9 blomstrede shorts til mænd – sommeren er nu

Der går rygter om at vejret i Danmark er ved at nærme sig et mere end acceptabelt niveau. Ja, det er vist noget med, at temperaturmåleren viser plus 20 grader og så ved vi godt, hvad klokken har slået.

Det er shorts tid!

Men ikke helt almindelig shorts tid. Det er nemlig blomstrede shorts til mænd og ikke færre end 9 forbandet flotte modeller, der er på tapetet. Hvis ikke du allerede er i besiddelse af et par blomstrede shorts til mænd, er det på høje tid. Sommeren bliver ikke mere aktuel i Danmark end nu, hvor Distortion slår sine folder og de iskolde grønne dråber flyder som vin i Versailles.

Måske sidder du og tænker at blomstrede shorts er en kende for farverigt til din smag, men frygt ej. Det er nemlig ganske muligt at hoppe et par smækre shorts uden at ligne en gøgler fra Akademiet for Uhæmmet Kreativitet. Det handler blot om at holde den resterende del af outfittet enkelt og stilrent.

Lad os hoppe i de blomstrede shorts og se på mulighederne.

Blomstrede turkisblå shorts
blomstrede shorts til mænd

Bellfield / 399 / Find dem her

Et par blomstrede turkisblå shorts som dette par er eksempelvis ideelt til at kombinere med en klassisk hvid t-shirt og et par hvide sneakers. Det er friskt, det er tidløst og forbandet sommerligt. Husk i øvrigt at have et lækkert par solbriller omkring hovedet. Til det formål kan jeg anbefale Persol, der laver fede solbriller, som aldrig går af mode.

Mørkeblå blomstrede shorts

blomstrede shorts til mænd

Brunotti / 299 / Find dem her

Der er ikke alle som deler holdningen, men personligt går jeg ofte i badeshorts, selvom jeg ikke skal i vandet. Blot fordi en klud har prædikatet, badeshorts, betyder det jo ikke, at de ikke kan tjene andre formål. Her er det et par nydelige mørkeblå blomstrede shorts, der har en perfekt længde, hvor kvinderne får et behageligt udsyn til herrens lårbasser. Hvis ikke du er bekendt med Brunotti kan jeg afsløre, at det er rigtig fornuftig kvalitet og ikke mindst design, som billedet foroven i øvrigt også afslører.

Gule blomstrede shorts

blomstrede shorts til mænd

Brunotti / 299 / Find dem her

Magen til, men i nogle andre farver, finder vi et helt igennem sommerligt par blomstrede shorts til mænd. Sådan et spraglet par ville jeg personligt sætte sammen med en nydelig kortærmet skjorte i hvid eller mørkeblå. Forneden kunne du overveje et par hvide sejlersko.

 Blomstrede Paul Smith shorts

blomstrede shorts til mænd

Paul Smith / 1295 / Find dem her

Vanen tror er der naturligvis også en klud med fra den dyrere prisklasse. Her er det et par blomstrede Paul Smith shorts i en pæn kombination af sort og lyserød. Fold dem op en enkel gang, tag en hvid t-shirt på, et par enkle sommersko og sorte solbriller. Så er du vist mere end kørende!

Blå blomstrede shorts

blomstrede shorts til mænd

Scotch & Soda / 549 / Find dem her

Scotch & Soda er ikke kun noget man drikker. Man tager det også på og ud fra billedet at dømme, kan det umuligt være nogen dårlig idé. Den blå farve er elegant komplementeret af en håndfuld blomster, der eftertænksomt er placeret symmetrisk. Netop den blå grundfarve gør, at der er rimeligt frie rammer for, hvad du kan kombinere parret med. Du kunne eksempelvis overveje en lyserød skjorte og et par lækre loafers.

Sorte blomstrede shorts

blomstrede shorts til mænd

Scotch & Soda / 549 / Find dem her

Dette par er også fra Scotch & Soda, men i et design der burde modtage en nobelpris for sin lækkerbiskenhed. I forlængelse af sådan et par ville jeg hoppe i en sort skjorte og et par sorte sneakers. Det ville være ganske stilet. Nå ja, husk de sorte solbriller!

Pæne blomstrede shorts

blomstrede shorts til mænd

Redskins / 549 / Find dem her

Af blomstrede shorts til mænd er dette par i den mindre spraglede afdeling, hvilket ikke gør spor. Så længe du kan ane det sommerlige snit, er du golden! I forhold til et fuldt sammensat outfit minder mine anbefalinger en del om artiklens indledende par. Hvid, hvid, hvid!

Blomstrede Patrizia Pepe shorts

blomstrede shorts til mænd

Patrizia Pepe / 1175 / Find dem her

Følgende par fra Patrizia Pepe kan heller ikke klandres for at være specielt outreret, men hvad det derimod kan klandres for, er at elegant kombinere det neutrale med det spraglede. Det er som en cirkusartist der går på line med ild på den ene side og vand på den anden.

Blomstrede marineblå shorts

blomstrede shorts til mænd

Only & Sons / 299 / Find dem her

I og med sommeren endeligt er indledt slutter jeg af med et par blomstrede shorts til mænd, der stemmer overens hermed. Only & Sons er snedkeren bag, hvor den mørke marineblå farve er ledsaget af røde blomster og grønne blade. Det bliver ikke mere sommerligt.

Ud med de lange bukser og ind med de korte. Hav i øvrigt en fornem sommer!

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!