Elegant blå blazerjakke fra Lagerfeld

Efter at have kørt rundt på det blå lyn (retroscooter) i dag kan jeg skrive under på, at efteråret for alvor er ved at nærme sig. Eller næh, jeg vil gå så vidt, at sige efteråret er her. I hvert fald når man kigger på vejret. Det er ikke længere sommeragtigt overhovedet. Af samme grund bærer ugens ekvipering også præg af, at vi går mørkere tider i møde.

For lidt siden læste du måske et indlæg om en håndfuld raffinerede blazere. I så fald husker du mig måske nævne, at efteråret er den bedste sæson i forhold til at gå med blazer på grund af klimaet. Det er ikke for varmt til at gå med blazer, men heller ikke for koldt. Man behøver ikke have jakke på. Man kan bare have sin nydelige blazer på – det kører bare!

Ugens ekvipering er derfor denne elegante blå blazerjakke fra Lagerfeld.

blazerjakke til mænd

Den blå blazerjakke er nydelig uden at være for formel.

Detaljemæssigt er den spækket med lækkerier lige fra den nydelige kinakrave til den blå skinnende farvekode ved knapperne og lommerne, der flot komplementerer det marineblå bomuldsmateriale.

blazerjakke til mænd

Den er genial til et casual outfit!

blazerjakke til mænd

Bag til er den simpel og(så) elegant.

Selvom den kan virke en anelse formel, så mener jeg bestemt ikke, at den skal afskrives til dagligt brug. Sådan en blå blazerjakke kan man bruge til alle former for munderinger, men jeg ville selv bruge den primært i de casual sammenhænge. Tag eksempelvis modellens outfit på billedet foroven – det spiller! Et par chinos, en stille og rolig skjorte og et par valgfrie efterårssko. Hold det simpelt!

Lagerfeld der står bag blazerjakken, behøver jeg forhåbentligt ikke sige yderligere til. Med den signatur i nakken ved man, man får kvalitet.

Hele herligheden forlanger 2895 kroner af dig.

Du finder den blå blazerjakke lige her.

LÆS NU:

20 lækre blazere til efteråret

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!