Om

Hvem er personen bag Stayclassy.dk?

Mit navn er Joen, og jeg er personen bag Stayclassy.dk. Bloggen der primært har som tema at fokusere på alt det gode inden for herremode og livsstil.

stayclassy blog

Aldersmæssigt befinder jeg mig midt i tyverne, hvor jeg desværre må erkende, at jeg har kortere vej til de 30 end de 20. Geografisk er min bopæl at finde på postnummeret 1254, som er en lille sidegade til det danske turistparadis i Nyhavn.

Til hverdag beskæftiger jeg mig med forskellige ting og sager, som nok bedst kan beskrives som en blanding af idéer og udvikling af koncepter samt online markedsføring. Jeg sætter stor pris på frihed, og der er en Macbook og internettet jo verdens bedste opfindelse, da man kan tage sin arbejdsplads med rundt i hele verden.

Hvad sker der på Stayclassy.dk og hvorfor bør du blive hængende?

Hvis du allerede har læst et par artikler her på siden, er du nok ikke i tvivl om, at Stayclassy.dk henvender sig til den moderne mand, der interesserer sig for materialisme i den forstand, at der sættes pris på lækre produkter, der repræsenterer en kombination af godt design og høj kvalitet. Et af målene med denne side er blandt andet at opfordre til en mentalitet, der baserer sig på mantraet “kvalitet frem for kvantitet“.

Jeg synes nemlig i al for høj grad, at danskerne har udviklet en discountmentalitet, hvor det er volume frem for konsistens. Dog er det vigtigt at pointere, at kvalitet frem for kvantitet ikke tolkes således, at det altid er det dyreste, der er det rette valg. Det handler langt hen ad vejen om at finde god value-for-money.

På Stayclassy.dk tilføjer jeg så vidt muligt et nyt indlæg på daglig basis inden for de overordnede kategorier, som du finder i toppen af siden. Tøj, sko og livsstil er de tre kategorier, der får mest opmærksomhed i forhold til volumen af de indlæg, der bliver skrevet. Dog skal du ikke føle dig trådt over tæerne, hvis du kun er kommet på grund af boligsektionen, for alle kategorierne får naturligvis opmærksomhed.

Du bør blive hængende her på siden, hvis du ikke har noget imod inspiration, hvad end det er til garderoben, boligen eller noget helt tredje.

Fælles for artiklerne her på Stayclassy.dk er, at de alle bærer præg af et farverigt og varieret sprog, der altid tager udgangspunkt i min egen holdning, og her skal jeg lige hurtigt tilføje, at jeg har en holdning til stort set alt i her livet, hvorfor jeg altid er åben for en god debat.

Er du som læser af Stayclassy.dk brændt inde med et spørgsmål eller to, er jeg altid villig til at komme med et svar? Er du interesseret i et samarbejde, kan vi også finde ud af det.

Ved siden af SC, er jeg hovedskribent på et nyt magasin, der hedder conteur. Conteur fokuserer på kreativ kontorindretning og generel inspiration til en mere spændende arbejdsplads. Derudover bruger jeg også en del ressourcer på at hjælpe min kærestes blog, AmalieRohde.dk, som bedst kan beskrives som Stay Classy for kvinder.

I kontaktsektionen finder du alle de relevante oplysninger. Vi tales ved.

Venlig hilsen Joen

// Stayclassy.dk

Miljøvenligpakning

 

 

 

ingenco2 stayclassy.dk

9 kommentarer

 1. Hej Joen
  Fandt en hvid og blå hawaiiskjorte og den linker videre til Zalando
  Skjorten er fra Redskins men er ikke at finde
  Hvad gør man så ?

  1. Hej John,

   Jeg tror desværre, at den er udgået. Er der ikke nogen af de andre, som kunne friste?

   Vh. Joen

   // Stayclassy.dk

 2. Hej Joen. Ved ikke hvor jeg skulle spørge om dette, men her tænkte jeg var en mulighed. Skal holde 18-års fest for venner og veninder og skal derfor have et møg fedt og gennemført tema. Har du nogle fed dresscodes i ærmet? Eller nogle idéer?

  1. Hej Leif,

   Jeg er glad for, at du finder Stay Classy inspirerende.

   Jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener ift. nyhedsbrev? Kan du eventuelt uddybe?

   Vh. Joen

   // Stayclassy.dk

Leave a Response