Et lækkert vinteroutfit til mænd

Ugens sæt tøj byder på et lækkert vinteroutfit til mænd, hvor det ikke skulle være noget problem både at holde varmen og se godt ud. Det er nemlig lykkedes mig, synes jeg selv, at sammensætte et vinteroutfit, der ikke er klodset, hvilket kan være svært, når man skal holde varmen i minus 15 grader.

Outfittet er præget af vinterlige farver, hvor de brune og sorte farvekoder gør sig gældende. For en gangs skyld har jeg undladt at have en mintgrøn striktrøje med eller en pangfarvet skjorte.

Du får lige et hurtigt overblik over vinteroutfittets ingredienser.

lækkert vinteroutfit til mænd

En enkel formel på den stilsikre vinterherre.

Lad os starte fra toppen.

Varm vinterjakke i sort

lækkert vinteroutfit mænd

Bench / 1335 / Find vinterjakken her

Når vinteren viser sig fra sin rigtigt trælse side, er det vigtigt, at særligt overkroppen er pakket godt ind. Selvom man ville ønske det, så er en varm blazer eller en overgangsjakke bare ikke nok. Vi er desværre nødsaget til at pakke os ind garderobens svar på boblefolie. Engelske Bench, som er kendt for quality casual clothing, der er til at betale, står bag denne enkle, varme, men ganske pæne vinterjakke i sort.

Den sorte farve gør, at den ikke er for dominerende, hvilket vinterjakker har ofte har det med at være. Fordelen ved sådan en vinterjakke er, at et halstørklæde overflødiggøres. Kigger man på billedet ses det nemlig, at jakkens design klarer den opgave. For knap 1400 kroner har du gjort en ret god handel, for både kvalitet og design er altså i orden.

Elegant kaffebrun striktrøje

lækkert vinteroutfit mænd

Only & Sons / 299 / Find striktrøjen her

Selv den fattige SU-studerende har mulighed for at få del i ugens outfit. Her har vi nemlig at gøre med en nydelig kaffebrun striktrøje med en dejlig kornet tekstur, som jeg ved hver mulig lejlighed, sørger for at rose. Lad i øvrigt ikke billedet skræmme dig. Du behøver ikke have en kropsbygning som en gorilla for at kunne passe den.

Klassisk sort herreskjorte

lækkert vinteroutfit mænd

Tommy Hilfiger / 599 / Find skjorten her

Det anbefales at have en skjorte på inden under trøjen og vinterjakken. En t-shirt er simpelthen ikke nok, når kuldeindekset ligger på 34 graders frost. Eksempelvis kunne man overveje en klassisk sort herreskjorte fra Tommy Hilfiger. Vi ved kvaliteten er som den skal være, og pasformen matcher langt hen ad vejen Ralph Laurens. Derudover er brun og sort en super farvesammensætning jf. den kaffebrune striktrøje.

Sandfarvede chinos

lækkert vinteroutfit mænd

Solid / 499 / Find bukserne her

Bevæger vi os længere ned i det, so far, lækre vinteroutfit, når vi til benklæderne. Jeg valgte et par sandfarvede chinos, da den brunlige nuance harmonerede glimrende med de resterende stykker ekvipering. Når man kører to kontraster, gør det nemlig ikke noget, at den ene farve varierer i nuance. Det bliver lidt for rigidt, hvis det er sort og hermés-brun hele vejen igennem. Bortset fra farvevalget så er et par chinos rare at have på om vinteren, da de er bedre til at holde benene varme, selvom det for mit eget vedkommende aldrig er et problem at holde dem varme.

Eksklusive sorte vinterstøvler

lækkert vinteroutfit mænd

Wolverine 1000 Mile / 3095 / Find støvlerne her

I fodenden finder vi en genganger her på Stayclassy.dk. Nemlig et par eksklusive støvler fra Wolverine 1000 Mile. Dog har vi ikke haft dette par oppe og vende i denne nydelige farve.

Sådan et par eksklusive sorte støvler er prikken over i’et i det lækre vinteroutfit. Jovist, er 3 jern mange penge, men det nytter altså ikke noget at på kompromis med fodtøj til vinteren. Gør dig selv den tjeneste at anskaffe et par kvalitetsstøvler. Du kan eventuelt bruge denne støvle som retningslinje.

Kraftige sorte læderhandsker

lækkert vinteroutfit mænd

Bugatti / 649 / Find handskerne her

Den eneste vinterlige accessory til dette outfit er et par kraftige sorte læderhandsker. Parret er fra Bugatti, hvor foringen af uld sikrer et par lune pølser trods den bidende frost. Sådan et par handsker er i øvrigt en glimrende måde at udligne vinterjakkens voluminøse størrelse.

Bambusstrømper

lækkert vinteroutfit mænd

IQ SOX / 275 (v/ 7 stk) / Find strømperne her

Af nyere dato blev jeg gjort bekendt med, at der eksisterede bambusstrømper. Uden at have den store idé om, hvorfor bambus skulle være bedre end bomuld, andet end at bambus efter sigende skulle være et aldeles blødt stof, valgte jeg at anskaffe mig en håndfuld.

Og jeg skal altså hilse og sige, at der er kæmpe forskel på strømper. Strømper er for mig ikke længere bare strømper. Det er lidt lige som, når man siger “Once you go Mac you never go back”.

Efter at have forkælet fusserne med bambusstrømper over en periode på fire fem dage, virkede det utænkeligt nogensinde at skulle vende tilbage til bomuldsstrømper. Bortset fra at bambusstrømper er vanvittigt bløde og behagelige som kashmir, er der samtidig en række fordele som eksempelvis, at de er sved- og lugtabsorberende. En feature særligt den fodlugtende herre burde sætte høj pris på.

Såh ja – once you go bambus you never go bomuld! Som man siger.

Nå, men det var altså et lækkert vinteroutfit til mænd. Om ikke andet så i hvert fald i SC’s optik.

Nyd vinterkulden derhjemme – den balinesiske hede er begyndt at give mig varmeknopper. (:-P)

LÆS NU:

11 ting en mand med respekt for sig selv bør eje

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!