Sort attachetaske i læder – 10 elegante modeller

Jeg har det med attachetasker, computertasker, skuldertasker, weekendtasker, rejsetasker og lignende accessories, som jeg har det med sko. Jeg kan ikke få nok!

Det hænger formentligt sammen med, at jeg ofte er på farten og dermed har brug for en luksuriøs rejsepartner, der er i stand til at opbevare min kære Macbook og føljetonen af diverse gadgets, remedier og tøj.

I denne omgang drejer det sig om en sort attachetaske i læder, hvor jeg har støvsuget internettet for de mest elegante modeller.

Inden du scroller videre til attachetaskerne, vil jeg gerne lige give udtryk for en af mine holdninger. Jeg synes nemlig, at det er vigtigt at købe attachetasken efter mantraet kvalitet over kvantitet. Lad være med at købe de billigste, du kan finde. Attachetasken skal følge dig rundt og den er synlig for dine omgivelser. Den agerer derfor en stor del af dit generelle outfit, hvorfor du ikke skal undervurdere vigtigheden i at vælge en stilfuld og kvalitetspræget model. Ordsproget “Nobody ever looked classy with cheap shoes” gør sig også gældende i denne sammenhæng.

Udvalget forneden består udelukkende af kvalitetsbevidste læderprodukter, hvor prislejet svinger fra syv jern ned til en tusse. Personligt går jeg som regel efter attachetaskerne i prislejet 2-4000 kroner, da du får et niveau af kvalitet og design, der holder langt ud i fremtiden.

Slidstærk attachetaske i sort

sort attachetaske i læder

Diesel / 1495 / Find attachetasken her

Diesel er såmænd begyndt at lave stilfulde attachetasker, som du kan se med ovenstående model. Designet er ikke så klassisk, men det er heller ikke kendetegnende for Diesel. Til gengæld har vi at gøre med en pæn og moderne attachetaske i et tiltalende design. Faktisk er det imiteret læder, men det skyldes den praktiske funktionalitet. Vi har nemlig at gøre med en meget slidstærk taske, der kan klare mange og lange forretningsrejser, eller hvad man nu bedriver til hver dag.

Nydelig sort attachetaske fra Marc O’Polo

sort attachetaske i læder

Marc O’Polo / 2395 / Find attachetasken her

Er du ude efter en klassisk nydelig attachetaske, kan du råbe bingo. Designet er flawless og det skinnende læder er i stand til at komplementere en hvilken som helst herre, der værdsætter klassisk herremode.

Lækker sort attachetaske fra Guess

sort attachetaske i læder

Guess / 1055 / Find attachetasken her

Denne lækre sorte attachetaske fra Guess er godt nok ikke i ren læder, men i stedet kombineret med slidstærk polyester. Resultatet er en stilfuld og eksklusiv rejsepartner, der med sikkerhed vil skabe misundelige blikke fra herrerne omkring dig. Tasken er kun udstyret med en hank, hvilket lever op til idéen om en ægte attachetaske. En ægte attachetaske bør nemlig bæres i hanken, selvom det er rarere at have den om skulderen.

Klassisk attachetaske i sort læder

sort attachetaske i læder

Lonhard Heyden / 1995 / Find attachetasken her

Leonhard Heyden har mere end 120 års erfaring inden for luksuriøse accessories som eksempelvis attachetasker. Det er derfor også begrundet, at de har et image som værende i superligaen inden for kvalitet. Designmæssigt er det selvfølgeligt mere subjektivt anlagt. Leonhard Heyden har nemlig en tendens til at lave click-open-tasker med et retro design. Der er lidt værktøjskasse anno 1956 over linjerne. Personligt synes jeg, det er fedt.

Eksklusiv sort attachetaske i læder

sort attachetaske i læder

Bally / 7095 / Find attachetasken her

Den absolut dyreste og mest eksklusive attachetaske i læder er fra Bally, som du med sikkerhed har hørt om før. Bally er et premium mærke på niveau med Prada og Gucci, hvilket forklarer det høje prisleje. Men det betyder selvfølgelig også, at du kan være stensikker på at få en taske, du vil få et nært og kærligt forhold til over de næste mange år. Læg i øvrigt mærke til læderets eksklusive finish. Nam!

Attachetaske i rå læder

sort attachetaske i læder

Rebels & Legends / 949 / Find attachetasken her

Er du på udkig efter en helt almindelig, men nydelige sort attachetaske i læder, er Rebels & Legends-modellen en udmærket mulighed. Kvalitetsniveauet er upåklageligt og designet helt i orden. Den har ikke den der x-factor, jeg personligt efterspørger, men alligevel fortjener taskens rå læder en lille klapsalve.

Fornem attachetaske i sort læder

sort attachetaske i læder

Paul Smith / 4395 / Find attachetasken her

Nu begynder det at blive rigtigt sjovt, hvis nogen skulle spørge mig. Her har vi nemlig et ærkeeksempel på den perfekte attachetaske. Læderet har en fin kornet tekstur, der er komplementeret af Paul Smiths klassiske farver, men i diskrete farvekoder.

Hvis man skal have fat i en taske af højere kvalitet, skal man ud i noget a la Saddleback Leather, men der finder man bare ikke det lækre, slick design. I øvrigt kan du ikke få Saddleback Leather i Danmark og nu hvor dollaren er i så høj kurs, er det uforskammet dyrt at bestille over Amazon.com.

Stilren attachetaske fra Calvin Klein

sort attachetaske i læder

Calvin Klein / 1595 / Find attachetasken her

Ja, jeg har også mistet lidt for Calvin Klein efter de solgte deres sjæl for et samarbejde med Justin Bieber. Altså hvad sker der? Vil de virkeligt gerne associeres med en præpubertær og utiltalende knægt, der i øvrigt altid går i tøj, der kunne hænge i Lil Waynes klædeskab. Jeg forstår det ikke, men såfremt det kan lade sig gøre at abstrahere for sådan en bommert, bør vi stadig have roser til overs for Calvin Kleins team af designere. Attachetasken er klassisk, stilren og helt igennem nydelig.

Elegant sort attachetaske

sort attachetaske i læder

Picard / 1395 / Find attachetasken her

Picard har det også med at begå et par produkter præget af høj elegance. Her er det en sort attachetaske, hvor læderet har en flot patina, som i øvrigt kun bliver pænere med tiden. Det vil altså sige, at tasken med tiden bliver mere og mere unik.

Casual attachetaske i sort

sort attachetaske i læder

Diesel / 2395 / Find attachetasken her

Ligesom vi startede med en attachetaske fra Diesel, slutter vi af med en. Det er vel nok udvalgets mindst klassiske model med sit moderne og ungdommelige design. Den sorte attachetaske i læder henvender sig efter min mening bedst til det yngre publikum, men kun under den forudsætning at du ikke går efter det  klassiske design.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!