I øjeblikket er der fuld tryk på inspirationen til mandens klædeskab. Det skyldes navnligt, at det depressionsfremkaldende skodvejr er på retræte, altså vinteren. Vi kan stille og roligt se frem til en ægte dansk sommer med danske kvinder i lårkort. Og en ægte dansk sommer kræver naturligvis en optimeret garderobe. Det nytter jo ikke noget at rende rundt i den samme mundering som sidste år. Det kan du jo godt se!

Nå, men i dag er det altså hvide t-shirts, der aldrig går af mode, som du kan læse om og ikke mindst beundre. Du kan med garanti sætte dig ind i tanken om en varm solskinsdag ved Bryggen. Du har oparbejdet en sund kulør. Du har sågar frekventeret fitnesscenteret kontinuerligt de sidste to måneder. Her sidder du så i en hvid t-shirt, der ikke kan sidde bedre med et par helvedes labre solbriller. Og med ét kaster samtlige kvinder sig efter dig.

Ikke et dårligt scenarie, vel? Ikke desto mindre kan jeg ikke garantere dig, at en hvid t-shirt ville have nævnte effekt. Dog kan jeg garantere dig, at en hvid t-shirt altid vil agere trofast og stilsikker partner, indtil den giver op og ender sit liv som top-of-the-line pudseklud.

Hvid Ralph Lauren t-shirt

hvide t-shirts der aldrig går af mode

Polo Ralph Lauren / 399 / Find t-shirten her

Af de 14 hvide t-shirts starter vi ud med to klassiske klude fra, naturligvis, Ralph Lauren. Du har den runde hals, den kridhvide farve, den rigtige pasform og den neutrale polohest i mørkeblå. Brug den til stranden. Brug den til restaurationsbesøget. Ja, brug den når det passer dig.

Elastisk hvid t-shirt fra Ralph Lauren

 

hvide t-shirts der aldrig går af mode

Polo Ralph Lauren / 299 / Find t-shirten her

Model nummer to fra Ralph er mere tætsiddende end førnævnte. Til gengæld er den også mere elastisk, hvilket øger komforten. Derudover er polohesten flygtet ned i t-shirtens venstre hjørne. Hvad flygter den for?

Pæn hvid t-shirt

hvide t-shirts der aldrig går af mode

Marc O’Polo / 149 / Find t-shirten her

Marc O’Polo er kendt for sin afbalancerede og elegante ekvipering. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at deres hvide t-shirt er yndig at se på. Altså på den mandlige måde. Den har en tilpas løs konstruktion, hvilken giver et casual, men elegant resultat.

Hvid t-shirt med krave

hvide t-shirts der aldrig går af mode

HOM / 149 / Find t-shirten her

Ned ad den alternative boldgade finder du et sjovt eksempel på, hvordan en t-shirt også kan se ud. Det er nemlig den høje krave, der sikrer det ganske unikke udseende. Det må næsten være denne model i sort, som Steve Jobs joggede rundt i på Apple Campus, når Silicon Valley virkeligt blev straffet af solens varme.

Hvid t-shirt med sommerlig brystlomme

hvide t-shirts der aldrig går af mode

WeSC / 299 / Find t-shirten her

Ja, godt nok er det hvide t-shirts, der er temaet i dag, men kan jeg ikke godt tillade mig at have ovenstående model med alligevel? Den sommerlige brystlomme er en dejlig tilføjelse til den hvide t-shirts klassiske linjer. I øvrigt er det ganske praktisk med sådan en brystlomme. Jeg blev nemlig inspireret af filmen Her, hvor Joaquin Phoenix render rundt med sin smartphone i brystlommen, mens han chatter med den digitale version af Scarlett Johansson. Samtidig kan man jo filme ens færden. Såfremt brystlommen altså ikke er for dyb.

Hvid t-shirt med korte ærmer

hvide t-shirts der aldrig går af mode

The Blue Uniform / 349 / Find t-shirten her

Jeg er ikke tilhænger af hvide t-shirts med korte ærmer. Eller det gælder sådan set alle t-shirts. Det er okay at rulle dem op, men bliver de for korte, kan det godt se en kende feminint ud. Det afhænger meget af din kropsbygning. Har du et par gode guns, er det mere acceptabelt end hvis modsat.

Clean hvid t-shirt fra Calvin Klein

hvide t-shirts der aldrig går af mode

Calvin Klein / 399 / Find t-shirten her

Calvin Klein er snedkeren bag denne helt rene og clean hvide t-shirt. Der er ikke så meget at sige til den, andet end det ikke bliver meget bedre. I øvrigt kan jeg meget godt lide, at der ikke er noget logo på brystet.

Hvide t-shirts fra BOSS Orange

hvide t-shirts der aldrig går af mode

Hugo Boss / 519 / Find t-shirten her

Der sneg sig lige en 2-pack med i form af hvide t-shirts fra BOSS Orange. Hvis der er nogen, der kan bryste sig af at lave t-shirts i lækker kvalitet, så er det det tyske modehus. Jeg har selv en håndfuld og kan derfor stå inde for det. Stoffet er den der dejlige bløde kvalitet, der bare føles lækker. Så hvorfor ikke tage to?

Råhvid t-shirt med v hals

hvide t-shirts der aldrig går af mode

Esprit / 129 / Find t-shirten her

Det hele skal ikke være kridhvidt. Hvad med en råhvid t-shirt med v hals? Måske har du allerede bemærket det, men de fleste t-shirts i artiklen har rund hals. Det skyldes, at rund hals bare er pænere at se på. Det skal dog ikke spænde ben for samtlige t-shirts med v hals.

Det der gør denne model fra Esprit acceptabel er kombinationen af den råhvide farve og den løse pasform. Men helt generelt bør du holde dig til den runde hals.

Klassisk hvid t-shirt fra Hilfiger Denim

hvide t-shirts der aldrig går af mode

Denim Hilfiger / 249 / Find t-shirten her

Du kender Hilfiger. Du kender kvaliteten. Du kender deres tøj. Ja, hva’ skal jeg sige? T-shirts fra Hilfiger – det’ der ingen ben i!

Enkel hvid t-shirt

hvide t-shirts der aldrig går af mode

Lacoste / 349 / Find t-shirten her

Lacoste har sågar også sneget sig med på listen med en i øvrigt skide lækker t-shirt. Den hvide nuance er helt op i farvekode #FFFFFF, som den nørdede læser ville vide er den hvideste nuance, der findes i CSS-sprog.

Derudover er Lacoste-krokodillen syet på i et dejligt lille og diskret størrelsesforhold. Der er i øvrigt ikke noget flottere end sådan en kridhvid t-shirt, og hvis den skulle miste sin glans over tid, er det ikke værre end at smide den 30 minutter i klor og slask, så er t-shirten kridhvid igen!

Billig hvid t-shirt i høj kvalitet

hvide t-shirts der aldrig går af mode

Pier One / 89 / Find t-shirten her

Ad flere omgange har jeg talt pænt om Pier One og deres produkter. Det gælder ikke mindst deres t-shirts, som jeg har 5-6 stykker af. Prisen er lav og kvaliteten høj. What’s not to love?

Hvid t-shirt med brystlomme

hvide t-shirts der aldrig går af mode

American Vintage / 499 / Find t-shirten her

Af de dyrere hvide t-shirts har vi denne pæne sag, der kommer fra et modehus ved navn American Vintage. Faktisk er mærket af fransk oprindelse, så hvorfor det hedder American og ikke French Vintage, tør jeg ikke svare på, men måske har det noget at gøre med folk helt generelt ikke er så tosset med Frankrig.

Den relativt høje pris forsvares i øvrigt med den umanerligt høje kvalitet og et par små lækre detaljer, du kan inspicere nærmere ved at trykke på linket.

Afslappet hvid Nike t-shirt

hvide t-shirts der aldrig går af mode

Nike / 199 / Find t-shirten her

Nike fortjener ikke nogen uddybende beskrivelse, men vi kan lige så godt slå fast, at kvaliteten er udmærket. Her har du en 2-i-1 t-shirt, der både kan bruges til de svedbefriende aktiviteter, men også den afslappede pæne hverdagsmundering. Men så kræver det også, at du dropper de grå hyggebukser, du elsker at have på.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!