Når det kommer til korte benklæder, er et par hvide shorts til sommeren klart mit førstevalg, og det er på trods af, at man sjældent kan have sådan et par på i mere end ét døgns tid. På en eller anden måde lykkes det nemlig altid en at anskaffe sig en plet eller to på sine shorts. Særligt for mit vedkommende i hvert fald, men jeg er også motorisk besværet, så det vænner man sig til. Jeg tager også min medicin i form af store mængder Vanish.

Det fede med hvide shorts er, at de kan være del i så mange forskellige outfits. Du kan pryde bagbord på en 60 meter yacht i Monaco’s havn med en blå skjorte og et par lækre loafers, men du kan også være en nørd fra Randers med shox og flexfit. Eller måske maler? Ok, men lad os i det mindste blive enige om, at hvide shorts kan bruges til sammensætning af både elegant og mindre elegante tøj.

Ligesom billederne repræsenterer korte shorts, er de fire hvide shorts forneden også. Jeg har nævnt det før, men gør det lige igen for en sikkerheds skyld. Shorts er pænest når de er korte, og derfor er min personlige anbefaling, at man tillader en afstand fra benklædernes nederste fold til knæet på 5-15 cm alt efter hvor lange ben, man har. Gør derfor dig selv den tjeneste ikke at gå i shorts, der dækker knæene. Du kommer nemlig bare til at ligne en surfer, der ikke kan surfe.

Hvide shorts fra Teddy Smith

hvide shorts herre

Teddy Smith / 399 / Find dem her

Teddy Smith er et ganske traditionelt fransk modehus, der laver tøj i udmærket kvalitet. Det er hverken high end eller budget, så hvis du står og mangler et par ganske nydelige hvide shorts, og ikke er interesseret i at slå bunden ud af din Miss Piggy sparegris, er dette par et glimrende valg.

Cremehvide shorts fra Ben Sherman

hvide shorts herre

Ben Sherman / 599 / Find dem her

Fordi vi lever et liv på kanten, kan man også nogle gange finde på at hoppe i et par cremehvide shorts. Dette nydelige og enkle par fra Ben Sherman udfører opgaven helt perfekt, hvor prisen igen er tilforladelig.

Hvide shorts fra Closed

hvide shorts herre

Closed / 1095 / Find dem her

Det tyske modehus, Closed, er kendt for at lave afslappet, men nydeligt modetøj, der passer ind i herrens hverdagsgarderoben. I og med modehuset er kendt som et premium brand er deres priser også derefter. Nogle ville nok mene, at små 1100 kroner er voldsomt for et par shorts, men omvendt kan man så også forvente at få glæde af dem en god håndfuld somre.

Hvide shorts fra Hilfiger Denim

hvide shorts herre

Hilfiger Denim / 499 / Find dem her

Fjerde og sidste par hvide shorts er fra Hilfiger Denim. Selvom det er Tommy Hilfigers denim-afdeling, der står bag parret, så er det altså et par helt almindelige bomuldsshorts og ikke denim. Parret har det hele hvis nogen skulle spørge mig. De er hvide hele vejen igennem og så er de dejligt korte. Lige som det skal være.

LÆS NU:

13 geniale sommerskjorter til mænd

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!