I min optik skal en hvid skjorte til mænd optimalt set stamme fra Ralph Lauren. Ralph Lauren ved nemlig, hvordan man strikker lækre kvalitetsskjorter sammen, der sidder hamrende godt. Derfor tænkte jeg, at en opsamling af Ralph Laurens hvide skjorter ville være på sin plads.

På øjemål minder alle fem hvide skjorter meget om hinanden, men der er faktisk ret stor forskel på dem, og det vil jeg naturligvis gå i detaljer med.

Indledningsvist nævnte jeg, at en hvid skjorte til mænd bør stamme fra Ralph Lauren, men det skal naturligvis ikke forstås således, at andre skjorter ikke også er gode. Det kommer blot an på, hvad man vægter tungest, når det kommer til en solid skjorte, for der er naturligvis ingen tvivl om, at eksempelvis Eton laver fantastiske skjorter. Personligt kan jeg bare godt lide, at der er lidt gods skjorterne, og det har Ralph Lauren skjorterne. Etons skjorter kan modsætningsvist godt virke tynde og porøse i stoffet.

Min klare erfaring med skjorter fra Ralph Lauren er, at de holder i en del år. Jeg har adskillige af både bomulds- og hørskjorter, der har vist sig slidstærke og standhaftige ift. bevaringen af farven.

Hvid skjorte til mænd fra Ralph Lauren

hvid skjorte til mænd ralph lauren

Ralph Lauren / 799 / Find skjorten her

Den første i rækken er denne skide lækre bomuldsskjorte i hvid. Skjorten har de helt klassiske og stilrene linjer, hvor den eneste udskejelse består i den koboltblå hest på brystet. Skjorten kan bruges til både afslappede og formelle outfits. Det er i øvrigt en af de ting, jeg elsker ved Ralph Laurens skjorter. Smøger du ærmerne op og hopper i et par blå shorts ligner du en elegant sommerfyr, hvor selvsamme skjorte kan bruges til et lækkert blåt jakkesæt.

Den hvide skjorte i lærred

hvid skjorte til mænd ralph lauren

Ralph Lauren / 1095 / Find skjorten her

Ralph Lauren har selvsagt også en hvid lærredskjorte som fast del af deres kollektion. Lærredskjorter er primært oplagt til det afslappede outfit, da lærred har et lille smule krøllet udtryk. Det gør den oplagt til sommervejret og særligt de høje temperaturer, fordi den er så luftig at have på.

Den hvide skjorte i business casual

hvid skjorte til mænd ralph lauren

Ralph Lauren / 799 / Find skjorten her

Det kan være svært at se forskel på denne skjorte og så artiklens første. Forskellen består i, at farven er en lille smule hvidere og lidt mere klar i konsistensen. Dertil er den også lidt mere oplagt til den formelle sammensætning af ekvipering til de givetvis finere lejligheder. Uanset hvad er der ikke en forkert syning på den. Alt spiller!

Den klassiske hvide fritidsskjorte

hvid skjorte til mænd ralph lauren

Ralph Lauren / 799 / Find skjorten her

For mit vedkommende er denne klassiske hvide fritidsskjorte klart det eksemplar, jeg har gået mest i. Det er en fantastisk robust allround skjorte, der holder farven og kan tåle tusindvis af timers brug. Jeg har to af dette eksemplar – ganske enkelt fordi jeg ikke kan lade være med at gå i dem.

Den hvide skjorte til jakkesættet

hvid skjorte til mænd ralph lauren

Ralph Lauren / 799 / Find skjorten her

Hvis du spekulerer i en hvid skjorte til mænd, der primært egner sig til jakkesættet og eksempelvis advokatprofessionen, skal du tænke i disse baner. Med sin sorte hest på brystet og det fine bomuld er man ikke i tvivl om, at skjorten er velegnet hertil. Dog skal du ikke holde dig tilbage med at smide den ind i en business casual sammensætning. Et par jeans og en blazer er slet ikke nogen dum kombination hertil.

Det var altså Ralph Laurens fem hvide skjorter til mænd, som bogstaveligt talt klæder dig på til de fleste lejligheder. Hvis du ikke allerede har en hvid skjorte eller to herfra vil jeg anbefale at anskaffe dig minimum skjorte nummer 3 og 4. Har du et stort shoppebudget, er det bare om at smide alle fem i indkøbskurven.

Bonustip:

Uanset hvilken skjorte i hvid du har, kan farven falme over tid. Et simpelt, men effektivt tip, er at smide skjorten ned i klor og lade den ligge i 30 minutter. Herefter smider du den direkte ind i vaskemaskinen på 30 grader. Overraskende nok misfarver det ikke eventuelle detaljer som den blå hest eller lignende.

LÆS NU:

12 klassiske Ralph Lauren skjorter til garderoben