Modafinil – et smart drug der umiddelbart virker

Hvad hvis der fandtes en pille, som kunne få dig til at se tingene klarere, fokusere bedre og dermed producere mere? De fleste af os har set filmen Limitless med Bradley Cooper i hovedrollen, som går fra at være deprimeret forfatter med kronisk skriveblokade til et vidundermenneske af dimensioner, der skriver bøger på 4 dage, lærer adskillige nye sprog på et par uger og styrer aktiemarkedet ved hjælp af avanceret pattern recognition. Smukke kvinder står i kø og anerkendte forretningsmænd vil i kontakt. Kort sagt giver Limitless-pillen – med det formelle og i øvrigt fiktive navn NZT-48 – Eddie Morra et nyt og markant bedre liv.

Idéen om en pille a la NZT har siden 2011, hvor filmen udkom, skabt en mainstream interesse blandt den brede befolkning, som har sendt efterspørgslen for smart drugs til himlen. Problemet er bare, at der ikke rigtigt findes nogen smart drugs, der har samme effekt som i filmen.

Eller hvad?

Hvad er Modafinil?

Måske har du allerede hørt om Modafinil. Måske ikke. Generelt virker det dog ikke til, at folk har kendskab til navnet. Så hvad er Modafinil, for som du sikkert allerede har regnet ud, er Modafinil artiklens hovedtema?

Modafinil er skabt som et medicinsk redskab til folk, der lider af narkolepsi. Lider du af narkolepsi, har du problemer med at holde dig vågen. Også på uhensigtsmæssige tidspunkter, hvor sygdommen sættes lidt på spidsen i denne hysterisk morsomme scene fra filmen Deuce Bigalow.

Som du kan regne ud, har Modafinil en opkvikkende effekt, der sikrer, at narkoleptikere kan have en nogenlunde normal og funktionel hverdag. Men hvad hvis man ikke lider af narkolepsi og tager Modafinil? Dette spørgsmål har almindelige sunde og raske personer på et eller andet tidspunkt stillet sig selv og dermed kastet sig ud i et forsøg.

Resultatet af eksperimentet var, at Modafinil har en lang række fordele, hvor den grundlæggende konklusion er, at man ganske enkelt bliver en bedre og optimeret version af sit gamle jeg; stærkere kognitive evner, øget fokus, øget motivation, bedre humør og et langt højere niveau af produktivitet.

Det har selvfølgelig resulteret i en udbredt interesse og stigende popularitet, der for længst har spredt sig til den almene befolkning. Modafinil er derfor ikke noget ukendt middel på den internationale bane. I USA siger man, at godt 20% af de studerende som minimum har eksperimenteret med Modafinil. Man kan altså roligt regne med, at et stort antal studerende bruger Modafinil som kontinuerligt hjælpemiddel til at score en høj GPA.

Dermed er det ikke forkert at kalde Modafinil for et mainstream drug. Faktisk har det eksisteret siden slutningen af 1970erne, hvorfor vi har en væsentlig historik at arbejde med og dermed også umiddelbart kan udelukke invaliderende bivirkninger på den lange bane. Umiddelbart, men ikke endegyldigt. Sagen er nemlig den, at Modafinil næsten ikke associeres med bivirkninger. Den eneste almindelige bivirkning er hovedpine, som i øvrigt er relativ sjælden.

Kort sagt virker Modafinil for godt til at være sandt. Og jeg plejer at sige, at når noget er for godt til at være sandt, så er det nok også. Alligevel blev jeg nødt til at fordybe mig og lave grundig research, for hvad nu hvis det rent faktisk er legitimt?

Min naturlige skepsis overfor Modafinil

Jeg betragter mig selv som et fornuftigt menneske i stand til at foretage beslutninger baseret på et rationelt grundlag. Derfor var jeg heller ikke hurtig til at anskaffe Modafinil. Først skulle min naturlige skepsis stå på mål for al den information, jeg kunne finde på nettet.

Første gang jeg blev bekendt med Modafinil var i forbindelse med en artikel, jeg læste på Bulletproofexec, hvor Dave Asprey, som er manden bag siden og en i øvrigt mega populær podcast, gør rede for, hvordan dette smart drug er i stand til at gøre os til bedre performers. Da Dave Asprey har et velrenommeret navn, var det nemt for mig at tage det hersens Modafinil seriøst med det samme. Det som Dave Asprey er blevet kendt for, er at dele egne erfaringer med hvordan kroppen og hjernen kan hackes til at fungere bedre. Erfaringer som han har fået gennem mange års tests og eksperimenter på egen krop, men selvfølgelig altid med udgangspunkt i videnskabelig fakta. Selv har Dave Asprey brugt Modafinil i mere end 9 år og står stadig bag sit daglige forbrug af den magiske pille.

I denne korte reportage fortæller Dave Asprey, hvordan Modafinil har gjort livet bedre. Samtidig kan du også blive klogere på Modafinil i det hele taget i forhold til, hvem der benytter det. I videoen kalder de det Provigil, men det er nøjagtigt det samme som Modafinil.

Med udgangspunkt i Dave Asprey’s personlige oplevelse, begyndte jeg at researche Modafinil andre steder på nettet for at få et mere diversificeret perspektiv. Det blev til talrige artikler på diverse umiddelbare pålidelige sider, som jeg ikke engang finder nødvendigt at linke til. Sagen er den, at der ikke findes nogen videnskabelige artikler omhandlende Modafinil, som cementerer potentielle risici hverken fysisk eller psykisk. Den eneste konklusion neurologer og andre eksperter på området er nået frem til, er at vi ikke ved, hvad effekten er af langvarigt brug.

Det er skræmmende at risikere negative langtidsvirkninger som følge af Modafinil, men ligesom de fleste ting i livet, tager man en kalkuleret risiko. Det er den konklusion, jeg nåede frem til og som fik mig til at købe en portion piller. Sandheden er jo den, at vi løber enormt mange risici til dagligt. Vi aner ikke, om der er negative konsekvenser forbundet med wi-fi, bluetooth og lignende stråler, som vi udsætter os selv for hver dag. Og hvad med den mad, vi spiser? Nye produkter med nye ingredienser, vi ikke rigtigt kender. Vi kan også tage fat i alkohol og cigaretter, som har en dokumenteret negativ effekt på mennesker. Alligevel drikker de fleste af os alkohol hver eneste weekend, hvis ikke hver eneste dag. Mange af os har ovenikøbet en smøg i hånden, mens fadøllen svælges.

Livet er én stor risiko. Derfor er det heller ikke hjernedødt at løbe en risiko med Modafinil. Slet ikke hvis du kan få produceret meget mere i dine prime time years, der baner vejen for et rigt liv.

Hvorfor overhovedet eksperimentere med Modafinil?

Fordi det er interessant at teste hjernen. At udfordre den og se hvad effekten er. Det betyder selvfølgelig ikke, at jeg kaster mig ud i hvad som helst, fordi “det kunne være interessant”. Inden jeg kaster mig ud i Modafinil og i øvrigt alle andre piller (ikke at jeg tester alle mulige ting og sager), laver jeg mit hjemmearbejde ordentligt. Jeg læser alt, hvad er der at læse og undersøger sågar det medicinske indhold i selve pillen. Alt andet ville være idiotisk.

Det handler også om at have et åbent sind. Jeg har talt med rigtigt mange omkring Modafinil, hvor jeg er blevet sablet over i et anfald af raseri. Hvad fanden jeg tænker på. Er jeg syg i hovedet? Her plejer jeg at svare “ikke endnu”. Indtil videre har mine eksperimenter nemlig gået fint. Det er ærgerligt at kategorisk afvise noget, man ikke har studeret med et åbent sind. Ikke at det skal handle om alle mulige andre stoffer, men tager vi svampe som eksempel, er det ret underholdende, hvordan folk har stærke holdninger og gerne udtaler sig i negative vendinger uden at have den mindste faglige indsigt. Argumenterne rækker som regel ikke meget længere end, at det kun er narkomaner der gør i sådan noget og at man helt automatisk er misbruger, hvis man praktiserer den slags.

Hvis vi skal diskutere stoffer, finder jeg det rimeligt, at begge parter besidder et minimum af faglig indsigt.

Min erfaring med Modafinil efter to måneders brug

Der er ingen tvivl om, at Modafinil har et godt omdømme med talrige opbakkende artikler og videoer, der generelt tegner et objektivt billede af folks oplevelser og videnskaben bag. Men hvad er min personlige erfaring med Modafinil? Har Modafinil virkeligt ageret steroider til hjernen? Endnu engang vil jeg godt lige slå fast, at jeg er meget kritisk og af natur skeptisk over for alt det Modafinil står for. Derfor har jeg heller ikke i sinde at tegne et billede af Modafinil, som ikke er retvisende. Det er hverken smurt for tykt eller tyndt på.

Første gang jeg prøvede Modafinil

Omkring den 6-7. januar modtog jeg min første ordre. Pakket ind i boblefolie i en kuvert lå de fint og ventede i min brevkasse. Jeg var spændt. Jeg havde ventet i cirka tre uger, hvilket er forventet leveringstid på den side, jeg bestiller det. Da jeg først modtog pillerne op ad dagen, var jeg nødt til at vente til næste morgen. I og med Modafinil har en opkvikkende effekt, er det næsten umuligt at falde i søvn, som du plejer, hvis pillen sluges efter kl. 9. Halveringstiden er nemlig 15 timer. Det havde jeg gjort mig klart for længst og var dermed forberedt på at tage den tidligt dagen efter.

hvad er modafinil

Modafinil har som regel denne indpakning med navnet Modalert 200.

1

Jeg starter med en halv…

Cirka kl. 7 ringer vækkeuret. Ved min seng har jeg en flaske vand stående og en pille klar. Det er nu det sker. Min Moda-mødom tages. En standard Modafinil pille er 200 mg og kan deles i to. Første gang man kaster sig ud i Modafinil, er det en fin idé at se effekten af en halv dosis, som i øvrigt er rigeligt for mange mennesker. Det valgte jeg i hvert fald at gøre.

2

Allerede efter 15 minutter er effekten at mærke…

Da jeg altid er slaskhamrende groggy og træt om morgenen tog jeg den halve pille for at sove videre. Alligevel var spændingen af føle, hvorfor jeg ikke kunne falde i søvn igen. Der gik da heller ikke mere end 15 minutter, før jeg kunne mærke noget.

Det var en sær fornemmelse, men på den gode måde. Jeg kunne ikke helt finde ud af hvordan og hvorledes. De fleste ting man prøver for første gang, virker altid stærkere. Det ved vi alle, men Modafinil var på ingen måde overvældende, men “subtle”, hvilket er en af de store fordele ved Modafinil. Det var på ingen måde en følelse af eufori, men en perfekt kombination af ro og klarhed.

3

En pop-up blocker der fjerner alle distraktioner…

Sådan føltes det. Alle de nemme distraktioner som facebook, diverse tabloidaviser, notifikationer på mobilen og så fremdeles var tilintetgjort. Det var som om, at min hjerne kun fokuserede på det, der havde værdi. For mit vedkommende var det at få skrevet en helvedes masse artikler. Efter 45 minutter med indledende arbejde på laptoppen i sengen, var jeg nødt til at sætte mig til rette ved den store computer. En helt utrolig lyst til at producere, havde ramt mig som lyn for at skyfri himmel.

4

Jeg tager resten af pillen…

Selvom effekten var tydelig og jeg allerede hamrede løs på tastaturet, kunne jeg ikke lade være med at tage den sidste halvdel. Jeg ville opleve den fulde effekt. Sådan er jeg indrettet. Og ved at supplere med yderligere en halv pille var effekten komplet. Det var overvældende på en befriende måde. Det føltes lidt som om, at jeg var kureret for dovenskab.

5

Folk kalder det vist nok tunnel vision…

Det handlede kun om arbejde og seriøse opgaver. Det var det eneste, jeg havde i hovedet og i øvrigt på et niveau, hvor jeg blev direkte irriteret, når folk sendte beskeder over facebook. Jeg havde selvfølgelig ikke nogen distraherende vinduer åbne på computeren. Dog var min iPhone tændt, men efter 10 minutter fik jeg sat den på flight mode. Herfra var det 100% tunnel vision engaged.

6

Ingen uro eller ukontrollerede tanker…

Et af mine største problemer er, at jeg har svært ved at holde fokus på én ting ad gangen. Jeg kan sagtens arbejde relativt effektivt, men jeg har vane for at skifte rundt mellem opgaver. Jeg kan sidde og skrive på en artikel og pludselig komme i tanke om en e-mail, der skal besvares. Så hopper jeg over for at skrive den, men bliver distraheret af en pludselig idé til en ny artikel, hvorefter jeg går i gang med en søgeordsanalyse. Og sådan kan jeg køre rundt i det. Det er enormt destruktivt, da jeg ikke fordyber mig i én ting ad gangen. Med Modafinil har jeg nul problemer ved at holde mig til én opgave. Alene den egenskab er pillen værd.

7

Jeg føler mig ikke specielt skarpere, men…

Det at have ro og kontrol over sine tanker samtidig med, at kroppen er fyldt med motivation, gør tingene mere overskuelige. Ens intelligens har på en måde frit slag og på den måde kan man føle sig skarpere. Det gør det nemmere at “connect the dots”.

8

9 timer senere…

Fra godt og vel 7.30 frem til 17.00 arbejdede jeg som et maskineri. Jeg tog ikke rigtigt nogen pauser, men løste i stedet opgave efter opgave. Jeg fik skrevet fire rimeligt lange artikler og klaret en helvedes masse praktisk arbejde. Kort sagt havde det været en meget tilfredsstillende arbejdsdag. Men jeg var ikke færdig. Jeg var stadig kørende på en tank, der føltes fuld. Jeg tog i fitness for at få noget frisk luft og bevæge kroppen. Det var i øvrigt første gang siden midten af december, at kroppen blev rørt. Juleand og andesovs tunge præg gjorde sig stadig gældende, men i dag var altså ikke nogen udfordring at komme ud af døren.

Op på løbebåndet og 7 km derudad med 12-13 km i timen, hvilket var pænt meget for mig taget tre ugers usundhed i betragtning. Det gik som smurt. Der blev også kastet med nogle vægte og efter godt halvanden times effektiv træning, følte jeg kroppen havde bevæget sig nok.

9

Jeg har stadig ikke fået noget at spise…

Efter 12 timer havde jeg stadig ikke fået noget at spise. Jeg var ganske enkelt ikke sulten. Denne bivirkning, som nogen vil kalde det, er Modafinil kendt for at have, hvorfor pillen i høj grad associeres med vægttab. Det er selvfølgelig ikke sundt ikke at spise noget, men omvendt sker der heller ikke noget ved at faste en enkelt dag. Dog tvang jeg mig selv til at spise en (sund) bagel.

10

Og det fortsatte…

En lille times pause gik der med mad og i øvrigt reflektering over dagen, der snart var gået. Jeg var om nogen tilfreds med pillens effekt. På nuværende tidspunkt kunne jeg godt mærke at effekten begyndte at aftage, men jeg havde stadig overskud til at arbejde. Jeg sad indtil midnat, hvilket svarede til yderligere fire timers arbejde, før jeg tvang mig selv i seng. Og her siger jeg tvang. Det var nemlig ikke nemt at sove, men heller ikke umuligt. Efter godt 40 minutter lykkedes det mig at sove. Selvfølgelig med en flaske vand og Modafinil ved min side. Nu var jeg i gang.

Det videre forløb med Modafinil

Efter en dag med Modafinil, som netop beskrevet, var der ingen tvivl om, at der fortsat skulle prøves kræfter med narkoleptikermedicinen. Det var ligesom også planen.

Effekten på anden dagen var ligeledes til at mærke, men ikke i lige så høj grad. Det forventede jeg heller ikke. Det vigtigste var, at pillen var i stand til at levere nogenlunde samme effekt, så jeg fortsat kunne fyre den af på tastaturet. Og det kunne jeg. Med undtagelse af en enkelt lørdag og søndag her og der, var Modafinil integreret del af mit daglige kosttilskud. Det er dog vigtigt at pointere, at effekten af Modafinil svinger proportionelt med dit overordnede humør. Altså har du en rigtig god dag, virker Modafinil rigtigt godt. Har du omvendt en lortedag, som man trods alt også kan have på Modafinil, er fokus og produktivitet ligeledes mindre.

Efter 14 dage var det noget nær en åbenbaring, når jeg kiggede tilbage på forløbet. Jeg følte generelt mit humør var blevet bedre, hvilket var en sideeffekt, jeg ikke havde regnet med, om end produktivitet siges at have en direkte forbindelse til livsglæde. Derudover har jeg meget bedre fat i mine daglige gøremål og mit arbejdsmæssige output er mere end fordoblet. Det har jeg ovenikøbet dokumentation på.

modafinil erfaringer

Modafinil mere end fordoblede mit arbejdsmæssige output.

Jeg har et smart lille WordPress-plugin installeret, som tæller antal ord skrevet på månedlig basis eller hvilken periode, du nu ønsker. Fra januar (1/2016) hvor jeg startede på Modafinil, mere end fordoblede jeg antal ord skrevet til godt 35.000. For mig er det mange ord, da dette kun er artikler skrevet på Stayclassy.dk og ikke eksterne, som jeg også gør en del i. Dette niveau af produktivitet har jeg haft held med at opretholde gennem februar (som er to dage kortere) hele vejen til i dag, hvor marts tyder på at blive endnu bedre. Mit nuværende mål er 60.000 ord på SC om måneden, hvilket i den grad er muligt. Kort sagt har Modafinil altså haft den ønskede effekt.

Hvad har Modafinil ellers haft af effekter på mig?

I forbindelse med videnskabelig research, har man fundet ud af, at Modafinil har andre effekter end at øge motivation og produktivitet. Eksempelvis har Modafinil vist sig som effektiv behandling af ADHD og i det hele taget mentale lidelser som depersonalisering, psykiske og neurodegenerative sygdomme, kokainmisbrug og som tidligere nævnt vægttab.

Årsagen til at Modafinil har vist sig effektiv i behandling af nævnte forhold, skyldes pillens egenskab til at styrke menneskets kognition. Modafinil bidrager simpelthen med at skabe forbindelser i hjernen, som øger bevidstheden og evnen til at løse problemer rationelt.

Jeg føler, at Modafinil har haft en positiv effekt på min egen kognition. I forhold til de ambitioner, jeg har, står det mig helt klart, hvad der skal fokuseres på. Og her har Modafinil hjulpet mig med at rette fokus endnu skarpere. Jeg er blevet langt bedre til at sige nej til ting, der ikke har et eller andet niveau af konstruktivt indhold.

Lad mig give et par eksempler.

Mindre behov for sjov og ballade

I løbet af de sidste to måneder, har min lyst til at se diverse serier og nye film ramt et nulpunkt. Jeg plejer ellers gerne at se et par timers et eller andet, inden jeg går i seng. Ikke mere. I stedet ser jeg relevante udsendelser, som regel på YouTube, hvor jeg kan lære et eller andet. Det kan være en Ted-Talk eller en filosofisk opsang fra Terrence McKenna. Kort sagt noget jeg kan lære af eller noget der kan sætte tankerne igang.

Samtidig har jeg erfaret, at behovet for byture, lækre middage og i det hele taget det distraherende gode liv har begrænset sig markant, hvilket min Instagram-profil i øvrigt også bærer præg af. Hvor jeg tidligere og indtil fornyligt minimum ville gå ud to gange om ugen, finder jeg det svært at finde lysten til blot en enkelt tur. På en måde er det skræmmende, da jeg føler mig for fokuseret på at være seriøs og produktiv. Helt bevidst sørger jeg for at forkæle mig selv og vedligeholde sociale kompetencer. Bliver livet for seriøst og graver man sig for dybt ned i et projekt, er det muligt fremgangen er hurtigere, men man kan også distancere sig for langt væk fra det sjove og hyggelige liv rent mentalt.

Bedre kontrol over følelsesregisteret er endnu en positiv sideeffekt, jeg i højere grad har bidt mærke i efter at være startet på Modafinil. Jeg tror dog ikke, at Modafinil kan tage al credit, da jeg også mediterer dagligt. Meditation har haft en hel del at sige gennem det seneste halve år, hvor psyken og mit mentale overskud er blevet markant stærkere. Kombinationen af meditation og Modafinil lader til at have en endnu bedre effekt i forhold til, hvor godt jeg kan kontrollere mine følelser. Jeg føler hele tiden, det går fremad. Jeg er eksempelvis blevet langt bedre til at håndtere nederlag, afvisning, vintermørke, kulde og perioder hvor det måske går dårligt med min side. Det at jeg ikke lader mig slå ud af kurs, gør livet bedre, idet jeg accepterer og anerkender dårlige dage samtidig med at de gode bliver endnu bedre.

Overordnet kan jeg ikke beskrive effekten af Modafinil bedre end med dette udsagn, der er citeret på Bulletproofexec.com.

Career-wise Modafinil has let me work at my best at any hour of the day. I’m inquisitive, I’ll dig, I’ll write great things. It makes any time of the day high performance. I don’t have the ‘I am a great golden God’ feeling but I feel good all the time.

“It  has let me see connections I wouldn’t have seen before. Is it because I’m more awake? Or some activated level of understanding unavailable without lots of sleep and nutrition? Without it, I’m still good, but it’s a bandwidth expander. It lets you step back and learn things. The effect doesn’t go away when the chemical leaves your blood. The connections it gives you stay with you. It helps me have a rational rather than emotional response to irritants.”

De to sidste sætninger er vigtige at huske.

“The connections it gives you stay with you. It helps me have a rational rather than emotional response to irritants.

Selvom jeg ikke har taget Modafinil i eksempelvis tre-fire dage, føler jeg mig på et højere niveau rent fokusmæssigt. Det er formentligt resultatet af adskillige ugers intens fokus, som har påvirket hjernen. Det er også en af grundene til, at jeg mediterer. Ved hjælp af repetition kan man nemlig rewire hjernen og dermed forme nye (og sunde) vaner.

Har Modafinil nogen negative sider?

Måske tænker du, ligesom jeg selv gjorde, at det lyder for godt til at være sandt. Der må være nogle negative sider. Et eller andet. Right? Jo, Modafinil kan i meget sjældne tilfælde føre til hudsygdommen Steven-Johnson syndrom, men sandsynligheden er lige så lav som at få en allergisk reaktion efter at have spist en peanut.

På baggrund af to måneders brug, kan jeg faktisk ikke sætte en finger ved nogen negative sider, bortset fra en enkelt. I og med Modafinil booster fokus og koncentration, føler jeg mig nemmere irritabel. Det foranlediges dog kun af folk, som efter min mening, ikke fatter en brik. Hvis tingene ikke går efter mit hoved, men istedet afbrydes af uigennemtænkte idéer og følelsesladede holdninger, kan jeg blive i dårligt humør, men som regel kun hvis det har en eller anden relation til noget, jeg finder vigtigt. Det skal ikke forstås sådan, at jeg ikke kan arbejde sammen med andre mennesker eller socialisere med Modafinil i blodet. I øvrigt er jeg i forvejen disponeret for heightened irritability.

Der faktisk også en anden en ting ved Modafinil, jeg vil beskrive som negativ. Det er, at fokus ikke altid er rettet mod de rigtige ting. Hvis du eksempelvis har lidt tømmermænd og prøver at få lavet noget arbejde, kan Modafinil forstærke fokus på uhåndgribelige ting. Det kan være en fjern tanke, du har, som ikke har nogen værdi eller relevans og som du måske ikke kan sætte en finger ved. Her har jeg oplevet, at det kan køre lidt i ring oppe i hovedet, hvor det kan være svært at få lavet noget. Det kan også være lidt ubehageligt, men det er ikke værre end at lægge arbejdet fra sig.

Det at Modafinil ikke har nogen umiddelbare negative sideeffekter, er i sig selv skræmmende. Tager man stimulanser som koffein, Ritalin og Adderall er der en stribe af bivirkninger, som problematiserer et kontinuerligt forbrug. Bivirkninger som bankende hjerte, rysten, svimmelhed, aggressioner, nervøsitet, følelsesløshed er blot en håndfuld af dem.

Så hvordan kan der ikke være nogen bivirkninger? Godt spørgsmål og det er den klart største skyggeside ved Modafinil. At man ikke har nogen konkret viden om, hvordan Modafinil påvirker hjernen på den lange bane.

Tim Ferris som har skrevet den verdenskendte bestseller 4-hour-work-week, beskriver Modafinil og risikoen man løber ganske perfekt.

When I was writing the 4-hour body I used Modafinil once or twice to pull all nighters. It’s extremely hard to get a free lunch with biochemical enhancement, but that doesn’t stop me from playing around with it, but I recognize there is a cost that comes with it and you have to be prepared to pay the debt.

Er Modafinil noget for dig?

Det er svært ikke at blive fascineret af Modafinil og de associerede effekter. Så fascineret at de fleste også har lyst til at prøve kræfter med det. Inden man begiver sig ud i det, er det dog vigtigt at spørge sig selv. Er Modafinil overhovedet noget for mig? Det er nemlig ikke nødvendigvis et smart drug, som alle har behov for.

Årsagen til at jeg benytter mig af the magic stuff, er at jeg har enormt meget arbejde, der skal laves hver eneste dag. Arbejde som der i princippet er uendeligt af, da jeg kan skrive lige så mange artikler, jeg vil. Jeg har også nogle mål og delmål, der skal indfris. Derfor giver det mening for mig at bruge Modafinil.

Det giver altså mest mening, hvis du har meget arbejde at se til dagligt, der kræver fokus og disciplin. Omvendt kan man argumentere for, at arbejdsløse dagpengemodtagere og kontanthjælpsmodtagere kunne have glæde af det, da det potentielt set ville styrke motivationen og fokus på at finde et job. I sidste ende ved du bedst selv, om det er noget for dig.

Hvordan køber jeg Modafinil i Danmark?

  • BuyModa sender DIREKTE til Danmark.
  • Accepterer MasterCard med %5 i rabat.
  • Tilbyder garanteret levering (bliver pakken væk, sendes ny)
    • (til alle som sender private e-mails, ja, jeg tager stadig modafinil og bestilte sidst herfra med succes, januar 2022.

Men er det overhovedet lovligt?

Modafinil er receptpligtigt og derfor heller ikke lovligt for os, som ikke er diagnosticeret med narkolepsi. Modafinil er almindelig medicin ligesom eksempelvis pencillin. Modafinil er på ingen måde noget myndighederne er på udkig efter, da det ikke har nogen euforiserende eller mind altering effekt. Derfor bliver du heller ikke kriminaliseret, hvis du fanges med 10 piller i lommen i lufthavnen uden recept. Jeg havde sågar pillerne med i Dubai. Med andre ord har det ikke noget at gøre med kokain, hash, ecstacy, MDMA og lignende stoffer, der giver lange fængselsdomme.

Jeg endte med at købe 300 piller. Man kan argumentere for, at det er ret mange, da der ikke var nogen garanti for, at de overhovedet havde en effekt. Omvendt gad jeg heller ikke at fedtspille. Derudover er det billigere at købe i mængder. Jo mere, du køber desto lavere pris per pille.

Kigger du på BuyModa, er der tre navne at vælge mellem; Modalert, Modvigil og Waklert. Alle tre har tæt på samme indhold, men hver især med sin egen fordel.

Som udgangspunkt anbefaler jeg, at du holder dig til Modalert 200, da det er den pille, hele artiklen og mit eksperiment tager udgangspunkt i. Vælger du en af de andre, vil jeg meget gerne høre fra dig, så jeg eventuelt kan tilføje din oplevelse i forlængelse af denne artikel.

Konklusion

Modafinil har potentiale til at ændre dit liv til det bedre. Det er i hvert fald min umiddelbare konklusion.

Slutteligt vil jeg pointere, at det selvfølgelig er for egen regning, hvis du beslutter dig for at eksperimentere med Modafinil. Jeg opfordrer ikke til, at alle skal købe Modafinil, selvom min beretning måske kan lægge op til det. Jeg deler blot min egen erfaring, men hvis Modafinil kan hjælpe dig til et bedre liv, ville det være synd ikke at give det en chance. Synes du ikke?

Over and out.

Følg mig på Instagram – her går det stærkt!

Kender du i øvrigt min YouTube kanal?

Vi bor i Portugal, hvor vi laver videoer tematiseret omkring vores liv. Det inkluderer rejser, spændende restauranter, god humor og en masse sjov og ballade!

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!