Hvis den stilsikre herre skulle vælge ét par sommersko til garderoben, ville et par fede sejlersko til mænd være en glimrende kandidat. Det er synonymt med sommer, sol og duften af kaprifol – ja, gæt en sang! Elskværdig som altid, har jeg linet op med 10 solide vindere inden for sejlerskosektoren. Det er sommerligt, friskt, elegant og i øvrigt skide behagelig ekvipering til fusserne.

Samlingen af de i alt 10 par fede sejlersko til mænd består overvejende af Sebago og Sperry Top-Sider, som de fleste med gennemsnitlig almen viden ved er flagskibene, når det kommer til denne type sko. Dog er der også et par fra hhv. Christian Pellet og Schmoove at finde.

Kvaliteten er selvfølgelig ikke til at tage fejl af. Vælger du at investere i et par sejlersko fra følgende nydelige samling, kan du se frem til en håndfuld gode lange somre præget af selvsikkerhed og stilfuldhed.

Lad os hoppe i fodtøjet!

Grønne sejlersko
fede sejlersko til mænd

Sebago 1095 / Hop til Shop

Det er et velkendt faktum, at vi her på siden holder meget af stærke farver. Farver er vigtige for garderoben, hvis man skal opretholde en unik og stilsikker tilstedeværelse. Om ikke andet er det min personlige opfattelse. Farver giver liv og tilføjer altid et sundt niveau spraglethed til et outfits helhedsindtryk.

En af mine personlige favoritter af fede sejlersko til mænd, er dette grønne par fra amerikanske Sebago. Mange forbinder ofte sejlersko med traditionelle afbalancerede farver, hvilket i øvrigt også har været tilfældet i mange år, men denne sejlerskospecialist har forstået at nytænke et ellers klassisk produkt. Sådan et par grønne sko kan indgå i de fleste sommeroutfits, såfremt man ikke blander med alt for mange andre spraglede farver.

Blå sejlersko

fede sejlersko til mænd

Sebago 1095 / Hop til Shop

Hvis den grønne farver ikke lige er dig, er der heldigvis et nydeligt alternativ i form af dette par kongeblå sejlersko. Selvom sejlerskoen er kendt for sin blå farve, er denne nuance et dejlig pust af frisk luft. Det er blå, når det er pang. Hvad er der ikke at elske?

Pæne marineblå sejlersko

fede sejlersko til mænd

Sebago 999 / Hop til Shop

Det hele skal dog ikke gå op i spraglede sejlersko, for vi skal selvfølgelig værne om sejlerskoen, som vi kender den. Her er det et par klassiske marineblå sejlersko, der er født til at stå på en 30 fods Bayliner. Designet ræsonnerer med idéen om et par allround sommersko, der både kan bruges til moderat havearbejde, grillaftenen og livet til søs.

Rå sejlersko i brun

fede sejlersko til mænd

Sperry / 699 / Hop til Shop

Sperry Top-Sider er kendt som sejlerskoens fader. Tilbage i 1935 så verden det første par sejlersko og siden er populariteten som bekendt være støt stigende. Det er derfor også svært at gå galt i byen, hvis man kaster penge efter netop denne fodtøjssnedker. Denne sejlersko er dejlig rå med et semi-slidt look, der harmonerer med herren, som ikke vil fremstå alt for poleret.

Lækre sejlersko i blå og hvid

fede sejlersko til mænd

Christian Pellet / 749 / Hop til Shop

Leder du efter den minimalistiske sejlersko, kan du med fordel vælge denne lækre model i blå og hvid. Det er franske Christian Pellet der har sat sit aftryk på parret og som vi ved, kan franskmændene et eller andet, når det kommer til mode. De kan ikke meget andet, men lige med mode tier vi stille. Ah, okay så, de ved også hvordan man laver vin, ost og fly.

Hvide sejlersko

fede sejlersko til mænd

Sebago / 1095 / Hop til Shop

Tilbage i Sebago-afdelingen har vi fået fingrene i et par kridhvide sejlersko, der er enhver sommer værdig. Nu tænker du måske, at du i hvert fald ikke skal have et par hvide sejlersko, da de jo nemt bliver møgbeskidte, men faktisk er de lavet af vandafvisende og slidstærkt læder, der selvfølgelig er vaskbart. Derfor kan du altså med ro i sindet forvente at de holder sig hvide og flotte i lang tid.

Røde sejlersko

fede sejlersko til mænd

Sebago / 999 / Hop til Shop

Sidste pangfarvede par er denne røde sejlersko, der såmænd også er fra Sebago. Hvis du er i tvivl om dit nyt par sko skal hedde Sebago eller Sperry Top-Sider kan jeg ærligt talt sige, at det er fløjtende ligegyldigt. Kvaliteten er identisk, så vælg det design der betager dig mest.

Elegante marineblå sejlersko

fede sejlersko til mænd

Schmoove / 949 / Hop til Shop

Vi slutter af med tre par fra afdelingen af klassiske sejlersko. Her er det Schmoove, der har sammensat en elegant marineblå sejlersko, der er velegnet til sommerfesten og finere arrangementer, hvor det dog stadig er tilladt med shorts og kortærmet skjorte. Du går aldrig galt i byen med sådan et par, medmindre du ender på Kulørbar.

Brune sejlersko fra Sperry Top-Sider

fede sejlersko til mænd

Sperry / 1295 / Hop til Shop

Artiklens dyreste par er denne brune læderbandit, der vel ikke kan stemme mere overens med idéen om en klassisk sejlersko. Den eneste kommentar jeg har, er, at der er et eller andet uforklarligt farmandsagtigt over skoen. Om det skal opfattes positivt eller negativt er op til dig. Uanset hvad er det i hvert fald en fornem sko.

Brune sejlersko i læder

fede sejlersko til mænd

Sperry / 949 / Hop til Shop

Afslutningsvist har vi en enkel, men klassisk brun sejlersko i læder, der har lignende attributter som sidste par. Den brune farve er ganske karakteriserende for den helt igennem klassiske sejlersko, så hvis du vil have et par, der stemmer overens med designet fra 1935, bør du ikke kigge længere end artiklens niende og tiende par.

Hvilket par vælger du?

Følg mig på Instagram – her går det stærkt!

Kender du i øvrigt min YouTube kanal?

Vi bor i Portugal, hvor vi laver videoer tematiseret omkring vores liv. Det inkluderer rejser, spændende restauranter, god humor og en masse sjov og ballade!

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!