Enhver mand med respekt for sig selv har altid en håndfuld klassiske Ralph Lauren skjorte som en fast del af sin garderobe.

Personligt udgør klassiske Ralph Lauren skjorter det meste af min garderobe, hvad angår den type beklædning til overkroppen. Ralph Lauren har nemlig en særlig evne til at lave skjorter sammenholdt med andre velrenomerede tøjmærker.

De forener kvalitet, simplicitet og de helt rette linjer. De klassiske Ralph Lauren skjorter sidder, som de skal. Er det på tide at få fyldt op i garderobens skjortedepot eller måske udvide?

Det har du muligheden for med følgende samling af klassiske Ralph Lauren skjorter.

Klassisk nålestribet skjorte i hvid og blå

nålestribet skjorte fra ralph lauren

Ralph Lauren / 799 / Find skjorten her

Måske en af de mest klassiske Ralph Lauren skjorter, der er lavet, er denne nålestribet skjorte i en svag hvid blå nuance. Man kan roligt sige at skjorten er universel, hvad angår funktion. Skjorten kan bruges lige fra pyjamas parties til ens bedste vens bryllups – ah, men næsten. Skjorten har som de fleste skjorter fra submærket Polo Ralph Lauren et prisskilt på 799,- kroner.

Klassisk hvid skjorte fra Ralph LaurenHvid skjorte fra Ralph Lauren

Ralph Lauren / 899 / Find skjorten her

Klassisk hvid skjorte fra Ralph Lauren. Man fristes til at hugge Rittersports’s slogan og justere det lidt. Simpel. Smuk. Perfekt. Skjorten er vel nok den mest solgte i verden, hvis altså ikke, man har mærker som C&A og Mark & Spencer med i konkurrencen. Efter en håndfuld vaske kan skjorten godt tabe sin flotte hvide farve. Et godt tip er at lægge skjorten i klorin i en times tid og vaske den direkte efter på 30 grader.

Klassisk blå skjorte fra Ralph Lauren

Elegant blå skjorte fra Ralph Lauren

Ralph Lauren / 899 / Find skjorten her

Tredje i rækken er denne blå sag, som naturligvis også er signeret af Ralph Lauren. Den er identisk med de to forgangne skjorter. Denne blå skjorte hører til de mest kendte skjorter på markedet. Den er en sikker vinder til et par solide jeans og et sæt håndsyede sko – gerne fra Jermyn Street.

Business casual skjorte i hvid

Formel skjorte i hvid ralph lauren

Ralph Lauren / 799 / Find skjorten her

Skrighvid skjorte som også indgår blandt de klassiske Ralph Lauren skjorter. Denne skjorte er mere business casual med sine rene linjer. Stoffet er også mere fint end eksempelvis de tre klassiske skjorter beskrevet ovenfor. Vores erfaringer taler i øvrigt for, at netop den måde stoffet er behandlet på gør, at den hvide farve ikke falmer over tid.

Business casual skjorte i blå

Formen skjorte i blå fra ralph lauren

Ralph Lauren / 799 / Find skjorten her

Identisk med ovenstående har vi denne blå business casual skjorte. Manchetterne skinner lige rigeligt blåt ift. virkeligheden. Der er en nuance på manchetterne, men ikke så markant som på billedet.

Business casual skjorte i pink

formel skjorte i pink ralph lauren

Ralph Lauren / 799 / Find skjorten her

For at det ikke skal blive for kedeligt, er der selvfølgelig også klassiske Ralph Lauren skjorter i friske farver. Vi åbner op med denne pink business casual skjorte.

Man skal være opmærksom på disse business casual skjorter er custom fit og derfor har nogle andre størrelsesnavne end de klassiske slimfit skjorter, hvor det er small, medium og large. Bruger du en large svarer det til en 40/41 såfremt den skal sidde tilpas tæt.

Vi kan forhåbentligt hurtigt blive enige om, at ingen er interesseret i en skjorte der hænger løst om ryggen.

Klassisk grøn skjorte fra Ralph Lauren

flot grøn skjorte ralph lauren

Ralph Lauren / 799 / Find skjorten her

Tilbage til de klassiske slimfit skjorter har vi denne skønne lemongrønne skønhed. Perfekt til sommerens strabadser på stranden, grillfesten eller måske endda yachten, hvis du altså har netværk eller penge til den slags. Du kan også bare bruge skjorten, som du bruger alle andre skjorter. Det skader ikke at bobbe sit outfit op med sommerlige farver.

Klassisk mørkeblå skjorte fra Ralph Lauren

Mørkeblå ralph lauren skjorte

Ralph Lauren / 799 / Find skjorten her

Denne slimfit mørkeblå skjorte er altid en vinder, hvad end det er et marineblåt jakkesæt eller hvide casual shorts, der er outfittets kontekst.

Klassisk turkisgrøn skjorte fra Ralph Lauren

ralph lauren turkis skjorte

Ralph Lauren / 799 / Find skjorten her

Er man ikke til den meget friske grønne skjorte ovenover, kan man vælge en mellemvej og tage denne noget mere diskrete farve. En lækker turkisgrøn skjorte der vil gøre selv den mest velsoignerede mand en tjeneste. Skjorten ville være en ideel tilføjelse til garderoben her i udgangen af vintermånedernes barske kulde.

Hvid Ralph Lauren skjorte med blå hest

hvid skjorte ralph lauren blå hest

Ralph Lauren / 799 / Find skjorten her

Denne skjorte er en nyere tilføjelse til de klassiske Ralph Lauren skjorter. Selvom det for mange bare er en hvid skjorte, har denne skjorte den lækre detalje at poloen er i ren blå. Knapperne er også helt hvide, hvor knapperne på skjorte nr. 1 har en cremet beige farve. Denne skjorte er en af vores favoritter her på Stayclassy.

Klassisk pink skjorte fra Ralph Lauren

pink skjorte ralph lauren

Ralph Lauren / 799 / Find skjorten her

Sidste farverige skjorte i serien af klassiske Ralph Lauren skjorter er denne pink frækkert. Skjorten er fortjener næsten ikke yderligere beskrivelse. Det visuelle taler for sig selv.

Business casual skjorte i sort

formel skjorte i sort ralph lauren

Ralph Lauren / 799 / Find skjorten her

Vi slutter af med denne sorte business casual skjorte, som fortjener en plads i enhver mands garderobe. Vi kan næsten ikke finde flere måder at beskrive den samme skjorte på.

Stribet pink Ralph Lauren skjorte

fede ralph lauren skjorter

Ralph Lauren / 799 / Find skjorten her

Mænd i pink er sexede. Det synes de fleste kvinder i hvert fald. Derfor bør du også gå i en pink skjorte af og til. Der er selvfølgelig mange gode bud på en pink skjorte, men hvis du har interesse i at gå hele vejen, bør du se i retning af ovenstående lækkerbisken.

Blå Ralph Lauren denimskjorte

fede ralph lauren skjorter

Ralph Lauren / 1095 / Find skjorten her

Ralph Laurens denimskjorter er i stigende grad blevet et samlerobjekt og dermed en flittigt brugt klud. Det kan jeg også godt forstå, for sådan en blå denimskjorte passer til det meste.

Flot sølvgrå Ralph Lauren skjorte

fede ralph lauren skjorter

Ralph Lauren / 799 / Find skjorten her

Skal du ud og danse moderne ville det give god mening at finde ens sølvgrå skjorte frem og gerne en, der ligesom denne model har lidt glans.

Sådan en sølvgrå skjorte er i øvrigt fremragende til et gråt slimfit jakkesæt. Der er ikke noget federe, end når mænd går all-in på samme farve, om end det ikke behøver være nøjagtigt samme nuance.

Hvid skjorte uden Ralph Lauren logo

fede ralph lauren skjorter

Ralph Lauren / 799 / Find skjorten her

Ralph Lauren skjorter er blevet så udbredte, at de fleste mænd formentligt kan række hånden i vejret til at eje eller have ejet en.

Dermed er en hvid Ralph Lauren skjorte uden Ralph Lauren logoet også en dejlig tilføjelse til den allerede store samling af lækre skjorter.

Klassisk ternet Ralph Lauren skjorte

fede ralph lauren skjorter

Ralph Lauren / 899 / Find skjorten her

En ternet Ralph Lauren skjorte i blå og hvid er sandsynligvis verdens mest populære ternede skjorte. Godt nok har Ralph Lauren lavet mange forskellige ternede skjorter i samme farvekombi, men ovenstående model er nok the all time winner, når det kommer til populariteten blandt mænd.

Det var altså 17 klassiske Ralph Lauren skjorter i 17 klassiske variationer.

Jeg synes, at jeg har fået de fleste med, men byd endelig ind, hvis du mener, der mangler en enkelt eller to.

Står du og mangler en skjorte og har et budget i 600-1000 kroners klassen, er der ingen tvivl om, at en klassisk Ralph Lauren skjorte er the way to go.

Skjorterne holder som regel længere en kæresteforholdene.

LÆS NU:

69 fede skjorter til mænd