Grilludstyr Til Manden Der Har Alt

I takt med sommermånedernes fremtræden er det ved at være tid til at finde sit grilludstyr frem, for en rigtig mand er en rigtig grillmaster, og en rigtig grillmaster har det helt rigtige grilludstyr. Alligevel har jeg fundet noget grilludstyr, som ikke engang den største grillmasterekspert kan prale af at eje – det er jeg ret sikker på i hvert fald!

Der er blandt andet tale om små innovative redskaber, der optimerer hele oplevelsen ved grillen, hvor de to første grillgadgets er særligt velegnede. Fordelen ved at udvide din værktøjskasse af grilludstyr er også, at dine venner med sikkerhed vil blive misundelige, og misundelige venner er sjove at have.

Grilludstyr til manden der har alt

Den rigtige mand har som regel alt grilludstyr, så hvad giver man manden der har alt? Listen her indeholder grilludstyr i syv forskellige skyggelser. Til de kvindelige læsere kan I hurtigt regne ud, at det er her man finder den bedste gaveidé til sin dejlige mand.

Multifunktionel BBQ redskab

Grilludstyr til manden der har alt

Grill Wrangler ville efter min mening være en genial tilføjelse til sit sortiment af grilludstyr. Det multifunktionelle BBQ redskab eliminerer nemlig det evige irritationsmoment, hvor man hele tiden skal skifte mellem grillkniven, gaflen og spatlen. Via knappen på redskabets håndtag kan du hurtigt og nemt transformere det til det, du skal bruge. Det reducerer også opvasken. Det bliver din kone glad for!

Smarte grillspyd uden al svineriet

I hele mit liv har jeg hadet grillspyd af den simple grund, det altid er noget svineri at arbejde med, lige så snart spydet er færdig på grillen. Det er nemlig når man skal have lækkerierne af spydet, at bøvlet opstår. Det er ikke bare at vippe det af med en kniv eller gaffel, for marinaden og så videre har som regel limet sig fast til spydet. Derfor var det en lettelse, da jeg fandt dette smarte grillspyd. Se videoen for at få idé om hvor genialt et produkt det er. Personligt var det direkte ned i indkøbsvognen med de fire grillspyd pakken indeholder på Amazon.co.uk. Det er grilludstyr, vi kan lide!

Stegebur til hakkebøfferne

grilludstyr til manden der har alt

De fleste kender problematikken, når man står med de rå hakkedrenge og smider dem på grillen. Er man ufokuseret i et øjeblik, klæber hakkedrengene sig fast til grillen, og så kan det hurtigt være svært at redde dem ud i ét stykke. Med dette stegebur til hakkebøfferne skal du ikke bekymre dig om, at drengene bliver ødelagt på grillen.

Klargjorte hakkebøffer til grillen der kan opbevares i køleskabet

grilludstyr til manden der har alt

Og når nu du er igang med at købe et stegebur til hakkedrengene, er denne lille grillgadget obligatorisk at tilføje. Det er hurtigt og nemt at forme hakkedrengene, og så kan du opbevare eventuelle resterende bøffer, hvis du skulle have gæster, der er svagspisere. En simpel lille tilføjelse til dit grilludstyr som du med garanti bliver glad for i det lange løb.

Personificér dine grillbøffer

grilludstyr til manden der har alt

Som det mandfolk du er, sætter du naturligvis også en ære i at servere de bedste bøffer for dine gæster. Faktisk sætter du så stor ære i det, at du endda giver bøfferne dit eget personlige touch i form af dine initialer. Med dette stempeljern fra Hammacher Schlemmer kan du selv bestemme, hvilke initialer du vil have på. Det er kunst og blær i en meget fin blanding.

BBQ båd

grilludstyr til manden der har alt

Apropros grilludstyr til manden der har alt, sniger denne BBQ båd nok sig nok ind øverst på listen, over det man bedst kunne tænke sig. Båden er simpelthen designet til grill og BBQ med vennerne. Det minder om noget fra Tivoli, men det er altså et legitimt produkt, du kan købe, hvis du har godt 50.000 dollars gemt i sofaen. Det er igen Hammacher Schlemmer, der står bag denne vanvittige idé. Idéen er nok sjovere i teorien, da det kræver en sø man lige kan liste den ned i. Og hvordan opbevarer man den? Danmark er nok ikke det ideelle sted at have sådan en BBQ båd til kajs, men manden der har alt, har forhåbentligt også et feriehus i de varme lande. Problem solved!

Sergent forklæde til grillen

grilludstyr til manden der har alt

Sidst i rækken af grilludstyr til manden der har alt, har vi dette fantastisk sergent forklæde til grillen. Et forklæde i ægte Rambo stil. Du har masser af plads til ammunition i form af seks kolde dåser, tre rum til ketchup, mayonaisse og dressing samt plads til 3-i-1 redskabet Grill Wrangler, som du læste om øverst i artiklen. Og så er du naturligvis camoufleret som den professionelle grillmaster du er, således ingen kan se de tricks du har lært dig selv ved grillen. Dette forklæde til grillen er et absolut must.