Tøj til nytårsaften – 6 geniale jakkesæt

Vi går snart 2015 i møde, og det ved vi godt, hvad betyder. Den årlige og ofte overvurderede nytårsaften, skal fejres. Vi kender det alle, og vi har også gerne diskuteret det, de sidste par år. Nu skal nytårsaften være noget specielt. Man prøver alle mulige forskellige ting, men ofte ender aftenen ud præcist som de forgangne år.

Man kan heller ikke rigtigt lade være med at sætte sig op til nytårsaften. Alle forudsætningerne for en god aften er tilstede. Vennerne er samlet, god mad, vin, champagne er handlet ind og så fremdeles.

En af de ting du med sikkerhed kan lave om allerede i år, er din mundering. Når det kommer til tøj til nytårsaften, er det nemlig også gerne det samme man har på, hvad end det er smoking og laksko eller et fint jakkesæt.

Hollandske Opposuits står bag markedets i øjeblikket mest geniale jakkesæt, hvor jeg har samlet seks fabelagtige forslag til en ganske anderledes nytårsmundering.

Inden du med det samme bliver skeptisk over kvaliteten kontra den lave pris, skal jeg skynde mig at sige, at jeg selv har to jakkesæt fra selvsamme mærke. Faktisk er kvaliteten overraskende høj og ganske robust, hvilket skyldes materialet er 100% polyester. Derudover sidder det også ganske glimrende, såfremt man ikke har kropsbygning som en gorilla.

Stars and stripes jakkesæt

tøj til nytårsaften

Opposuits / 599 / Find jakkesættet her

Hvorfor ikke dukke op til nytårsaften som en reklamesøjle for the land of opportunity? I et stars and stripes jakkesæt skulle opmærksomheden umiddelbart være i hus. Med jakkesættet følger naturligvis også slipset. Således skal du kun finde et par (røde) sko og en hvid skjorte. I øvrigt er det tilladt for en gangs skyld at have hvid sokker på.

Blåternet jakkesæt

tøj til nytårsaften

Opposuits / 599 / Find jakkesættet her

31 december er tæt på årets mørkeste dag, så hvorfor ikke have en mundering på, der lyser op? Måske er dette blåternede jakkesæt bedre anvendt til påskefrokosten, men omvendt ville det være friskt at nyde den gule enke i blå farver. Så skulle nytårsaften gerne blive en farverig affære.

Rødt jakkesæt

tøj til nytårsaften

Opposuits / 599 / Find jakkesættet her

Hvis du også er i tvivl om, i hvilken mundering du skal fejre juleaften, kan du med dette røde jakkesæt slå to fluer med ét smæk. Gør i øvrigt dig selv den tjeneste at tage et par elegante sko på. Det dur ikke at komplementere et ellers nydeligt jakkesæt med fodtøj, der minder om noget fra et lærerværelse i Gladsaxe.

Sort jakkesæt med stjerner

tøj til nytårsaften

Opposuits / 599 / Find jakkesættet her

Det absolut mest oplagt jakkesæt til at skyde nytåret i gang, må næsten være dette sorte jakkesæt med stjerner. Det er subtilt, men alligevel spraglet, hvorfor man helt automatisk vil tiltrække sig klækkeligt med opmærksomhed. Hvis man drømmer om at fejre nytårsaften i dette jakkesæt, skal man være hurtig. Der er snart udsolgt!

Dollars jakkesæt

tøj til nytårsaften

Opposuits / 599 / Find jakkesættet her

Af tøj til nytårsaften er dette jakkesæt min personlige favorit. Ja, det er et dollars jakkesæt med dertilhørende dollars-slips. Det er plat, det er dumt, men det er også fantastisk. At trække i et jakkesæt af Benjamins vil med garanti forarge, men også tiltrække respekt. Hvis du skal køre stilen helt ud, ville det være gennemført at hæve hundrede 1-dollars-sedler og så ellers bare lade det regne!

Du er på, er du ikke?

Leopard jakkesæt

tøj til nytårsaften

Opposuits / 599 / Find jakkesættet her

Hvis man sætter pris på at være lokalets absolutte mest lumre karl, så er det om at springe i dette leopard jakkesæt. Det er grimt, det er corny. Nogle kvinder vil måske ligefrem kalde det frastødende, men det er ganske positivt. Således kommer du ikke til at spilde din aften på en selvhøjtidelig trunte.

________________

Jeg kan ikke garantere at din nytårsaften ikke bliver ordinær igen i år, men i det mindste gjorde du et forsøg.

Godt nytår!

LÆS NU:

5 nytårssko til mænd