3 Hvide Skjorter Fra Les Deux

Det er ikke nogen udpræget hemmelighed, at jeg sætter stor pris på hvide skjorter. En hvid skjorte er for mig ikke bare en hvid skjorte. Hvide skjorter kan være mange ting, hvad end der bliver spillet på tangenter som design, kvalitet, små lækre detaljer eller mønster.

I denne omgang bliver der spillet på alle tangenterne, hvor en fast del af noderne er høj kvalitet og lækkert design. Kvaliteten kan bedst sammenlignes med Ralph Laurens klassiske fritidsskjorter, hvor materialet er kraftigt stof. Det kan jeg bedst lide i stedet for det tynde og porøse materiale, som Paul Smith eksempelvis står for. Dog er jeg nu stadig fan af Paul Smith, men levetiden er bare ikke den samme.

Skjorterne er fra danske Les Deux, som i øvrigt klarer det meget godt med en stor del af deres kollektion. Dog står jeg af ved nogle af deres kasketter og hættetrøjer, men det er naturligvis smag og behag.

De tre par hvide skjorter er nok bedst beskrevet som casual fritidsskjorter. De er ikke beregnet til det formelle jakkesæt, men derimod en afslappet blazer, et par solide jeans og så et par sokkeletter i tidens tern.

Hvide skjorter fra Les Deux

hvide skjorter les deux

 

Klassisk og enkel hvide skjorte med en stilfuld krave og et godt snit. Skjorten ser ud til at have hentet en lille smule inspireret fra Ralph Lauren, som også kører med deres markante sublogoer på mange af deres skjorter. Det er en dejlig detalje, som piller det formelle helt væk fra skjorten. Skjorten ligger og venter her.

hvide skjorter les deux

Skjorten her har samme snit og design som førnævnte. Forskellen er dog, at der her er trykket på den mønstrede tangent, idet skjorten er overvældet med røde fugle. Skjorten er fremstår afslappet på trods af det halvspraglede indtryk. Er du til det semispraglede, er skorten at finde her.

hvide skjorter les deux

 Minsandten om tredje og sidste skjorte fra Les Deux ikke også har samme snit som de foregående. Skjorten her vinder titlen som den mest formelle med det minimalistiske design. Jeg er i øvrigt tosset med logoet. Samtidig synes jeg det er imponerende, at Les Deux formår at skabe en skjorte, der kan konkurrere med de helt store og klassiske premium brands. Jeg er tilhænger!

Til hvide skjorter som disse vil jeg i øvrigt stærkt anbefale et par blå shorts, nu hvor sommeren har sparket døren ind.

LÆS NU:

81 fede skjorter til mænd

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!