Thom Browne Solbriller – Så Bliver Det Ikke Bedre

Fra Manhattan, New York bringes der på Stayclassy et indslag med det bedste af det bedste indenfor solbriller til herrer. Når jeg siger det bedste indenfor for solbriller, så tales der sandt. Der findes gode solbriller, der i den grad fungerer, men i denne artikel er der altså tale om solbrillernes svar på Restaurant Noma.

Der er tale om et par Thom Browne solbriller i et sjældent set lækkert design. For de af Jer der ikke er bekendt med Thom Browne, skal I ikke være kede af det, selvom I er gået glip af noget. Thom Browne er nemlig et relativt nyt modehus, der åbnede tilbage i 2003, som på det tidspunkt agerede skrædder for herrer.

Siden er der løbet meget vand under broen, og Thom Browne er i dag blandt de allermest anerkendte luksusmærker på niveau med Louis Vuitton og Dior. Forskellen er bare at Thom Browne endnu ikke er blevet et mainstream brand – heldigvis – og derfor er det primært i kredse af kendere, hvor Thom Browne særligt trives.

Thom Browne leverer både tøj og accesories til herrer og damer, men da Stayclassy er en side for herrer, gider vi ikke beskæftige os med produkterne til damerne. Af ekvipering til herrerne kan jeg fortælle, at Thom Browne i den grad har fingeren på pulsen. I denne omgang vil jeg henvise til dette link, hvor man nemt kan blive betaget af den måde, produkterne er designet på. Gennemgående for kollektionen er nemlig, at det klassisk elegante snit er kombineret med krydrede detaljer. Hvad end det er blazerne eller skjorterne, så har de alle kant på en innovativ facon. Hvad du dog kan være sikker på, er, at du kommer til at betale et højt beløb uanset hvilket produkt fra Thom Browne, du forelsker dig i. Man kan roligt sige, at det koster en pretty penny!

Thom Browne solbriller

Men lad os ikke fordybe os for meget i de generelle produkter. Lad os i stedet fordybe os i dette eminente par Thom Browne solbriller, som har et af de mest eksklusive design, jeg længe har set.

thom browne solbriller

Fra stellet i guld til den semikvadratiske brille i marineblå er der en gennemgående harmoni og elegance, der næsten gør en nostalgisk med tilbageblik på mange dejlige somre i det sydfranske.

thom browne solbriller blå

Dette par Thom Browne solbriller henvender sig formentligt ikke til alle typer, og nogen vil måske også blive skræmt af stellet i guld. Jeg er enig i, at guld hurtigt kan blive for dominerende og russisk at se på, men fordi stellet er så slankt, falder guldet lidt i baggrunden. Det er her, at den marineblå solbrille tager over. Lige præcis den mørke nuance af den marineblå farve er så lækker, at det næsten er tilladt at drage en parallel til prinsen af Qatar’s yacht.

thom browne solbriller guld

Thom Browne solbrillen er håndlavet omhyggeligt i Japan, så du kan være helt sikker på, at både materialerne og håndværket er i verdensklasse. På dette close-up foto kan man se, hvorledes der intet er overladt til tilfældighederne. Der er ingen synlige kanter eller ufine samlinger. Læg i øvrigt lige mærke til samspillet mellem guldstellet, den mørke marineblå brille og de blå glas. Det bliver ikke bedre!
thom browne solbriller etui

En verdensklassesolbrille kommer naturligvis med et hårdt etui, som også er præget af eksklusiv kvalitet. Gør dig i øvrigt selv den tjeneste at bruge etuiet til dine solbriller. Det giver dine solbriller en længere levetid.thom browne solbrillerSådan ser dette par Thom Browne solbriller ud bagfra – forbløffende. På mange måder underminerer dette par fuldstændig Ray Ban’s klassiske Wayfarer solbrille, hvor stellet er bredt hele vejen igennem, hvilket giver et usexet finish.

Vi kommer ikke udenom den alvorlige snak, for hvad koster dette par Thom Browne solbriller egentligt? Lad os sige det sådan her. Du kan købe fire-fem par af Rayban Wayfarer. Prisen er nemlig 4000 kroner, men her er det altså bare, man er nødt til at tage Jeppe K-hatten på og sige “det li’meget – fuldstændig ligegyldigt”.

Solbrillen kan anskaffes i verdens lækreste webshop for mænd. Kan du gætte, hvilken det er? Lige præcis! Det er nemlig Mr. Porter der sælger vidunderet. Solbrillen finder du her.

Thom Browne Solbriller – Så Bliver Det Ikke Bedre – Af Joen Rude Falsner

LÆS NU:

10 fede solbriller til mænd