43 fede sneakers til efteråret

Efteråret er ved at være en realitet. Derfor er det også på tide at stille sig selv et væsentligt spørgsmål. Har du fodtøjet klar?

Måske.

Om ikke andet er det altid muligt at udvide kollektionen af fodtøj med nye lækre sager. Til det formål kan du med fordel tage et kig på følgende og i øvrigt væsentlige samling af 43 fede sneakers til efteråret.

Der findes ikke nogen særlig opskrift på et par perfekte sneakers. Der findes nemlig så mange forskellige modeller, som hver især besidder det, som nogen kalder x-factor. Og ikke x-factor som du kender fra et elendigt DR-program.

Men skal vi egentligt ikke bare se på’d?

Cognacbrune sneakers fra Kenneth Cole

fede sneakers til efteråret

Kenneth Cole / 1095 / Find skoen her

Hvis man skulle give et eksempel på et par fede sneakers med x-factor, kan vi tage udgangspunkt i dette cognacbrune pragteksemplar fra New York-designeren Kenneth Cole. Propertionerne er perfekte og den hvide og cognacbrune farvekombination efterlader et gennemført par sneakers.

Sorte sneakers med lynlås

fede sneakers til efteråret

Casadei / 3895 / Find skoen her

I og med artiklen indeholder 43 fede sneakers til efteråret, er der nogen for enhver smag. Også prismæssigt. Dette par sorte sneakers med lynlås fra italienske Casadei ligger i den dyre ende til knap fire jern. Dette par er måske lige til den stive side, ikke dermed sagt designet er fejlbehæftet. Dog kræver det en hang til det særligt spraglede element, hvis man er tilbøjelig til at betale prisen.

Blå Versace sneakers med spænde

fede sneakers til efteråret

Versace / 5795 / Find skoen her

Apropos udpræget spraglethed kvalificerer dette møghamrende dyre par fra Versace sig bestemt også. Havde det ikke været for den lettere unødvendige spænde, kunne jeg godt forelske mig. Man kan selvfølgelig diskutere om et par sneakers kan være knap 6000 kroner værd. Det korte svar er nej, omend kvaliteten er suveræn og designet er unikt. Hvis du hopper i sådan et par skal du sørge for at resten af dit outfit er relativt nede på jorden. Ellers bliver det sgu for meget!

Stilrene røde sneakers med hvid sål

fede sneakers til efteråret

Vans / 799 / Find skoen her

Vans er normalt ikke min kop te, men de har faktisk nogle sneakers i produktionsmøllen, der er ganske acceptable af udseende. Se bare en stilren model som dette røde par, der nydeligt er komplementeret af en klassisk hvid sål og hvide snørebånd. De er både sommerlige og efterårlige på sin egen måde.

Marineblå sneakers med sort sål

fede sneakers til efteråret

Calvin Klein / 1195 / Find skoen her

Calvin Klein er såmænd også kommet med på bølgen af fede sneakers. Her har deres designerteam været frække at kombinere sort med en dominerende marineblå. To farver som diverse – efter sigende – modeeksperter har dømt uacceptable at kombinere. Det er selvfølgelig noget vrøvl og modelbilledet taler da også sit eget tydelige sprog.

Blå Lacoste sneakers i læder

fede sneakers til efteråret

Lacoste / 1095 / Find skoen her

Lacoste laver nogle ret fede sneakers. Til gengæld kan de heller ikke finde ud af særlig meget andet. Nå, men mht. deres sneakers er dette par en glimrende kombination af stilrenhed og rent design. Den blå nuance er lige i øjet og så er det naturligvis læder, som gør skoen robust og holdbar til selv de beskidte byture.

Pæne grå sneakers med hvid sål

fede sneakers til efteråret

Marc Jacobs / 2395 / Find skoen her

Gode gamle Marc ved hvordan herreekvipering skal snedkereres. Her er det en helt klassisk sneaker i en grå, der ikke er til at tage fejl af. Den elegante grå farve gør skoen til et interessant emne, hvis fodtøjet til et casual business outfit skal nytænkes. Det kunne eventuelt være med nogle klassiske straight leg jeans, en hvid skjorte og grå blazer.

Hvide sneakers med hullet mønster

fede sneakers til efteråret

Tiger of Sweden / 1295 / Find skoen her

Jeg har vist haft dette par oppe at vende før, men som du kan se på det nydelige design, er den værd at dele igen. Ganske givet er skoen mere oplagt til sommeren end efteråret, men hvis du har et par sorte sokker på, er jeg sikker på, du ikke fryser fusserne ihjel.

Mørkerøde Nike sneakers

fede sneakers til efteråret

Nike / 1045 / Find skoen her

Sneakers kan være mange ting. De fås nemlig også i en sporty form som dette par mørkerøde sneakers fra Nike. Designet er fucking mint, som de siger i London-området, og så er det naturligvis en frygtelig behagelig sko at have på. What’s not to love? Skoen går bedst med et afslappet outfit til hverdagen. Du ved, jeans og en hvid t-shirt. Og så kan du overveje om ikke en lækker herretrøje giver mening, nu hvor det som bekendt er efterår.

Marineblå Gant sneakers

fede sneakers til efteråret

Gant / 999 / Find skoen her

Umiddelbart er sneakers ikke det man forbinder med klassisk herremode. Og klassisk herremode er hvad Gant er kendt for. So where does that leave us? Måske man faktisk kan argumentere for at sneakers stille og roligt er ved at kvalificere sig til netop denne genre, da der laves så mange nydelige modeller. Nydelige modeller der går sammen om at gendanne det image, som blandt andet Adidas har været med til at forpeste.

Helt sorte Versace sneakers

fede sneakers til efteråret

Versace / 2795 / Find skoen her

Tilbage i den dyre genre finder du endnu et par ganske outrerede sneakers, hvor navnligt den lettere unødvendige pseudospænde samt lakdetaljen bidrager hertil. Ellers er den gennemgående sorte farve jo sådan set ret stilren. Hvad siger du?

Sorte Versace sneakers med guld

fede sneakers til efteråret

Versace / 5795 / Find skoen her

Jeg kan ikke dy mig. Jeg har en svaghed for Versace. Også selvom jeg langt fra er fan af alle deres produkter. Det der gør jeg er fan er, at det italienske modehus altid formår at levere noget nyt. Noget der ikke er set før. Og et par som dette med et kæmpe guldarrangement har jeg sgu ikke set før.

Klassiske sorte Michalsky sneakers

fede sneakers til efteråret

Michalsky / 3395 / Find skoen her

Nu siger jeg klassiske. Men hvad er klassiske Michalsky sneakers egentligt? Jo, det er et par med nøjagtigt disse linjer og så hans kendte pattern. Det er nøjagtigt som du kender Louis Vuitton, Gucci, Prada og så videre. Når vi snakker sneakers kan vi ikke rigtigt komme længere op i hierarkiet af luksusudgaver. As good as it gets!

Klassiske blå Ralph Lauren sneakers

fede sneakers til efteråret

Polo Ralph Lauren 699 / Find skoen her

Ralph Lauren er normalt i den dyre ende, men tager der laves også produkter, der er til at have med at gøre rent prismæssigt. Jeg har selv et par af Ralph Laurens sneakers, hvorfor jeg kan stå inde for hele svineriet. De klarer hundredevis af maskinevask og så er de ellers good to go. Jeg bruger mine par til stranden, beskidte byture og lignende.

Kridhvide sneakers i læder

fede sneakers til efteråret

Frank Wright / 949 / Find skoen her

Frank Wright laver udelukkende sko, hvorfor det bør fortælle en del om, at han formentligt også kan sit kram. Kigger man på netop dette par skulle man også mene, at der er noget om snakken. Et par kridhvide sneakers bør og må være en del af den moderne og modebevidste herres garderobe.

Knaldrøde sneakers i læder

fede sneakers til efteråret

Mason Garments / 2355 / Find skoen her

Det gør sig dog ikke gældende for et par knaldrøde sneakers. Dog er det alligevel et interessant emne. Kunne du ikke se dig selv i sådan et par med røde chinos og en hvid skjorte? Way to represent your own country!

Oliven sneakers fra Michalsky

fede sneakers til efteråret

Michalsky 3095 / Find skoen her

Hvis du skal gå hurtigt, altså bogstaveligt talt, så bør du vælge dette par fra Michalsky. Jeg kalder det for luksuspædagogen favoritpar. Glem de evindelige New Balance-lange-gåturs-lattedrikkende-selvhøjtidelige-misforståelses-sko. Her er et par som selv, altså hvis du er pædagog, børnene ville blive misundelige på.

Elegante brune Ted Baker sneakers

fede sneakers til efteråret

Ted Baker 849 / Find skoen her

Et par klassiske sneakers kan sagtens have et mønster og frække detaljer nøjagtigt ligesom dette par. Ted Baker står kun inde for det bedste samtidig med at deres priskatalog i den grad er til at overkomme. Hvem har ikke 849 kroner tilovers, når åsynet bliver tilfredsstillet i en sådan grad? You tell me!

Farverige sneakers fra Munich

fede sneakers til efteråret

Munich / 699 / Find skoen her

Apropos sneakers ikke behøver være stilrene, ja så er her endnu et glimrende eksempel på et par, der klarer skårene til udmærket godt med kryds og slange.

Kulsorte sneakers

fede sneakers til efteråret

Filippa K / 1295 / Find skoen her

Der findes mange fede sneakers i sort, men indtil vider er det fedeste par denne model fra svenske Filippa K. Læg nemlig lige mærke til læderet som har en lækker kornet tekstur. Hvis det var en bil ville det være en batmobil, men uden det vulgære element.

Sorte sneakers med gulddetaljer

fede sneakers til efteråret

Just Cavalli / 2295 / Find skoen her

Hvis det sorte par fra Filippa K er lidt for ordinært, er jeg overbevist om, at denne model fra Just Cavalli kan tilfredsstille dit behov. Et ganske stilrent design med en dominerende sort er nemlig komplementerer af lettere diskrete detaljer i form af guld. Hvis ikke man er til guld, er der gode chancer for det ikke falder i god jord, men personligt mener jeg ikke det er for meget.

Blå Nike sneakers

fede sneakers til efteråret

Nike / 699 / Find skoen her

Fede sneakers til efteråret behøver ikke være hokus pokus. Det behøver heller ikke være dyrt og fancy. Denne model fra Nike er et godt eksempel på dette. Behøver jeg sige mere?

Sorte sneakers med skinnende læder

fede sneakers til efteråret

National Standard / 1595 / Find skoen her

Jeg har altid været tosset med laksko, men hvordan har jeg det med laksneakers? Ganske glimrende. Der er selvfølgelig ikke megen tvivl om, at du bliver noteret i gadebilledet, men det er ikke nødvendigvis af de forkerte årsager. Selvom det er svært at forsvare sådan et par til den store gallafest, er det et glimrende emne til formelle byture og begivenheder, hvor kransekagen ikke rager alt for højt i vejret.

Brune sneakers med lav sål

fede sneakers til efteråret

Boxfresh / 849 / Find skoen her

Boxfresh laver sneakers af alternativt udseende. Læg eksempelvis mærke til den lave sål og de forskellige syninger, som kærtegner skoen. Navnligt den lave sål giver skoen et touch, så den i højere grad henvender sig til det mere formelle outfit.

Marineblå sneakers i læder

fede sneakers til efteråret

Royal RepubliQ / 1095 / Find skoen her

Vi har efterhånden haft en del eksemplarer igennem med lignende karakter. Designet er nemlig helt klassisk og toneangivende for det de forskellige modehuse leverer for tiden. Hvis jeg skal sige noget helt konkret om denne sko, er det den specielle nuance af blå, som er ganske svær at sætte en finger på. Men jeg kan li’ det!

Grønne Nike sneakers

fede sneakers til efteråret

Nike / 1095 / Find skoen her

Det er ret sjældent, man ser farver som grøn og brun indgå i samme produkt. Men for fanden hvor er det pænt! Det brune læder omkring vristen giver et par ellers klassiske Nike sko et eksklusivt touch, som vi bør anerkende. Netop den brune læder gør, at det også er forsvarligt at smide dem i forlængelse af mit efterhånden ret omtalte casual business outfit.

Helt grå Vans sneakers

fede sneakers til efteråret

Vans / 799 / Find skoen her

Selvom de er helt grå, er det alligevel et nydeligt og særdeles ungdommeligt par at se på. Det et af de par man kan bruge året rundt. Det er hvad, jeg kalder en vinder.

Cremefarvede sneakers

fede sneakers til efteråret

Filippa K 1095 / Find skoen her

En farve som vi ikke ser så meget til i sneakers-segmentet er den hvide cremefarve. Det kan man jo undre sig over, for det ser jo sådan set ganske nydeligt ud. Bedre endnu, er det svenske kvalitetstømmer Filippa K, der har haft fingeren på værket. Så er det blot at spørge sig selv, om det er et par man kunne se sig selv i.

Grå sneakers i læder

fede sneakers til efteråret

Frank Wright / 949 / Find skoen her

Tidligere i artiklen kunne du læse om skoeksperten, Frank Wright. Hvis ikke det ene par var nok til at overbevise dig, om hans kvaliteter indenfor modebranchen, kan dette grå par sneakers i læder måske agere tungen på vægtskålen?

Grå Calvin Klein sneakers

fede sneakers til efteråret

Calvin Klein / 1195 / Find skoen her

Måske har du luret, at udvalget af fede sneakers til efteråret består af en del grå modeller. Det er der en årsag til. Efteråret 2015 står nemlig i den grå farves navn. Spørgsmålet er bare hvilket par, man skal vælge. Der er nemlig mange om slaget. Et af de mange gode er denne skefuld af safran, som har lidt af hvert at byde på.

Eksklusive sneakers i grå

fede sneakers til efteråret

Replay / 799 / Find skoen her

Du undrer dig sikkert over, hvorfor jeg vælger at beskrive et par artiklens billigste sneakers som værende eksklusive. Det skal jeg fortælle dig. For det første er Replay glimrende kvalitet, men selve designet minder forfærdeligt meget om mit yndlingsmærke indenfor sneakers, nemlig Lanvin. Lanvin laver sneakers i verdensklasse, men det kan være hårdt at skulle smide knap 4000 kroner. Derfor bør man overveje om dette skidelækre par ikke var et værdigt alternativ. Jeg er i hvert fald forelsket!

Blå sneakers med orange sål

fede sneakers til efteråret

Geox / 1095 / Find skoen her

Orange er en af mine yndlingsfarver. Derfor kvalificerede dette par sig naturligvis også med det samme mine øjne fandt vej til modellen. Geox er ellers normalt ikke et mærke, jeg beskæftiger mig med. Designet er heller ikke til nogen Nobelpris, men det er i det hele taget en pæn model. Hvad synes du?

Spraglede sorte sneakers med guld

fede sneakers til efteråret

Giuseppe Zanotti / 9295 / Find skoen her

Jeg kunne ikke lade være med at tage dette vanvittige eksemplar med. Du kommer aldrig til at se mig gå i det, men nu hvor udvalget i forvejen er så stort, tænkte jeg, at du godt kunne tåle et nærmest morsomt alternativ til fede sneakers til efteråret.

Det er den ellers anerkendte designer Giuseppe Zanotti, der står bag parret, men hvad sker der helt præcist? Der er guld for alle pengene, men du skal til gengæld også have mange op ad lommen. Ja, knap 10000 kroner, hvis vi skal være lettere præcise.

Blå Lanvin sneakers af kornet læder

fede sneakers

Lanvin / 2950 / Find skoen her

Det bliver ikke meget bedre. Lanvin laver ganske enkelt nogle af verdens fedeste sneakers. Fra hæl til tå er skoene gennemsyret med kvalitet og gennemtænkt design.

Modellen har Lanvins klassiske linjer, men designet er ganske nyt, hvor du har kornet læder, der overtages af en matblank snude. Altsammen vel at mærke i en smuk blå farve.

Skal du have et par sneakers, som du kan bruge til hvad som helst, og som du aldrig bliver trætte af, bør du seriøst overveje dette par.

Cremehvide Nike lædersneakers
fede sneakers

Nike / 1040 / Find skoen her

Efter Nike begyndte at lave deres minimalistiske og æstetiske kondisko, er de på ingen måde blevet ringere til at finde på nye modeller. Tværtimod.

Her har du et glimrende eksempel på et par gennemførte Nike sko, som kan bruges med et par pæne blå chinos og hvid skjorte blot for lige at tage et par tilfældige klude fra garderoben.

Eksklusive beige lædersneakers

fede sneakers

Feit / 4100 / Find skoen her

Jeg faldt over denne meget interessante sneaker forleden. Og den var jeg naturligvis nødt til at inkludere i samlingen af fede sneakers til efteråret.

Det der gør modellen interessant, er at den ligner et stykke fint træ, der er lavet til et par sko. Der er dog ikke tale om træ, men fornem læder.

Det er et par sneakers, der vil blive federe med tiden i takt med, at læderet får patina. Der er ingen tvivl om, at du får lov at betale for det, men det er også et par sko, der er bygget til at holde mange år.

Grå Nike Mayfly sneakers

fede sneakers

Nike / 895 / Find skoen her

Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige til dette par. På den ene side synes jeg, at de er skidegrimme, men på den anden side, synes jeg, at der er et eller andet grinern over dem.

Jeg tror de kunne se rigtigt fede ud sammen med et par matchende grå chinos og en hvid t-shirt. Minimalism for the win, som man siger.

Stilrene Maison Kitsuné sneakers

fede sneakers

Maison Kitsuné / 1120 / Find skoen her

Franske Maison Kitsuné er kendt for at lave kontemporær herremode med høj fokus på også at tilføje deres egen unikke karisma.

Måske er der ikke noget voldsomt specielt eller unikt over dette par stilrene sneakers, men flotte er de i hvert fald.

Skoene har i øvrigt en høj gummisål, som sikrer en lang levetid modsat mange andre canvas sneakers, som kun lige nøjagtigt holder tre måneder.

Sorte Roberto Cavalli laksneakers

fede sneakers

Roberto Cavalli / 2495 / Find skoen her

Selvfølgelig er det Cavalli, som er afsender på dette par ganske utraditionelle sneakers.

Her du både laksko og monkstraps, som er proppet ind i almindelig sneakers sko.

Resultatet? Tjo, jeg synes faktisk ikke, at det er galt. Jeg er næsten tilbøjelig til at rose designet. Det kunne være interessant fodtøj at teste med et gråt eller sort jakkesæt. Am I right?

Blå Bjørn Borg sneakers

marinebla%cc%8a-bjoern-borg-sneakers

Bjørn Borg / 699 / Find skoen her

Der hersker vist ingen tvivl om, at Bjørn Borg har hentet inspiration fra Tod’s, hvad angår dette par, som kombinerer sportiness og elegance.

Hvis du skulle være i tvivl om, hvordan Tod’s sneakers ser ud, kan du tage et kig på dette link. Ligheden ved hælen er særligt slående, men ved du hvad?

Bjørn Borg modellen koster kun en femtedel, så hvis money is an issue, skal du ikke være bleg for at vælge den økonomiske løsning.

Hvide perforeret sneakers

fede sneakers

HUB / 699 / Find skoen her

Alle elsker hvide sneakers. Derfor er der også gode chancer for, at de fleste er fan af denne model.

Det der gør dette par ekstra tiltalende, er at læderet er perforeret hele vejen igennem. Det gør dem i øvrigt også til et par hvide sneakers, der skiller sig ud fra mængden, hvilket kan være svært, da de efterhånden gerne vil ligne hinanden allesammen.

Grønne Nike Roshe Two sneakers

fede sneakers

Nike / 829 / Find skoen her

I stedet for at vælge et par Nike sko i hvid, grå, sort og lignende trivielle farver, er det måske på tide at gå efter den grønne?

Det er svært ikke at synes godt om denne model med sin mintgrønne farve, der går igen fra sål til snørebånd.

Casual lysegrå Nike sneakers

fede sneakers

Nike / 579 / Find skoen her

Nu siger jeg godt nok, at hvid, grå og sort er trivielle farver, men det betyder selvfølgelig ikke, at det er dumme farver.

Et par helt almindelige lysegrå Nike sneakers vil altid være relevant og acceptabel fodtøj. Samtidig har du den fordel, at Nike’s sneakers generelt er til at betale.

What’s not to love?

LÆS NU:

9 lækre sneakers til jakkesættet og blazeren