10 pæne herresko i fremragende kvalitet

For Gud ved hvilken gang skal vi et smut forbi mandens fodtøjsgarderobe, hvor det i dag handler om 10 pæne herresko i fremragende kvalitet. Fælles for udvalget er, at de alle fungerer glimrende i et pænt casual business outfit, så hvis dit arbejde kræver, at du møder på job i en præsentabel mundering, bør du se og læse med.

Majoriteten af de pæne herresko indgår også ganske fint med jakkesættet, hvor min personlige opfordring er at hoppe i et par sko, der ikke er miserabelt ordinære. Jeg får som regel en trang til at hoppe ud fra en høj bygning, når jeg ser en mand gå rundt i sådan et par slidte flade matsorte sko, der med sikkerhed er købt på udsalg i Deichmann. Skoene er grundpillen i et skarpt outfit, hvorfor manden ikke bør gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet.

Der er ingen grund til at lyve: der er ikke nogen af de 10 pæne herresko, som er gratis, men kvalitet og design koster som bekendt også.

Pæne herresko i karamel
pæne herresko i fremragende kvalitet

Lloyd / 1895 / Find herreskoene her

Den tyske skotøjskreatør, Lloyd, har gennem mange år været pålidelig leverandør af pæne herresko i en solid kvalitet. Lloyd laver rigtigt mange herresko, hvorfor det ikke er altid, at modehuset rammer plet, men dette par har en række nydelige attributter, der matcher et nydeligt casual business outfit. Det kunne være med et par lyse jeans, blå skjorte og marineblå blazer.

Marineblå business loafers

pæne herresko i fremragende kvalitet

Fratelli Rossetti / 1595 / Find herreskoene her

Med italienske Fratelli Rossetti går du aldrig galt i byen. Faktisk kan du næsten kun træde rigtigt, for kvaliteten og ikke mindst design rammer modehuset altid hovedet på sømmet. Dette nydelige par business loafers i marineblå behøves ikke nødvendigvis at komplementeres af en rød sportsvogn og en yndig blondine. Menigmand kan også hoppe i sådan et par, hvis selvtilliden ellers er til det. Er den det?

Formelle sorte herresko

pæne herresko i fremragende kvalitet

Fratelli Rossetti / 2595 / Find herreskoene her

Ja, nu sagde jeg formelle sorte herresko, men i virkeligheden er det vel egentligt et par lækre laksko. Og laksko bruger man kun til gallafesten og juleaften. Eller hvad?

De fleste mænd ville nok begrænse brugen af laksko til de særlige begivenheder, men der er ikke noget i vejen for at krydre sit hverdagsjakkesæt med et par stilfulde laksko. Her i 2015 er der altså ikke nogen grund til at være så konservativt klædt.

Pæne blå mokkasiner i læder

pæne herresko i fremragende kvalitet

Lloyd / 1495 / Find herreskoene her

Lloyd har også snedkereret dette par pæne blå mokkasiner i læder, som er præget af en nydelig tekstur. Det der gør jeg personligt synes, at det er en lækker sko, er det stilrene design fra hæl til tå. Der er ingen detaljer, men i stedet er det blot som et stor stykke læder, der er formet efter foden.

Mørkeblå Versace mokkasiner

pæne herresko i fremragende kvalitet

Versace Collection / 2395 / Find herreskoene her

En af mine personlige favoritter her i artiklen er dette frække par mørkeblå mokkasiner, der kommer fra de italienske breddegrader, nemlig Versace. Mokkasinernes læder har et særligt patina, der imiterer enten lizard- eller slangeskind. Uanset hvad ser det godt ud. Indrømmet, så er det et par spraglede sko, men i sidste ende handler det jo om at se godt ud.

Sporty blå loafers

pæne herresko i fremragende kvalitet

Versace / 4395 / Find herreskoene her

Vi bliver i den spraglede afdeling med endnu et par sko fra Versace. Dette par er hvad jeg vil betegne som et par sporty blå loafers, hvor det sporty element består i den slanke hvide gummisål. Læderets blå nuance bidrager derudover også hertil. Som prikken over i’et er herreskoen pyntet med en spænde, der er ganske kendetegnende for Versace-sko.

Sådan et par herresko egner sig bedst til jeans og blazer-outfittet fremfor det klassiske jakkesæt.

Pæne mørkeblå herresko i velour

pæne herresko i fremragende kvalitet

JOOP! / 1495 / Find herreskoene her

Tilbage i den lidt mere normale genre af pæne herresko, finder vi et par nydelige mørkeblå herresko i velourskind. Den pæne mørkeblå farve er perfekt kombineret med en diskret sål i lyse farver, som tager det formelle ud af parret. Dermed kan skoen både bruges til afslappede og semiformelle begivenheder.

Sorte loafers med spænde

pæne herresko i fremragende kvalitet

Ted Baker 1395 / Find herreskoene her

Jeg har aldrig været overvejende stor fan af loafers med spænde (monkstraps som er det engelske fagord), men der skal jo være lidt for enhver smag og egentligt synes jeg, at dette par er forbavsende pæne. Det sorte læder og den brune sål komplementerer hinanden glimrende. Jeg ville ikke have nogle problemer med at sætte sådan et par i forlængelse af et klassisk jakkesæt.

Elegante business herresko i cognac

pæne herresko i fremragende kvalitet

Magnanni  / 2295 / Find herreskoene her

Hvis du godt kan lide pæne herresko, der er lidt anderledes, er Magnanni et modehus for dig. Magnanni er nemlig specialister i at lave nyfortolkninger af den klassiske brune herresko, som vi kender den. Navnligt deres pyntesøm og nærmest aerodynamiske form danner tilsammen rammen for et par pæne herresko, man ikke støder på hver dag. Udover sin form og stilfulde anretning af pyntesøm, er farven ganske interessant. Det er som om parret er skåret ud af ét stort stykke lyst træ. Det ser godt ud!

Sorte Versace business loafers

pæne herresko i fremragende kvalitet

Versace Collection 1795 / Find herreskoene her

Vi slutter af i Italien med endnu et par Versace sko. Denne gang er det et par stilrene sort business loafers, der er et super alternativ til den klassiske sorte snøresko, der som bekendt har det med at blive en tand for ordinær. Udover at være helt igennem nydelig er prisen fornuftig taget i betragtning, at Versace er skomageren bag.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!