Imponerende nok har efteråret endnu ikke budt på bidende kolde temperaturer. Faktisk har efteråret budt på ganske sommerligt vejr. Dog bliver det efterhånden meget hurtigt køligt hen på aftenen, hvor man allerede begynder at trække indenfor ved 16-17-tiden.

Trods de flotte temperaturer kan vi lige så godt forberede os på det kolde vejr, hvorfor ugens ekvipering er en lækker beige striktrøje, der ganske overraskende – i hvert fald efter Stay Classy standarder – kan fås til billige penge.

Men Joen, du siger at man altid skal vælge kvalitet over kvantitet, så hvad sker der lige? Jo, faktisk er det sådan, at der findes modehuse, der er så store, at de kan masseproducere ekvipering af solid kvalitet uden at forlange en høj pris. Et af disse modehuse er Kiomi, som jeg har købt adskillige produkter fra det sidste halve år. Ganske konsekvent og uden undtagelse har jeg været tilfreds med både kvalitet og design. Sammenlignet med eksempelvis H&M er Kiomi’s produkter langt bedre både design- og kvalitetsmæssigt.

Kiomi står naturligvis også bag denne beige striktrøje, som ikke koster mere end 299 kroner.

beige striktrøje efteråret

En striktrøje og læderjakke er ofte skide gode venner!

beige striktrøje efteråret

Striktrøjens front er præget af et nydeligt mønster i sort og beige, der minder om billedet på en analog tv-kanal uden signal.

beige striktrøje efteråret

Jeg mener selv, det er lidt af et scoop rent value-for-money-mæssigt.

beige striktrøje efteråret

I stedet for en læderjakke ville en blå eller grå blazer også være et glimrende valg.

Hvis du står og mangler en striktrøje, der besidder en god portion karisma og ligeledes solid kvalitet, kan undertegnede skrive under på, at denne sag vil være en lykkelig tilføjelse til din garderobe.

Den kan findes lige her og det var som bekendt 299 kroner, den kostede.

LÆS NU:

14 billige trøjer til mænd

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!