Klassisk Polo Shirt fra Ralph Lauren i Mange Farver

For kort tid siden samlede jeg 12 Ralph Lauren skjorter, som jeg mente var de mest klassiske og pæne skjorter på markedet. Af samme grund tænkte jeg det var på tide at lave en oversigt over de pæneste udgaver af Ralph Laurens klassiske polo shirt. Derfor har samlet 9 forskellige designs af polo shirten, som jeg mener er blandt de flotteste.

Ralph Lauren har selvfølgelig lavet flere forskellige polo shirts, end man kan tælle på et tusindbens fødder. Dog har de altid haft en fast kollektion af forskellige farvesæt til denne polo shirt, hvoraf jeg har valgt de poloshirts, jeg finder pænest. Fælles for alle poloshirts er, at polohesten er i den lille diskrete størrelse. Ikke at den store polohest ikke også har sin charme, men som man siger – less is more.

Ralph Laurens klassiske polo shirt er i min verden symbolet på en ægte polo. Er man til polo shirts bør man have en solid samling i en masse sommerlige farver. Fordi poloen er klassisk og enkel, gør det ikke noget, at man vælger dem i pangfarver som pink, lilla eller gul.

Alle udgaver af denne Ralph Lauren polo shirt har naturligvis et slimfit snit.

Den Blå Polo Shirt

Slimfit Polo i Blå

Ralph Lauren / 749 / Find den her

Vi lægger stærkt ud med en flot blå polo shirt, hvor man kan ane en kornet tekstur. Samspillet mellem den blå farve og den gule hest giver poloen et eksklusivt look. Denne polo er tæt på at være personlig favorit.

Den Lyseblå Polo Shirt

Polo Shirt Ralph Lauren

Ralph Lauren 749 / Find den her

I en lækker lyseblå farve findes denne polo shirt naturligvis også. Den nedtonede nuance giver et elegant og afbalanceret look, som er oplagt til både jeans og badeshorts. En af fordelene ved Ralph Laurens polo shirts er, at de er universelle, når det kommer til de forskellige anledninger, man kan bruge dem i. Du kan ligne en rigmand med de rette bukser og sko, men du kan også ligne en laid back badegæst med klipklapper og solcreme.

Den Hvide Polo Shirt

Polo Shirt Hvid Ralph Lauren

Ralph Lauren 699 / Find den her

Efter Ralph Lauren kørte en massiv markedsføringskampagne tilbage i starten af 00’erne med Leonardo DiCaprio som frontfigur, blev denne hvide polo shirt symbolet på eksklusiv simplicitet og god stil. Pludselig forestillede man sig selv på en yacht med de rigtige solbriller og solen bragende på sig. Man skal være særligt negativ, hvis man skal kunne finde noget ved den hvide polo shirt, som ikke bare spiller.

Den Sorte Polo Shirt

Sort Polo T-Shirt

Ralph Lauren 699 / Find den her

Den klassiske sorte polo med den røde polohest skriger lidt mindre af sommer og sol. Derfor er det måske i virkeligheden den mest velegnede polo shirt af alle, da den passer til alle årstiderne her i Danmark. Det er naturligvis tilladt at have en gul polo på om vinteren, men den sorte passer altså bedre ind. Personligt mener jeg polo shirts er overvejende sæsonbestemt til det lune forår og sommeren, men den sorte bærer jeg på alle tider af året.

Den Mørkeblå Polo Shirt

Polo T-Shirt Mørkeblå

Ralph Lauren 699 / Find den her

Lidt i samme boldgade er denne mørkeblå polo shirt. Dog bærer den mere præg af, at “sommeren står for døren, og min lyseblå er klar til plus 20 grader”. Det er lidt ligesom en slange, der skifter ham.

Den Oliven Polo Shirt

Polo T-Shirt Oliven

Ralph Lauren 749 / Find den her

Denne polo shirt er en dejlig blanding af farveskøn æstetik. Oliven farven kombineret med den subtile polohest i beige skaber en klassisk smuk polo shirt, som kan bruges i alle anledninger. Der er både sommer og vinter over den. Det kalder jeg magi!

Den Pink Polo Shirt

Polo T-Shirt Pink

Ralph Lauren 699 / Find den her

I takt med jeg kommer i sommerhumør af disse polo shirts, bliver farverne endnu mere sommerlige. Denne pink polo shirt kan man roligt kalde en ægte sommerpolo. Poloens pink farve er så tilpas afbalanceret, at man ikke ligner en candy floss. Den giver outfittet et frisk pust og så ligger den også øverst i kufferten, når turen går til de varme lande.

Klassisk mørkeblå skjorte fra Ralph Lauren

Polo T-Shirt Lilla

Ralph Lauren 749 / Find den her

Med sin pangfarvede lilla er denne polo shirt en obligatorisk tilføjelse til sommergarderoben.

Klassisk turkisgrøn skjorte fra Ralph Lauren

Polo T-Shirt Gul Ralph Lauren

Ralph Lauren / 799 / Find den her

Sidst i rækken af klassiske polo shirts har vi denne gule sag. Personligt har jeg en svaghed for denne nuance af gul kombineret med sort. Dog skal man huske på, at man ser ekstra bleg ud i gul, når man kommer direkte fra vinteren i Danmark. Derfor er det en god idé at få lidt kulør, inden man hopper i denne farve. Omvendt forstærker gul ens kulør, når allerede man har lagt en sund tan.

LÆS NU:

30 t-shirts til en classy herre

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!