En stilfuld herre i et lækkert jakkesæt og et raffineret slip er en af de ting, som få piger kan stå for.

Men et slips er ikke bare et slips og en slipseknude er bestemt heller ikke bare en slipseknude.

Er overstående udsagn nyt for dig, er der ingen grund til panik. Du er nemlig i trygge hænder, da du er landet på den ultimative guide til slips for mænd, der sætter pris på god stil.

Guiden gør dig klogere på brugen af slips, de forskellige typer slips og naturligvis også, hvordan du binder det perfekte slips.

Hvordan binder man et slips?

Lad os starte med det måske vigtigste punkt. Nemlig at binde et slips.

I følgende afsnit får du en håndfuld forskellige måder at binde et slips til forskellige anledninger.

På trods af at der findes mere end 40 måder at binde et slips på, får du de vigtigste her:

  • Den klassiske slipseknude
  • Dobbeltknuden
  • Den ultimative blærerøvsslipseknude

Hvad der er fælles for alle slipseknuder er, at du skal have tungen lige i munden og øve dig nogle gange, før du opnår et perfekt resultat. Til gengæld kan man sige, at kunsten i at binde et slips, er som at lære at cykle. Når først du har styr på det, glemmer du det ikke igen.

Et nyttigt tip til at mestre denne disciplin er at fokusere på knuden fra begyndelsen af og koncentrere dig om ikke at slippe knuden, mens du binder den. Hold den altid på plads mellem to fingre.

Måske lyder det som det rene volapyk nu, men du vil helt sikkert forstå, hvad jeg mener efter at have set den første videoguide længere nede.

Den klassiske slipseknude

Den klassiske slipseknude er absolut den vigtigste knude at kende. På engelsk har slipseknuden navnet “Four-In-Hand Knot“.

Hvis først du mestrer denne slipseknude, er du dækket godt ind. Det er den typiske slipseknude, som faktisk er ret nem at binde, når først du har forstået teknikken.

Da knuden ved denne slipsebinding er forholdsvis lille, vil den få din hals til at fremstå længere. Den tager heller ikke for meget plads og passer derfor til alle slags skjortekraver.

Denne slipseknude er kendt som værende den mere uformelle og hverdagsvenlige slipseknude, men kan sagtens benyttes til formelle begivenheder.

Se denne video for at lære nøjagtigt hvordan du binder den klassiske slipseknude.

 Dobbeltknuden

Dobbeltknuden, også kendt som Windsor, er knuden niveauet over den klassiske slipseknude. Og så er det min personlige favorit.

Der er nemlig lidt mere substans i selve knudehovedet. Derfor kræver knuden heller ikke en ekstra lang krave og kan bruges til de fleste skjorter.

Denne knude viser en anelse mere autoritet, hvorfor en klassisk CEO er ekstra tilbøjelige til at binde den. Den hittede i 80’erne, men er bestemt ikke gået af mode. Den er nemlig tidløs.

Eftersom denne slipseknude er noget bredere end den klassiske slipseknude, kan den få en i forvejen kort hals til at syne en anelse kortere, men det er kun et problem for de færreste mænd og handler blot om tilvænning.

Se videoen her for at lære at binde en flot dobbeltknude.

Blærerøvsknuden

Blærerøvsknuden går under navnet Eldredge Knot og er uden tvivl for den ekstravagante, stilfulde herre, der ønsker at tilføje mere personlighed og karisma til hans outfit.

Vi kan også kalde den for Mads Christensens-knuden.

Selvom knuden her officielt anses for værende en casual knude, er det en knude vi ser meget til i Derby-verden, hvor et flot jakkesæt ikke altid er nok. Det er en knude, der passer perfekt til særlige anledninger.

Overvej derfor denne knude til at pifte dit jakkesæt op, hvis du vil skille dig ud fra mængden.

Slipseknuden kræver koncentration og udholdenhed, da den er bøvlet at lære, men hvis du i flere år har bundet en af de ovenstående slipseknuder, kan du lære den forholdsvist hurtigt, da du allerede har mestret de vigtigste grundprincipper i slipsebinding.

Hvis ikke du er vandt til at binde slips, skal du ikke give op på forhånd. Grib slipset og se videoen igennem et par gange, og så er du allerede igang.

Husk at hvis du bruger denne slipseknude, skal du overveje skjortens kravelængde. Den passer nemlig bedre til de lidt større kraver, da denne slipseknude kategoriseres som værende stor.

Se med her og lær hvordan du binder en Eldredge-knude.

Slipsets længde

Det næste punkt i denne guide til slips er slipsets længde, og hvis du har set ovenstående videoer nu, vil du også vide, at længden på dit slips har en væsentlig betydning.

Faktisk har længden er enormt vigtigt, og det er vigtigt at forstå.

Der er nemlig ikke ret mange ting, der ser dummere ud, når du kommer slentrende med slips hængende ud over din fine skjorte og ned til lille-Jan.

Lige så katastrofisk ser det ud, når du har slipset hængende alt for højt.

Det bedste råd jeg kan give dig, er at bruge dit bælte som en målestok.

Dit slips skal nemlig kun gå lige til buksekanten. Hverken over eller under. Hvis tippen af dit slips lige akkurat kan lægges ind bag din bæltespænde har du ramt dit sweet-spot.

Men hvordan opnår man så den rigtige længde, tænker du måske?

Den nemmeste måde er ved at justere dit slips, inden du går i gang med at binde det.

Hvis du fx vil binde den klassiske knude, kan du justere slipset ved at placere det om din nakke og tilpasse det, så spidsen af den brede del af slipset rammer buksekanten.

Dér har du din længde, og kan dermed gå i gang med at binde slipset.

Slipsets bredte

Et andet vigtigt punkt er slipsets længde.

Der findes to primære breddetype, som du bør være bekendt med. Det brede slips og smalle slips. At kunne skelne mellem disse og deres formål er endnu en vigtig disciplin, hvorfor det er agerer grundpille i denne guide.

Det brede slips

Det brede slips er officielt set det mere formelle slips, som bruges til de finere begivenheder som fx et bryllup, et vigtigt møde eller en fancy reception. Slipset udviser autoritet og en vis magt.

Jeg vil dog understrege, at det er et slips der, hvis det bruges i dagligdagen, godt kan være lige over the top.

Så pas på med at signalere, at du tager dig selv alt for alvorligt. Hvis ikke du er direktør i en virksomhed med minimum 10 ansatte (det er grænsen), så lad det brede slips hænge i skabet til de formelle anledninger.

Det er i øvrigt et slips, der egner sig fantastisk til dobbeltknuden.

Det smalle slips

Det smalle slips, kan du næsten regne ud, er det mindre formelle slips, som bruges til de mere afslappede begivenheder som fødselsdagsfester, middage eller fx til juleaften.

Alligevel vil jeg personligt mene, at det sagtens kan bruges til både bryllupper og andre formelle begivenheder, så længe det hænger sammen med resten af dit outfit.

Det er det perfekte slips til manden, der skal være formelt klædt på på sit arbejde, men stadig gerne vil signalere, at han har begge ben på jorden.

Det smalle slips er efter min mening det mest sexede slips, da det ikke fylder for meget, men alligevel er til at få øje på. Derudover udtrykker det gåpåmod og noget ungt, hvorfor det egner sig perfekt til de yngre herre.

Forskellige typer af slips

Der findes et hav af slipsedesigns, og man kan hurtigt fare vild i alverdens mønstre, teksturer og farver.

For at skåne dig for en slem hovedpinde, har jeg lavet en solid samling af flotte slips i forskellige designs under kategorierne: klassiske slips, spraglede slips, afslappede slips og slips med karisma, så du nemt kan finde det helt rigtige slips, der passer til din stil.

8 klassiske slips

I den første kategori er en samling af enkelte og klassiske slips, som passer perfekt til det klassiske jakkesæt eller semi-formelle hverdagslook. Fælles for disse otte slips er, at de er stilrene og minimalistiske.

Klassisk blåt slips fra Hugo Boss

blåt slips

Hugo Boss / 350 / Gå til shop

Her er et slips, som enhver klassisk herre bør eje, nemlig det blå slips med fine, men diskrete detaljer.

Et slips der nemt kan kombineres med forskellige skjorter og få ethvert hankønsvæsen til at se vældig præsentabel ud.

Personligt kan jeg godt lide, når en mand klæder sig i blå toner med fx et mørkeblåt jakkesæt, en blå skjorte og et blåt slips som dette. Selvom man kan argumentere for, at det er et forholdsvis konservativt look, er det bestemt ikke kedeligt.

Gråt slips i dansk design

slips

Selected / 199 / Gå til shop

Hos danske Selected har man designet et super traditionelt slips i en flot grå farve. Det er en home run, hvis du ikke går specielt meget med slips, men gerne vil have et alternativ til dit sorte konfirmantslips.

Selected udfører faktisk mange af deres produkter i ret gode materialer, så her får du noget for pengene.

Det smalle sorte slips

mango man slips

Mango Man / 199 / Gå til shop

Apropos konfirmantslipset, har du her en god kandidat. Dermed ikke sagt at det kun hører til en 15 årig knægt på et kirkegulv, mod sin vilje.

Jeg vil vove pelsen og sige, at det er et obligatorisk slips, som enhver herre med et sort jakkesæt bør eje.

Det gode ved et sort slips er, at du kan bruge det til de fleste jakkesæt. Og så er det et slips, som passer perfekt til sorte sko og sorte bælter.

Prisvenligt slips fra Selected

slips

Selected / 199 / Gå til shop

Endnu et billigt, men flot slips i dansk design. Det er også Selected, der står bag dette fine slip. Designet er unikt, fordi det, på trods af det grove tekstur, stadig syner eksklusivt og har et formelt udtryk.

Det er et godt hverdagsslips, som tilføjer en ekstra dimension til dit casual outfit.

Sort slips med et hvidt tvist

sort slips

Tommy Hilfiger / 350 / Gå til shop

Dette slips fra Tommy Hilfiger er blandt mine personlige favoritter i denne kategori, fordi der sker lidt.

Det er ikke bare et sort slips. De hvide prikker tilføjer friskhed til designet, som giver dit look en ekstra dimension.

Jeg synes, at dette slips egner sig glimrende til et formelt jakkesæt såvel som et casual look med et par chinos og hvide sneakers.

Det obligatoriske blå slips

Selected / 199 / Gå til shop

Her er slipset som enhver far bør forære sin søn, som teenager. Det er nemlig det ultimative obligatoriske slips – et fint nåleslips med elegante, diskrete striber. Designet ser dyrt ud, men prisen er lav.

Et slips skal kunne få enhver rebelsk fyr til at tage sig selv seriøst. Her har vi en god kandidat.

Minimalistisk slips i blå

slips

Turnbull & Asser / 999 / Gå til shop

Et slips i samme designkaliber som ovenstående, men noget højere kvalitet, er dette slips fra Turnbill & Asser. Det er udført i silke og har lækre minimaliske linjer.

Turnbull & Asser er kendt for deres evne til at vælge slidstærke og vaskbare materialer, hvorfor netop dette slips er værd at overveje, hvis du er på udkig efter et klassisk blåt slips.

Sort slips til brand-fanatikeren

Sort slips fra Hugo boss

Hugo Boss / 399 / Gå til shop

I en tid hvor de fleste store modehuse er begyndt at plastre deres produkter til med deres logoer, har Hugo Boss fundet en måde at gøre det en anelse mere diskret. For selvom man får øje på det indgraveret brand ret nemt, er det ikke ødelæggende for helhedsudtrykket.

Alligevel vil jeg mene, at dette slips er til manden, der gerne vil høre folk opmærksom på, at han ikke iklæder sig hvad som helst.

8 spraglede slips

Denne kategori er til dig, der vil male byen rød og udtrykke din personlighed via din visuelle identitet.

Her er nemlig otte slips til manden med humor og selvironi, der ligeledes ikke er bange for opmærksomhed.

Jeg elsker, når mænd vove sig ud i iøjenfaldende farver, hvorfor jeg er stor fan af denne samling.

Mønstrede blomsterslips

sprglede slips

SAND / 699 / Gå til shop

Danske Sand kombinerer 70’ernes mønstre med nutidens blomstertrend til perfektion. Det kommer i høj grad til udtryk med dette unikke og spraglede slips. Det er et super godt slips til manden, der ønsker at vise sin kreative side.

Jeg kan forestille mig dette slips i mange forskellige sammenhænge. Det vil gøre sig godt i alt fra et klassisk jakkesæt til en farverig hawaii-skjorte. Særligt sidstnævnte kunne se vildt fedt ud!

Frem med melonerne

spraglede slips

Eton / 649 / Gå til shop

Dette spraglede slips er designet af Eton og helt perfekt til en sommerlig fyr med en stensikker personlig stil. Det er nemlig et slips, der giver dig mulighed for at ytre din gode selvtillid og selvironi.

Jeg er vild med slipset. Der er masser humor i designet og alligevel fremstår det eksklusivt og luksuriøst.

Orange 70’er slips

mønstrede slips

Atlas Design / 205 / Gå til shop

Atlas Design inviterer dig en tur i deres tidsmaskine tilbage til 70’erne, hvor orange mønstrede stof hittede.

Dette lækre slips er nemlig udfør i et ægte 70’er print, men fremstår alligevel moderne med glansen fra den fine satin, der er vævet ind i stoffet.

Et fint slips til eksempelvis et lyst jakkesæt.

Sommerslipset fra 90’erne

mønstrede slips

Tiger of Sweden / 205 / Gå til shop

I Sverige bliver vi ikke taget lige så langt tilbage i tiden. Vi stopper nemlig i 90’erne, hvor dette slips måske burde have hjemme. Det er nemlig designet i pastelfarver, som er nuancer, der er på vej retur i modeverdenen.

Måske skyldes det, at  de helt store modehuse i øjeblikket henter megen inspiration fra 90’ernes stilarter.

Flamingo-slipset

flamingo slips

Drake’s / 1099 / Gå til shop

Der er ingen tvivl om, at flamingoen hitter i øjeblikket. Du kan få alt fra kopper til luftmadrasser i flamingofarver og mønstre.

Personligt er jeg vild med det, da flamingoen altid har været et af mine yndlingsdyr.

Denne tendens har de heller ikke overset hos Drake’s, hvorfor dette var et af deres mest solgte slips i 2017.

Jeg synes i øvrigt, at slipset har et dejligt raffineret udtryk, og jeg tænker mere over, hvor flot farvekombinationen er, end hvad det egentligt er for en fugl.

Viskestykketspraglede slips

Atlas Design / 205 / Gå til shop

Jep, jeg kalder dette fine lyserøde slips for viskestykket. Hvorfor? Øh, fordi det ligner et viskestykke.

Til gengæld er det et rigtigt fedt viskestykke, men det er bestemt ikke et slips, du kan sammensætte med hvad som helst.

Du skal derfor vælge dit øvrige outfit med omhu, hvis du vælger at kaste dig ud i et design som dette.

Slipset der siger “vuf “

flot slips

Drake’s / 1099 / Gå til shop

Drake’s designere stopper ikke ved flamingoprintet. De har også designet dette geniale hundeslips. Slipset har masser af personlighed, som uden tvivl kan sætte gang i en samtale eller to til en eller anden røvkedelig firmareception.

Der er ligeledes god sanssynlighed for, at du kan smelte et par pigehjerter med sådan et slips. Hvilken kvinde sætter ikke pris på hunde?

Slipset til charmetrolden

mønstrede slips

Atlas Design / 299 / Gå til shop

Her er et valentinsslips, som ligeledes er i stand til at smelte pigehjerterne.

Det er lækkert, og så er der noget ret sexet over det. Det er måske ikke noget I fyre er rørende enige med mig i, men spørger du os piger, er det lidt frækt.

Mest af alt fordi det minder om dates, spænding og den altid lurende kærlighed.

Men, men, men, du skal altså være en charmetrold, hvis du skal få dette slips til at fungere. Og så skal det passe til din personlighed.

Jeg må også understrege, at det ikke er slipset til enhver anledning.

Hvis du skal til jobsamtale, er det fx ikke det bedste valg, men det kan du måske godt regne ud?

8 afslappede slips

Herlighederne forsætter her med en række flotte og afslappede slip.

Grunden til jeg har valgt disse otte slips til denne kategori er, at de enten via farve, materiale eller tekstur tilføjer et afdæmpet finish til dit outfit.

Disse slips skal naturligvis ikke sammensættes med en sort smoking, men i stedet et par jeans og en casual skjorte.

Du kan stadig lege med blazere og accessories for at opnå et smart casual look, men hav altid det afslappede outfit for øje.

Brunt slips i lækkert materiale

uformelle slips

Atlas Design / 385 / Gå til shop

Det første slips på hylden, er dette brune slips i et  tiltalende uld-blend, som giver et afslappet finish. Vævningen skaber dynamik i designet, hvilket er en vigtig, når man har at gøre med et jordfarvet slips.

Jordfarvede slips kan nemlig godt fremstå usle, hvis ikke der er en smule spil i dem.

I dette tilfælde har Atlas heldigvis fundet den helt rigtige løsning.

Kraftigt slips med smæk på teksturen

 uformelle slips

Doyle / 269 / Gå til shop

Her har vi et super kraftigt slips, som er fremstillet i et grov bomuld.

Det er på trods af den grove tekstur stadig blødt og fleksibelt, hvorfor det er værd at overveje, hvis du er på udkig efter et afslappet slips til en afslappet mundering.

Det giver også herligt spil, at der er vævet lyse tråde med ind i slipset. Det kan vi altså ikke klage over.

Hæklet slips fra GANT

 hverdagsslips

Gant / 800 / Gå til shop

Her har vi den nyeste trend. Det strikkede slips er nemlig genopstået fra de døde.

Efter at have været begravet i årtier har mange designere atter fået øjne op for de hæklede og strikkede slips.

GANT har i dette tilfælde forsøgt sig med et fint slips, der er som kronen på værket i forhold til det afslappede, men semiformelle look.

Plysset og behagelig bomuldsslips

 afslappede slips

 

Ermenegildo Zegna / 1450 / Gå til shop

Hvis du vil have et strikket slips i højeste kvalitet, skal du kigge nærmere på dette bløde og plyssede bomuldsslips fra italienske Ermenegildo Zegna, som har styr på at vælge de mest udsøgte materiale, hvad end det er til deres jakkesæt, kashmir cardigans eller et håndlavet slips som dette.

Alle deres designs er produceret i italien, men det får du selvfølgelig også lov til at betale for.

Rødt slips med simple detaljer

rødt slips

Atlas Design / 299 / Gå til shop

Her er endnu et slips med en lækker og semigrov tekstur. Jeg er vild med det afslappede udtryk, slipset har. Endnu vildere er jeg med kombinationen af den dybe røde farve og det flotte mønstre.

Du kan sagtens bruge dette slips til en formel begivenhed, hvis du kombinerer det med en lommeklud og et jakkesæt, der sparker røv.

Jordfarvet silkeslips

jordfarvet slips

LANVIN / 899 / Gå til shop

Jeg elsker mænd i jordfarver, fordi der noget sexet jæger over det. Af den grund er jeg naturligvis også er nødt til at smide sådan et jordfarvet silkeslips ind i vællingen med afslappede slips.

Slipset kan kombineres med både mørke og lyse toner, hvorfor det kan bruges i et hav af forskellige looks.

Eksempelvis kan du køre et koldt sandfarvet look, men du kan også sagtens sammensætte det med de helt varme efterårsfarver. Mulighederne er mange.

Casual slips i orange toner

orange slips Atlas Design / 650 / Gå til shop

Apropos varme efterårsfarver har vi her et lækkert mønstret slips, som absolut gør sig godt med mørkegrønne og mørkeblå toner.

Det er lidt af et hipsterslips, men det spænder ikke ben for det faktum, at jeg forbinder med en sexet barbar.

Det er i øvrigt et slips, der er særligt velegnet for mænd med grønne øjne, da den orange farve står i flot kontrast til grønne toner.

Strikket slips fra Hugo Boss

uformelle slips

Hugo Boss / 699 / Gå til shop

Hugo Boss har også fanget den nyeste trend inden for slips.

Derfor har de naturligvis også designet et strikket slips i flotte mørke farver, som udover at være flot også holder halsen varm i den kolde vinter.

Måske er det ikke slipset, du får brug for de kommende par måneder, men når vinteren rammet det danke land, vil du prise dig lykkelig for et slips som dette.

8 slips med karisma

Lyst slips med smukt blomsterprint

anderledes slips

Tiger of Sweden / 600 / Gå til shop

Her har vi det ultimative sommerslips.

Det er et rigtig flot slips, som, på trods af sine lyse farver, ikke skinner for meget. Tiger of Sweden har efter min mening gjort klogt i at holde sig fra satin og silke i dette slips, fordi det er så farverigt.

Den matte tekstur bringer slipset ned på et afslappet niveau.

Jeg ved godt, at der er et hav af mænd, der ikke er meget for at klæde sig i blomster. Til jer må jeg bare høfligt bede jer om at tage jer sammen, da vi er mange af kvinder, der synes, at det er skide sexet.

Silkeslips i gyldne gule toner

anderledes slips

Hugo Boss / 699 / Gå til shop

Et andet sexet og sommerligt slips er dette gule slips med flotte gyldne detaljer.

Gul er en farve, som øjet generelt fanger rigtig hurtigt, men det er også en farve, der kan være farlig, for dem der har lidt svært ved at få kulør på huden.

Den gule farve fremhæver nemlig, som jeg ofte nævner, de røde toner i din hud, men eftersom slipset kun er en detalje på dit outfit, er det oftest ikke ødelæggende, hvis du eksempelvist er prisgivet med albinohud.

Blomstret slips i vævet print

Anderledes slips

Atlas Design / 650 / Gå til shop

Et slips der passer til alle hud og hårfarver, er dette fede slips fra Atlas.

Det har et smukt vævet print med elegante detaljer, og hvis du er en af de mænd, der ikke er meget for blomstret print, kan dette slips være en god start.

Farverne er nemlig maskuline og afdæmpede og samtidig i stand til at tilføje substans til resten af dit tøj.

Business slipset fra Harvard

anderledes slipse

Rubinacci / 1120 / Gå til shop

Dette slips har både karisma og personlighed, men desværre mødt af mange fordomme efter den første Harry Potter-film ramte lærrederne.

Alt for mange sammenligner nemlig dette design med Harry Potter, hvorfor det har fået et mindre godt image. Og det er ærgerligt, da det jo er et flot slips, som kan få enhver mand til at se sofistikeret ud.

Hvorfor i alverden skal Harry Potter ødelægge det? Så længe du ikke har et lyn i panden og hornbriller, har kritikken ingen gang på jorden.

Anskaf dig et slips som dette og du vil hurtigt finde ud, hvor positivt det bidrager til en klassisk herremundering.

Gucci slips med stempel

slips med karisma

Gucci / 1155 / Gå til shop

Dette Gucci slips er super funky. Og det er til trods for, at det er udført i neutrale nuancer.

Der er noget arbejderklasse over slipset, som forenes med et luksuriøst udtryk. Det er et slips, der forvirrer og tilfredsstiller mig på én gang, hvilket giver mig anledning til at tro, at det er et slips, der får dig til at fremstå seriøs, men nice.

Lyserødt slips til romantikeren

anderledes slips

Amanda Christensen / 549 / Gå til shop

Dette porisi-slips har nogle yndige detaljer, hvorfor jeg personligt synes, det egner sig bedst til den lidt mere metroseksuelle mand, der ikke er nervøs for at fremstå med ynde og elegance.

Det er et slips, der passer bedst sammen med jakkesæt i lyse toner. hvor det fx ville være fremragende til et sommerbryllup.

Hvis du har lyst hår og blå øjne, er du farvemæssigt på hjemmebane her, da denne farvekombination fremhæver dine naturlige toner.

Græsgrønt uldent slips

Anderledes slips Drake’s / 1155 / Gå til shop

Et slips der egner sig bedre til de mere mørkglødede mænd, er dette grønne og grove slips fra Drake’s.

Jeg er vild med farven, selvom den desværre ikke er ret alsidig. Hvis du kan finde ud af at sammensætte det rigtigt, kan du til gengæld ende med et killer result.

Du kan både bruge dette slips til formelle og uformelle begivenheder, men du skal nok tænke over farverne på det tøj, du sammensætter slipset med, så du ikke ender med at ligne en, der er på vej til Saint Patrick’s Day.

Flere blomster skal der tilAnderledes slips

SAND / 699 / Gå til shop

Vi slutter af med et festfyrværkeri af en farveladebombe.

Dette lækre slips er fra Danmark. Det er nemlig SAND, der står bag designet, hvilket sikkert også er forklaringen på, at slipset oser af dansk sommer, havespil og iskolde Corona’er.

Jeg ved ikke, om jeg er den eneste, der blot ved at kigge på slipset, får lyst til at hive grilludstyret frem og fyre op for en ægte sommerfest med rosé ad libitum?

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!