24 fede grå hættetrøjer til mænd

Vi lever i en tid, hvor hættetrøjer til mænd aldrig har været mere populære. Hættetrøjen er gået fra at være forbehold rebellen, der ikke går i skole, til den vokse mand med en funktionærstilling i en corporate virksomhed.

For mit vedkommende er hættetrøjen min permanente go to trøje. Jeg er heldigvis ikke underlagt dresscode, da jeg som regel sidder foran laptoppen hjemme i sofaen, når der arbejdes.

Uanset hvad, er du i din gode ret til at have en hættetrøje på i fritiden. Og det bør du også. Hættetrøjen er nemlig den mest behagelige form for overtøj, der findes.

Nå, men nedenstående udvalg tæller en formidabel samling af grå hættetrøjer, der henvender sig til alle pengepunge.

Men hvorfor grå?

Fordi en hættetrøje bare er fedest i grå. Så enkelt er det! Let’s go!

Fornem grå kashmir hættetrøjegrå hættetrøje mænd

Massimo Alba / 4599 / Hop til Shop

Hvis du er en af de mænd, der ikke er sikker på, at hættetrøjen er for dig, kan denne herlighed måske omvende dig.

Italienske Massimo Alba er nemlig skrædderen bag denne voldsomt eksklusive hættetrøje, der er støbt i den fineste kashmir.

Og alene det faktum at eksklusive italienske modehuse laver hættetrøjer fjerner enhver tvivl omkring dens berettigelse uden for Ungdomshus-segmentet.

Jeg har endnu til gode at eje en hættetrøje af kashmir, men der går ikke lang tid før, det sker.

Stilren grå Ralph Lauren hættetrøje

grå hættetrøje mænd

Polo Ralph Lauren / 449 / Hop til Shop

Ralph Lauren er naturligvis selvskrevet her i hættetrøjesamlingen. Det giver sig selv. De har nemlig altid en herlig selektion af hættetrøjer for enhver smag.

Her er det en af deres prisvenlige modeller, som er billig idet hættetrøjen er af tynd bomuld. Med andre ord er der ikke brugt lige så meget bomuld som i de andre, du finder længere nede.

Ikke desto mindre er det en tidløs og evig relevant hættetrøje, du aldrig bliver træt af.

Meleret grå hættetrøje fra Gant

grå hættetrøje mænd

Gant / 899 / Hop til Shop

Som du hurtigt kan se, er de helt store modehuse med på hættetrøjedillen. Og det siger ikke så lidt om hættetrøjens popularitet.

Gant, der som altid er synonymt med klassisk og konservativ herremode, har også en håndfuld hættetrøjer på menuen, hvor denne klassiske model er deres mest populære.

Ikonisk grå Levi’s hættetrøje

grå hættetrøje mænd

Levi’s / 549 / Hop til Shop

Levi’s er vel nok det brand i verden, hvor hættetrøjen går længst tilbage. Levi’s har nemlig altid solgt idéen om en casual påklædning til mænd, der hviler i sig selv. Mænd som ikke har behov for at vise sig frem i jakkesæt og dyre sko.

Denne grå Levi’s hættetrøje er både ikonisk og flittigt samlerobjekt blandt hættetrøjeelskere.

Kraftig grå hættetrøje fra svenske Morris

grå hættetrøje mænd

Morris / 1199 / Hop til Shop

Svenske Morris er altid garant for tiltalende herretøj. Her er deres bud på en helt igennem klassisk og pæn grå hættetrøje, som er nydeligt dekoreret med M O R R I S i hvid.

Og det kan jeg sådan set rigtigt godt lide.

Klassisk grå hættetrøje fra Hackett

grå hættetrøje mænd

Hackett / 1099 / Hop til Shop

Selv engelske Hackett, kendt for den helt klassisk herremode, med over 40 år på bagen er også hoppet med på hættetrøjetoget. Og deres udgave af den grå hættetrøje skiller sig bestemt ikke ud fra mængden.

Men det er der ikke noget galt med. You wouldn’t redo the Mona Lisa, would you?

Stilren grå hættetrøje fra Saturdays NYC

grå hættetrøje mænd

Saturdays NYC / 999 / Hop til Shop

New Yorske Saturdays har lynende hurtigt opnået verdensomspændende succes. Og det er der ikke meget at sige til. Deres mission om at designe mode, der bygger på karismatisk minimalistisk stilrenhed er en opskrift, der harmonerer med de flestes garderobediæter.

Har du et par minutter tilovers er det også nemt at se, hvor meget øje for detalje deres designere har.

Personligt har jeg ikke set en klassisk grå hættetrøje, der er mere fin i syningerne og elegant i linjerne.

Grå meleret APC hættetrøje

grå hættetrøje mænd

APC / 1499 / Hop til Shop

APC har jeg et meget nært forhold til. Hvorfor?

Jo, APC er nemlig modehuset som leverede min første eksklusive grå hættetrøje. Jeg købte den for tre år siden i Melbourne. Desværre har det lykkedes mig at smide den væk, men det var min alltime favourite.

Kvaliteten var exceptional og der var tænkt over alle detaljerne lige fra hættesnørre til ærmelukninger. Jeg drømmer stadig om at få min APC hættetrøje tilbage en dag, men netop den model er desværre udgået.

Måske jeg skulle springe på denne?

Stilren grå Kenzo hættetrøje

grå hættetrøje mænd

Kenzo / 2199 / Hop til Shop

Jeg skrev forleden en artikel om Kenzo trøjer, som jeg har kastet min kærlighed over. Det franske ikon leverer helt formidable varer, som alle formår at markere sig på unik vis. Og det kan jeg personligt gode lide.

Her er deres splinternye grå hættetrøje, som er ganske klassisk i sit design, men alligevel anderledes. Det kommer eksempelvist til udtryk ved den velanrettede Kenzo-blomst på venstre bryst.

Det er hættetrøjen, som får andre hættetrøjer til at vende hætten.

Grå Maison Kitsune hættetrøje med lynlås

grå hættetrøje mænd

Maison Kitsune / 1399 / Hop til Shop

Nu hvor vi har fat i modehuse, jeg har nyligt har forelsket mig i, kan vi lige så vel tage Maison Kitsune med. Maison Kitsune er nemlig et spændende foretagende, der bygger på de to bagmænds, Gildas Loaëc og Masaya Kuroki, store passion for mode og musik.

Og resultatet er et modehus, som forbinder de to ting med et æstetisk resultat til følge. Og det er ikke svært at få øje på.

Billig grå Calvin Klein hættetrøje

grå hættetrøje mænd

Calvin Klein / 499 / Hop til Shop

Normalt er Calvin Klein ikke bange for at tage sig betalt for deres i øvrigt lækre klude. Dog kan det lade sig gøre at finde prisvenlige tøjdele iblandt deres kollektioner.

Her har du nemlig den billigste grå hættetrøje, jeg har fundet frem til, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet eller design.

Faktisk er jeg helt ekstraordinært tosset med netop denne hættetrøje. Kombinationen af det melerede stof og det diskrete Calvin Klein logo i hvid ser forbandet pænt ud.

Mørkegrå nn07 hættetrøje

grå hættetrøje mænd

nn07 / 1499 / Hop til Shop

Godt nok er nn07 af dansk oprindelse, men forkortelsen “nn” står for no nationality, så noget kunne tyde på, at de enten ikke vil vedkende sig noget land eller bare er dedikerede globalister. Men lad der ikke gå politik i den.

I stedet bør vi kreditere nn07 for at strikke sådan en herlig hættetrøje sammen. Den melerede mørkegrå giver hættetrøjen et unikt og eksklusivt præg, som gør den velegnet til et smart casual outfit med blazer, chinos og veldrejede sneakers.

Stilren grå Hugo Boss hættetrøje

grå hættetrøje mænd

Hugo Boss / 1599 / Hop til Shop

Hugo Boss bliver aldrig “mit” mærke. Ved du, hvad jeg mener?

Heldigvis skal det hele ikke handle om, hvad jeg personligt foretrækker. For selvom Hugo Boss er overvejende usynlig i min garderobe, er tyskerne stadig i stand til at lave pæne klude, som er særligt henvendt til herren, der foretrækker det neutrale, men elegante.

Og det må denne trøje siges at være. Neutral, men elegant.

Elegant grå Tiger of Sweden hættetrøje

grå hættetrøje mænd

Tiger of Sweden / 1299 / Hop til Shop

Lige siden jeg var halvanden meter høj, har jeg haft Tiger of Sweden i garderoben. Det svenske modehus er evigt tilstedeværende med nye og altid pæne kollektioner.

Og det er denne grå hættetrøje et glimrende bevis på, hvor der ikke er lagt skjul på designeres minimalistiske tilgang, hvilket kun giver pluspoint i notesbogen.

Eksklusiv mørkegrå hættetrøje af kashmir

grå hættetrøje mænd

Vince / 3399 / Hop til Shop

Kigger man på prisen, er det nemt at forestille sig Vince er et modehus fra Frankrig eller Italien. Men det er ikke tilfældet. Langt fra. Bogstaveligt talt.

Vince holder nemlig til i solrige Californien, hvilket nok er årsagen til, at de har sendt deres varme kashmirtrøjer helt til Europa.

Ikke desto mindre er deres kashmirtrøjer aldeles lækre, hvor jeg i dette tilfælde er begejstret for den mørkegrå, som er et frisk indspark til den ellers generiske grå, der gør sig gældende.

Nydelig grå hættetrøje med lynlås

grå hættetrøje mænd

Lyle & Scott / 699 / Hop til Shop

Jeg har altid godt kunnet lide Lyle & Scott. Deres kollektioner er som regel præget af god smag, hvor der hverken er for meget eller for lidt af det gode.

Jeg kan særligt godt lide deres trøjer, heriblandt hættetrøjerne, men også deres t-shirts og poloer.

Generelt er kvaliteten høj og så gør det bestemt ikke noget, at deres priser er medgørlige.

Meleret grå Lyle & Scott hættetrøje

grå hættetrøje mænd

Lyle & Scott / 599 / Hop til Shop

Om du er til hættetrøjer med eller uden lynlås, er ikke noget problem i denne højteknologiske verden, vi lever i. Du kan nemlig frit vælge.

Jeg kan personligt bedst lide hættetrøjer med lynlås, da det giver mulighed for at naturlig aircondition, når det bliver lummert. Derudover ser det også bare godt ud med en åben grå hættetrøje med rundhalset hvid t-shirt indenunder.

Cremegrå Ralph Lauren hættetrøje med lynlås

grå hættetrøje mænd

Polo Ralph Lauren / 1099 / Hop til Shop

Og nu hvor vi har gang i med eller uden lynlås debatten, skal du ikke snydes for endnu en (to) valgmulighed(er). For selvfølgelig har Ralph Lauren også en tidløs og klassisk hættetrøjeløsning, som fås med eller uden lynlås.

Klassisk grå Ralph Lauren hættetrøje

grå hættetrøje mænd

Polo Ralph Lauren / 1199 / Hop til Shop

Ved du hvad? Det er sådan set ligemeget, om du er til det ene eller andet. Enhver herre bør nemlig både have hættetrøjer med og uden lynlåse. Og det står ikke til debat.

Lysegrå Samsøe & Samsøe hættetrøje

grå hættetrøje mænd

Samsøe & Samsøe / 599 / Hop til Shop

Gode gamle Samsøe & Samsøe skuffer sjældent, når det kommer til essentials til basisgarderoben. Her har du en helt igennem pæn grå hættetrøje til en venlig pris. What’s not to love?

Grå Ralph Lauren hættetrøje med print

grå hættetrøje mænd

Polo Ralph Lauren / 2199 / Hop til Shop

De sidste par år har jeg været lidt efter Ralph Lauren. Jeg synes, at det franske modehus har hvilet for meget på laurbærene ift. at omstille sig nye trends. Ikke at Ralph Lauren skal tilpasse sig nye trends hver andet kvartal, men det er sgu for konservativt at nægte at lave andet end fløjsbukser, farvede poloer og stribede skjorter.

Og det har Ralph tilsyneladende forstået. Der begynder nemlig at dukke flere og flere klæder op, hvor Gucci’s dominerende afsæt gør sig gældende. Og det er positivt.

Jeg siger ikke, at det er verdens fedeste hættetrøje, men jeg er tilhænger af Ralph’s forsøg på at forandre sig.

Sporty grå Kenzo hættetrøje

grå hættetrøje mænd

Kenzo / 2199 / Hop til Shop

Det kan godt være, at mange af de grå hættetrøjer ligner hinanden, men her er vi altså i helt modsatte grøft. Og ikke specielt overraskende er det Kenzo, der er afsender.

Umiddelbart er det hættetrøjen, som du enten hader eller elsker. Personligt kan jeg godt lide den. Og hvis du vil gå all-in medfølger der et par matchende bukser.

Ikonisk grå Adidas hættetrøje

grå hættetrøje mænd

Adidas / 549 / Hop til Shop

Hvis jeg skulle titulere den mest ikoniske hættetrøje gennem tiderne, ville denne grå Adidas hættetrøje været en seriøs contender. Designet har været trendy lige siden DJ-branchen slog igennem tilbage i 80erne.

Og det er i sig selv imponerende. Den eneste anden hættetrøje der ville kunne give modstand, er en klassisk grå Nike hættetrøje.

Grå kashmir hættetrøje med lynlås

grå hættetrøje mænd

Soft Goat / 1499 / Hop til Shop

Kashmir hættetrøjer er som regel altid helvedes dyre at få fingrene i. Men så faldt jeg over Soft Goat, som er dedikeret til at levere eksklusiv kashmir til overkommelige priser.

Og netop derfor har jeg heller ikke været mere fristet til at investere i denne bløde ged. Hvordan den kan koste det samme som de fleste almindelige bomuldshættetrøjer her i samlingen er mig en gåde.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!<