Du kender charmekludens historie, og såfremt du er enig i, at blazeren og charmekluden er det perfekte match, kan jeg hurtigt løfte sløret for at der er rigeligt med inspiration at hente her. Jeg har nemlig fundet 20 forskellige charmeklude, hvor minimum et par stykker med garanti vil appellere til den nøgne blazer i dit walk-in closet.

Man behøver ikke altid pynte sin blazer med en klud. Nogle gange kan det godt være i overkanten afhængig af selskabet. Det kan faktisk godt lade sig gøre at se lidt douchy ud, hvis man dukker op til et afslappet selskab, og ligner en der skal til champagnetræf i en yacht club. Men, men, men.

Man skal naturligvis ikke lade sig diktere, hvor og hvornår man skal have noget særligt på. Langt hen ad vejen handler det om naturlig situationsfornemmelse. Her til sommeren hvor det gode vejr forhåbentligt markerer sig, skal du i hvert fald ikke være bleg for at smide en pudseklud i blazerens lomme.

Der er nemlig noget sommerligt over en blazer med farverige kombinationer. Jeg opfordrer i høj grad herrerne til ikke at holde sig tilbage med charmekludene. De fleste af charmekludene er i øvrigt i silke, hvilket jeg personligt holder meget af, da de er nemme at sætte og rette til, så de sidder pænt. Dertil ligger de i et fornuftigt prisleje mellem 200-300 kroner. Jeg gider ikke betale meget mere for charmeklude, da kvaliteten i dette prisleje er mere end fin.

Blå charmeklud i silke

charmeklud til mænd

Fundet her til 199 kr

Vi lægger stille og roligt ud med en af de mere klassiske charmeklude, nemlig en diskret blå lommeklud. Sådan en fyr kan bruges i samspil med de fleste typer blazere. Det er i øvrigt Atlas Design, der står bag herligheden.

Sort charmeklud med blåt mønster charmeklud til mænd

Fundet her til 249 kr

Med sit blå mønster og sorte ramme kunne denne klud godt være noget Jeremy Clarkson kunne finde på at gå med, og det skal man ikke kimse af, for han har faktisk ganske god smag i tøj – af og til i hvert fald. Charmekludens farver gør den oplagt til en mørkeblå eller sort blazer.

Pink charmeklud i silke

charmeklud til mænd

Fundet her til 249 kr

Der er noget eksklusivt over sådan en klud med et pink mønster og lilla kant. Personligt, kan jeg bedst lide disse charmeklude med disse farverige mønstre, men nu kan jeg også godt lide at køre en semi-spraglet stil, hvorfor det er naturligt. Amanda Christensen er designeren bag denne lækkerbidsken.

Mørkeblå charmekludcharmeklud til mænd

Fundet her til 199 kr

Ligesom artiklens første chameklud er denne også klassisk og enkel. Eneste forskel er nuancen, men jeg ved snart ikke, hvad jeg helst ville vælge – blå eller mørkeblå, ligemeget – vi tager begge?

Lyseblå charmeklud med prikkercharmeklud til mænd

Fundet her til 199 kr

Til røde, orange og generelt stærke farvede blazere er jeg tilhænger af en lyseblå klud som denne, da to diametrale farvemodsætninger ofte giver et flot helhedsindtryk, men sørg for resten af dit outfit er lidt mere neutralt. Anders Hank er navnet på mærket, hvem jeg må indrømme ikke at være helt bekendt med.

Hvid charmeklud

charmeklud til mænd

Fundet her til 99 kr

Ja, mere enkelt bliver det ikke med en hvid serviet som denne. Den kan accepteres til hvilken som helst blazer, men det er ikke en af de charmeklude, der giver dig titlen som daredevil.

Blå charmeklud fra Tiger of Swedencharmeklud til mænd

Fundet her til 299 kr

Tiger of Sweden har også et par klude med i samlingen, og hvad er mere elegant og nydeligt end en eksklusiv nuance af blå med komplementerende hvide prikker?

Grøn charmeklud med orange kantcharmeklud til mænd

Fundet her til 249 kr

Til de mere vovede handyr finder vi denne farvebombe, som gør de fleste blazere en tjeneste med en placering i sidelommen. Mønsteret og farvesammensætningen minder mistænkeligt meget om noget Hermés kunne have lavet, men det gør bestemt ikke noget.

Orange charmekludcharmeklud til mænd

Fundet her til 249 kr

Charmekluden her kunne sagtens agere accessory til et klovnekostume eller Lloyd Christmas i Dumb & Dumber. Omvendt kan det også være en farverigt indslag i et nedtonet outfit.

Grå charmeklud

charmeklud til mænd

Fundet her til 249 kr

Denne charmerende klud er såmænd også fra Tiger of Sweden. Farven er en grå melange, hvor melange er det, der giver den grå farve tekstur. Der er noget eksklusivt over farven, hvorfor den er særlig oplagt til de finere begivenheder.

Gul charmeklud

charmeklud til mændFundet her til 249 kr

Denne gule lommeklud kunne også godt have hentet lidt inspiration fra Hermés, hvor særligt den gule nuance minder om noget fra deres kollektion. I øvrigt er kludens materiale uld og ikke silke.

Mørkeblå charmeklud med prikker

charmeklud til mænd

Fundet her til 249 kr

Charmekluden minder meget om nogle af de foregående blå i artiklen, om end mønsteret er anderledes. Uanset hvad er designet klassisk og elegant. Hvis du ikke har en større samling af charmeklude, ville denne være oplagt som all around accessory til dine blazere.

Hvid charmeklud med mønster

charmeklud til mænd

Fundet her til 299 kr

Vi er tilbage i de hvide farvekoder, men denne gang er det lidt mere uformelt med bogstavsmønsteret. En lommeklud som denne ville være egnet til de fleste blazere, hvad end der er tale om en rød eller sort blazer.

Grøn charmeklud

charmeklud til mænd

Fundet her til 199 kr

Hvis man ikke er bleg for charmeklude i pangfarver, er denne herlighed et must-have. Det kan godt blive en udfordring, at kombinere denne farve med andre, men hvis du ikke er bleg for pangfarver, er du heller ikke bleg for at eksperimentere.

Blå charmeklud med prikker

charmeklud til mænd

Fundet her til 249 kr

Elegant koboltblå farve der vil tage sig godt ud sammen med stærke farver og andre blå nuancer. Amanda Christensen er også designeren bag denne fyr.

Rød charmeklud med blomstret mønster

charmeklud til mænd

Fundet her til 249 kr

Tilbage i Jeremy Clarkson-garderoben finder vi igen den mønstrede lommeklud, som har været genganger her i artiklen dog i forskellige farver. Man skal i øvrigt være opmærksom på, at den røde kant ikke rigtigt kommer i spil, når først den er placeret i brystlommen. Dvs. at man faktisk kun kommer til at bemærke mønsteret, og af den grund er det ikke rigtigt nogle begrænsninger i forhold til farvekombinationer ift. blazeren.

Grå charmeklud med prikker

charmeklud til mænd

Fundet her til 249 kr

Jeg er godt nok farveblind, og derfor må jeg rette mig til charmekludens varedeklaration, for der påstås at den er grå. Dog ville jeg mene den var mørkeblå eller sort, men lad det nu ligge. Kluden er det sikre valg til den usikre herre.

Orange charmeklud

charmeklud til mænd

Fundet her til 249 kr

Knaldhamrende orange med et blomstret mønster. Det er igen en af de klude, der kræver en herre med selvtillid og mod.

Marineblå charmekludcharmeklud til mænd

Fundet her til 249 kr

Dette stykke eksklusive silketekstil er sidste i rækken af de mønstrede sager. Du vil kunne bruge den til de fleste blazere, bortset fra det der ligger i tweed-kategorien.

Rød charmeklud med prikkercharmeklud til mænd

Fundet her til 199 kr

Vi slutter af med en eksklusiv charmeklud i en flot bordeaux-rød med hvide prikker. En glimrende kombination ville i min verden være en hvid skjorte, rød blazer og denne klud. Hvad siger du?   Det var altså 20 charmeklude til blazeren. Jeg er overbevist om du fandt minimum et par stykker af dem appellerende. Ellers bliver jeg nødt til at stemple dig som særlig kræsen. :- ) Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal folde charmekluden, finder du i nedenstående video seks forskellige måder hvorpå, du kan gøre det.

Til en nydelig charmeklud gør du som herre klogt i at matche den med et par stilede solbriller. Det kunne eksempelvis være et par sorte Armani solbriller, som med sikkerhed vil få kvindfolket på gaden til at vende sig om efter dig.

Omkring livet ville det derudover ikke gøre noget at have et lækkert stykke læder spændt fast. Sørg i øvrigt for at købe dine bælter i ordentlig kvalitet, da åbne og lukke øvelsen har en meget slidende effekt på materialet. Min personlige erfaring siger, at et bælte som regel skal på den gode side af 400-500 kroner.

LÆS NU:

10 slim fit blazere til stilbevidste mænd