Mode & StilTøj

20 billige jakkesæt i god kvalitet til mænd

Hvordan ser et billigt jakkesæt til mænd ud? Og hvor skal man lede hvis det billige jakkesæt ovenikøbet skal være i god kvalitet? Ja, spørgsmålene hober sig hurtigt op, når man står i den situation at der skal købes et jakkesæt, hvor der samtidig er et begrænset økonomisk råderum. 

Der er mange gode bud på billige jakkesæt til mænd, hvor kvaliteten er mere end acceptabel. Dog kan du lige så godt indstille dig på, at det selvfølgelig ikke bliver fra et af de lækre premium mærker.

Et godt tip til at vælge et billigt jakkesæt, der er solidt, er at gå efter et fra de store mainstream mærker som eksempelvis Pier One og Selected Homme. Fordi de producerer enorme mængder tøj, er deres produktionsomkostninger automatisk lavere per klud. Det vil altså sige, at du får mere for pengene frem for at vælge et prisvenligt jakkesæt i en lille smart butik på et gadehjørne i Paris, hvor kvaliteten med sikkerhed er tvivlsom.

Designmæssigt vil jeg i øvrigt påstå, at der ikke er den store forskel på de billige jakkesæt og de dyre. Udvalget du finder her er i hvert fald ganske klassisk. Næsten da.

Billigt mørkegråt jakkesæt

billige jakkesæt til mænd

Selected Homme / 999 / Find jakkesættet her

Det mørkegrå jakkesæt er blandt de mest populære modeller, når det kommer til kontorbrug. Særligt inden for de store corporate businesses er det en sikker vinder. Personligt synes jeg mørkegrå er en hamrende kedelig farve, da det oser af kolde konferencerum og et sterilt arbejdsmiljø. Med andre ord er dette jakkesæt oplagt til herren, som skal ud og købe fem nye jakkesæt til sin nye arbejdsplads.

Billigt jakkesæt i blå

billige jakkesæt til mænd

Burton Menswear London / 999 / Find jakkesættet her

Modsat en mørkegrå model er dette blå jakkesæt helt igennem nydeligt. Navnlig den blå nuance rammer plet, hvorfor du bør gå efter denne model, hvis du er på udkig efter et jakkesæt som er allround. Du kan bruge det til kontoret, til festen, julefrokosten, brylluppet. Ja, hvad mangler vi af begivenheder?

Billigt marineblåt jakkesæt i klassisk design

billige jakkesæt til mænd

Selected Homme / 999 / Find jakkesættet her

Et marineblåt jakkesæt er ligeledes ganske allround, om end det er en smule mere formelt. Det marineblå jakkesæt ser man i højere grad på kontorgangene. Dog er der ikke nogen direkte parallel mellem et marineblåt og et mørkegråt jakkesæt. I den populære serie Suits, er det marineblå jakkesæt udpræget populært, hvilket i sig selv er et kvalitetsstempel. Derudover er et marineblåt jakkesæt dejligt nemt at style med et farverigt slips og lommeklud. Hvad angår skjorten har du også relativt frie rammer.

Billigt mørkerødt jakkesæt

billige jakkesæt til mænd

Selected Homme / 1295 / Find jakkesættet her

Faktisk er dette jakkesæt ikke mørkerødt, men raisin rum. Det er altså en lidt speciel farve og med mine farveblinde øjne og begrænsede indsigt i unikke farver, var en mørkerød den bedste oversættelse. Uanset hvad er det dog elegant, men på den smarte måde. Samtidig er denne model også et glimrende bevis på, at unikke og specielle jakkesæt ikke nødvendigvis behøver at koste det hvide ud af øjnene. Dette jakkesæt egner sig bedst til de mere festlige begivenheder. Dog ville jeg have dyb respekt for at se en kedelig grå revisor møde op på kontoret i sådan et suit.

Billigt sort jakkesæt

billige jakkesæt til mænd

Lindbergh / 999 / Find jakkesættet her

Jeg har aldrig været nogen stor tilhænger af et sort jakkesæt. Det er sgu for forudsigeligt. Hvis du deler den holdning med mig, kan du derfor lige så godt efter en billig model. Hvorfor ikke? Lindbergh leverer ganske udmærket kvalitet og det er ikke just fordi en eventuel begravelse handler om fashionable detaljer eller skræddersyede jakkesæt i silke og kashmir.

This suit does the job!

Klassisk gråt jakkesæt

billige jakkesæt til mænd

Pier One / 1295 / Find jakkesættet her

Hvor jeg var lidt hård ved det mørkegrå jakkesæt, vil jeg omvendt være rigtig venlig ved det klassiske grå. Det klassiske grå jakkesæt er ligesom et blåt altid en fornøjelse at style. Her er elegante brune herresko med pyntesøm naturligvis ekstraordinært velegnet. Vælg en spændende lommeklud og find din bedste hvide skjorte, som i øvrigt gerne må være formel.

Mintgrønt jakkesæt med slips

billige jakkesæt til mænd

Opposuits / 549 / Find jakkesættet her

Som sagt behøver billige jakkesæt til mænd overhovedet ikke at være kedelige. Hvorfor ikke have et mintgrønt jakkesæt hængende derhjemme? Til herremiddagen, julefrokosten, polterabenden og lignende underholdende fester, er det vel mere end oplagt at skille sig ud fra mængden? Til 549 kroner er det heller ikke nogen forfærdelig risikabel investering. Jeg har i øvrigt selv to jakkesæt fra Opposuits og kan derfor stå inde for kvaliteten. Stoffet er ren polyester, hvilket giver et overraskende lækkert feel. Det føles ikke billigt og pasformen er lige i øjet.

Billigt jakkesæt med dollars-sedler

billige jakkesæt til mænd

Opposuits / 599 / Find jakkesættet her

Opposuits har et pænt udvalg af geniale jakkesæt til mænd. Var det mintgrønne jakkesæt for kedeligt? Jamen så vælg en model i en anden grøn nuance. Benjamins er naturligt navnet på denne grønne farve. Tager du sådan et classy jakkesæt på en lørdag aften i København, skulle der efter sigende være gode chancer for at samle en masse søde golddiggere op. Men det bliver sgu nok en pæn dyr aften.

Klassisk gråt jakkesæt

billige jakkesæt til mænd

Esprit / 1595 / Find jakkesættet her

Esprit er begyndt at satse tungt på lækre jakkesæt til mænd, der samtidig er til at betale.

1600 kroner er selvfølgelig stadig en slat penge, men når investeringen hedder et moderne og stilfuldt jakkesæt, finder jeg det ikke svært at kalde det billigt.

Sådan et klassisk gråt jakkesæt kan bruges både i forretningsøjemed og finere arrangementer. Det er egentligt bare op til, hvordan du vælger at komplementere jakkesættet.

Jeg vil til hver en tid anbefale at se sig efter et par elegante brune herresko forneden og eventuelt en spraglet lommeklud.

Marineblåt Pier One jakkesæt

billige jakkesæt til mænd

Pier One / 999 / Find jakkesættet her

Et blåt jakkesæt er en sikker vinder. Altid. Og sådan en vinder behøver ikke koste det hvide ud af øjnene.

For en velholdt tusse kan du iklæde dig et visuelt eksklusivt jakkesæt fra Pier One, der er kendt for at lave prisvenligt, men kvalitetspræget herretøj.

Sort nålestribet Bertoni jakkesæt

billige jakkesæt til mænd

Bertoni / 1395 / Find jakkesættet her

Du behøver ikke hedde Gordon Gekko for at kunne iklæde dig et sort nålestribet jakkesæt.

Du behøver faktisk slet ikke være rig, bankmand eller højtstående bestyrelsesmedlem i en børsnoteret virksomhed.

I stedet behøver du kun at være dig selv sammen med en portion selvtillid. Det kræver nemlig selvtillid at gå i et nålestribet jakkesæt.

Hvorfor?

Jeg tror, at det har noget at gøre med netop de typer mennesker, man normalt forbinder med den slags jakkesæt. Det er dog på tide at gøre op med forudindtagede normer.

Billigt beige jakkesæt

billige jakkesæt til mænd

Pier One / 849 / Find jakkesættet her

Pier One har jakkesæt til priser endnu lavere end 999 kroner. Her er det et elegant beige jakkesæt, som er udstyret med linjer, syninger og pasform efter kunstens regler.

What’s not to love?

Billigt rødt jakkesæt

billige jakkesæt til mænd

Selected / 1295 / Find jakkesættet her

Desværre er det de færreste mænd, der har et rødt jakkesæt hængende i hjemme i jakkesætsgarderoben, men det bør der laves om på.

Et rødt jakkesæt behøver nemlig ikke være spraglet og over the top, hvis bare det er en afdæmpet nuance.

Denne nuance læner sig op ad brunlige, hvilket gør jakkesættet bevendt til hverdagsbrug på kontoret.

Spændende mørkegråt jakkesæt

billige jakkesæt til mænd

Antioch / 1595 / Find jakkesættet her

Det hele behøver ikke være forudsigeligt med samme stof i de samme evindelige farver.

Det mener Antioch i hvert fald, hvilket jeg på sin vis giver dem ret i, hvis vi et øjeblik lader blikket hvile på ovenstående jakkesæt, der er efter min mening fremstår aldeles elegant.

Jakkesættet er en blanding af sort og mørkegrå opdelt i små kvadrater fra top til tå. Denne kombination af farver og design gør, at jakkesættet ikke bliver for meget, men i stedet tilpas unikt og velegnet til kontorbrug og/eller fine arrangementer.

Blåt Kiomi jakkesæt

billige jakkesæt til mænd

Kiomi / 949 / Find jakkesættet her

Kiomi har naturligvis også billige jakkesæt at byde ind med og hvorfor ikke et blåt af slagsen?

Som læseren kan se, er der hård konkurrence om at afsætte billige blå jakkesæt til mænd, hvorfor det kan være svært at beslutte sig for hvilket tøjmærke, man skal købe fra.

Skal det være Pier One? Kiomi? Bertoni? Esprit? Burton?

Jeg ville altid anbefale Bertoni, men i sidste ende ligger jakkesæt fra disse mærker sig relativt tæt op ad hinanden, hvorfor det er svært at udpege en klar vinder.

Elegant gråt business jakkesæt

billige jakkesæt til mænd

Lindbergh / 1495 / Find jakkesættet her

Forretningsmænd elsker, til min store forundring, at gå i sorte jakkesæt. Jeg synes, at det er dødkedeligt, men dem om det.

Imidlertid vil jeg dog have lov at anbefale et smukt og klassisk alternativ i form af dette grå jakkesæt, hvor der ikke er en finger at sætte.

Igen er det vigtigt, at de brune sko forneden huskes.

Stilrent kongeblåt Bertoni jakkesæt

billige jakkesæt til mænd

Bertoni / 1395 / Find jakkesættet her

Som nævnt for et par sætninger siden, er Bertoni alvorligt dygtige til at lave billige jakkesæt, der ikke bare ser flotte ud, men også er flotte i kvaliteten, pasform and the whole shebang. 

Her er det en smuk udgave et kongeblåt jakkesæt, der i mindre grad er velegnet til kontoret, men i stedet fester, bryllupper og lignende.

Flot blåt Esprit jakkesæt

billige jakkesæt til mænd

Esprit / 1695 / Find jakkesættet her

Esprit har en hård konkurrent i form af ovenstående model, der selvfølgelig også er beklædt i en flot blå farve.

Modsat Bertoni jakkesættet er den blå farve lidt mere shiny, hvorfor den er særdeles velegnet til herren, der bryder sig om at blive noteret i gadebilledet og korridorerne på kontoret.

Ternet blåt gallajakkesæt

billige jakkesæt til mænd

Antioch / 1695 / Find jakkesættet her

Skal du til galla? Vil du gerne skille dig ud af mængden? Har du begrænset med midler? Then look no further.

Det er igen Antioch, der er på banen med et spændende og ikke mindst alternativt jakkesæt, der ovenikøbet er til at betale.

Gallajakkesættet er ret genialt, og fordelen ved at investere i netop denne model er, at det ikke kun er til lanciers i gymnasiet, hvor det kan bruges.

Også til juleaften, bryllupper og særlige arrangementer er det velegnet.

Normalt koster denne slags jakkesæt en arm og et ben, hvorfor 1695 kroner bogstaveligt talt er et røverkøb.

Gråternet jakkesæt

billige jakkesæt til mænd

Bugatti / 2395 / Find jakkesættet her

Tyvende og sidste billige jakkesæt til herrerne er ikke helt så billigt som de andre. Det er lige på vippen til at være almindeligt prissat.

Alle de andre jakkesæt har holdt sig under 1700 kroner, så hvorfor har jeg valgt at tage sådan et gråternet jakkesæt med?

Jeg kunne ikke stå for designet, og så mener jeg stadig, at det er billigt ud fra en relativ betragtning, da kvaliteten minimum er på højde med jakkesæt fra Tiger of Sweden, hvor du hurtigt skal have fire af de lange op af lommen.

Hvis du allerede har en pæn håndfuld jakkesæt i de sædvanlige farver og designs, bør du overveje om ikke, det kunne være spændende med en tilføjelse af denne karakter?

Det tror jeg nok.

LÆS NU:

Designertøj – den komplette guide til mænd

FØLGER DU STAY CLASSY VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden, hvor vi filmer alle vores oplevelser, som kan være alt fra fænomenale Airbnb’s vi bor i, uendeligt smuk natur, fornemme restaurantbesøg til eksotiske strande og i det hele taget alt dét, der har med det gode liv at gøre.

Hvis du kan lide videoen, må du meget gerne subscribe på YouTube.

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.