Mode & Stil

Sort attachetaske i læder – 10 elegante modeller

Jeg har det med attachetasker, computertasker, skuldertasker, weekendtasker, rejsetasker og lignende accessories, som jeg har det med sko. Jeg kan ikke få nok!

Det hænger formentligt sammen med, at jeg ofte er på farten og dermed har brug for en luksuriøs rejsepartner, der er i stand til at opbevare min kære Macbook og føljetonen af diverse gadgets, remedier og tøj.

I denne omgang drejer det sig om en sort attachetaske i læder, hvor jeg har støvsuget internettet for de mest elegante modeller.

Inden du scroller videre til attachetaskerne, vil jeg gerne lige give udtryk for en af mine holdninger. Jeg synes nemlig, at det er vigtigt at købe attachetasken efter mantraet kvalitet over kvantitet. Lad være med at købe de billigste, du kan finde. Attachetasken skal følge dig rundt og den er synlig for dine omgivelser. Den agerer derfor en stor del af dit generelle outfit, hvorfor du ikke skal undervurdere vigtigheden i at vælge en stilfuld og kvalitetspræget model. Ordsproget “Nobody ever looked classy with cheap shoes” gør sig også gældende i denne sammenhæng.

Udvalget forneden består udelukkende af kvalitetsbevidste læderprodukter, hvor prislejet svinger fra syv jern ned til en tusse. Personligt går jeg som regel efter attachetaskerne i prislejet 2-4000 kroner, da du får et niveau af kvalitet og design, der holder langt ud i fremtiden.

Slidstærk attachetaske i sort

sort attachetaske i læder

Diesel / 1495 / Find attachetasken her

Diesel er såmænd begyndt at lave stilfulde attachetasker, som du kan se med ovenstående model. Designet er ikke så klassisk, men det er heller ikke kendetegnende for Diesel. Til gengæld har vi at gøre med en pæn og moderne attachetaske i et tiltalende design. Faktisk er det imiteret læder, men det skyldes den praktiske funktionalitet. Vi har nemlig at gøre med en meget slidstærk taske, der kan klare mange og lange forretningsrejser, eller hvad man nu bedriver til hver dag.

Nydelig sort attachetaske fra Marc O’Polo

sort attachetaske i læder

Marc O’Polo / 2395 / Find attachetasken her

Er du ude efter en klassisk nydelig attachetaske, kan du råbe bingo. Designet er flawless og det skinnende læder er i stand til at komplementere en hvilken som helst herre, der værdsætter klassisk herremode.

Lækker sort attachetaske fra Guess

sort attachetaske i læder

Guess / 1055 / Find attachetasken her

Denne lækre sorte attachetaske fra Guess er godt nok ikke i ren læder, men i stedet kombineret med slidstærk polyester. Resultatet er en stilfuld og eksklusiv rejsepartner, der med sikkerhed vil skabe misundelige blikke fra herrerne omkring dig. Tasken er kun udstyret med en hank, hvilket lever op til idéen om en ægte attachetaske. En ægte attachetaske bør nemlig bæres i hanken, selvom det er rarere at have den om skulderen.

Klassisk attachetaske i sort læder

sort attachetaske i læder

Lonhard Heyden / 1995 / Find attachetasken her

Leonhard Heyden har mere end 120 års erfaring inden for luksuriøse accessories som eksempelvis attachetasker. Det er derfor også begrundet, at de har et image som værende i superligaen inden for kvalitet. Designmæssigt er det selvfølgeligt mere subjektivt anlagt. Leonhard Heyden har nemlig en tendens til at lave click-open-tasker med et retro design. Der er lidt værktøjskasse anno 1956 over linjerne. Personligt synes jeg, det er fedt.

Eksklusiv sort attachetaske i læder

sort attachetaske i læder

Bally / 7095 / Find attachetasken her

Den absolut dyreste og mest eksklusive attachetaske i læder er fra Bally, som du med sikkerhed har hørt om før. Bally er et premium mærke på niveau med Prada og Gucci, hvilket forklarer det høje prisleje. Men det betyder selvfølgelig også, at du kan være stensikker på at få en taske, du vil få et nært og kærligt forhold til over de næste mange år. Læg i øvrigt mærke til læderets eksklusive finish. Nam!

Attachetaske i rå læder

sort attachetaske i læder

Rebels & Legends / 949 / Find attachetasken her

Er du på udkig efter en helt almindelig, men nydelige sort attachetaske i læder, er Rebels & Legends-modellen en udmærket mulighed. Kvalitetsniveauet er upåklageligt og designet helt i orden. Den har ikke den der x-factor, jeg personligt efterspørger, men alligevel fortjener taskens rå læder en lille klapsalve.

Fornem attachetaske i sort læder

sort attachetaske i læder

Paul Smith / 4395 / Find attachetasken her

Nu begynder det at blive rigtigt sjovt, hvis nogen skulle spørge mig. Her har vi nemlig et ærkeeksempel på den perfekte attachetaske. Læderet har en fin kornet tekstur, der er komplementeret af Paul Smiths klassiske farver, men i diskrete farvekoder.

Hvis man skal have fat i en taske af højere kvalitet, skal man ud i noget a la Saddleback Leather, men der finder man bare ikke det lækre, slick design. I øvrigt kan du ikke få Saddleback Leather i Danmark og nu hvor dollaren er i så høj kurs, er det uforskammet dyrt at bestille over Amazon.com.

Stilren attachetaske fra Calvin Klein

sort attachetaske i læder

Calvin Klein / 1595 / Find attachetasken her

Ja, jeg har også mistet lidt for Calvin Klein efter de solgte deres sjæl for et samarbejde med Justin Bieber. Altså hvad sker der? Vil de virkeligt gerne associeres med en præpubertær og utiltalende knægt, der i øvrigt altid går i tøj, der kunne hænge i Lil Waynes klædeskab. Jeg forstår det ikke, men såfremt det kan lade sig gøre at abstrahere for sådan en bommert, bør vi stadig have roser til overs for Calvin Kleins team af designere. Attachetasken er klassisk, stilren og helt igennem nydelig.

Elegant sort attachetaske

sort attachetaske i læder

Picard / 1395 / Find attachetasken her

Picard har det også med at begå et par produkter præget af høj elegance. Her er det en sort attachetaske, hvor læderet har en flot patina, som i øvrigt kun bliver pænere med tiden. Det vil altså sige, at tasken med tiden bliver mere og mere unik.

Casual attachetaske i sort

sort attachetaske i læder

Diesel / 2395 / Find attachetasken her

Ligesom vi startede med en attachetaske fra Diesel, slutter vi af med en. Det er vel nok udvalgets mindst klassiske model med sit moderne og ungdommelige design. Den sorte attachetaske i læder henvender sig efter min mening bedst til det yngre publikum, men kun under den forudsætning at du ikke går efter det  klassiske design.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.

9 kommentarer

 1. Jeg har det sidste halvandet år ledt efter en pæn sort lædertaske til samme udstyr du nævner, men fordi jeg har virkelig megen rejseaktivitet er den slids på bagsiden af tasken (som gør man kan påhængs den en carry on kuffert) meget vigtigt. Det findes nærmest kun på standard/grimme laptop tasker og det er jo helt åndssvagt. Mulberry er dog kommet ud med deres “Theo Travel case”, som udover at være en virkelig flot og lækker taske og har denne slids gemt i en lomme på bagsiden – den bedst løsning jeg endnu har set.
  Bare et tip 🙂 super blog btw

  1. Hej Henrik,

   Tak for din kommentar og ros til bloggen.

   I forhold til at finde en slidstærk, men slick lædertaske til laptoppen vil jeg da sige, der er mange muligheder. Det behøver ikke nødvendigvis være en af de der rædsomme computertasker, du omtaler. Eksempelvis burde Paul Smith, Bally, Marc O’Polo og Guess taskerne kunne kobles nemt på en carry-on?

   Jeg kiggede lige på Mulberry’s nye og den er jo rigtig lækker, men også psykopatisk dyr af at være en Mulberry (Den kan i øvrigt fås på Mr Porter til 8500 kr). Hvis dit budget er så højt vil jeg anbefale at kigge på alternativerne her: http://www.mrporter.com/en-au/mens/accessories/bags/briefcases

   Der er altså nogle lækkerier i særklasse. 🙂 Lad mig vide hvad du finder ud af!

   Vh. Joen

   1. Kvalitet over kvantitet, ik? 😉
    Den du referer til paa Mr Porter er “single” day docuement case versionen ( travel), som kun har et rum og ikke den (for mig) vigtige slids til at spaende den paa carry on. Synes de fleste af dem paa Mr Porter er i samme prisleje – og man kan faa standard 16% rabat paa Mulberry (og andet) i Heathrow, saa koebte en til ca 795 GBP. Dyrt ja – men saa har jeg et super produkt til mange aar i fremtiden. 🙂
    Bally har ogsaa et super alternativ ja overvejede, men kunne bedre li mulberry looket.

    1. Hehe, altid kvalitet over kvantitet, jo. 🙂

     Ah, nu er jeg med på hvad du mener med “slidsen”. Det kan jeg godt se, ja. Personligt har jeg nu ikke noget problem med at have den i hånden eller på skulderen, men nu rejser jeg heller ikke på ugentlig basis.

     Fedt, du købte Mulberryen. Den er sgu lækker!

     Ballyen er også lækker, men tror du gik rigtigt i byen ved at vælge førstnævnte.

     Har du i øvrigt set denne her carry-on?

     https://stayclassy.dk/genial-kabinekuffert-smartphone/

     Den eliminerer næsten behovet for en attachetaske. I hvert fald i lufthavnen. Når man er landet er det en anden snak, men den er satme fed!

     1. Sidste år fløj jeg 50+ gange, og så begynder sådan en “tosset feature” pludselig at blive ret essentiel.

      Ja den ser helt genial ud. Er dog spændt på at se hvordan den vil fungere i praksis mht batteritid og sådan. Irritererne hvis pludselig éns nice tech-kuffert løber tør for strøm 😉

 2. Hej Joen,

  Tak for en super blog!
  Deler generelt mange af dine holdninger og synes det er fantastisk, at der ikke bliver lagt fingre imellem eller gået på kompromis.

  Jeg ville blot lige nævne overfor dig, at dit link til Marco Polo tasken henviser dig til Paul Smith.

  Keep it up.

  – Andreas

  1. Hej Andreas,

   Fejlen er hermed rettet. Det er sgu ikke altid sådan lige at administrere alle de links. 😀

   Tusind tak i øvrigt for dine pæne ord om bloggen. Det er sådan noget, der gør, at man gider fortsætte arbejdet. Er glad for, at du er tilhænger af ud-af-posen temaet, som jeg insisterer på at gøre. Har sgu aldrig været tilhænger af at pakke holdningerne ind med det formål at please alle. Der må jeg henvise til “hvis ikke du kan lide lugten i bageriet så…”.

   😀

   Vh. Joen

Leave a Response