Mode & StilTøj

7 Fede T-Shirts til Mænd

fede t-shirts til mænd

Her på Stayclassy advokerer jeg primært for skjorter, blazere og nydelige lommeklude. Det er ikke så tit, der er casual t-shirts på menuen, men det betyder bestemt ikke, at man ikke kan gå i dem. Af samme grund har jeg fundet 7 fede t-shirts til mænd. Her midt i sommervarmen er der i øvrigt heller ikke nogen ekvipering, der er mere behagelig end en enkel og let t-shirt.

Når det kommer til fede t-shirts til mænd, er der en række krav, der skal opfyldes før, man kan tillægge sådan et adjektiv. For det første må der under ingen omstændigheder være printet alle mulige ligegyldige tekster som ‘Sport Denim 1956 Vintage’. Heller ikke ‘morsomme’ tekster er acceptabelt. Det er plat og hører hjemme i folkeskolen eller gymnasiet. Hold dig til enkle t-shirts i god kvalitet. Dertil mener jeg også en t-shirt skal have en rund hals. En t-shirt med v-formet hals ser akavet ud og passer bedst til store brød fra fitnesscentrene. Den sidste ting for at kunne kategorisere en t-shirt som fed er pasformen. Du skal hverken ligne en pizzamand, hvor den sidder alt for stram eller et medlem fra et vægttabsprogram på Kanal 4. Den optimale pasform på en t-shirt finder du ved at holde en hårdfin balance mellem det tætsiddende og det halvløse.

Hvis man insisterer på at skulle gå i alternativer til de enkle og kedelige t-shirts, skal man også køre den hele vejen ud. Det giver jeg i øvrigt et eksempel på i bunden af denne artikel.

Oliven t-shirt fra Ralph Lauren

fede t-shirts mænd

Polo Ralph Lauren / 429 / Find t-shirten her

Et glimrende eksempel på en tidløs, klassisk og enkel t-shirt der stemmer overens med mine egne krav til fede t-shirts til mænd, er denne oliven t-shirt fra Ralph. Ralph Lauren er i min verden frontfiguren, når det kommer til herreekvipering, der både er tidløst og elegant. En t-shirt som denne kan du bruge på stranden, til fødsesldagen, til arbejdet – ja, hvilket som helst sted i virkeligheden.

Mørkegrå t-shirt fra Versace

fede t-shirts mænd

Versace / 649 / Find t-shirten her

Af en eller anden årsag er en grå t-shirt som denne, mit personlige førstevalg. Normalt er jeg egentligt til stærkere farver, men en grå t-shirt kan være urimeligt elegant, selvom det lige så godt kunne være en træningstrøje, du har på i træningscenteret. Det handler naturligvis også om, at man kan finde ud af kombinere et outfit. Sådan en mørkegrå shirt fra Versace ville tage sig glimrende ud med et par lyse jeans og dit førstevalgsur. Som jeg har nævnt i 17 modetips mænd aldrig skal følge, så mener jeg i øvrigt ikke, at man skal kombinere t-shirts med blazere. Keep it casual, men uden blazeren.

Marineblå t-shirt fra Ralph Lauren

fede t-shirts mænd

Polo Ralph Lauren / 349 / Find t-shirten her

Tilbage i Ralph Lauren-afdelingen finder vi denne mørkeblå skønhed, som du bedes have på, når du hygger dig på din yacht i Sydfrankrig. I min verden er det den ultimative blærerøvs-tshirt uden at være for meget. Den er afdæmpet og diskret, men samtidig oser den af eksklusivitet og overklasse.

Rød t-shirt fra Hilfiger Denim

fede t-shirts mænd

Hilfiger Denim / 249 / Find t-shirten her

Hilfiger har såmænd også fundet vej til listen over fede t-shirts til mænd. Denne ganske sommerlige t-shirt i rød er et perfekt valg, når sommerskjorten bliver for varm at have på. T-shirten er vasket på en særlig måde, hvilket giver en nydelig tekstur.

Grå t-shirt fra Ralph Lauren

fede t-shirts mænd

Polo Ralph Lauren / 429 / Find t-shirten her

Igen, igen er Ralph tilbage. Denne grå herlighed er nøjagtig samme t-shirt-design som den marineblå. Eneste forskel er naturligvis farven, men hvorfor ikke have begge eksemplar?

Turkis t-shirt fra Hilfiger Denim

fede t-shirts mænd

Hilfiger Denim / 429 / Find t-shirten her

T-shirten fra Hilfiger fås også i blå, hvor samme nydelige tekstur gør sig gældende. Ligesom den marineblå Ralph Lauren t-shirt er den oplagt til din 42 fods Bayliner.

Spraglet t-shirt til de farveglade

 

fede t-shirts mænd

Rocawear / 349 / Find t-shirten her

Som jeg nævnte i indledningen, ville der afslutningsvist være et eksempel på, hvordan et alternativ til den enkle og – i nogles øjne – kedelige t-shirt kan se ud. En spraglet t-shirt som denne er helt klart sæsonbestemt, hvor det nok kun kan forsvares at bære sådan en fætter her, når temperaturen er plus 20 grader. Hvis du synes netop denne t-shirt er the shit, har jeg været så elskværdig at henvise til den.

LÆS NU:

30 t-shirts til en classy herre

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.