Når det kommer til fede t-shirts til mænd, er der en række krav, der skal opfyldes før, man kan tillægge sådan et adjektiv.

For det første må der under ingen omstændigheder være printet alle mulige ligegyldige tekster som ‘Sport Denim 1956 Vintage’.

Heller ikke ‘morsomme’ tekster kan accepteres. Det er plat og hører hjemme i folkeskolen og gymnasiet.

Hold dig i stedet til enkle t-shirts i god kvalitet. Dertil mener jeg også en t-shirt skal have en rund hals. En t-shirt med v-formet hals ser akavet ud og passer bedst til store brød fra fitnesscentre i Albertslund.

Den sidste ting for at kunne kategorisere en t-shirt som fed, er pasformen. Du skal hverken ligne en pizzamand, hvor den sidder alt for stram eller et medlem fra et tarveligt vægttabsprogram på Kanal 4. Den optimale pasform på en t-shirt finder du ved at holde en hårfin balance mellem det tætsiddende og det halvløse.

Hvis du insisterer på at skulle gå i alternativer til de enkle og kedelige t-shirts, skal du også køre den hele vejen ud. Det giver jeg i øvrigt et eksempel på i bunden af denne artikel.

Sommerlig Nudie Jeans t-shirt

fede t-shirts til mænd

Nudie Jeans / 399 / Hop til Shop

Nudie Jeans har jeg personligt ikke set meget til siden, jeg gik i folkeskolen, men det er rart at se, at det ikoniske modehus ikke hænger fast i gamle dage.

Denne t-shirt spiller nemlig på de kontemporære tangenter, hvor minimalisme og karakter forenes. What’s not to love?

Stilren grå Hugo Boss t-shirt

fede t-shirts til mænd

Hugo Boss / 299 / Hop til Shop

Nogle af de fedeste t-shirts jeg har hængende i garderoben, er de helt enkle. Jeg elsker nemlig stilrent design, hvor der ikke er en finger at sætte.

Og selvom jeg generelt ikke er stor fan af t-shirts med store logoer, har jeg ikke noget imod at lade mig associere med denne nydelige Hugo Boss t-shirt.

Hvid Kenzo t-shirt

fede t-shirts til mænd

Kenzo / 649 / Hop til Shop

Kenzo, som er mit nye yndlingsmærke, er bare helvedes lækkert. Deres evne til at lave unikke klæder, der ikke er for meget af det gode, bliver ved med at imponere mig.

Jeg ville ikke have noget problem med at have en ren Kenzo-garderobe, men det må vente til den dag, jeg kommer til penge. Det er nemlig ingen hemmelighed, at deres produkter ligger i den dyre ende, men omvendt får du også bare formidabel kvalitet, der holder.

Det har i hvert fald gjort sig gældende med det Kenzo-tøj, jeg selv ejer.

Fed grå Kenzo t-shirt

fede t-shirts til mænd

Kenzo / 749 / Hop til Shop

Blandt andet har jeg en Kenzo hættetrøje magen til denne t-shirt, hvorfor det ikke kan være nogen overraskelse, at jeg bare  eje den. Det er en æstetisk home run, du ikke bliver træt af. Og det er netop dét, som Kenzo kan; pang du ikke bliver træt af at se på.

Klassisk grå Adidas t-shirt

fede t-shirts til mænd

Adidas / 279 / Hop til Shop

Adidas har aldrig og bliver heller aldrig mit go to brand, men de har en særlig evne til at lave tidløse og lækre t-shirts. Og det har selvfølgelig noget at gøre med, at Adidas i sig selv er et tidløst modeikon inden for casual påklædning.

Med andre ord kan du have denne t-shirt på til næsten hvilket som helst outfit, hvad end det er shorts og sneakers eller blazer og chinos.

Lækker APC t-shirt

fede t-shirts til mænd

A.P.C / 649 / Hop til Shop

Franske A.P.C er blandt mine favoritmærker, selvom jeg faktisk ikke ejer så meget derfra. Hvorfor jeg ikke har en stor bunke A.P.C i garderoben, skal jeg ikke kunne sige.

Deres tøj er nemlig hamrende lækkert. Der er altid en formidabel stor vægt på æstetik og rene linjer, når man kigger på tværs af deres kollektioner.

Her er det en stilren, men alligevel iøjnefaldende t-shirt, der kombinerer en fyldig hvid med glade farver, der henleder tankerne på spillermaskiner fra 80’erne.

Mintgrøn Lyle & Scott t-shirt

fede t-shirts til mænd

Lyle & Scott / 299 / Hop til Shop

For noget tid siden skrev jeg om hvide t-shirts, der aldrig går af mode, men det var ikke kun pga. den hvide farve. Det handlede mere om det helt enkle design, du ved, hvor der ikke er grimme syninger eller et svagt øje for de helt små detaljer.

En t-shirt der aldrig går af mode kan lige så godt være denne mintgrønne herlighed fra Lyle & Scott. Den er så behagelig at se på, at man bliver en lille smule lækkersulten. Og det kan være efter en delikat frokost, men også en tur til de varmere himmelstrøg.

Orlebar Brown surfer t-shirt

fede t-shirts til mænd

Orlebar Brown / 899 / Hop til Shop

I det øjeblik jeg faldt over denne t-shirt, kom jeg instantly til at tænke min kærestes og jeg tur til Nazaré, som er kendt for verdens største bølger. En tur vi i øvrigt filmede i forbindelse med vores YouTube-kanal, hvor vi rejser rundt i Portugal og dokumenterer vores oplevelser.

Anyway, jeg har altid været begejstret for Orlebar Brown’s alternative t-shirts, der om nogen skiller sig ud fra mængden med deres full size prints.

Og ja, du får lov at betale for det, men det er også formidabel kvalitet.

Outreret Etro t-shirt i stærke farver

fede t-shirts til mænd

Etro / 1499 / Hop til Shop

Italienske Etro er både gal og genial. Og jeg elsker det. Jeg kunne godt tænke mig at være en del af deres designerteam, for der er tilsyneladende ikke nogen grænser for, hvad der kan sættes i produktion.

Og det skal altså ikke opfattes som en dårlig ting. For selvom deres tøj til tider kan være lige i overkanten, så er der til gengæld også en hel masse vanvittigt lækre sager, du ikke finder andre steder.

Eksempelvist denne t-shirt som er ganske iøjnefaldende uden at være out of order. T-shirten er på mange måder et kunstværk, du kan iklæde dig.

Hvid Etro t-shirt med orange paisley

fede t-shirts til mænd

Etro / 1999 / Hop til Shop

Og vi er ikke færdige med Etro. Her er nemlig endnu et eksempel på deres finesse og evne til at skabe unik ekvipering, der sjældent ses i gadebilledet.

For mit vedkommende er det en drømme t-shirt, da jeg foretrækker hvide t-shirts og altid har elsket orange. Her får man altså det bedste fra begge verdener pakket ind i en kvalitet, der ikke er til at spøge med.

Hvem der bare havde 2000 kroner til en t-shirt.

Oliven t-shirt fra Ralph Lauren

fede t-shirts mænd

Polo Ralph Lauren / 429 / Hop til Shop

Et glimrende eksempel på en tidløs, klassisk og enkel t-shirt der stemmer overens med mine egne krav til fede t-shirts til mænd, er denne oliven t-shirt fra Ralph. Ralph Lauren er i min verden frontfiguren, når det kommer til herreekvipering, der både er tidløst og elegant. En t-shirt som denne kan du bruge på stranden, til fødsesldagen, til arbejdet – ja, hvilket som helst sted i virkeligheden.

Mørkegrå t-shirt fra Versace

fede t-shirts mænd

Versace / 649 / Hop til Shop

Af en eller anden årsag er en grå t-shirt som denne, mit personlige førstevalg. Normalt er jeg egentligt til stærkere farver, men en grå t-shirt kan være urimeligt elegant, selvom det lige så godt kunne være en træningstrøje, du har på i træningscenteret. Det handler naturligvis også om, at man kan finde ud af kombinere et outfit. Sådan en mørkegrå shirt fra Versace ville tage sig glimrende ud med et par lyse jeans og dit førstevalgsur. Som jeg har nævnt i 17 modetips mænd aldrig skal følge, så mener jeg i øvrigt ikke, at man skal kombinere t-shirts med blazere. Keep it casual, men uden blazeren.

Marineblå t-shirt fra Ralph Lauren

fede t-shirts mænd

Polo Ralph Lauren / 349 / Hop til Shop

Tilbage i Ralph Lauren-afdelingen finder vi denne mørkeblå skønhed, som du bedes have på, når du hygger dig på din yacht i Sydfrankrig. I min verden er det den ultimative blærerøvs-tshirt uden at være for meget. Den er afdæmpet og diskret, men samtidig oser den af eksklusivitet og overklasse.

Rød t-shirt fra Hilfiger Denim

fede t-shirts mænd

Hilfiger Denim / 249 / Hop til Shop

Hilfiger har såmænd også fundet vej til listen over fede t-shirts til mænd. Denne ganske sommerlige t-shirt i rød er et perfekt valg, når sommerskjorten bliver for varm at have på. T-shirten er vasket på en særlig måde, hvilket giver en nydelig tekstur.

Grå t-shirt fra Ralph Lauren

fede t-shirts mænd

Polo Ralph Lauren / 429 / Hop til Shop

Igen, igen er Ralph tilbage. Denne grå herlighed er nøjagtig samme t-shirt-design som den marineblå. Eneste forskel er naturligvis farven, men hvorfor ikke have begge eksemplar?

Turkis t-shirt fra Hilfiger Denim

fede t-shirts mænd

Hilfiger Denim / 429 / Hop til Shop

T-shirten fra Hilfiger fås også i blå, hvor samme nydelige tekstur gør sig gældende. Ligesom den marineblå Ralph Lauren t-shirt er den oplagt til din 42 fods Bayliner.

Spraglet t-shirt til de farveglade

 

fede t-shirts mænd

Rocawear / 349 / Hop til Shop

Som jeg nævnte i indledningen, ville der afslutningsvist være et eksempel på, hvordan et alternativ til den enkle og – i nogles øjne – kedelige t-shirt kan se ud. En spraglet t-shirt som denne er helt klart sæsonbestemt, hvor det nok kun kan forsvares at bære sådan en fætter her, når temperaturen er plus 20 grader. Hvis du synes netop denne t-shirt er the shit, har jeg været så elskværdig at henvise til den.

LÆS NU:

30 t-shirts til en classy herre

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!