Ligesom det er obligatorisk for mænd at have en hvid skjorte i klædeskabet, gør samme princip sig gældende, når det kommer til en sort skjorte til mænd. I denne omgang viser jeg, hvordan en sort skjorte til mænd kan se ud. Fælles for de i alt seks skjorter er, at det er business skjorter velegnet til jakkesættet.

Generelt synes jeg ikke det sker ofte, at man ser herrer iført sort skjorte og jakkesæt. Det er langt hen ad vejen lyse farver som hvid, grå og blå der tegner billedet, hvilket naturligvis også er gode farver. Dog er der ikke meget, der kan hamle op med en sort eller blå blazer med en sort skjorte.

Vanen tro er alle seks sorte skjorter håndplukket ud fra vigtige kriterier som godt design og lækker kvalitet.

Stilren sort skjorte fra Joop!

sort skjorte til mænd

JOOP! / 549 / Skjorten er fundet her

De to første skjorter er fra Joop! Er du ikke bekendt med Joop!, vil jeg vove at sige det er en fejl i din opdragelse, og så i fald vil jeg meget gerne bidrage med læring. Joop! leverer nemlig herreekvipering på niveau med luksusbrands som Bertoni, der er et af mine personlige yndlings brands. Dertil er det tidssvarende produkter, der spiller på innovative tangenter.

Sort skjorte i slimfit

sort skjorte til mænd

JOOP! / 649 / Skjorten er fundet her

Begge skjorter som er fra Joop! er klassiske og stilrene, hvor eneste kontrast er de skinnende knapper. I forhold til den sorte nuance er det naturligvis et spørgsmål om smag og behag. Den første har en lidt lysere og skinnende nuance, hvor ovenstående er matsort. Personligt foretrækker jeg den matte nuance.

Spraglet sort skjorte fra Just Cavalli

sort skjorte til mænd

Just Cavalli / 1495 / Skjorten er fundet her

Fra to stilrene sorte skjorter til en spraglet af slagsen kan det ikke være nogen overraskelse at Just Cavalli står bag. Just Cavalli er notorisk kendt for at lave spraglet tøj i den dyre ende. Enten kan man lide deres tøj eller også hader man det. Jeg kan lide det til en vis grænse, så længe det ikke er fra top til tå. Skjorten her har på højre bryst et print, der er rimeligt neutralt. Dertil er der placeret et lille metalskilt til højre midtfor. En spøjs placering der kun er acceptabel, når du har skjorten i bukserne. Det er en af de ting Just Cavalli er kendt for!

Klassisk sort skjortesort skjorte til mænd

Michael Kors / 949 / Skjorten er fundet her

Michael Kors er i den grad begyndt at gro på mig. Indtil fornyligt har jeg ellers altid ment, at kollektionerne virkede for tyske i designet. Hvis du er i tvivl om, hvad det vil sige sig, at noget er for tysk, så er det simpelthen for strømlinet businessstil uden skarpe detaljer eller farver – rent ud sagt kedelig ekvipering.

Den sorte skjorte her ville være en glimrende tilføjelse til et blåt jakkesæt.

Elegant sort skjorte med et clean cut

sort skjorte til mænd

René Lezard / 799 / Skjorten er fundet her

På trods af der er kamp om titlen som den flotteste sorte skjorte, må jeg sige at René Lezard tager prisen. Skjorten er matsort med helt sorte knapper. Dertil er den usædvanligt eksklusiv at se på. René Lezard er også begyndt at finde nemmere vej til min garderobe. Det er virkeligt elegant ekvipering de lægger navn til, så hvis du ikke er helt bekendt med modehuset, skal du lige gøre dig selv den tjeneste.

Sort skjorte med skinnende glans

sort skjorte til mænd

Q1 / 749 / Skjorten er fundet her

Denne skjorte er sjette og sidste variant til jakkesættet i endnu en spændende nuance. Skjorten er slimfit, hvilket er det helt rigtige valg, såfremt din krop naturligvis kan håndtere det.

For nogen er en sort skjorte måske langt hen ad vejen bare en sort skjorte, men jeg synes nu alligevel der er tydeligt, hvor stor forskel der egentligt kan være på sorte businessskjorter.

LÆS NU:

8 billige jakkesæt i god kvalitet

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!