Serien af billigt herretøj i god kvalitet fortsætter. I denne omgang er det 9 billige blazere som er på dagsordenen. Det er altså ikke de dyre blazere til 3-4000 kroner, der figurerer i dette udvalg. Sidder dankortet derfor stramt, er der gode chancer for at finde en lækkerbisken eller to. 

Det er nemlig sådan, at nogle af de billige blazere i god kvalitet er helt nede og runde en sølle femhundredelap. Derudover får du klassiske blazere i de helt rigtige designs. Det er nemlig ikke kun de dyre modeller, som opretholder kodeks over hvordan en en klassisk og tidsvarende blazer skal se ud.

Faktisk ville jeg vove at påstå, at selv den rutinerede modeekspert ville have svært ved at skelne mellem de dyre og billige, hvis de stod over for dem i en blindtest. Dog er kvaliteten selvfølgelig ikke den samme. I stedet for suveræn kvalitet, er blazerne bedre kategoriseret som værende god kvalitet. Det er vel egentligt også acceptabelt?

Elegant casual blazer i meleret lyseblå

billige blazere i god kvalitet og lækkert design

Topman / 749 / Find blazeren her

Vi lægger ud med min personlige favorit. Det er simpelthen bare så skide elegant, at man næsten er ved at knibe en tåre over, at det ikke er muligt at trække blazeren ud gennem skærmen. Mærket bag den melerede lyseblå blazer er Topman, som du sikkert har hørt om. Kvalitetsmæssigt er det på niveau med Zara, men prismæssigt en anelse billigere. Lige netop dette design har jeg ikke set magen ved nogen som helst af de dyre brands. Alene af den grund kunne jeg godt fristes til at kaste penge efter den.

Klassisk lyseblå blazer

billige blazere i god kvalitet og lækkert design

Topman / 749 / Find blazeren her

Denne klassiske lyseblå blazer er såmænd også fra Topman. Det er heller ikke så bøvlet igen at regne ud, da designet minder en del om den sidste blazer. Den primære forskel består i den lyseblå farve, som denne gang ikke er kærtegnet af det melerede stof. Derudover har blazeren også to knapper, hvilket ikke gør den store forskel. Du må nemlig aldrig knappe den nederste knap. Det er også derfor den har navnet “the never button”.

Prisen er den samme på 749 kroner, hvilket ikke rigtigt kan gøres billigere. Så skal du i hvert fald tage en tur til Bangkok og finde en tvivlsom skrædder, der vil spørge dig om der skal stå Prada eller Gucci i nakken.

 Prisvenlig elegant blazer i grå

billige blazere i god kvalitet og lækkert design

Lindbergh / 999 / Find blazeren her

Ej at forveksle med svenske J. Lindeberg, har vi her en prisvenlig elegant blazer i grå fra Lindbergh. Den ligger lige på vippen til at være billig, hvorfor jeg beskriver den som prisvenlig. Alligevel mener jeg godt, at det kan forsvares at inkludere den sammen med de billige blazere. Når du er oppe omkring en tusse for en blazer, er der i øvrigt næsten ikke nogen forskel på kvaliteten på denne blazer og en til 2000 kr. Som regel er den eneste forskel, hvilket navn der står på blazerens for.

 Billig stilren blazer i grå

billige blazere i god kvalitet og lækkert design

Kiomi / 749 / Find blazeren her

Kiomi har brilleret i maskinrummet, hvor et af deres mange positive resultater er denne stilrene grå blazer, som jo næsten ikke koster penge. Det er lige før den er gratis og det er lidt urimeligt, når man kigger på blandt andet den melerede tekstur og det generelt strømlinede design. Det er guf!

 Eksklusiv marineblå blazer for billige penge

billige blazere i god kvalitet og lækkert design

Pier One / 649 / Find blazeren her

Pier One er et af de modehuse, som du aldrig bør undervurdere, bare fordi det er billigt. Jeg har nemlig en del erfaring med deres produkter, hvorfor jeg kan stå inde for deres kollektioner. Heriblandt gemmer denne eksklusive marineblå blazer sig. Kigger du godt efter på stoffet har den islæt af den populære melerede tekstur. Netop denne tekstur gør blazeren casual smart. Samtidig kan du style den på mange måder, hvilket gør blazeren til en sikker vinder. Du kan tage et kig på dette udvalg af skjorter og stort set matche blazeren med hvilken som helst af dem. Og så skal du selvfølgelig også vælge en lækker lommeklud.

 Billig casual marineblå blazer

billige blazere i god kvalitet og lækkert design

Selected Homme / 499 / Find blazeren her

Jeg kommer nok aldrig nogensinde til at købe en blazer fra Selected, men det er primært fordi jeg er underlig. Selected laver nemlig ret solide produkter til næsten uforskammede lave priser. For blot 500 kroner kan du få fingrene i denne casual marineblå blazer. Tager vi et kig på designet kan du godt få øje på blazerens nærmest pyjamasagtige fit. Med andre ord er blazeren velegnet til über-afslappede begivenheder.

 Billig mørkeblå blazer

billige blazere i god kvalitet og lækkert design

Selected Homme / 899 / Find blazeren her

Selected Homme står også bag denne billige mørkeblå blazer, som egentligt har et ganske klassisk design. Blazeren er noget tykkere end normen og har samtidig en integreret jakke, som gør den veloplagt til det kølige efterår eller milde vinter. Altså kan du slå to fluer med ét smæk, idet modellen både agerer blazer og overgangsjakke.

 Billig mørkegrå blazer

billige blazere i god kvalitet og lækkert design

Pier One / 599 / Find blazeren her

Hvis jeg skulle vælge et brand inden for billige blazere i god kvalitet og lækkert design, ville valget falde på Pier One. Blazernes designs er fuldstændig på højde med Tiger of Sweden, Calvin Klein og hvad de ellers hedder.

 Billig blazer i meleret blå

billige blazere i god kvalitet og lækkert design

Burton Menswear London / 649 / Find blazeren her

Vi slutter af, hvor vi startede. I hvert fald næsten da. Her er der nemlig en anden type blazer, som også er velsignet med meleret blå tekstur. Hvor den første blazer fra Topman var lidt mere formel i det, er denne model noget mere casual. Dog betyder det langt fra, at den ikke kan bruges til et casual smart outfit. Selvfølgelig kan den det. Vælg eventuelt et par nydelige chinos og et par stilede loafers.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!