32 Shorts til en Stilet Herre – Bliv klar til sommer med denne samling!

Sommerhalvåret er ensbetydende med shorts, så snart muligheden byder sig. I Danmark er det gerne sådan, at vi har short på, når vi en sjælden dag i marts, er så heldige at have en solskinsdag med astronomiske 15 grader.

Og når vi når hen til slutningen af april, er det for mange mænds vedkommende, inklusiv undertegnede, ensbetydende med, at de lange bukser gemmes væk i den bagerste del af garderoben. Derfor skal vi se på shorts, som henvender sig til den stilfulde herre, der værdsætter kvalitet og design.

Hvis du er på udkig efter billige shorts til et par hundrede kroner, er følgende udvalg givetvis ikke noget for dig. En tommelfingerregel dikterer nemlig, at et par lækre shorts minimum koster 500-600 kroner.

Pæne sandfarvede chinos shorts

Lyle & Scott / 549 / Hop til Shop

Vi kan lige så godt lægge ud med shortsene, som er obligatoriske i enhver herres garderobe; den beige model. Eller sandfarvet, you choose! Uanset hvad er det de shorts, som er mest universelle i forhold til at sammensætte et outfit.

Jeg kører som regel den minimalistiske stil med hvid t-shirt og beige mokkasiner, men du kan nærmest gøre, hvad du vil. Køb den.. lige nu!

Blå Ralph Lauren shorts til advokatsønnen

shorts herre

Polo Ralph Lauren / 699 / Hop til Shop

Man kan argumentere for at alle Ralph Lauren shorts er skræddersyet til advokatsønner, og jeg ved, hvad jeg snakker om. Jeg er nemlig selv advokatsøn, hvilket er slang for “far betaler”. Og selvom det (ikke længere) er sandt, kan vi, uanset hvad, stå ved, at Ralph Lauren er skide lækre at se på.

Denne model er velegnet til den eksotiske sommerferie på en græsk ø, hvor der er smidt penge efter en luksusvilla med modbydelig flot udsigt. Som altid ville jeg vælge den hvide t-shirt, men hvis du er mindre kedelig end jeg, er der ikke noget i vejen for at tage en flamboyant t-shirt på eller en t-shirt med print. Go’ tur!

Elegante beige hørshorts

Morris / 999 / Hop til Shop

Shorts er ikke ensbetydende med, at du kun kan sidde og drikke bajere i et afslappet setup. Shorts kan snildt indgå i et smart-casual eller sågar formelt outfit. Men hvordan? Svaret er hørshorts! HØRer du efter?

Shorts af hør giver helt automatisk et elegant touch, som nemt og bekvemt forenes med en flot blazer, en formel hvid skjorte og sågar et par brune brogues. Omvendt kan et par hørshorts sagtens være del af et afslappet og behageligt sommeroutfit med sneakers og t-shirt.

Flotte olivengrønne hørshorts

Morris / 999 / Hop til Shop

De lækre hørshorts fra Morris fås også i en støvet olivengrøn, som er sværd at stå for. Så selvom det er et svært valg at vælge mellem den beige og denne model, er det i virkeligheden nemt: du tager begge par.

Olivengrønne Ralph Lauren shorts med blomsterprint

Polo Ralph Lauren / 1099 / Hop til Shop

Sommer forbindes altid med pangfarver, blå himmel og brusende varmt havvand. Af den grund giver det glimrende mening at investere i et par farverige shorts som denne blomstrede model fra Ralph Lauren, som altid er på pletten.

Det er ikke et par shorts for alle mænd, men har du selvtilliden og kompetencen til at sætte dem i forlængelse af en overdel og fodtøj, er det om at komme igang.

Korte grå joggingshorts

shorts herre

Ron Dorff / 799 / Hop til Shop

En ny trend vi skal være opmærksomme på denne sommer, er joggingshorts. Jep, det er trenden, men du bør ikke afskrive den med det samme. Ligesom vi nemlig kan slippe afsted med at gå i joggingbukser til en fest, gør det samme gældende med den korte udgave.

Personligt, ville jeg nok aldrig dukke op til en havefest i joggingshorts, men de er ikke tossede til en almindelig sommerdag, der byder på en lang gåtur ad Strøget og et par glas vin på Illum’s rooftop.

Bløde joggingshorts fra Thom Browne

shorts herre

Thom Browne / 3899 / Hop til Shop

Et skinnende eksempel på joggingshortsenes fremturen er denne model fra topdesigneren, Thom Browne. Hvis du ikke kender Thom Browne, bør du tage et kig på deres generelle kollektioner. Det bliver ikke meget bedre, kan jeg hilse at sige.

Og ja, det virker ganske grotesk med næsten fire tusinde kroner for et par joggingshorts, men det er et meget almindeligt prisleje for Thom Browne. Jeg har eksempelvist et par solbriller fra Thom Browne til 7.000 kroner. Det er mange penge, men det hele værd!

Eksklusive denimshorts i mørkegrøn

shorts herre

Dondup / 1599 / Hop til Shop

Er du blandt de herrer, som er til en mere rå stil? Så kan du passende kaste et blik på disse denimshorts fra italienske Dondup. Det er kompromisløs kvalitet, som vil agere følgesvend, indtil du river dem i stykker på et Roskilde-hegn, fordi du brugte pengene på shortsene frem for en partout-billet.

Uanset hvad kan du nok regne ud at shortsene var den bedste investering. I øvrigt kan denne model sagtens sammensættes på elegant vis. Du finder blot din hvide Ralph Lauren skjorte frem og et par hvide snøresko.

Mørkeblå joggingshorts fra Ralph Lauren

shorts herre

Polo Ralph Lauren / 799 / Hop til Shop

Selv gode gamle Ralph Lauren er hoppet med på joggingshorts-trenden. Dog skiller dette par sig ud ved at være dyppet i en forvasket mørkeblå, som giver dem et mere eksklusivt og elegant præg, omend det stadig er nemt at få øje på joggingbukse-aspektet.

Jeg er ret vild med kombination af det elegante fra Ralph Lauren og det helt afslappede element, der som regel henvender sig bedst til natarrangementet på den lokale netcafé. Hvad er din holdning?

Vilebrequin khaki shorts med skildpadder

Vilebrequin / 1499 / Hop til Shop

Hvis du ikke er bekendt med Vilebrequin, kan jeg fortælle dig alt det, du bør vide. De laver tøj i den højeste kvalitet, du kan forestille dig. Det er også derfor, at sådan et par shorts ligger i den høje ende, men det skal du ikke lade dig slå ud af.

Godt håndværk koster gode penge. Og kaster du gode penge i dette par, kan du fornøje dig over, at du får et parti af søde skildpadder med, som er et smukt symbol på den hastighed, du bevæger dig med, når du sidder og drikker dig fuld på en tagterrasse med sol i ansigtet for fuld udblæsning.

Klassiske blå Calvin Klein shorts

shorts herre

Calvin Klein / 1099 / Hop til Shop

Medmindre du er sådan en Post Malone type, der kun går klædt i outreret tøj for bevidst at ligne en sofistikeret abekat, har du sikkert allerede sådan et par klassiske denimshorts liggende i garderoben.

Spørgsmålet er bare, om det er nok? Et par klassiske blå denimshorts, gerne fra Calvin Klein, kan du nemlig have på alle dage af sommeren. Det er tidløst og sammensætningsmulighederne er evige. Du kan tage en vældig flamboyant hawaii-skjorte på, eller du kan holde det simpelt med hvid t-shirt og læderjakke til de kølige dage. Valget er dit!

Afslappede mørkeblå Ralph Lauren shorts

shorts herre

Polo Ralph Lauren / 699 / Hop til Shop

Hvis du kun måtte vælge ét par Ralph Lauren shorts, ville du ikke gå helt forkert i byen med den mørkeblå variant. Hvorfor? Fordi den henvender sig til hele sfæren af påklædningsbegivenheder.

Skal det være fint? Jamen, så smider du en hvid skjorte på og en mørkeblå blazer med et par brune derbys eller brogues. Skal det være ekstra elegant? Smid en lommeklud i blazeren. Så kan du være helt sikker på ikke at gå alene hjem!

Skal det omvendt være afslappet og hyggeligt? Jamen, så har du frie tøjler. Du kan ikke træde forkert.

Pæne mørkeblå shorts fra Lyle & Scott

Lyle & Scott / 549 / Hop til Shop

Lyle & Scott har ligeledes en herlig variant af de mørkeblå shorts, som er en anelse billigere. Umiddelbart er der ikke den store forskel, hvad angår prisen. Som du ved, betaler man altid lidt for mærket, men du skal ikke være i tvivl om, at Lyle & Scott har et glimrende renommé.

Mørkeblå chinos shorts fra NN07

shorts herre

NN07 / 699 / Hop til Shop

Du skal ikke snydes for et par mørkeblå shorts fra danske NN07, som er et mine personlige yndlingsmærker. Jeg har ejet en hel del tøj fra NN07 i tidernes løb. Fælles for alle klæderne er, at kvaliteten har været fremragende. Jeg har stadig et par jeans fra 2008, som jeg dog er vokset ud af, men pointen er, at de stadig fremstår nye.

Lyseblå golfshorts fra Ralph Lauren

shorts herre

RLX Ralph Lauren / 899 / Hop til Shop

Har du nogensinde hørt om Ralph Lauren’s underbrand, RLX? Garanteret ikke! Men hvad betyder det? RLX indikerer, at vi har at gøre med en klud, der henvender sig til et solrigt slag golf.

Med andre ord er dette par shorts bygget med henblik på at kombinere et nydeligt design med allround funktionalitet. Der er altså plads til scorekortet og golfhandsken i baglommen og god stretch, så du kan lægge 100% i dit drive. Også selvom det er en Mulligan!

Korte hvide Ralph Lauren shorts

Polo Ralph Lauren / 599 / Hop til Shop

Godt nok har jeg sagt, at de beige shorts er de bedste shorts, en mand kan vælge, men du skal ikke være i tvivl om, at et par hvide shorts er helt afgørende vigtig for den fuldendte sommergarderobe.

Det kan da godt være, at hvide shorts er skide praktiske, men det er altså bare svært at konkurrere med en solbrun hud i stærk interaktion med denne hvide farve, hvor man i øvrigt har frit slag på øverste hylde, som eksempelvist kunne være en spraglet gul hørskjorte eller blot den almindelige blå skjorte – eventuelt med korte ærmer.

Morris chinos shorts i støvet grøn

shorts herre

Morris / 699 / Hop til Shop

Som altid er Morris på pletten med et lækkert stykke garn. I denne omgang har vi fat i et par støvede grønne chinos shorts, som jeg vil påstå er en af de vigtigste farver til en succesfuld og lykkelig sommer.

Men hvorfor lige lykkelig?

Jo, du ved vel nok, at grøn er lig med glæde og en positiv fremtid. De 699 kroner du smider i dette par er med andre ord en fænomenal investering!

Grønne windbreaker shorts

Peak Performance / 1399 / Hop til Shop

Jeg må nok indrømme, at jeg ikke helt, hvad hvor jeg står ift. til dette par meget alternative shorts. Det er Peak Performance, som har designet dem med henblik på brug i norden, hvor sommerdagene snildt kan blive kølige.

Med andre ord er det et par shorts, som opretholder et vist design-niveau samtidig med at de praktiske. Shortsne fås også i en skrigende gul, men de grønne er min personlige favorit. Hvad siger du til dem? Ville du gå med, dem eller er de for ekstreme?

Blå hørshorts fra Gant

shorts herre

Gant / 799 / Hop til Shop

Gant forstår sig på at lave shorts. Det er altid klassisk og elegant, men denne sommer forsøger de sig med nye designs, som vi ikke er vant til at se fra dem. Her har vi nemlig et par hørshorts med et design, der oser af afslapning med kold rosé i Sydfrankrig.

For mit vedkommende er målsætningen altid at have shorts på, der er behagelige, og til det formål kvalificerer dette par sig glimrende. Dertil kan man i øvrigt glæde sig over den herlige blå farve, som er evigt tidløs.

Cremehvide shorts med stretch

shorts herre

Gant / 699 / Hop til Shop

Gant er altid på spil, når det drejer sig om shorts til den stilede herre. På en varm sommerdag er det altid en god idé at tage de hvide shorts i brug, men hvorfor ikke eksperimentere med en cremehvid, du ved, bare lige for at krydre det sædvanlige?

Dette par shorts er udstyret med stretch, som gør, at de er skide behagelige, selv ovenpå to ugers sommerferie med lidt for god mad.

Korte grå denimshorts

shorts herre

Replay / 799 / Hop til Shop

Uanset hvilken type herre du er, er denimshorts altid en velegnet idé til sommerhalvåret. Det er afslappet, men stadig pænt og sammensætningsmulighederne er mange. Du kan sågar have en hvid t-shirt på indenunder en pæn sommerblazer, men du kan også have en casual Ralph Lauren skjorte på med et par Ray-Ban solbriller på hovedet.

Behagelige blå pyjamasshorts

shorts herre

Cleverly Laundry / 649 / Hop til Shop

Jeg må indrømme, at jeg indtil nu har været ubekendt med begrebet ‘pyajamasshorts’, men det var en herlig åbenbaring, da jeg så fandt ud af, at dette findes.

Jeg kan nemlig ikke gå det behageligt nok, hvad angår min daglige mundering. Af den grund er jeg også spændt på, hvordan sådan et par pyjamasshorts tager sig ud i virkeligheden. De nemlig på vej med posten i skrivende stund.

Grå joggingshorts fra APC

shorts herre

A.P.C / 999 / Hop til Shop

Franske A.P.C har i løbet af de sidste 4-5 år markeret sig helt fremme som et formidabelt modehus, der har styr på deres kollektioner. Jeg har selv haft et par hættetrøjer derfra, som var mine klare all-time favoritter.

Derfor har jeg heller ikke nogen problemer med at anbefale dette par joggingshorts, som velegner sig til den afslappede weekend i solens tegn, hvor der måske skal drikkes et par øl med venner og ses lidt fodbold, hvis det er sæson for enten EM eller VM.

Klassiske Ralph Lauren shorts i lyserød

shorts herre

Polo Ralph Lauren / 1099 / Hop til Shop

Ralph Lauren har altid været mig go-to brand, når det drejer sig om pålidelige shorts, der både er flotte og behagelige. De seneste år har jeg i særdeleshed benyttet mig af deres stretch-modeller, som har den fordel, at de aldrig spænder ubehageligt om mavsen. Jeg kan ikke klare, når jeg føler, at min vidde er ved at blive kvalt. Måske bør jeg tabe mig et par kilo, men det er der jo ikke nogen mulighed for, hvorfor denne model er ideel. Og i øvrigt, sikken en farve, hva’? Husk den hvide skjorte!

Blomstrede Ralph Lauren shorts til golf

Polo Ralph Lauren Golf / 999 / Hop til Shop

Sommer og eksotiske prints hænger sammen. Og kan du gætte, hvad prikken over i’et er? Rigtigt, et langt drive på første tee på en lækker golfbane. Og til dette formål findes der ikke bedre løsninger end dette par golfshorts.

Selvfølgelig kan de bruges til en almindelig sommerdag i alkoholens tegn, men de er rent faktisk designet til golf, hvor de eksempelvist er elastiske, så du rigtigt kan svinge køllen uden at bekymre dig om sprækker bagtil.

Blå golfshorts med blomsterprint

shorts herre

Polo Ralph Lauren Golf / 999 / Hop til Shop

Ralph Lauren’s golfmærke har en ret stor kollektion af spraglede shorts til manden, der gerne vil skille sig ud. Her har du et par blå shorts med blomsterprint, som jeg er overbevist om Ian Poulter træner i hjemme på hans private putting green.

Elegante beige denimshorts

shorts herre

Dondup / 1599 / Hop til Shop

Der findes denimshorts, og så findes der italienske denimshorts. Kan du gætte forskellen? Yes, sidstnævnte er af en kvalitet, som ikke er til at spøge med. Denimshorts vil altid være en anelse for casual, men hvis du insisterer på det, kan netop disse beige denimshorts være helt fine til et eksotiske rosé-arrangement på toppen København en varm sommerdag, du ved, +21 grader med en let brise.

Afslappede grå Paul Smith shorts

shorts herre

Paul Smith / 549 / Hop til Shop

Noget tyder på, at denne sommer står i joggingshortsenes tegn. Jeg har nemlig sjældent set så mange eksklusive modehuse have så meget fokus på denne ellers uformelle og – vil nogen mene – lidt bøvede form for sommerpåklædning.

Ikke desto mindre, er jeg begejstret for af samme årsag som tidligere nævnt: de føles bare rare at have på. Men hvordan styler man et par joggingshorts, hvis man ikke skal ligne en alkoholiker med kulørt kone derhjemme, du ved, blå mærker over det hele?

Mit bud ville være ville være et par hvide sneakers, en casual hvid skjorte og et par eksklusive solbriller. Det er en god blanding, som vil sikre dig opmærksomhed fra modsatte køn.

Pæne armygrønne shorts

shorts herre

NN07 / 1099 / Hop til Shop

Er du til armygrønne shorts, og elsker du chinos shorts? Look no further. Danske NN07 er altid på pletten, når det kommer til kvalitetspræget tøj til mænd, som i øvrigt også værdsætter godt design.

Der er ingen tvivl om, at NN07 ligger i den dyre ende, men af erfaring ved jeg også, at sådan et par shorts holder adskillige somre, så se at komme igang med bestillingen!

Pink Ralph Lauren shorts med stretch

shorts herre

Polo Ralph Lauren / 1099 / Hop til Shop

Læser du på CBS? Har dine forældre købt dig en lejlighed? Og køber du flasker i weekenden? Jamen, så kan der ikke herske nogen tvivl om, at disse pink shorts fra Ralph Lauren er noget for dig.

Spøg til side, omend der er noget om snakken. Det er altid godt at have en farverig afdeling i sommergarderoben, og jeg mener helt bestemt at alle mænd bør have selvtillid nok til at klatre ned i et par shorts af denne farve. Du kan nøjes med en hvid t-shirt i forlængelse og et par mokkasiner af valgfri farve.

Afslappede lyseblå Ralph Lauren shorts

shorts herre

Polo Ralph Lauren / 699 / Hop til Shop

Netop denne model med stretch som gør dem ekstra behagelige har jeg i adskillige farver. Denne lyseblå er én af dem. Shortsene skriger af sommer og gode tider, som vi vil se tilbage på som de bedste.

Det er stilrent, enkelt og altid relevant i sommerhalvåret. Jeg kan personligt ikke få nok af Ralph Lauren’s shorts, og jeg mener i øvrigt også, at det er modehuset som laver de bedste på markedet, hvad angår pris, design og kvalitet.

Elegante beige shorts af bomuldstwill

shorts herre

Morris / 699 / Hop til Shop

Svenske Morris har altid haft god forstand på den klassiske herremode, hvor der ikke gås på kompromis med kvaliteten og niveauet for elegant design. Et par beige shorts som disse er efter min mening et godt bud på ‘det perfekte par shorts’.

Måske har det noget at gøre med det faktum, at jeg har 7-8 par beige shorts i garderoben. Eller at jeg går i beige shorts 75% af tiden, men nok om det. Det bliver ikke meget bedre, hvis du leder efter et par nydelige shorts, som gør vennerne misundelige og kvinderne kåde.

Følg mig på Instagram – her går det stærkt!

Følger du min YouTube kanal?

Vi bor i Portugal, hvor vi laver videoer tematiseret omkring vores liv. Det inkluderer rejser, spændende restauranter, god humor og en masse kultur!

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!