkerbiskener.

Klassiske hvide Ralph Lauren sneakers

fede hvide sneakers til mænd

Polo Ralph Lauren / 799 / Hop til Shop

Til herren som er ude efter et par helt klassiske, hvide sneakers uden nogen dikkedarer, er dette prisvenlige par fra Ralph Lauren en fornem løsning.

Ralph Lauren har en fantastisk evne til at lave sko, som virkeligt bare står imod tidens trends. Denne model kan du bruge i dag og om 20 år. Det er sneakers, som altid vil være relevante!

Klassiske og pæne Adidas Originals sneakers

fede hvide sneakers til mænd

Adidas Originals / 699 / Hop til Shop

Til ham der foretrækker et afslappet outfit med komfort i højsædet, er det altid en god idé at tage et kig på kollektionerne fra Adidas Originals.

Hvad synes du eksempelvist om dette par pæne og klassiske hvide sneakers? Det er en fornem model, som er velegnet til studielivet, den uformelle arbejdsplads, men uden at spænde ben for en aften ude, hvor du godt må se lidt godt ud.

Fordelen ved Adidas Originals er nemlig, at de blender godt ind i et smart casual outfit, hvor du sagtens kunne sammensætte disse sneakers med jeans, skjorte og blazer.

Sporty hvid sneakers der minder om Thom Browne

fede hvide sneakers til mænd

Common Projects / 2699 / Hop til Shop

Common Projects har i en ret lang periode lavet sneakers med samme støbeform, men fornyligt er de begyndt at eksperimentere med helt nye designs heriblandt ovenstående model, som jeg er særdeles begejstret for.

Faktisk minder den en del om de sneakers, som mit yndlingsbrand Thom Browne laver. Jeg ejer selv et par Thom Browne sneakers, der er næsten identiske med dette par. Og hvis du ikke kender Thom Browne kan jeg afsløre, at det er et meget stort kvalitetsstempel. Det er nemlig forfærdeligt fornemme sko, de laver, som til gengæld også er uhyggeligt dyre.

Hvide Axel Arigato sneakers med farverige fugle

fede hvide sneakers til mænd

Axel Arigato / 1499 / Hop til Shop

Svenske Axel Arigato laver altså nogle interessante sneakers. Og hvis du ligesom mig af og til trænger til lidt forandring, er denne type sko et perfekt match.

Særlig til sommerhalvåret er det en fænomenal sko, der, i dette tilfælde, ville gå rigtigt godt sammen med et par grønne shorts og en hvidtonet hawaii skjorte. Spørgsmålet er bare, om du tør?

Fede BOSS sneakers af hvid kalveskind

fede hvide sneakers til mænd

BOSS / 2299 / Hop til Shop

Min seneste tilføjelse til garderoben af sneakers er denne helt fantastisk lækre model fra BOSS, som i øvrigt er et nyt undermærke fra Hugo Boss, hvor alle produkterne produceres i Italien efter alle kunstens regler.

Det er tydeligt at se, at deres BOSS kollektioner er et nyk opad ift. attention to detail. Der er virkeligt styr på selv de helt små detaljer og derfor er dette par også blevet mine nye favoritter, som jeg har på næsten hver dag lige for tiden.

Billige hvide Vans sneakers

fede hvide sneakers til mænd

Vans / 649 / Hop til Shop

Vans sneakers er mere populære end nogensinde. Det er efterhånden blevet sådan, at mænd og kvinder ikke har andet på. Så hvis du derfor ønsker at passe ind i mængden, er dette par Vans sneakers en god løsning.

Og der skal selvfølgelig ikke forstås noget negativt ved det, selvom det godt kunne være lidt passivt-aggressivt, men jeg må nok erkende, at Vans sneakers er blevet lidt for populære. Ikke desto mindre er det pæne sko!

Hvide Axel Arigato sneakers

hvide sneakers til mænd

Axel Arigato / 1349 / Hop til Shop

Axel Arigato er et svensk modehus med blot seks år på bagen. Til trods for sin korte levetid er det lykkedes svenskerne bag at markere sig som et internationalt brand, der associeres med luksus og eksklusivt design.

I løbet af de sidste par år, har de udvidet deres kollektioner til at inkludere tøj og accessories, men udgangspunktet for Axel Arigato var sneakers.

Og det er dét, de gør bedst, hvor vi jo passende kan bruge dette par hvide sneakers som illustration herpå. Jeg er drøntosset med deres designs og det faktum, at deres sneakers ikke er vanvittigt dyre.

Fornemme hvide sneakers fra John Lobb

John Lobb / 4299 / Hop til Shop

Er du ude efter et par meget fornemme sneakers, er John Lobb ikke noget dumt sted at starte. Den britiske snedker er bedst kendt for håndsyede herresko til en klassiske jakkesætsmand, men har altså sidenhen udvidet kollektionen til også at servicere os mænd, der kan lide det lidt mere casual.

Jeg ved godt, at det er ubehageligt mange penge for et par sneakers, men her kan jeg afsløre, at der er en stor forskel på sådan et par og et par i den almindelige prisklasse.

Jeg har eksempelvist et par Rick Owens sneakers, der kostede 5300 kroner. Og det er bare det lækreste par, jeg nogensinde har ejet. Kvaliteten er enestående og de er evigt behagelige at have på. Jeg har gået i dem i mere end to år, men de fremstår stadig nye.

Og det er sådan noget, du kan forvente af et par sneakers i denne prisklasse.

Klassiske hvide Ralph Lauren sneakers

Polo Ralph Lauren / 599 / Hop til Shop

Ralph behøver ikke nogen nærmere introduktion og ej heller disse sneakers. Du ved nemlig allerede, at det er en sikker investering i din garderobe og daglig trivsel, hvad angår stilfuld påklædning til dine fusser.

Foruden at være stilsikker og tidløs er Ralph Lauren sneakers også prisvenlig, hvilket blot gør det endnu mere interessant.

De perfekte hvide sneakers

Common Projects / 2599 / Hop til Shop

Common Projects er særligt kendt for sine eksklusive og kvalitetsprægede sneakers, som forener komfort med minimalistisk design.

Common Projects kan bedst sammenlignes med Lanvin, hvilket også siger en del om niveauet. Common Projects er god for flere forskellige sneakers, hvis du kunne tænke dig et par i en anden farve.

Eksklusive Buttero sneakers af kalvelæder

hvide sneakers til mænd

Buttero / 1999 / Hop til Shop

Jeg har altid haft en svaghed for italienske Buttero, hvad angår deres sneakers. Jeg elsker de skæve linjer og det generelt ret unikke design, som efterlader et indtryk af luksusekvipering til mænd.

Jeg kunne snildt forestille mig dette par sneakers sammen med et par beige shorts og en matchende cremehvid polo.

Cremehvide Filippa K sneakers

hvide sneakers til mænd

Filippa K / 1599 / Hop til Shop

Hvis der er nogen, som forstår sig på at lave sneakers, er det svenskerne. De har et utal af stærke brands som blandt andre Tiger of Sweden, J. Lindeberg, Axel Arigato og selvfølgelig også, Filippa K.

Derfor er det heller ingen overraskelse, at du har et par med herfra.

Det er bliver ikke mere stilrent og minimalistisk, hvilket – igen – er en disciplin, som svenskerne forstår at mestre til et godt gammeldags 13-tal.

Hvide sneakers i fornem nappalæder

hvide sneakers til mænd

Diemme / 1999 / Hop til Shop

Diemme er italiensk modehus, som har haft sin gang på jorden i mere end 25 år. Og det giver glimrende mening, da det kræver sin erfaring og ekspertise at designe et par hvide sneakers som disse.

Jeg elsker sneakers, som er beklædt i læder fra hæl til tå. Og endnu mere, hvis vi har at gøre med kernelæder. Og det har vi.

Kigger du en ekstra gang på skoen, kan du se læderets blodårer, hvilket kun bliver pænere med tiden.

Hvide Bally sneakers

Bally / 3099 / Hop til Shop

Du kender Bally og du ved, hvad de står for. Det er italiensk mode, når det er bedst. Det er unikke designs, som du ikke ser ret tit i gadebilledet.

Derfor er der heller ikke mange alternativer, som kan trumfe disse sneakers, hvis du leder efter hvide sneakers, der skiller sig ud.

Flettede hvide sneakers i læder
hvide sneakers

Tiger of Sweden / 1500 / Hop til Shop

Vi lægger ud med min personlige favorit, som også er fra et mærke, jeg er begejstret for. Det er selvfølgelig Tiger of Sweden, som også er min faste leverandør af chinos.

De fedeste hvide sneakers jeg kan komme i tanke om, er de stilrene modeller, men det kan også blive kedeligt i længden. Derfor sætter jeg pris på, når de klassiske hvide sneakers beklædes med alternative detaljer, hvor detaljerne selvfølgelig består i den flettede læder.

I love it!

Hvide sneakers fra Diesel
hvide sneakers

Diesel / 999 / Hop til Shop

Diesel er ikke specielt kendt for at lave sneakers, men det italienske modehus er tilsyneladende i stand til at det, hvis vi lader øjnene hvile på ovenstående model. Det er i øvrigt et interessant par med den rillede sål og det hvide mellemstykke, som jeg ikke mindes at have set før.

Hvide Kenzo sneakers

hvide sneakers

Kenzo / 1795 / Hop til Shop

Tager man et kig på Kenzo’s kollektion af sneakers, er det ikke ligefrem stilren minimalisme, der gør sig gældende. Der er nemlig som regel en hel del vilde farver i spil, hvilket Kenzo i øvrigt også er kendt for, men der behøver åbenbart ikke være tigere og psykedeliske motiver på alle deres produkter, hvilket jeg sådan set ikke har noget imod.

Stilrene hvide sneakers fra Ralph Lauren

hvide sneakers

Polo Ralph Lauren / 1195 / Hop til Shop

Dette par hvide sneakers er splinternye og kommer direkte fra det der mærke Ralph Lauren. Kender du det? Ud fra designet at dømme tyder alt på, at Ralph Lauren er på vej i en lidt mere kontemporær retning i forhold til den stil, de normalt er kendt for. Der er nemlig tale om et par suverænt stilrene minimalistiske sneakers, hvor der ikke er en finger at sætte.

Selvom kampen er hård, har jeg ikke umiddelbart set et par hvide sneakers med et så gennemført og strømlinet design.

Elegante hvide Gant sneakers

hvide sneakers

Gant / 1200 / Hop til Shop

Også Gant har lanceret nye produkter i form af hvide sneakers, hvor dette par ligeledes udmærker sig med et stilrent design, der dog ikke kan konkurrere med de hvide Ralph Lauren sneakers.

Billige hvide Pier One sneakers

hvide sneakers

Pier One / 149 / Hop til Shop

Dette par fra Pier One er udstyret med det klassiske sneakers-design, som er lidt mere afslappet end parret fra Ralph Lauren. Det er sådan en sneaker, du har på til et par olivengrønne shorts og en t-shirt eventuelt med en pæn kasket på hovedet.

Cremehvide Nike sneakers

hvide sneakers

Nike SB / 629 / Hop til Shop

Samme gør sig gældende for dette par cremehvide Nike sneakers. Her får du dog lov til at spætte lidt mere til, og det er der flere årsager til.

1) Kvaliteten er formidabel

2) Nike er lig med holdbarhed og funktionalitet

3) Designet er ganske gennemført

Nike har altså ikke problemer med at lave elegante sneakers, der sagtens kan indgå i et smart casual outfit.

Hvide Nike sneakers med blåt logo

hvide sneakers

Nike / 579 / Hop til Shop

Vi bliver ved Nike lidt endnu, hvor dette par hvide sneakers lægger sig i den mere afslappede afdeling. Fordelen ved denne model er, at den kan bruges til sveddrivende aktiviteter, men også med et par pæne chinos og en skjorte. Med andre ord er det en ret genial allround sko, hvor sammensætningsmulighederne er ganske talrige.

Hvide Nike Air Max sneakers

hvide sneakers

Nike / 1245 / Hop til Shop

Til gengæld er et par hvide Nike Air Max sneakers forbeholdt chill-garderoben, og hvis du ikke er helt sikker på, hvad chill-garderoben består af, kan jeg snildt uddybe det.

Chill-garderoben er selvfølgelig det tøj, du slapper af i, men ikke begrænset til joggingbukser og pandebånd. Et par hvide Air Max kan også bruges til et par jeans med en løstsiddende t-shirt. Dog ville jeg holde mig fra skjorte og blazer.

Hvide Hugo Boss sneakers

hvide sneakers

Hugo Boss / 1349 / Hop til Shop

Ligesom Gant og Ralph Lauren er Hugo Boss selvfølgelig også klar med et par hvide sneakers. Modsat Gant og Ralph er denne model mere sporty og hverdagsagtig.

Hvide Paul Smith sneakers

hvide sneakers

Paul Smith / 1795 / Hop til Shop

Paul Smith’s bidrag til 20 hvide sneakers er af lidt alternativ karakter, som du nok kan se. Selvom det er pædagogsneakeren, klarer den frisag, så at sige, ved at udmærke sig med en interessant farvekombination og i øvrigt også lækre detaljer fra hæl til snude.

Billige hvide sneakers i læder

hvide sneakers

Pier One / 399 / Hop til Shop

Måtte den snarligt overståede sommerferie have været hård ved økonomien, kan jeg i høj grad anbefale en billig løsning til et par lækre hvide sneakers. Det er igen Pier One, som er kreatøren. Pier One gør altid et godt stykke arbejde, når det kommer til al levere fint design og ok kvalitet. Til 399 kroner fås det ikke billigere, hvis ambitionen er et par stilrene hvide sneakers i læder.

Følg mig på Instagram – her går det stærkt!

Kender du i øvrigt min YouTube kanal?

Vi bor i Portugal, hvor vi laver videoer tematiseret omkring vores liv. Det inkluderer rejser, spændende restauranter, god humor og en masse sjov og ballade!

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!