Godt nok er strandsæsonen ved at være ret meget slut, men derfor er der ikke noget i vejen for at holde kroppen ved lige.

Og i fitnesscenteret er et par fede joggingbukser til mænd et ganske oplagt valg, men hvordan skal de se ud? Er et par joggingbukser bare et par joggingbukser?

På mange måder, ja, men der findes så mange forskellige modeller, at man ligeså godt kan vælge et fedt par. Andet ville være ret dumt, ikke?

Derfor kan du finde ikke mindre end 30 fede joggingbukser til mænd, som alle tjener et praktisk formål samtidig med, at de er pæne at se på. Derudover er nogle af joggingbukserne så smarte, at de sagtens kan bruges i et normalt hverdags-outfit.

Det vil altså sige, at du kan finde et par joggingbukser, som får dig til at ligne et modeikon, mens du kaster med håndvægte.

What’s not to love?

Rå joggingbukser i grå
fede joggingbukser til mænd

True Religion / 1295 / Find joggingbukserne her

Religion har aldrig sagt mig det store, men skulle jeg opfinde en religion skulle den være baseret på tøj. Det må nemlig være nemt at få følgere, da tøj og mode uofficielt vel nok er blandt de største religioner i verden. Derfor er det da også en sjov idé at kalde sit brand for True Religion.

Joggingbuksernes design spiller på de rå tangenter og er derudover lavet i en fremragende kvalitet, hvilket forklarer den ikke helt så lave pris.

Eksklusive sorte joggingbukser

fede joggingbukser til mænd

Versus Versace / 2195 / Find joggingbukserne her

Som nævnt indledningsvist tæller udvalget også joggingbukser, der primært er lavet til hverdagsbrug. Her er det et eksklusivt par fra Versus Versace. Til mere end 2000 kroner ville man da også håbe på, at bukserne tjener andre formål end at pruste i styrkecenteret.

Pæne grå joggingbukser

fede joggingbukser til mænd

Lacoste / 799 / Find joggingbukserne her

LIVE er Lacostes nye subbrand, som henvender sig til det lidt mere ungdommelige segment. Dog henvender disse pæne grå joggingbukser sig til alle mænd. De er nemlig ganske klassiske med sit enkle design.

Grå Lyle & Scott joggingbukser

fede joggingbukser til mænd

Lyle & Scott / 699 / Find joggingbukserne her

Også Lyle & Scott har eksperimenteret med joggingbukser til mænd, hvor resultatet i dette tilfælde er ganske positivt. Ligesom bukserne fra Lacoste LIVE er parret klassiske og stilrene. I virkeligheden er det et helt almindeligt par grå joggingbukser i en fornem kvalitet.

Grå joggingbukser med stjerner

fede joggingbukser til mænd

True Religion / 1195 / Find joggingbukserne her

True Religion gør en del ud af at levere joggingbukser, som ikke er ordinære eller kedelige for den sags skyld. Hvad siger du eksempelvis til et gråt par komplementeret af en håndfuld hvide stjerner? Jeg er ikke helt klar over, hvad stjernerne skal repræsentere, men jeg kunne forestille mig noget i retning af, at du er en stjerne i fitnesscenteret. Et vagt gæt, ja, men et eller andet må det jo betyde.

Korte mørkeblå joggingbukser

fede joggingbukser til mænd

Polo Ralph Lauren / 799 / Find joggingbukserne her

Man skulle ikke tro, at Ralph Lauren beskæftigede sig med joggingbukser, men det er altså tilfældet. Faktisk har Ralph Lauren et pænt udvalg af forskellige modeller. Herren som helst gerne vil have korte joggingbukser kunne spekulere i dette mørkeblå par. Det er nydeligt og materialet er så blødt og behageligt, at du formentligt også vil gå rundt i dem derhjemme.

Korte Ralph Lauren joggingbukser

fede joggingbukser til mænd

Polo Ralph Lauren / 799 / Find joggingbukserne her

Næsten magen til, men i en grå nuance, har vi endnu et kort par fra Ralph Lauren. Bortset fra at bukserne er korte, kan vi godt kalde dem for ganske klassiske af udseende.

Camouflerede joggingbukser

fede joggingbukser til mænd

Sweet Pants / 599 / Find joggingbukserne her

Hader du også at blive forstyrret nede i fitnesscenteret? At blive begloet af misundelige mænd med små muskler? Så er et par camouflerede joggingbukser naturligvis noget for dig. Ingen vil kunne se dig når du flexer foran spejlet. Ingen vil genere dig med spørgsmål om, hvordan du holder sådan nogle flotte mavemuskler. Sidst, men ikke mindst, vil folk heller ikke stå i kø for at få billetter til the gun show.

Fede joggingbukser i brun

fede joggingbukser til mænd

Volcom / 699 / Find joggingbukserne her

Der er ingen som siger joggingbukser skal være grå. Og der er som sagt heller ikke nogen som siger, at joggingbukser udelukkende skal bruges til sveddrivende aktiviteter. Dette brune par fra Volcom kan nemlig sagtens bruges til en afslappet dag med mildt vejr. Det kunne være sammen med en hvid t-shirt og et par hvide sneakers.

Pæne marineblå joggingbukser

fede joggingbukser til mænd

Gant / 799 / Find joggingbukserne her

Nøjagtigt som de brune joggingbukser kan bruges til almindelige aktiviteter, kan dette marineblå par fra Gant selvfølgelig også. Faktisk er det et perfekt par allround joggingbukser, da de kan bruges i fitness, som hyggebukser derhjemme og en nede-på-jorden-dag, som man gerne har om søndagen eksempelvis.

Klassiske grå joggingbukser

fede joggingbukser til mænd

Gant / 799 / Find joggingbukserne her

I nøjagtigt samme design har du nøjagtigt samme par fra Gant, men i en grå, som gør parret til et par helt igennem klassiske joggingbukser. En ting her i verden som er stensikkert, er at du vil blive en tilfreds mand, hvis du vælger dette par.

Sorte joggingbukser med læderlook

fede joggingbukser til mænd

D.GNAK / 1495 / Find joggingbukserne her

Har du altid drømt om et par joggingbukser, der ligner et par læderbukser? Så kan du prise dig lykkelig, da følgende model fra D.GNAK i den grad minder om sådan et par. Det er kombinationen af polyester og bomuld som skaber det læderagtige look. Netop fordi bukserne er af 65% polyester, af de velegnet til motion og hårde træningssessioner.

Melerede grå joggingbukser

fede joggingbukser til mænd

Sweet Pants / 749 / Find joggingbukserne her

Af de fede joggingbukser til mænd, skiller dette par sig ud i særdeles takket være det melerede mørkegrå bomuld og striberne ved ankler og vidde. Den mørkegrå farve giver i øvrigt bukserne et eksklusivt præg.

Marineblå joggingbukser med striber

fede joggingbukser til mænd

Sweet Pants / 749 / Find joggingbukserne her

De grå joggingbukser fra Sweet Pants findes for øvrigt i en række forskellige farver. Er du ligesom jeg, en stor tilhænger af de blå farvekoder, er du sikkert mest interesseret i disse marineblå stænger.

Mørkerøde joggingbukser med striber

fede joggingbukser til mænd

Sweet Pants / 749 / Find joggingbukserne her

Inden du kaster dig over den marineblå model, bør du dog lige give sådan et par mørkerøde joggingbukser en chance. Netop mørkerød repræsenterer nemlig kvalitet og eksklusivitet, selvom der selvfølgelig ikke kan laves om på, at en marineblå farve passer til langt mere.

Stilrene mørkegrå joggingbukser

fede joggingbukser til mænd

Michael Kors / 949 / Find joggingbukserne her

Michael Kors fortolkning af et par klassiske grå joggingbukser ser således ud. Det rene design og bukserne dimensionerne gør parret til min personlige favorit, hvis jeg skulle vælge en grå model. Og så er Michael Kors jo altid et godt valg.

Sorte Michael Kors joggingbukser

fede joggingbukser til mænd

Michael Kors / 949 / Find joggingbukserne her

Tænker du det grå par fra Michael Kors var lige noget for dig, men hellere vil have bukserne i sort? Jamen, det var så lidt.

Stilrene sorte joggingbukser

fede joggingbukser til mænd

Just Cavalli / 1695 / Find joggingbukserne her

Just Cavalli figurerer ofte her på Stayclassy.dk, hvorfor den tilbagevendende læser også ville vide, at deres produkter er ret spraglede. Det er dog ikke tilfældet med dette par som er essensen af stilrenhed fra top til tå. Det begejstrer mig, at Just Cavalli kan levere sådan et niveau simplicitet, hvorfor jeg ikke ville have noget imod at se mere af den slags fra det italienske modehus.

Mørkeblå Paul Smith joggingbukser

fede joggingbukser til mænd

Paul Smith / 999 / Find joggingbukserne her

Disse mørkeblå joggingbukser fra Paul Smith minder en del om et par nydelige chinos. Dog er det alligevel ikke til at tage fejl af forskellen, som giver sig til kende ved anklerne samt den brede syning langs siderne. I det hele taget er det svært at få fat i et par joggingbukser, som er mere elegante end denne model. Go for it!

Mønstrede joggingbukser i blå

fede joggingbukser til mænd

Fairplay / 599 / Find joggingbukserne her

Blandt de mindst kedelige joggingbukser finder du et mønstret par i blå og hvid, som faktisk ser ret fedt ud. Det er et interessant design, som jeg ikke ville blive træt af lige med det samme. Til en god pris på 599 kroner er det heller ikke den største risiko at kaste sig ud i sådan et køb af alternativ karakter.

Hvide korte joggingbukser

fede joggingbukser til mænd

Nike / 499 / Find joggingbukserne her

Du har sikkert undret dig over, at Nike ikke i højere grad figurerer i udvalget af fede joggingbukser til mænd. Det skyldes simpelthen, at de er faldet lidt af på den. Dog blev jeg nødt til at have disse korte hvide joggingbukser med, da de har lidt x-factor. Altså på den gode måde. Hvis du synes de bliver lidt for lange kan du altid folde dem op en enkelt gang.

Kornet blå joggingbukser

fede joggingbukser til mænd

Converse / 499 / Find joggingbukserne her

Jeg skrev en artikel for lidt siden omkring tøjdele en mand ikke bør eje. Heriblandt sparkede jeg meget hårdt til Converse sko, men jeg vil gerne lige påpege, at det ikke gør sig gældende for Converse-mærket helt generelt. Derfor har jeg også kun pæne ord tilovers for dette kornede blå par joggingbukser.

Stilede sorte joggingbukser

fede joggingbukser til mænd

Iceberg / 1595 / Find joggingbukserne her

Iceberg, ej at forveksle med Randers-mærket Iceman, er et nyt bekendtskab for mit vedkommende. Det er tilsyneladende et italiensk modehus som markerer sig ved at sælge kvalitetsprodukter i den høje ende af prisskalaen. Derfor er det også naturligt, at deres joggingbukser ikke er gratis. I øvrigt er designet rigtigt stilet.

Sorte og grå joggingbukser

fede joggingbukser til mænd

Urban Classics / 299 / Find joggingbukserne her

Urban Classics har lavet et par joggingbukser, som henvender sig til mænd der gerne vil betale så lidt som muligt, men samtidig heller ikke vil have et ordinært par. Det er naturligvis ovenstående model i sort og grå, som pænt er mikset sammen, hvilket giver et spraglet resultat.

Korte grå joggingbukser til boksere

fede joggingbukser til mænd

True Religion / 949 / Find joggingbukserne her

Hvis du går til boksning, er du sikkert fan af dette par. Jeg ved ikke helt præcist, hvorfor de minder mig om noget fra en boksering, men jeg holder fast i at de er meget bokseagtige. Måske skyldes det printet, men lad det nu ligge. Du kan være overbevist om, at de vil blive en god fast følgesvend til fitnesscenteret. Eller i bokseringen!

Bordeauxrøde joggingbukser

fede joggingbukser til mænd

le coq sportif / 349 / Find joggingbukserne her

Le coq sportif har efterhånden været tilstedeværende i rigtigt mange år, hvor jeg navnligt husker deres sko fra tilbage i folkeskolen, som var allemandseje takket være en helt utrolig popularitet. Denne popularitet er godt nok stilnet af siden, men tøjmærket fortsætter ufortrødent, så der må alligevel blive solgt nogle klude. Og det kan man da tildels også godt forstå, hvis man lader øjnene hvilke på de bordeauxrøde joggingbukser. Stilrenhed og en eksklusiv rød i en meget fin blanding!

Tætsiddende joggingbukser i grå

fede joggingbukser til mænd

Franklin & Marshall / 599 / Find joggingbukserne her

Normalt er det jeans, som findes i slimfit, men noget i den retning kan man også finde inden for denne type træningsbukser. Dette par fra Franklin & Marshall er nemlig tætsiddende, hvilket sikkert passer en masse veltrænede herrer, derude bag skærmen, ganske glimrende.

Lækre sorte joggingbukser

fede joggingbukser til mænd

One Green Elephant / 949 / Find joggingbukserne her

En grøn elefant? Ja, et ret spøjst navn til et tøjmærke, men jeg er sikker på, det symboliserer storartet held i Japan – eller noget. Det er et tysk modehus, men har jeg sådan set ikke orket at researche mig frem til mere, så lad os bare blive enige om, at det da egentligt er nogle meget lækre sorte joggingbukser.

Originale grå Adidas joggingbukser

fede joggingbukser til mænd

Adidas / 499 / Find joggingbukserne her

Adidas er i overvejende grad et mærke, som associeres med bøller fra Albertslund og proletarer fra Randers, men når det kommer til deres Originals kollektion, er Adidas i vinkel. Jeg har sågar et par Adidas Originals badetøfler. Og jeg købte dem på MrPorter, som jo udelukkende sælger moderigtigt ekvipering i luksusklassen. Altså, et kvalitetstempel der vil noget!

Billige grå joggingbukser

fede joggingbukser til mænd

Tom Tailor Denim / 299 / Find joggingbukserne her

Som den hårdt voldtagede kliché hedder, er vi nået til rosinen i pølseenden. Og søreme om ikke det er et par klassiske joggingbukser i en klassisk grå. Og søreme om ikke også der er tale om et billigt par til lige under 300 kroner. Tom Tailor Denim kan sammenlignes med Kiomi og Pier One, hvad angår kvalitet, så det er et par ganske gode joggingbukser at kaste skejsere efter.

Nike joggingbukser i militærblå

joggingbukser mænd

Nike / 670 / Find joggingbukserne her

Jeg bliver aldrig nogen stor fan af grønne militærbukser, men når nu vi har fat i joggingbukser, er jeg ikke afvisende for et par alternative af slagsen.

I stedet for den sædvanlige grønne kamouflage kunne det være meget cool at lade sveden løbe i et par militærblå joggingbukser, synes du ikke?

Mørkegrå Ralph Lauren joggingbukser af kashmir

joggingbukser mænd

Ralph Lauren Purple Label / 10380 / Find joggingbukserne her

Kigger vi på det brede udvalg af joggingbukser, er det få modeller, der skiller sig ud prismæssigt.

Årsag?

Tjooo, et par joggingbukser er som oftest bare en bunke almindelig bomuld, hvor merprisen som regel består i designet.

Er bomuld ikke blødt nok til din fine hud, findes der heldigvis alternativer. Dyre alternativer. Meget dyre endda.

Her har vi nemlig fat i et par vanvittigt eksklusive joggingbukser fra Ralph Laurens dyreste subbrand, Purple Label.

Som du kan se, er prisen på den forkert side af 10.000 kroner, hvilket jo er ganske vanvittigt. Den primære årsag hertil er selvfølgelig så også, at det er 100% kashmir fra de fineste geder, der kan barberes.

Grå Tom Ford joggingbukser af kashmir

joggingbukser mænd

Tom Ford / 12985 / Find joggingbukserne her

Og prisniveauet stopper ikke engang ved de 10k. Tom Ford har nemlig også et par joggingbukser af kashmir, der koster lige så meget som en ny iMac.

Jeg ville til hver en tid vælge en iMac, men det kunne altså også være blæret nok at eje et par joggingbukser, der næsten må være blandt verdens dyreste.

Grå Thom Browne joggingbukser

joggingbukser mænd

Thom Browne / 3720 / Find joggingbukserne her

Thom Browne har selvfølgelig også et par ubehageligt dyre joggingbukser, men prismæssigt er de noget mere medgørlige med sit prismærke på 3720 kroner.

For dette beløb kan du dog ikke blære dig i fitnesscenteret med et par træningsbukser af kashmir. Det er nemlig almindelig bomuld, men selvfølgelig af bedste kvalitet.

Derudover får du med et par Thom Browne joggingbukser et design, som sidder lige i skabet. Mindre kan heller ikke forventes til en pris lige under 4k.

Billige joggingbukser i olivengrøn

joggingbukser mænd

Topman / 249 / Find joggingbukserne her

Oven på et sidespor der måske er mere underholdende end relevant for de fleste af os, tænker jeg, at det giver god mening at slutte af med nogle joggingbukser, der er til at betale.

Hvad med et par billige olivengrønne jogginbukser fra Topman? Det er udmærket kvalitet, de sidder godt og så græder man heller ikke snot, hvis de skulle gå i stykker.

Det ville jeg nemlig gøre, hvis der skete noget med mine kashmirjoggingbukser fra Tom Ford.

Billige hvide joggingbukser

joggingbukser mænd

Topman / 249 / Find joggingbukserne her

Samme model fra Topman findes også i hvid, hvilket er ganske nydeligt at se på, men du kan godt forvente at skulle i vaskekælderen lidt ofter, end hvis de var olivengrønne.

Beige joggingbukser med mønster

joggingbukser mænd

Brooklyn’s Own / 249 / Find joggingbukserne her

Jeg har altid været fortaler for kreative fortolkninger af ellers klassisk og traditionel ekvipering, hvorfor jeg i høj grad byder dette par mønstrede joggingbukser i beige velkomment.

Med den lave pris taget i betragtning vil jeg påstå, at der er god værdi i sådan et par anderledes joggingbukser.

Hvad synes du om dem?

Unikke beige joggingbukser

joggingbukser mænd

Black Kaviar / 999 / Find joggingbukserne her

Der bliver lidt dyrere, men også lidt lækrere. Her er nemlig et par joggingbukser, som er blandt de mest unikke, jeg er stødt ind i af nyere dato.

Black Kaviar er mærket, men designet minder i høj grad om noget, der kommer fra det eksklusive, franske modehus, Balmain. Havde det været tilfældet, ville prisen til gengæld være 3-4 gange højere.

Retro Champion joggingbukser i grå

joggingbukser mænd

Champion / 749 / Find joggingbukserne her

Okay, de er røvhamrende grimme, men de er sgu også lidt kult. Jeg synes, at det er et glimrende alternativ til de seriøse joggingbukser.

Hvorfor ikke fyre den af i fitnesscenteret iklædt en god portion selvironi?

Sådan et par Champion joggingbukser er også et dejligt nostalgisk indslag fra halvfemserne. Jeg kan i hvert fald huske, at der flittigt blev gået i Champion-tøj, dengang jeg spillede ishockey.

Those were the times.

LÆS NU:

Bomberjakke i 51 fede udgaver