LivsstilMest populæreSucces

Modafinil: min erfaring med virkelighedens Limitless-pille

modafinil pille produktivitet

Modafinil – et smart drug der umiddelbart virker

Hvad hvis der fandtes en pille, som kunne få dig til at se tingene klarere, fokusere bedre og dermed producere mere? De fleste af os har set filmen Limitless med Bradley Cooper i hovedrollen, som går fra at være deprimeret forfatter med kronisk skriveblokade til et vidundermenneske af dimensioner, der skriver bøger på 4 dage, lærer adskillige nye sprog på et par uger og styrer aktiemarkedet ved hjælp af avanceret pattern recognition. Smukke kvinder står i kø og anerkendte forretningsmænd vil i kontakt. Kort sagt giver Limitless-pillen – med det formelle og i øvrigt fiktive navn NZT-48 – Eddie Morra et nyt og markant bedre liv.

Idéen om en pille a la NZT har siden 2011, hvor filmen udkom, skabt en mainstream interesse blandt den brede befolkning, som har sendt efterspørgslen for smart drugs til himlen. Problemet er bare, at der ikke rigtigt findes nogen smart drugs, der har samme effekt som i filmen.

Eller hvad?

Hvad er Modafinil?

Måske har du allerede hørt om Modafinil. Måske ikke. Generelt virker det dog ikke til, at folk har kendskab til navnet. Så hvad er Modafinil, for som du sikkert allerede har regnet ud, er Modafinil artiklens hovedtema?

Modafinil er skabt som et medicinsk redskab til folk, der lider af narkolepsi. Lider du af narkolepsi, har du problemer med at holde dig vågen. Også på uhensigtsmæssige tidspunkter, hvor sygdommen sættes lidt på spidsen i denne hysterisk morsomme scene fra filmen Deuce Bigalow.

Som du kan regne ud, har Modafinil en opkvikkende effekt, der sikrer, at narkoleptikere kan have en nogenlunde normal og funktionel hverdag. Men hvad hvis man ikke lider af narkolepsi og tager Modafinil? Dette spørgsmål har almindelige sunde og raske personer på et eller andet tidspunkt stillet sig selv og dermed kastet sig ud i et forsøg.

Resultatet af eksperimentet var, at Modafinil har en lang række fordele, hvor den grundlæggende konklusion er, at man ganske enkelt bliver en bedre og optimeret version af sit gamle jeg; stærkere kognitive evner, øget fokus, øget motivation, bedre humør og et langt højere niveau af produktivitet.

Det har selvfølgelig resulteret i en udbredt interesse og stigende popularitet, der for længst har spredt sig til den almene befolkning. Modafinil er derfor ikke noget ukendt middel på den internationale bane. I USA siger man, at godt 20% af de studerende som minimum har eksperimenteret med Modafinil. Man kan altså roligt regne med, at et stort antal studerende bruger Modafinil som kontinuerligt hjælpemiddel til at score en høj GPA.

Dermed er det ikke forkert at kalde Modafinil for et mainstream drug. Faktisk har det eksisteret siden slutningen af 1970erne, hvorfor vi har en væsentlig historik at arbejde med og dermed også umiddelbart kan udelukke invaliderende bivirkninger på den lange bane. Umiddelbart, men ikke endegyldigt. Sagen er nemlig den, at Modafinil næsten ikke associeres med bivirkninger. Den eneste almindelige bivirkning er hovedpine, som i øvrigt er relativ sjælden.

Kort sagt virker Modafinil for godt til at være sandt. Og jeg plejer at sige, at når noget er for godt til at være sandt, så er det nok også. Alligevel blev jeg nødt til at fordybe mig og lave grundig research, for hvad nu hvis det rent faktisk er legitimt?

Min naturlige skepsis overfor Modafinil

Jeg betragter mig selv som et fornuftigt menneske i stand til at foretage beslutninger baseret på et rationelt grundlag. Derfor var jeg heller ikke hurtig til at anskaffe Modafinil. Først skulle min naturlige skepsis stå på mål for al den information, jeg kunne finde på nettet.

Første gang jeg blev bekendt med Modafinil var i forbindelse med en artikel, jeg læste på Bulletproofexec, hvor Dave Asprey, som er manden bag siden og en i øvrigt mega populær podcast, gør rede for, hvordan dette smart drug er i stand til at gøre os til bedre performers. Da Dave Asprey har et velrenommeret navn, var det nemt for mig at tage det hersens Modafinil seriøst med det samme. Det som Dave Asprey er blevet kendt for, er at dele egne erfaringer med hvordan kroppen og hjernen kan hackes til at fungere bedre. Erfaringer som han har fået gennem mange års tests og eksperimenter på egen krop, men selvfølgelig altid med udgangspunkt i videnskabelig fakta. Selv har Dave Asprey brugt Modafinil i mere end 9 år og står stadig bag sit daglige forbrug af den magiske pille.

I denne korte reportage fortæller Dave Asprey, hvordan Modafinil har gjort livet bedre. Samtidig kan du også blive klogere på Modafinil i det hele taget i forhold til, hvem der benytter det. I videoen kalder de det Provigil, men det er nøjagtigt det samme som Modafinil.

Med udgangspunkt i Dave Asprey’s personlige oplevelse, begyndte jeg at researche Modafinil andre steder på nettet for at få et mere diversificeret perspektiv. Det blev til talrige artikler på diverse umiddelbare pålidelige sider, som jeg ikke engang finder nødvendigt at linke til. Sagen er den, at der ikke findes nogen videnskabelige artikler omhandlende Modafinil, som cementerer potentielle risici hverken fysisk eller psykisk. Den eneste konklusion neurologer og andre eksperter på området er nået frem til, er at vi ikke ved, hvad effekten er af langvarigt brug.

Det er skræmmende at risikere negative langtidsvirkninger som følge af Modafinil, men ligesom de fleste ting i livet, tager man en kalkuleret risiko. Det er den konklusion, jeg nåede frem til og som fik mig til at købe en portion piller. Sandheden er jo den, at vi løber enormt mange risici til dagligt. Vi aner ikke, om der er negative konsekvenser forbundet med wi-fi, bluetooth og lignende stråler, som vi udsætter os selv for hver dag. Og hvad med den mad, vi spiser? Nye produkter med nye ingredienser, vi ikke rigtigt kender. Vi kan også tage fat i alkohol og cigaretter, som har en dokumenteret negativ effekt på mennesker. Alligevel drikker de fleste af os alkohol hver eneste weekend, hvis ikke hver eneste dag. Mange af os har ovenikøbet en smøg i hånden, mens fadøllen svælges.

Livet er én stor risiko. Derfor er det heller ikke hjernedødt at løbe en risiko med Modafinil. Slet ikke hvis du kan få produceret meget mere i dine prime time years, der baner vejen for et rigt liv.

Hvorfor overhovedet eksperimentere med Modafinil?

Fordi det er interessant at teste hjernen. At udfordre den og se hvad effekten er. Det betyder selvfølgelig ikke, at jeg kaster mig ud i hvad som helst, fordi “det kunne være interessant”. Inden jeg kaster mig ud i Modafinil og i øvrigt alle andre piller (ikke at jeg tester alle mulige ting og sager), laver jeg mit hjemmearbejde ordentligt. Jeg læser alt, hvad er der at læse og undersøger sågar det medicinske indhold i selve pillen. Alt andet ville være idiotisk.

Det handler også om at have et åbent sind. Jeg har talt med rigtigt mange omkring Modafinil, hvor jeg er blevet sablet over i et anfald af raseri. Hvad fanden jeg tænker på. Er jeg syg i hovedet? Her plejer jeg at svare “ikke endnu”. Indtil videre har mine eksperimenter nemlig gået fint. Det er ærgerligt at kategorisk afvise noget, man ikke har studeret med et åbent sind. Ikke at det skal handle om alle mulige andre stoffer, men tager vi svampe som eksempel, er det ret underholdende, hvordan folk har stærke holdninger og gerne udtaler sig i negative vendinger uden at have den mindste faglige indsigt. Argumenterne rækker som regel ikke meget længere end, at det kun er narkomaner der gør i sådan noget og at man helt automatisk er misbruger, hvis man praktiserer den slags.

Hvis vi skal diskutere stoffer, finder jeg det rimeligt, at begge parter besidder et minimum af faglig indsigt.

Min erfaring med Modafinil efter to måneders brug

Der er ingen tvivl om, at Modafinil har et godt omdømme med talrige opbakkende artikler og videoer, der generelt tegner et objektivt billede af folks oplevelser og videnskaben bag. Men hvad er min personlige erfaring med Modafinil? Har Modafinil virkeligt ageret steroider til hjernen? Endnu engang vil jeg godt lige slå fast, at jeg er meget kritisk og af natur skeptisk over for alt det Modafinil står for. Derfor har jeg heller ikke i sinde at tegne et billede af Modafinil, som ikke er retvisende. Det er hverken smurt for tykt eller tyndt på.

Første gang jeg prøvede Modafinil

Omkring den 6-7. januar modtog jeg min første ordre. Pakket ind i boblefolie i en kuvert lå de fint og ventede i min brevkasse. Jeg var spændt. Jeg havde ventet i cirka tre uger, hvilket er forventet leveringstid på den side, jeg bestiller det. Da jeg først modtog pillerne op ad dagen, var jeg nødt til at vente til næste morgen. I og med Modafinil har en opkvikkende effekt, er det næsten umuligt at falde i søvn, som du plejer, hvis pillen sluges efter kl. 9. Halveringstiden er nemlig 15 timer. Det havde jeg gjort mig klart for længst og var dermed forberedt på at tage den tidligt dagen efter.

hvad er modafinil
Modafinil har som regel denne indpakning med navnet Modalert 200.

1

Jeg starter med en halv…

Cirka kl. 7 ringer vækkeuret. Ved min seng har jeg en flaske vand stående og en pille klar. Det er nu det sker. Min Moda-mødom tages. En standard Modafinil pille er 200 mg og kan deles i to. Første gang man kaster sig ud i Modafinil, er det en fin idé at se effekten af en halv dosis, som i øvrigt er rigeligt for mange mennesker. Det valgte jeg i hvert fald at gøre.

2

Allerede efter 15 minutter er effekten at mærke…

Da jeg altid er slaskhamrende groggy og træt om morgenen tog jeg den halve pille for at sove videre. Alligevel var spændingen af føle, hvorfor jeg ikke kunne falde i søvn igen. Der gik da heller ikke mere end 15 minutter, før jeg kunne mærke noget.

Det var en sær fornemmelse, men på den gode måde. Jeg kunne ikke helt finde ud af hvordan og hvorledes. De fleste ting man prøver for første gang, virker altid stærkere. Det ved vi alle, men Modafinil var på ingen måde overvældende, men “subtle”, hvilket er en af de store fordele ved Modafinil. Det var på ingen måde en følelse af eufori, men en perfekt kombination af ro og klarhed.

3

En pop-up blocker der fjerner alle distraktioner…

Sådan føltes det. Alle de nemme distraktioner som facebook, diverse tabloidaviser, notifikationer på mobilen og så fremdeles var tilintetgjort. Det var som om, at min hjerne kun fokuserede på det, der havde værdi. For mit vedkommende var det at få skrevet en helvedes masse artikler. Efter 45 minutter med indledende arbejde på laptoppen i sengen, var jeg nødt til at sætte mig til rette ved den store computer. En helt utrolig lyst til at producere, havde ramt mig som lyn for at skyfri himmel.

4

Jeg tager resten af pillen…

Selvom effekten var tydelig og jeg allerede hamrede løs på tastaturet, kunne jeg ikke lade være med at tage den sidste halvdel. Jeg ville opleve den fulde effekt. Sådan er jeg indrettet. Og ved at supplere med yderligere en halv pille var effekten komplet. Det var overvældende på en befriende måde. Det føltes lidt som om, at jeg var kureret for dovenskab.

5

Folk kalder det vist nok tunnel vision…

Det handlede kun om arbejde og seriøse opgaver. Det var det eneste, jeg havde i hovedet og i øvrigt på et niveau, hvor jeg blev direkte irriteret, når folk sendte beskeder over facebook. Jeg havde selvfølgelig ikke nogen distraherende vinduer åbne på computeren. Dog var min iPhone tændt, men efter 10 minutter fik jeg sat den på flight mode. Herfra var det 100% tunnel vision engaged.

6

Ingen uro eller ukontrollerede tanker…

Et af mine største problemer er, at jeg har svært ved at holde fokus på én ting ad gangen. Jeg kan sagtens arbejde relativt effektivt, men jeg har vane for at skifte rundt mellem opgaver. Jeg kan sidde og skrive på en artikel og pludselig komme i tanke om en e-mail, der skal besvares. Så hopper jeg over for at skrive den, men bliver distraheret af en pludselig idé til en ny artikel, hvorefter jeg går i gang med en søgeordsanalyse. Og sådan kan jeg køre rundt i det. Det er enormt destruktivt, da jeg ikke fordyber mig i én ting ad gangen. Med Modafinil har jeg nul problemer ved at holde mig til én opgave. Alene den egenskab er pillen værd.

7

Jeg føler mig ikke specielt skarpere, men…

Det at have ro og kontrol over sine tanker samtidig med, at kroppen er fyldt med motivation, gør tingene mere overskuelige. Ens intelligens har på en måde frit slag og på den måde kan man føle sig skarpere. Det gør det nemmere at “connect the dots”.

8

9 timer senere…

Fra godt og vel 7.30 frem til 17.00 arbejdede jeg som et maskineri. Jeg tog ikke rigtigt nogen pauser, men løste i stedet opgave efter opgave. Jeg fik skrevet fire rimeligt lange artikler og klaret en helvedes masse praktisk arbejde. Kort sagt havde det været en meget tilfredsstillende arbejdsdag. Men jeg var ikke færdig. Jeg var stadig kørende på en tank, der føltes fuld. Jeg tog i fitness for at få noget frisk luft og bevæge kroppen. Det var i øvrigt første gang siden midten af december, at kroppen blev rørt. Juleand og andesovs tunge præg gjorde sig stadig gældende, men i dag var altså ikke nogen udfordring at komme ud af døren.

Op på løbebåndet og 7 km derudad med 12-13 km i timen, hvilket var pænt meget for mig taget tre ugers usundhed i betragtning. Det gik som smurt. Der blev også kastet med nogle vægte og efter godt halvanden times effektiv træning, følte jeg kroppen havde bevæget sig nok.

9

Jeg har stadig ikke fået noget at spise…

Efter 12 timer havde jeg stadig ikke fået noget at spise. Jeg var ganske enkelt ikke sulten. Denne bivirkning, som nogen vil kalde det, er Modafinil kendt for at have, hvorfor pillen i høj grad associeres med vægttab. Det er selvfølgelig ikke sundt ikke at spise noget, men omvendt sker der heller ikke noget ved at faste en enkelt dag. Dog tvang jeg mig selv til at spise en (sund) bagel.

10

Og det fortsatte…

En lille times pause gik der med mad og i øvrigt reflektering over dagen, der snart var gået. Jeg var om nogen tilfreds med pillens effekt. På nuværende tidspunkt kunne jeg godt mærke at effekten begyndte at aftage, men jeg havde stadig overskud til at arbejde. Jeg sad indtil midnat, hvilket svarede til yderligere fire timers arbejde, før jeg tvang mig selv i seng. Og her siger jeg tvang. Det var nemlig ikke nemt at sove, men heller ikke umuligt. Efter godt 40 minutter lykkedes det mig at sove. Selvfølgelig med en flaske vand og Modafinil ved min side. Nu var jeg i gang.

Det videre forløb med Modafinil

Efter en dag med Modafinil, som netop beskrevet, var der ingen tvivl om, at der fortsat skulle prøves kræfter med narkoleptikermedicinen. Det var ligesom også planen.

Effekten på anden dagen var ligeledes til at mærke, men ikke i lige så høj grad. Det forventede jeg heller ikke. Det vigtigste var, at pillen var i stand til at levere nogenlunde samme effekt, så jeg fortsat kunne fyre den af på tastaturet. Og det kunne jeg. Med undtagelse af en enkelt lørdag og søndag her og der, var Modafinil integreret del af mit daglige kosttilskud. Det er dog vigtigt at pointere, at effekten af Modafinil svinger proportionelt med dit overordnede humør. Altså har du en rigtig god dag, virker Modafinil rigtigt godt. Har du omvendt en lortedag, som man trods alt også kan have på Modafinil, er fokus og produktivitet ligeledes mindre.

Efter 14 dage var det noget nær en åbenbaring, når jeg kiggede tilbage på forløbet. Jeg følte generelt mit humør var blevet bedre, hvilket var en sideeffekt, jeg ikke havde regnet med, om end produktivitet siges at have en direkte forbindelse til livsglæde. Derudover har jeg meget bedre fat i mine daglige gøremål og mit arbejdsmæssige output er mere end fordoblet. Det har jeg ovenikøbet dokumentation på.

modafinil erfaringer
Modafinil mere end fordoblede mit arbejdsmæssige output.

Jeg har et smart lille WordPress-plugin installeret, som tæller antal ord skrevet på månedlig basis eller hvilken periode, du nu ønsker. Fra januar (1/2016) hvor jeg startede på Modafinil, mere end fordoblede jeg antal ord skrevet til godt 35.000. For mig er det mange ord, da dette kun er artikler skrevet på Stayclassy.dk og ikke eksterne, som jeg også gør en del i. Dette niveau af produktivitet har jeg haft held med at opretholde gennem februar (som er to dage kortere) hele vejen til i dag, hvor marts tyder på at blive endnu bedre. Mit nuværende mål er 60.000 ord på SC om måneden, hvilket i den grad er muligt. Kort sagt har Modafinil altså haft den ønskede effekt.

Hvad har Modafinil ellers haft af effekter på mig?

I forbindelse med videnskabelig research, har man fundet ud af, at Modafinil har andre effekter end at øge motivation og produktivitet. Eksempelvis har Modafinil vist sig som effektiv behandling af ADHD og i det hele taget mentale lidelser som depersonalisering, psykiske og neurodegenerative sygdomme, kokainmisbrug og som tidligere nævnt vægttab.

Årsagen til at Modafinil har vist sig effektiv i behandling af nævnte forhold, skyldes pillens egenskab til at styrke menneskets kognition. Modafinil bidrager simpelthen med at skabe forbindelser i hjernen, som øger bevidstheden og evnen til at løse problemer rationelt.

Jeg føler, at Modafinil har haft en positiv effekt på min egen kognition. I forhold til de ambitioner, jeg har, står det mig helt klart, hvad der skal fokuseres på. Og her har Modafinil hjulpet mig med at rette fokus endnu skarpere. Jeg er blevet langt bedre til at sige nej til ting, der ikke har et eller andet niveau af konstruktivt indhold.

Lad mig give et par eksempler.

Mindre behov for sjov og ballade

I løbet af de sidste to måneder, har min lyst til at se diverse serier og nye film ramt et nulpunkt. Jeg plejer ellers gerne at se et par timers et eller andet, inden jeg går i seng. Ikke mere. I stedet ser jeg relevante udsendelser, som regel på YouTube, hvor jeg kan lære et eller andet. Det kan være en Ted-Talk eller en filosofisk opsang fra Terrence McKenna. Kort sagt noget jeg kan lære af eller noget der kan sætte tankerne igang.

Samtidig har jeg erfaret, at behovet for byture, lækre middage og i det hele taget det distraherende gode liv har begrænset sig markant, hvilket min Instagram-profil i øvrigt også bærer præg af. Hvor jeg tidligere og indtil fornyligt minimum ville gå ud to gange om ugen, finder jeg det svært at finde lysten til blot en enkelt tur. På en måde er det skræmmende, da jeg føler mig for fokuseret på at være seriøs og produktiv. Helt bevidst sørger jeg for at forkæle mig selv og vedligeholde sociale kompetencer. Bliver livet for seriøst og graver man sig for dybt ned i et projekt, er det muligt fremgangen er hurtigere, men man kan også distancere sig for langt væk fra det sjove og hyggelige liv rent mentalt.

Bedre kontrol over følelsesregisteret er endnu en positiv sideeffekt, jeg i højere grad har bidt mærke i efter at være startet på Modafinil. Jeg tror dog ikke, at Modafinil kan tage al credit, da jeg også mediterer dagligt. Meditation har haft en hel del at sige gennem det seneste halve år, hvor psyken og mit mentale overskud er blevet markant stærkere. Kombinationen af meditation og Modafinil lader til at have en endnu bedre effekt i forhold til, hvor godt jeg kan kontrollere mine følelser. Jeg føler hele tiden, det går fremad. Jeg er eksempelvis blevet langt bedre til at håndtere nederlag, afvisning, vintermørke, kulde og perioder hvor det måske går dårligt med min side. Det at jeg ikke lader mig slå ud af kurs, gør livet bedre, idet jeg accepterer og anerkender dårlige dage samtidig med at de gode bliver endnu bedre.

Overordnet kan jeg ikke beskrive effekten af Modafinil bedre end med dette udsagn, der er citeret på Bulletproofexec.com.

Career-wise Modafinil has let me work at my best at any hour of the day. I’m inquisitive, I’ll dig, I’ll write great things. It makes any time of the day high performance. I don’t have the ‘I am a great golden God’ feeling but I feel good all the time.

“It  has let me see connections I wouldn’t have seen before. Is it because I’m more awake? Or some activated level of understanding unavailable without lots of sleep and nutrition? Without it, I’m still good, but it’s a bandwidth expander. It lets you step back and learn things. The effect doesn’t go away when the chemical leaves your blood. The connections it gives you stay with you. It helps me have a rational rather than emotional response to irritants.”

De to sidste sætninger er vigtige at huske.

“The connections it gives you stay with you. It helps me have a rational rather than emotional response to irritants.

Selvom jeg ikke har taget Modafinil i eksempelvis tre-fire dage, føler jeg mig på et højere niveau rent fokusmæssigt. Det er formentligt resultatet af adskillige ugers intens fokus, som har påvirket hjernen. Det er også en af grundene til, at jeg mediterer. Ved hjælp af repetition kan man nemlig rewire hjernen og dermed forme nye (og sunde) vaner.

Har Modafinil nogen negative sider?

Måske tænker du, ligesom jeg selv gjorde, at det lyder for godt til at være sandt. Der må være nogle negative sider. Et eller andet. Right? Jo, Modafinil kan i meget sjældne tilfælde føre til hudsygdommen Steven-Johnson syndrom, men sandsynligheden er lige så lav som at få en allergisk reaktion efter at have spist en peanut.

På baggrund af to måneders brug, kan jeg faktisk ikke sætte en finger ved nogen negative sider, bortset fra en enkelt. I og med Modafinil booster fokus og koncentration, føler jeg mig nemmere irritabel. Det foranlediges dog kun af folk, som efter min mening, ikke fatter en brik. Hvis tingene ikke går efter mit hoved, men istedet afbrydes af uigennemtænkte idéer og følelsesladede holdninger, kan jeg blive i dårligt humør, men som regel kun hvis det har en eller anden relation til noget, jeg finder vigtigt. Det skal ikke forstås sådan, at jeg ikke kan arbejde sammen med andre mennesker eller socialisere med Modafinil i blodet. I øvrigt er jeg i forvejen disponeret for heightened irritability.

Der faktisk også en anden en ting ved Modafinil, jeg vil beskrive som negativ. Det er, at fokus ikke altid er rettet mod de rigtige ting. Hvis du eksempelvis har lidt tømmermænd og prøver at få lavet noget arbejde, kan Modafinil forstærke fokus på uhåndgribelige ting. Det kan være en fjern tanke, du har, som ikke har nogen værdi eller relevans og som du måske ikke kan sætte en finger ved. Her har jeg oplevet, at det kan køre lidt i ring oppe i hovedet, hvor det kan være svært at få lavet noget. Det kan også være lidt ubehageligt, men det er ikke værre end at lægge arbejdet fra sig.

Det at Modafinil ikke har nogen umiddelbare negative sideeffekter, er i sig selv skræmmende. Tager man stimulanser som koffein, Ritalin og Adderall er der en stribe af bivirkninger, som problematiserer et kontinuerligt forbrug. Bivirkninger som bankende hjerte, rysten, svimmelhed, aggressioner, nervøsitet, følelsesløshed er blot en håndfuld af dem.

Så hvordan kan der ikke være nogen bivirkninger? Godt spørgsmål og det er den klart største skyggeside ved Modafinil. At man ikke har nogen konkret viden om, hvordan Modafinil påvirker hjernen på den lange bane.

Tim Ferris som har skrevet den verdenskendte bestseller 4-hour-work-week, beskriver Modafinil og risikoen man løber ganske perfekt.

When I was writing the 4-hour body I used Modafinil once or twice to pull all nighters. It’s extremely hard to get a free lunch with biochemical enhancement, but that doesn’t stop me from playing around with it, but I recognize there is a cost that comes with it and you have to be prepared to pay the debt.

Er Modafinil noget for dig?

Det er svært ikke at blive fascineret af Modafinil og de associerede effekter. Så fascineret at de fleste også har lyst til at prøve kræfter med det. Inden man begiver sig ud i det, er det dog vigtigt at spørge sig selv. Er Modafinil overhovedet noget for mig? Det er nemlig ikke nødvendigvis et smart drug, som alle har behov for.

Årsagen til at jeg benytter mig af the magic stuff, er at jeg har enormt meget arbejde, der skal laves hver eneste dag. Arbejde som der i princippet er uendeligt af, da jeg kan skrive lige så mange artikler, jeg vil. Jeg har også nogle mål og delmål, der skal indfris. Derfor giver det mening for mig at bruge Modafinil.

Det giver altså mest mening, hvis du har meget arbejde at se til dagligt, der kræver fokus og disciplin. Omvendt kan man argumentere for, at arbejdsløse dagpengemodtagere og kontanthjælpsmodtagere kunne have glæde af det, da det potentielt set ville styrke motivationen og fokus på at finde et job. I sidste ende ved du bedst selv, om det er noget for dig.

Hvordan køber jeg Modafinil i Danmark?

 • Eufinil sender DIREKTE til Danmark.
  • Dette er ganske unikt for Eufinil, da de fleste andre sider kræver en bøvlet mellemmand, fordi det sendes uden for EU.
 • Pålidelige og serviceminded med en fremragende score på Trustpilot.
 • Tilbyder garanteret levering (bliver pakken væk, sendes ny)

Men er det overhovedet lovligt?

Modafinil er receptpligtigt og derfor heller ikke lovligt for os, som ikke er diagnosticeret med narkolepsi. Modafinil er almindelig medicin ligesom eksempelvis pencillin. Modafinil er på ingen måde noget myndighederne er på udkig efter, da det ikke har nogen euforiserende eller mind altering effekt. Derfor bliver du heller ikke kriminaliseret, hvis du fanges med 10 piller i lommen i lufthavnen uden recept. Jeg havde sågar pillerne med i Dubai. Med andre ord har det ikke noget at gøre med kokain, hash, ecstacy, MDMA og lignende stoffer, der giver lange fængselsdomme.

Jeg endte med at købe 300 piller. Man kan argumentere for, at det er ret mange, da der ikke var nogen garanti for, at de overhovedet havde en effekt. Omvendt gad jeg heller ikke at fedtspille. Derudover er det billigere at købe i mængder. Jo mere, du køber desto lavere pris per pille.

Kigger du på Eufinil  er der tre navne at vælge mellem; Modalert, Modvigil og Waklert. Alle tre har tæt på samme indhold, men hver især med sin egen fordel.

Som udgangspunkt anbefaler jeg, at du holder dig til Modalert 200, da det er den pille, hele artiklen og mit eksperiment tager udgangspunkt i. Vælger du en af de andre, vil jeg meget gerne høre fra dig, så jeg eventuelt kan tilføje din oplevelse i forlængelse af denne artikel.

Konklusion

Modafinil har potentiale til at ændre dit liv til det bedre. Det er i hvert fald min umiddelbare konklusion.

Slutteligt vil jeg pointere, at det selvfølgelig er for egen regning, hvis du beslutter dig for at eksperimentere med Modafinil. Jeg opfordrer ikke til, at alle skal købe Modafinil, selvom min beretning måske kan lægge op til det. Jeg deler blot min egen erfaring, men hvis Modafinil kan hjælpe dig til et bedre liv, ville det være synd ikke at give det en chance. Synes du ikke?

Over and out.

F.A.Q – Spørgsmål og svar

Siden jeg skrev artiklen, har jeg modtaget enormt mange henvendelser fra interesserede. Jeg gør mit bedste for at vejlede og besvare spørgsmål. Jeg tænker dog, at det efterhånden er nemmest at samle alle spørgsmål i en F.A.Q, således du er klædt på til at træffe beslutningen at bestille Modafinil.

 • Hvad sker der, hvis min pakke bliver taget i tolden?

  Personligt har jeg ikke andre bekymringer, end at pakken konfiskeres og smides ud. Det er umiddelbart den eneste konsekvens, der er forbundet.

  Jeg har dog en sjov oplevelse, jeg fik fortalt fra en læser, som havde bestilt Moda. Han modtog pakken, selvom den havde et stempel fra Tolden. De havde simpelthen godkendt den.

  Grundlæggende tror jeg ikke, at de aner, hvad Modafinil er. Så længe det ikke er bandlyst ligesom coke, molly og den slags er de tilsyneladende ok med det. Skulle det ske, at din pakke konfiskeres kan du glæde dig over, at Afinil Express har 100% leveringsgaranti, hvilket betyder, at de sender en ny pakke kvit og frit.

 • Er Modafinil lovligt?

  Ja, hvis du har en recept.

  Og det er der gode chancer for, du ikke har. Til gengæld er der ikke grund til at bekymre sig, da Modafinil ikke er et Class A drug. Det er ganske enkelt ikke på listen over medicin/stimulanser, som har myndighedernes interesse.

 • Andre spørgsmål?

  Hvis dit spørgsmål ikke er besvaret her, kan du smide det i en kommentar forneden. Såfremt dit spørgsmål er relevant, tilføjer jeg det til denne F.A.Q.

 • “Kan du ikke lige sende mig et par samples? Er villig til at betale.”

  Nej, det kan jeg ikke. Jeg sælger ikke Modafinil. Denne artikel deler jeg udelukkende for at give dig et klart overblik over, hvad Modafinil overhovedet er for noget, hvordan jeg har oplevet Modafinil personligt, og hvordan du kan få fingrene i det uden at blive snydt af de mange scam sites, der findes.

LÆS NU:

26 grunde til du ikke er succesfuld

FØLGER DU STAY CLASSY VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden, hvor vi filmer alle vores oplevelser, som kan være alt fra fænomenale Airbnb’s vi bor i, uendeligt smuk natur, fornemme restaurantbesøg til eksotiske strande og i det hele taget alt dét, der har med det gode liv at gøre.

Hvis du kan lide videoen, må du meget gerne subscribe på YouTube.

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.

143 kommentarer

 1. Tak for spændende læsning om “the magic drug”, min ven ? læste det hele i et køre, og det lyder godt nok helt ufattelig fantastisk. Måske jeg skulle prøve det en dag i nær fremtid. Jeg har jo den samme åbne tilgang til alt nyt, som du har.

  1. Selv tak, Kev 🙂 Tak for kommentaren – er glad for læsningen var udholdelig trods den lange smøre.

   Kys

 2. Virkelig fascinerende artikel, der klart er værd at tage til eftertanke!
  Umiddelbart lyder det lidt dyrt hvis man køber i små portioner (Hvilket er det mit budget ville række til), men skulle jeg en dag stå med nogle ekstra mønter ved hånden, ville jeg klart give det et forsøg!
  Første, men uden tvivl ikke sidste, artikel jeg læser herinde!

  1. Hej Patrick,

   Tak for kommentaren og de pæne ord.

   Modafinilcat er meget billigere end hvis du skulle købe det på apoteket herhjemme. Det er faktisk dobbelt så dyrt og i USA koster 30 piller vanvittige 800$. Du kan jo eventuelt gå sammen med en ven og købe et par hundrede. Det er 1500 kroner fordelt på to personer. Det er en meget lav pris at betale, hvis virkningen er øget produktivitet, højere output, bedre karakterer eller hvad du nu laver til dagligt. 🙂

   Men velkommen til. Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet 🙂

   Vh. Joen

   // Stayclassy.dk

 3. Jeg er klar på at prøve sagerne, men er lidt i tvivl om hvor dyrt det bliver at anvende Skypax. Kan du give lidt indsigt i, hvor meget de tog for at sende de 300 piller videre til dig?

   1. Tusind tak for svaret og din fine artikel! Lige et sidste spørgsmål, købte du med bitcoin eller kort?

    Mvh
    Mattias

    1. Købte med kort. Jeg er i jævnlig kontakt med Neko fra Modafinilcat. Det er ordentlige mennesker, så der er ikke noget at være nervøs for. 🙂

 4. Hej Joen,

  Spændende artikel som jo frister en del 🙂

  Hvordan kan det være du jævnligt er i kontakt med Modafinilcat?
  Har der været problemer eller hvad skyldes det? Bare nysgerrig.

  Mvh
  Lasse

  1. Hej Lars,

   Jeg skulle måske rette det, til jeg jævnligt VAR i kontakt med Modafinilcat. Det skal forstås på den måde, at jeg havde en masse spørgsmål, som led i min naturlige skepsis. Så jeg fik besvaret diverse spørgsmål omkring levering osv osv osv 🙂 Der har ikke været nogen problemer whatsoever. Faktisk har Modafinilcat det mest imponerende tracking system, jeg har set. Du kan se på Google Maps løbende, hvor din pakke i verden befinder sig. 🙂

   Vh. Joen

   // Stayclassy.dk

 5. Hej lars

  super spændende læsning, er det muligt at købe fx 10 stk af dig som prøve? skal nok give overpris 🙂

  hilsen morten

  1. Hej Morten,

   Jeg hedder nu godt, Joen, men ellers tæt på :D. .

   Anyway, jeg sælger ikke Modafinil, da jeg ikke har intentioner om at være drug dealer hehe. Har i øvrigt heller ikke så mange tilbage. Få købt lidt blandt slik i stedet 🙂

 6. Hej Joen.

  Bekrymede det dig slet ikke, mht. til om det er lovligt her i Danmark uden recept – specielt når man får det importeret? Og vil der være en risiko, for at pakken bliver taget i tolden?

  1. Hej Nick,

   Nej, det bekymrer jeg mig ikke om. Når det er så små mængder anses det som værende til eget brug. Derfor er det værste, der kan ske, at de konfiskerer pakken. I øvrigt kan du heller ikke stå til regnskab for en pakke, du ikke har haft modtaget. Hvis det var muligt, kunne jeg sende dig 4 kg kokain og sende dig i fængsel i 16 år “fordi du har modtaget pakken”.

   Giver det mening?

   Vh. Joen

 7. Hej Joen
  tak for artiklen 😀
  Jeg har nu bestilt nogle piller, men pengene bliver trukket fra Kina, og sendt fra Mumbai. Blev dine også det?
  Jeg er med på at det ikke NØDVENDIGVIS er skidt, men det alarmerer elligevel en smule.

  1. Hey. Det lyder helt rigtigt ja. De bliver sendt fra Mumbai, hvor pillerne produceres. No need to worry 🙂

 8. Hej Joen du skriver at kun skulle give 5 pund pr. pakke med Skypax, men jeg skal som minimum give 20 pund med Royal mail? og hvis jeg vil bruge UPS kommer vi over 400 kr.?

  1. Hej William.

   De 5 pund er “subject to change”, men det er rigtigt, der står 19.80 pund via Royal Mail. Min kammerat har bestilt for en uge siden og han gav det samme. Det er også derfor, at jeg plejer at bestille en ordentlig portion, så jeg ikke skal igennem de meromkostninger særligt tit. I øvrigt er Royal Mail som regel ret hurtig, hvorfor DHL er spild af penge 🙂

   Hvis du er i tvivl omkring priser og Skypax i det hele taget, har de både e-mail og telefonsupport:

   https://skypax.desk.com/?t=569797

   Sig til hvis du har andre spørgsmål.

   Vh. Joen

     1. Bestilte i fredags og de ankom her til Skypax i England i morges, så det er jo gået super hurtigt.

     2. Bestilte i fredags og de ankom til Skypax i London i morges, så det er jo gået hurtigere end forventet.

 9. Fed artikel! Kunne man ikke finde et engelsk apotek, der leverer direkte til Danmark, og dermed spare pengene ved Skypax?
  Eller har jeg misforstået noget?

  1. Hej Thomas – mange tak for ordene.

   I forhold til at finde et andet online apotek, tror jeg ikke det er muligt, da Indien (hvor Modafinilcat sender fra) og Mexico er eneste lande i verden hvor Modafinil ikke er receptpligtigt. Det foranlediger samme komplikationer i forhold til hvilke lande man kan sende til, hvorfor Danmark ikke er på listen over lande, der sendes direkte til. Hvis man virkeligt vil give Modafinil en chance, synes jeg heller i øvrigt ikke, at de 200+ kroner bør spille en rolle. 🙂

   Vh. Joen

   // Stayclassy.dk

   1. Okay på den måde, vidste ikke at det var receptpligtigt i stort set alle lande. Jeg vil helt sikkert give det en chance 🙂

 10. Hej Joen. Skal til at give modafinil en chance efter at have læst din artikel, men har lige et spørgsmål. Der står på Skypax’ hjemmeside, at de ikke sender receptpligtig medicin, og medicin der ikke sælges i det land pakken skal leveres. Gad vide om det er en ny regel, eller den altid har været der, uden at de overholder den?
  Mvh. Lars

  1. Hej Lars.

   Det skal Skypax skrive, men ikke nødvendigvis efterleve, hvilket de selvfølgelig heller ikke gør. Hele Skypax konceptet bygger på at sende “sketchy forsendelser”. Du kan derfor være helt rolig. 🙂

   Jeg har testet det igennem og det virker.

   Vh. Joen

 11. Hej Joen,

  Spændende artikel. Benytter du dig stadig af modafinil? Hvis ikke, hvorfor?

  Og tror du de på nogen måde kan påvirke performance i sportslig henseende?

  Vh Anders

  1. Hej Anders,

   Tak for kommentaren.

   Jeg benytter mig stadig af Modafinil. Jeg kører en fast dosering på 200 mg mandag, onsdag og fredag. Holder mig så vidt muligt fra at tage det i weekenden medmindre jeg har mega slemme tømmermænd. Modafinil viser sig at lindre tømmermænd som følge af den øgede dopaminproduktion. 🙂

   Ift. performance i sportslig henseende har det helt sikkert en effekt. Rigtigt mange atleter har fået lægeerklæring på, at de lider af narkolepsi, hvilket selvfølgelig kun er et påskud for at kunne have en lovlig forklaring på indtagelse af det. Modafinil er nemlig på ban-listen inden for professionel sport.

   Vh. Joen

 12. Hej Joen
  Jeg har spørgsmål omkring levering,
  der står inde på skypax under concierge order, at man skal udfylde produktets navn og beskrivelse.
  Hvad gør man her? skriver sandheden hele vejen igennem? hvad med pris og kvantitet?

  1. Hej Eli,

   Du skriver bare ‘health supplements’ og sætter værdien til 100$. 🙂

   Vh. Joen

   1. Hej igen Joen, det er meget forvirrende for mig. Skal jeg indtaste concierge order nu, før at pakken ankommer hos skypax? eller skal jeg gøre det efter? For jeg har lige indtastet det hele, og nu kommer jeg til en betalingsside inde på skypax der siger 100 pund health supplements og 29 pund concierge fee. Jeg kan ikke forstå rækkefølgen.

    1. Hej Eli,

     Nej, pakken kommer frem uanset hvad. Men du kan lige så godt indtaste concierge order nu. 100 pund er vel bare den “fiktive” værdi du selv angav og de 29 pund er for at få sendt pakken til Danmark.

 13. Hej Joen, først og fremmest tak for en spændende artikel.
  Jeg har også et spørgsmål omkring levering.
  Jeg har først oprettet mig på skypax og derefter bestilt fra modifinilcat, og derefter brugt adressen givet fra skypax (som i guiden)
  Skal jeg gøre andet yderligere? Tænker på, om jeg skal klikke på knappen “place concierge order” inde på skypax og udfylde de felter? Eller er det ikke nødvendigt?
  Mvh. Cam

  1. Hej Cam,

   Tak for dine pæne ord om artiklen.

   I forhold til de praktiske spørgsmål burde der ikke være andre formaliteter.

   Når du er oprettet og de har din adresse er du good to go indtil de modtager pakken. Når Skypax har modtaget pakken indtaster du din endelige adresse og så bliver den sendt med det samme.

   Jeg kan sagtens forstå de mange spørgsmål, der generelt gør sig gældende med Skypax, som du også kan se hvis du scroller op, men det er faktisk relativt ukompliceret. Derfor kan du være sikker på, at det hele går efter bogen :-).

   Hvornår bestilte du?

   1. Okay, ja så er det jo alligevel relativt simpelt 🙂

    Jeg bestilte for to dage siden, og har fået en mail om, at de er på vej og lander hos Skypax om 3-5 dage, så har væbnet mig med tålmodighed. Er spændt på at teste det!

    1. Fedt. Jeg har en ven som lige har fået sin levering med Skypax og han er i øvrigt skide glad for effekten.

     Vend endeligt tilbage når du har prøvet kræfter med det 🙂

  1. Hej Simon,

   Jeg har ikke nogen erfaringer med Adrafinil, men er godt bekendt med det.

   Det er langt fra sammenligneligt med Modafinil og derfor heller ikke særligt udbredt.

   Tag evt. et kig på denne reddit-tråd, hvor en fyr ret godt forklarer den forskel, han oplevede:

   https://www.reddit.com/r/afinil/comments/2wj4kw/back_on_modafinil_againafter_trying_adrafinil/

   Hvis du kaster dig ud i Modafinil, må du gerne vende tilbage med din oplevelse af det.

   Vh. Joen

   // Stayclassy.dk

   1. Tak for responsen, Joen.

    Jeg har bestilt the real deal, som nu ligger hos skypax.

    Hvordan fik du sendt din pakke til dk for 5 pund? Det ser ikke ud til at kunne gøres for under 19,80 pund.

    Det er jo ikke de 15 pund, der skal afgøre noget, men hvis jeg kan spare dem, gør jeg det gerne.

    Jeg vender tilbage om et stykke tid med mine erfaringer med modafinil.

    Vh Simon

    1. Hej Simon,

     Cool. Det koster tilsyneladende 15 pund. De 5 pund er kun for pakker, der skal sendes til adresse i UK.

 14. Hej Joen super spændende at høre din oplevelser med stoffet.

  Jeg har lige et hurigt spørgsmål, du nævner af stoffet er med til at øge produktion af dopamin, men gør dette ikke også stoffet vanedannede eller ligefrem er med til at gøre dig afhængig af det. Og har du prøvet og holde en pause fra dine doser på mere end en uges tid og oplevet nogle abstinenser.

  1. Hej Nick,

   Modafinil er ikke vanedannende. Man kan dog godt blive “mentalt” afhængig af den edge, det giver, men du får ikke fysiske abstinenser.

   På Wiki beskrives Modafinil som “low to very low” ift. addiction liability.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Modafinil

   Har holdt 5-6 dages pause flere gang uden problemer, så du har ikke noget at være bekymret for i det henseende.

   Vh. Joen

 15. Hej,
  Jeg læser først din artikel idag. Men bestilte igår modafinil via en hjemmeside der hedder modafinil.ws 100mg gange 30 til 43,19€
  De skrev de sendte direkte til Danmark, faktisk alle Lande. Men nu bliver jeg da i tvivl om jeg er blevet narret. De har dog ikke trukket penge fra mit kort endnu. Men det har de jo nok tænkt sig da de har fået oplysningerne tid det. Kender du til siden.?
  Mvh A

  1. Hej Anika,

   Jeg kender ikke Modafinil.ws. Har lige taget et hurtigt kig. Umiddelbart virker den ikke specielt overbevisende. Kan ikke finde noget på hjemmeside ift. folks erfaringer med levering etc. Hvis jeg var dig, ville jeg annullere ordren og bestille gennem ModafinilCat. Der er sygt mange scammers derude og vælger du den forkerte er der ikke altid noget at gøre. Særligt ikke når du bestiller produkter, der normalt kun kan købes med recept. Men det kan selvfølgelig være, at de er fine nok, dem du har bestilt ved.

   Vh. Joen

 16. Hej,

  Skal man være hjemme til at modtage pakken fra Skypax? Hvor ender den hvis jeg ikke er der til at tage imod?

  1. Hej, Ja, det skal du. Det er UPS. Du kan aftale et tidspunkt med dem hvis det er.

 17. Hej Joen.

  Først og fremmest, rigtig spændende artikel. Det lyder som det vidundermiddel, der skal være med til at kunne forløse det potentiale jeg har, men jeg har netop altid haft svært ved at “connecte the dots”.

  Jeg har oprettet mig på Skypax, men jeg har svært ved at se mig ud af mine Biling informations.

  Kan se mig frem til, hvad gadenavnet er, men jeg har godt nok svært ved at se mig ud af, hvad Byen, state/region samt postnummeret er, ud fra min Suite hos Skypax. Jeg har sendt dem en mail for 2 dage siden, og afventer stadig svar..

  Er det noget, du måske kan være behjælpelig med?

 18. Hej Joen.

  Jeg er lidt bekymret over, om pakken kan blive taget i tolden. Sørger Skypax for, at det ikke sker eller hvordan foregår det? Er der slet ingen chance for, at man skal betale et ekstra (og stort) gebyr, når man skal modtage pakken?

  Mvh

 19. Hej Joen

  Har du erfaringer med modup.net også?
  Jeg har gode erfaringer med at bruge deres modafinil (Modvigil), men synes nu ikke jeg får så meget fokus som du beskriver. Jeg tager i snit 1 200 mg pille om ugen.
  Vil du være interesseret i at bytte bytte købmand lidt? Vil gerne prøve dit mærke.

  Mvh. Kim

  1. Hej Kim,

   Kender ikke modup, nej.

   I forhold til din forespørgsel må jeg desværre takke nej. Hvis du er interesseret i det mærke, jeg bruger, anbefaler jeg at bestille det fra DuckDose, som jeg henviser til i artiklen.

   Vh. Joen

 20. Hej!
  Fed artikel og spændene erfaringer med M.
  Jeg ville høre, om du er/har været bekymret for lovlige konsekevenser af at bestille M på nettet? Jeg har nogle venner, som har bestilt en del på Silkroad og gør et stort arbejde ud af at bruge Bitcoins, VPN servere og krypterede beskeder for ikke at kunne blive tracet. Nogle af de pakker de har bestilt er endda landet hos politiet.
  Jeg vil super gerne bestille M på den side du anbefaler, men jeg er dog lidt bekymret for, at det hele kan blive tracet tilbage til mig (Dankort, samt adressen pakken bliver sendt til) og at jeg så skal stå for konsekvenserne. Hvad er din holdning til det? Burde jeg være bekymret, når jeg bestiller noget?

  1. Hej Anika,

   Tak for dine pæne ord.

   Der er væsentlig forskel på de ting, du bestiller over Silk Road og så Modafinil fra et online pharmacy.

   Personligt har jeg ikke andre bekymringer end at det pakken konfiskeres og smides ud. Det er umiddelbart den eneste konsekvens, der er forbundet. Jeg har dog en sjov oplevelse, jeg fik fortalt fra en læser, som havde bestilt Moda. Han modtog pakken, selvom den havde et stempel fra Tolden. De havde simpelthen godkendt den. Grundlæggende tror jeg ikke, at de aner hvad Modafinil er. Så længe det ikke er bandlyst ligesom coke, molly og den slags er de tilsyneladende ligeglade.

   Håber det var svar nok.

   Vh. Joen

 21. Hej Joen

  Spændende artikel der, har selv prøvet Moda tidliger og med stor succes.

  Det eneste “problem” jeg er stødt på er, hvis man tog pillen for sent på dagen, for ja sove kan man sgu ikke så:)

  Tog den i forbindelse med en stresset periode på arbejdet, og havde ingen problemer med at stoppe med dem, da arbejdsbyrden blev normal igen.

  Har du nogen erfaring med Artvigil 150?
  Kunne være sjovt at se om de er ligeså gode næste gang der er behov for at give 150% en periode.

  BH

  Nikolaj

 22. Hej Joen
  Meget interessant artikel, har ikke tidligere stiftet bekendtskab med nogen af disse produkter som du nævner i din artikel, men kan godt bruge det ekstra “boost” som du beskriver. Men jeg bliver altid nervøs, når det er produkter som af en eller anden grund udstedes på recept, men som alligevel kan købes på nettet.
  Jeg surfede lidt rundt, og faldt over denne artikel fra CBS.
  http://medie.cbs.dk/reklamer-study-drugs-paa-cbs-opslagstavler
  I artiklen bekrives nogle bivirkninger, som virker ret skræmmende, og jeg vil spørge om du, ifm. din research har noget af det samme, eller om det blot er en “skræmmekampagne” fra CBS

 23. Hej Mik. Det er ikke en annonce, men ellers tak for de pæne ord.

  Grunden til dit kreditkort bliver afvist er fordi, at dit bankinstitut har blokeret siden. Det har været et problem de sidste par måneder, men der skulle være styr på det igen nu.

  Prøv igen.

 24. Hej Mik.

  Jeg tror, du har misforstået noget. Det er ikke mig, der sælger produkterne. Jeg henviser blot til en side, som jeg ved er troværdig. Det synes jeg kun er positivt, da interesserede på den måde undgår at bestille via scam sider. For dem er der mange af.

  Derfor er jeg i tvivl om, hvad du mener med, at “bloggeren fusker sig til penge”???

  Det er meget alvorlig anklage, som jeg ikke bryder mig om. Jeg sletter din anklage om 24 timer, såfremt du ikke har uddybet, hvad du mener.

  1. Slet den blot den pynter ikke på en så fin side! Jeg har lavet mit hjemmearbejde og fundet frem til at det er meget der blokker købene. Jeg er som du “irritabel” til tider, ved useriøse sider, og tager mig i agt for falske sider. Siden er ikke fundetfejlen og jeg tager min anklage til og giverhermed en undskyldning. Irriterende at der skal være så meget bøvl ved at bestille spændende ting fra udlandet som er navnet på en liste i DK, ofte grundet frygt for det ukendte. Jeg er classy nok til at give en undskyldning og bede om hjælp.

   1. Din undskyldning er modtaget. Tak for det.

    Du kan overveje at købe med bitcoins. Det er 20% billigere og så går den igennem med 100% sikkerhed. Ellers – har du prøvet igen? Det skulle gerne virke nu. Har lige talt med Roh derfra.

    Vh. Joen

 25. Hej
  Jeg har været inde på skypax’ hjemmeside, og de skriver, de kun kan modtage pakker, der er sendt inde for EU. Er det noget nyt? Hvis jeg bestiller M fra Indien, vil de da ikke bare afvise pakken?

  1. Hej Marianne,

   Det lyder ikke rigtigt. Hele idéen med Skypax er, at du kan få pakker fra hvilket som helst sted i verden.

   Jeg har flere gange brugt Skypax ifm. internationale forsendelser.

   Har du prøvet at tage fat i dem?

   Vh. Joen

   // Stayclassy.dk

 26. Mange tak for dit svar. Jeg har ikke taget fat i Skypax, men der er vist ikke meget at tage fejl af, under terms & conditions står:

  • Skypax can only receive items sent to us from within the European Union, as well as Switzerland and Norway.

  Eftersom det er lykkedes andre at få dem igennem, må konklusionen være, at skypax nok vender det blinde øje til, og sender pakkerne videre. Det man risikerer er vel at skypax returnerer pakken, og beløbet til Skypax er tabt. Det må være et forsøg værd..

  1. Hej Marianne,

   Du har helt bestemt ret i det med det blinde øje. Jeg kender adskillige, som har haft glæde af Skypax til netop dette formål, hvorfor du kan være helt rolig.

   Skypax er top pålidelige, hvilket deres 9.1/10 Trustpilot score også bærer præg af. 🙂

 27. Hej Joen og andre, der har købt/forsøgt at købe modafinil på nettet

  Der var en tråd i gang herinde vedr. problemer med at købe moda fra en indisk webshop. Jeg har haft samme problemer med at betale – min betaling bliver simpelthen afvist.

  Nogen, der kan smide et link til et pålideligt site, der sælger og vil sende til Skypax?

  VH

  1. Den afviste også mit visa kort, men den ville gerne tage mit Mastercard. Men betaler du med bitcoins, sparer du 20%

 28. Halløj Joen – og mange tak for at du vil dele din oplevelse med Modafinil 🙂

  Jeg er helt overbevist om, at jeg skal have produktet og køber ‘den store pakke’ her ved lønningsdag.
  Men jeg synes det er ret kompliceret at få det ordnet via duckdose og skypax.
  Jeg har skrevet til skypax om de vil modtage en pakke fra Indien som de så sender videre til mig i København – så nu må vi se hvad de svarer..? Håber at de giver mig en adresse, som jeg så kan give til duckdose….

  Mht betaling ved jeg ikke rigtig hvordan det forholder sig med bitcoins?? Har aldrig hørt om det og ved ikke hvordan det virker – men ville meget gerne benytte mig af ordningen med de 20 % 🙂

  Har du mulighed for at være en stjerne og hjælpe mig? Det ville jeg virkelig være taknemmelig for!
  Jeg har ikke et brugbart kreditkort (på deres hjemmesider) da det er et Nordea Pay kort, som minder om et Elektron-kort, så jeg er vist nødsaget til at bruge bitcoins… Hmm og kan det egentlig lade sig gøre med mit kreditkort??
  Arggg håber på at du kan hjælpe

  De venligste hilsner fra Anna

 29. Er det nødvendigt at få Skypax til at ompakke fra Duckdose eller er det bedøvende ligegyldigt?

  1. Hej Rasmus. Læs artiklen grundigt igennem. Duckdose sender ikke direkte til Danmark. Netop derfor er Skypax aldeles vigtigt. 🙂

 30. Hej Joen,

  Min pakke er ankommet til UK indenfor 4 dage og er d.d sendt mod min private adresse her i indre KBH med et stort parti piller 😉

  Jeg ser frem til øget aktivitet og flere store deals skal lukkkes.

  Vil gerne smide en update efter nogle dage med virkningen.

  Classy artikel 🙂

  /Mads

  1. Hej Mads!
   Brugte du Spypax, og har du modtaget pakken?
   Min pakke er også lige blevet sendt mod Danmark d.d

   /Martin

 31. Hej Joen
  Jeg læste med interesse din artikel som lyder utrolig spænende .
  Jeg har kikket lidt rundt og faldt over https://afinil.eu/ Som skulle sende til tyskland og også dk er det noget du har hørt om ?

 32. Hej
  Er der nogen der har prøvet afinil.eu ?
  Jeg har selv prøvet turen Duckdose ->Skypax og så til DK uden de store problemer.

  Hilsen
  Noobis

 33. Hej.

  Først og fremmest tak for en super spændende og gennemarbejdet artikel Joen!

  Jeg har ligesom resten herinde et meget åbent sind og har derfor placeret min første ordre.
  Skypax delen virker super nem, betalingen synes jeg dog kan være forvirrende (I hvert fald med bitcoins som jeg ikke har
  erfaring med i forvejen og også valgte at opgive), når ikke ens Visa bliver godkendt. Jeg endte med at bruge Neteller+ løsningen,
  selvom der er et mindre gebyr på dette. Til gengæld gik det nemt og smertefrit igennem.

  Pt. er status på min ordre at den er pakket og placeret hos India Post International, hvilket må betyde at den så småt
  er på vej til Skypax i UK. Efter at have læst artiklen glæder jeg mig til at prøve produktet og se hvordan det føles på egen krop 🙂

  Med venlig hilsen
  Simon

 34. Hej Joen

  Det skal lige siges, at jeg synes, at din artikel er helt fantastisk og meget interessant!
  Jeg leder i øjeblikket også efter en form for medicin, der øger hjernens produktivitet.

  Jeg fald så over “Nootropic drugs” også kaldet “smart drugs.” Det er lovlige, men jeg er (muligvis) kommet frem til, at de endnu ikke findes i DK. Så efter mange timers research fandt jeg hjemmesiden https://axonlabs.io/ der virkede som den mest sikre – især da de også havde en meget informativ support-chat. Jeg bestilte i går en combo, hvor der indgik både Nexus (Nootropic) og Mitogen (Mitochondrial) – de har en smule forskellige effekter, men virker godt sammen. Det leveres direkte til min adresse, og det kostede kun 7$ ekstra ved levering uden for USA. Pillerne er meget udbredte især i USA, de er bare ikke nået DK. Der er derfor næsten ingen hjemmesider der leverer til her. Da jeg læste din artikel kom jeg til at tænke på forskellen mellem Nootropic og Modafinil. Kender du til Nootropic / smart drugs? Og hvis du gør, hvad tror du så virker mest effektivt, hvad er bedst? Mit indtryk er, at Modafinil er mest effektivt, men jeg kunne tage fejl, da jeg ikke har prøvet nogle af dem.

  Derudover ville jeg spørge dig, hvilken én du har valgt, når man går til Duckdose-hjemmesiden? Der står nemlig fire slags: modalert, waklert, modvigil, artvigil… Hvilken én valgte du?

 35. Hey Alle!
  Jeg ville bare lige sige, at DuckDose nu sender direkte til Danmark!
  Derudover, så har jeg selv haft sucess med at købe fra modafinilbank.net, som har et lager inde i EU, og derfor har mindre chance for at blive nuppet i tolden.

 36. Hej Joen.

  Rigtig fed artikel!

  Jeg vil så sige at jeg bestilte et stort antal piller hjem for lidt over et halvt år siden.
  Fik dem tilsendt rimelig hurtigt ved at følge de steps som du har skrevet (under en uge ca).

  Første indtagelse af pillen var overdrevet fedt! Jeg kan huske at jeg fik taget den om morgenen, og den kickede ind efter få minutter. Jeg var helt oppe at kører og var virkelig igang med at arbejde koncentreret. Tog mig selv flere gange i at være for hyped og gik på badeværelset for at kigge mig selv i spejlet, for så at lave forskellige ansigter af mig selv. For kunne ikke forstå om det bare var mig der var så FRISK af normale grunde eller om det virkelig var pillen som havde taget over. Vildeste oplevelse den dag!

  MEN! De efterfølgende gange jeg har prøvet pillen, er der intet sket (næsten – har haft two days of glory). Jeg bliver rigtigt træt og søvnig ca. 45min til 1 time efter jeg har taget pillen og bliver ufokuseret for så at lede efter en seng jeg kan crashe i. Det skal lige siges at jeg får et godt boost lige efter jeg tager pillen som lige holder ca. 30 min, for derefter at gå hen og blive søvnig. Bliver træt ligegyldigt om jeg har fået 1-2 timers søvn eller 8 timers søvn. Weird right?!
  Så valgte at trappe ned og nu kun tager den enkelte gange om måneden for lige at få et lille miniboost. Prøver dog stadigvæk at eksperimenterer lidt med doseringen, for vil så gerne ha’ at den virker igen og ikke bare har en “placebo-effect” som nogle folk snakker om. For som skrevet ovenfor, DEN VIRKER JO!

  Any clues on how and why?
  Jeg er normalt ikke den største coffeeholic kind of guy in some ways, så det med at crave kaffe er ikke lige altid mig. Pillen burde vel give et boost uden kaffen tænker jeg, da det er dét de er kendt for?! Og burde slet ikke føle mig træt og søvnig efter 6-8 timers søvn, da den burde holde mig vågen?
  (Sidefact: Dengang jeg fik læst artiklen og bestilte pillerne, var jeg faktisk igang med indretningen og søge om tilladelserne til den KAFFEBAR jeg nu har fået åbnet, derfor not so coffee craving anymore haha :-P. Så min første dag på Modalert sad jeg i næsten 12 timer uden at rokke mig fra stedet, og læste op omkring love og regler. Ikke så produktiv de andre gange som håbet).

  Her var der lidt feedback i hvert fald. Tror også det er første gang nogensinde jeg overhovedet “anmelder et produkt” (kommenterer en artikel) på nettet. Vil gerne høre hvad du tænker og måske ved angående det her 😉

  Best Regards

  Mr. Sleepyhead 😉

 37. Hej Joen.

  Jeg har lige læst din artikel igennem – rigtig spændende og interessant – tak for den 🙂
  Har dog ikke læst alle kommentarene, så ved ikke om der er skrevet om dette – Men er du stadig positiv overfor Modafinil her to år efter du har skrevet indlægget?
  Bare om du har gjort dig nogen yderligere erfaringer siden du har skrevet i indlægget.

  Jeg studerer og har super svært ved at holde mig vågen til at læse eller lytte til forelæsninger. Det er også et stor problem for mig bare at køre bil, fordi jeg simpelthen bliver træt. Så hvis det her er hjælper lidt i den rigtige retning, så… 🙂

 38. Hej.

  Du anbefaler 200 mg men Dave Asprey skriver et sted på sin blogg 30-50 mg – som er den dosis han har taget i 10 år. Mon ikke du skal passe lidt på, hvad du råder til.

 39. Nogen, der har prøvet at bestille fra duckdose, siden de begyndte at sende direkte til DK og vil fortælle om deres erfaringer? 🙂

 40. Hej Mia. Jeg skal bestille nu her, så hvis ikke du allerede har bestilt vil jeg meget gerne være med på at splitte en stor omgang. Jeg bor forresten i København 🙂 Jeg ved ikke helt hvordan vi kan udveksle oplysninger?

  1. Hej Amalie.
   Har du (og evt Mia) fået købt og hvordan forløb det? 🙂
   Jeg har tiltænkt at købe en omgang, men deres kreditkort-funktion virker ikke pt, så man kan kun betale med crypto valuta altså fx bitcoin og det har jeg ikke brugt før, så det kræver lidt ekstra “arbejde” at få sat sig ind i det :/

 41. Er der andre gode sider (som ikke er blevet lukket ned) udover ModaPharma?
  Man kan nemlig kun betale med Bitcoin på deres side så vidt jeg kan se.

 42. Hej
  Er der nogen der har prøvet at bestille fra imageandperformance.com?
  Og er der ellers alternativer til modapharma?

 43. Når du skriver, at hovedpine er den eneste bivirkning og endog sjælden, så er der mildt sagt smurt tyndt på.

  Fra https://pro.medicin.dk/Medicin/Praeparater/6716:

  Hovedpine forekommer hos 21 %. Andre almindelige bivirkninger (1-10 %): Kraftesløshed, Nedsat appetit.
  Abdominalsmerter, Diarré, Forhøjede leverenzymer, Kvalme, Mundtørhed, Obstipation.
  Palpitationer, Takykardi, Vasodilatation.
  Brystsmerter.
  Angst, Depression, Døsighed, Irritabilitet, Konfusion, Nervøsitet, Paræstesier, Svimmelhed, Søvnløshed, Tankeforstyrrelser.
  Sløret syn.

  Derudover får 0,1-1 % blandt mange andre ting personlighedsforstyrrelser og suicidaladfærd.

  Ikke ligefrem peanuts!

  1. Hej Martin,

   Nu ved jeg ikke, om du har personlige erfaringer med modafinil, men at linke til pro.medicin.dk svarer til at linke til WebMD.com eller Drugs.com – fælles for disse sider er, at når de skriver symptomer på et givent medikament, skriver de samtlige symptomer, som nogensinde er erfaret.

   Og det er efter min opfattelse fint nok, men ikke ift. at dømme et medikament forsvarligt eller ej.

   Tag fx Paracetamol som er en almindelig pain reliefer:

   https://www.drugs.com/sfx/paracetamol-side-effects.html

   Her er listen med sideeffekter lige så lang som modafinil.

   Lige meget hvilket medikament du vælger, vil der være en lang liste af potentielle sideeffekter.

   Uanset hvad, er det dog helt sikkert en god idé at have respekt for det, når man kaster sig ud i et eksperiment som dette. Og som jeg skriver, er det i sidste ende dig eget ansvar, om du vil løbe risikoen eller ej.

   Vh. Joen

   // Stayclassy.dk

 44. Hej Joen, har du kendskab til, om brugen af Modafinil skulle have nogen effekt i forbindelse med kronisk træthedssyndrom?

  1. Hej Marianne,

   Det kunne jeg da forestille mig i og med Modafinil er udviklet til folk, der lider af narkolepsi. Derudover består Modafinil jo af wakefulness agenter, som har det formål ikke at gøre dig træt. Så ja, det er formentligt værd at eksperimentere med det, hvis du lider af kronisk træthed.

  2. Hej Marianne.
   Jeg vil gerne dele lidt af mine personlige erfaringer med at bruge modafinil – måske kan det give dig et indtryk af, om det er værd at prøve kræfter med for dig.
   Jeghar brugt Modafinil i arbejdsøjemed i et rimelig stort omfang de seneste 2 år. I perioder dagligt, men dog oftest en lille dosis på 1/4-1/2 pille.
   Selv begyndte jeg pga. træthed –> manglende arbejdsmotivation. Og dér synes jeg, Modafinil kan noget. Til gengæld bliver jeg ekstra træt/uoplagt, når effekten fortager sig efter 4-12 timer alt efter dosis. Desuden bliver jeg oftest meget fokuseret på én ting for så at udelade så meget andet – det er virkelig et “fokusmedikament”, som på mig virker sådan, at jeg sidder i en boble og arbejder fokuseret, men til gengæld ikke lægger så meget mærke til kollegerne, og hvad der ellers foregår omkring mig.
   VH

   1. Hej Simon,

    Det sidste du skriver, er hele idéen med modafinil 🙂

    “Desuden bliver jeg oftest meget fokuseret på én ting for så at udelade så meget andet – det er virkelig et “fokusmedikament”, som på mig virker sådan, at jeg sidder i en boble og arbejder fokuseret, men til gengæld ikke lægger så meget mærke til kollegerne, og hvad der ellers foregår omkring mig.”

    Netop tunnel vision er dét, der gør modafinil attraktivt, men det er klart, at hvis du skal socialisere og brainstorme med kollegaer på daglig plan, er modafinil givetvis ikke det optimale hjælpemiddel.

 45. Nogen der har bestilt fra ModaPharma for nylig? Jeg synes ikke rigtig jeg kan finde nogle gode anmeldelser på siden..

 46. Hej Simon. Det lyder jo godt. Knap så godt at ekstra træthed sætter ind, når effekten fortager sig. Er det en træthed du kan sove væk?

  1. Hej Marianne. Måske er det forkert at kalde det træthed, men jeg kan nogle gange føle mig mere uoplagt sidst på eftermiddagen eller efter en arbejdsdag. Det er ikke sådan, at jeg har brug for at tage en lur, men det vil jeg nok også have svært ved, for jeg har ofte svært ved at sove, før ca. femten timer efter at have indtaget modafinil – så det vil jeg råde dig til at være opmærksom på ift. dosis og tidspunkt for indtagelse. Om natten sover jeg ca. på samme måde som normalt – hvis der altså er gået de der ca. 15 timer.
   VH

 47. Hej Jørn.
  Super artikel👍. Jeg bestilte ved trust pharmacy i staterne, men de kom fra Indien. Det kan jeg så læse er meget normalt.
  Jeg har fået nogle der hedder modafinil tablets USP 200 mg fra HAB pharmaceuticals, kender du dem?

  Jeg startede med en halv om formiddagen, men efter 1 time syntes jeg ikke jeg følte noget. Jeg tog den anden halvdel, samme resultat.

  Er der en tilvænnings periode eller har jeg fået fup piller?

  Mvh.

  Michael

  1. Tak skal du have, Michael.

   Jeg kender ikke Trust Pharmacy, men det virker som om, du har fået noget counterfeit produkt. Det er i hvert fald underligt, hvis du slet ikke kunne mærke en effekt.

   Der er rigtigt mange scam sites på markedet, hvorfor jeg også anbefaler at bruge en af de to sider, jeg anbefaler. Jeg kender både ModaPharma og Afinil Express godt, da jeg har brugt dem begge.

   Vh. Joen

  1. Hej Søren,

   Ja, jeg kender godt Afinil.eu, men ikke godt nok til at stå inde for det. Der er mange, som bliver scammet uden de ved det, hvor de tror, at det produkt de har købt, er det rigtige (hvor indpakningen er rigtig, men produkt counterfeit), men hvor effekten har udeblevet. Det har jeg haft flere henvendelser om fra folk, der har købt fra andre sider end ModaPharma og Afinil Express.

   Vh. Joen

   // Stayclassy.dk

 48. Har læst lidt om modafinil, og syntes der tegner sig et billede af, at man alle tager stoffet HVER dag.
  Er det nødvendigt før at det virker, eller kan man nøjes med at tage det et par gange om måneden, når man har brug for det?
  Overvejer at prøve det i forbindelse med min næste eksamensperiode, men også op til, hvis man kan opnå en god virkning, selvom det kun er et par gange om måneden.
  Føler/følte du, at du kan ligge det fra dig igen? Er nervøs for om man kan udvikle et misbrug.

  1. Overhovedet ikke. Jeg har ændret min dosis til en halv pille en til to gange om ugen. Faktisk er effekten bedre, hvis du ikke tager det hver dag, da du uundgåeligt opbygger en tolerance, omend tolerancen ikke har påvirket effekten for mit vedkommende.

   Ift. misbrug er Modafinil ikke vanedannende, hvilket gør det endnu mere attraktivt at eksperimentere med. Selvfølgelig kan man blive afhængig af at være produktiv, men for mit vedkommende har jeg ikke haft nogen problemer med at lægge det fra mig, når det passede mig. Har haft pauser på flere måneder ad flere omgange.

 49. Super spændende artikel, keep up the good work!

  Jeg har kigget lidt på afinilexpress, og anmeldelserne på trust ser ikke alt for gode ude :/

  Men du kan godt stå inde for dem, og har modtaget fra dem flere gange?

  1. Hej Troels. Tak for din kommentar.

   Hvor ser du at anmeldelserne ikke er gode? Afinil Express er en af de klart mest velrenommerede sider, der er.

    1. men du benytter dig stadig af hjemmesiden, og levering med skypax?

     Er nemlig meget interreseret at i få bestilt, men synes de fleste hjemmesider virker meget skeptiske.. så ville være dejligt med noget bekræftigelse fra en 🙂

     1. Hej Troels.

      Jeg startede ud med at bestille 50 piller fra afinilexpress for godt 3 uger siden, efter jeg faldt over denne artikel. De ankom 4 dage efter til min Skypax adresse. Derefter betalte jeg 22 dollars for at få det sendt videre til Danmark med Royal Mail. Alt sammen uden problemer. Der gik dog ca. 14 dage før jeg modtog det fra skypax, men det skyldes nok de mange helligdage osv ;-). Jeg kom hjem fra skiferie i forgårs, hvor modafinilen lå i postkassen og ventede. Har kun prøvet to dage på stoffet indtil videre, og jeg kan godt mærke jeg er mere vågen og “alert”. Jeg fortalte om det til mine venner, som selvfølgelig ville prøve det efterfølgende. Jeg stod for at bestille det, og jeg har lige bestilt 300 piller yderligere på afinilexpress.com. Der er forresten 30% rabat hvis du betaler med mastercard lige pt. ;-). Jeg kan i hvert fald sige god for den.

  2. Har bestilt fra dem to gange. 4 dages levering til din skypax adresse, derefter gik der 14 dage før jeg modtog mit derfra. betalte for Royal Mail

 50. Kære Joen og alle I andre
  Jeg har brugt modafinil siden 2014 en gang imellem når jeg skal performe. Sådan cirka en gang om måneden. Jeg har nemlig en lidelse (sclerose) der resulterer i akut ulidelig træthed ganske umotiveret. Ikke smart når man skal være på toppen.
  Min erfaring ligner Joen’s. Jeg bliver med en lille dosis (100 mg) løftet op på det kognitive og mentale niveau jeg havde inden jeg fik sclerose i 2013. Tager jeg 200 mg får jeg ekstra overskud. Dog kun i hjernen. Fysisk har det ikke nogen effekt på mig.
  Der er intet at frygte ved at bruge dette drug en gang imellem. Det er ikke fysisk præstationsfremmende. Kun det den mentale effekt kan kaste af sig.
  Men som alt andet drug – hvis du kan nøjes med at spise sundt, så gør dog det i stedet for at blive en kemisk cyborg.

 51. hej 🙂
  Har du et direkte link til køb af modafinil som du kan anbefale ?

  Det skal jo prøves mange afleveringer og eksammer lige om hjørnet .
  Hilsen Anya

Leave a Response