11 elegante loafers til mænd

Materialisme er blandt livets største goder og et af de begreber, der hjælper mennesket til at finde mening med tilværelsen. Såfremt du ikke stemmer på Enhedslisten eller SF, er jeg overbevist om du deler denne holdning med mig. Og deler du holdning med mig har du med garanti også en interesse i denne artikels indhold. Jeg tager nemlig fat i det, der kaldes elegant materialisme. Den elegante materialisme i denne omgang kan oversættes til elegante loafers til mænd.

Hvis du bor i Danmark, er loafers for det meste sæsonbestemt ekvipering, der anvendes fra det sene forår til det tidlige efterår.

Godt og vel i hvert fald.

Det svarer til cirka fem måneder, hvor fødderne er pakket ind i luksus og fordi vi befinder os i starten af maj, kan du altså glæde dig over du har rigeligt med tid til at slide følgende loafers til mænd op. Dog skal du ikke være sikker på, at du kan slide dem op, da kvaliteten som altid er hamrende god.

Lad os hoppe i tøjet.

Brune loafers af flet
elegante loafers til mænd

H by Hudson / 849 / Find skoene her

H by Hudson er kendt for klassisk, kontemporær herremode, hvor innovation som regel har en finger med i spillet. Her er det en gammel lænestol, der er blevet flettet om til et par eksklusive brune loafers, der er klar til at stikke fusserne ned i. Af loafers til mænd er dette par særligt ideelle, når sommeren kører på fulde blæs. Det hænger sammen med at materialet er let og behageligt at have på. Derudover har du også den fordel, at du ikke skal snøre dem hver gang de skal af og på. Det er altså en fordel, når man vil frisere tæerne med blid sommervind og spirende græs i Kongens Have.

Brune loafers med spænde

elegante loafers til mænd

Fratelli Rossetti / 3695 / Find skoene her

Italienske Fratelli Rossetti har lagt sin signatur på dette elegante fodtøj, der på engelsk kaldes monk straps. Jeg kalder dem bare loafers med spænde. Uanfægtet navnet, er det svært at være uenig i det høje niveau af elegance, som skoen repræsenterer. Det er utvivlsomt en sko, der henvender sig bedst til det gennemførte outfit med lange bukser, blazer og skjorte, men det er bestemt også tilladt at kombinere dem med et par nydelige shorts og en stilren sommerskjorte. Dog kan jeg afsløre, at de ikke er specielt kølige at have på.

Klassiske blå loafers

elegante loafers til mænd

Schmoove / 949 / Find skoene her

Apropos sommeren har jeg selvfølgelig fundet et par ganske klassiske blå loafers, der kan varetage opgaven som stilsikker makker til resten af outfittet, uden at det i øvrigt bliver for formelt. Nyd detaljerne og overvej om det ikke var en glimrende mulighed at forkæle fusserne med?

Marineblå loafers med gæller

elegante loafers til mænd

H by Hudson / 749 / Find skoene her

I mangel af bedre ord har jeg beskrevet dette par fra H by Hudson som marineblå loafers med gæller. Ja, hvad skal man ellers kalde det? Nå, men det handler ikke om fodtøjsanatomi, men i stedet hvor godt det ser ud. Her synes jeg at parret er rigtig interessant, da designet forener minimalisme med en outreret ingrediens. En ingrediens der også har en ventilerende effekt med sine haj-lignende gæller.

Outrede loafers i blå og rød

elegante loafers til mænd

Christian Lacroix / 1795 / Find skoene her

Den franske modedesigner Christian Lacroix har kærtegnet dette par outrerede loafers med en blå og rød farvesammensætning, der minder om en psykedelisk hallucination. Det kan vi godt lidt her på Stay classy. Udover det spændende mønster har skoen et klassisk design med en sål af gummi og en form, som vi kender fra rigtigt mange andre sko. Blandt andet har Vans lavet meget i denne boldgade, men uden at have øje for detaljer og kvalitet på samme måde.

Elegante blå loafers

elegante loafers til mænd

Sweeney London / 949 / Find skoene her

Skal du ud i et par helvedes elegante loafers til mænd, er dette blå par en sikker vinder. Kombinationen af den dybe blå og de brune læderdetaljer giver et helhedsindtryk, som placerer den direkte i Hugh Hefners fodtøjsgarderobe. Og det vil vi mænd gerne associeres med, ikke sandt?

Brune loafers med hullet mønster

elegante loafers til mænd

Just Cavalli / 2195 / Find skoene her

Ligesom parret fra Christian Lacroix har Just Cavalli ligeledes samme linjer med sålen, syningerne og elastikken ved åbningen. Igen er det interessante dog, hvordan skoens primære kropsdel ser ud. Just Cavalli er ikke just nogen dumrian, når det kommer til at lave kreative designs. Her er skoens brune læder udstyret med et hullet mønster, der i sig selv ser spraglet og vildt ud, men som forenet med den hvide gummisål virker afbalanceret og elegant.

I loooove it, som den gode Ole Henriksen plejer siger.

Quiltede loafers i sort

elegante loafers til mænd

Michalsky / 2695 / Find skoene her

Eftersom jeg har tilkendegivet min kærlighed for quiltede jakker særdeles mange gange her på siden, kan du umuligt være overrasket over min begejstring for dette par. Det er nydeligt, friskt, enkelt, pænt og en hel masse andre positive adjektiver. Læg i øvrigt mærke til hvordan der tegner sig et billede med skoens form.

Elegante matbrune loafers

elegante loafers til mænd

Rolando Sturlini / 1495 / Find skoene her

Vi er tilbage igen i den lynhurtige afdeling for elegante loafers til mænd. Her har jeg opstøvet et par lækre matbrune loafers, der ville være i stand til at gøre Klokkeren fra Notre dame tjekket. Hvor tjekket ville de ikke se ud på dig?

Det kræver lidt mod at hoppe i sådan et par, men til gengæld bliver der kastet respekt din vej, når du træder igennem gadebilledet af misundelige blikke fra herrer og kåde øjne fra brunetter, blondiner og måske endda rødhætter.

Grå loafers med spænde

elegante loafers til mænd

Melvin & Hamilton  / 1295 / Find skoene her

Jeg tillod mig at have endnu et par monk straps med på listen, selvom de som bekendt ikke er skræddersyet til sommerdagene, om end de sene aftener med Pol Roger champagne og kaviar på tagterrassen ville harmonere tilstrækkeligt. Hvis du er for fattig til at smide 4k efter et par Fratelli Rossetti, er dette en glimrende mulighed for at se mindst lige så classy ud.

Hvide loafers fra Bally

elegante loafers til mænd

Bally / 2295 / Find skoene her

Nu hvor sommeren er meget nær, slutter jeg af med et par hvide loafers fra Bally, som vi vist ikke kan komme udenom har et godt renommé. Det er farligt at gå rundt i et par dyre hvide sko, hvis man er ømtålig ligesom jeg, men til gengæld ser det hamrende pænt ud. Du kunne kombinere dette par med en fræk kortærmet skjorte og et par blå shorts.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!