Boksershorts – 10 lækre par

For de fleste mænd er boksershorts ikke meget mere end boksershorts. Det er noget man bare har på, og derfor lægges der ofte heller ikke ret meget vægt på, om det er Leopoldo fra Føtex eller et par lækre Ralph Lauren boksershorts. 

Det er en fejl.

Og det er der to forklaringer på. Den første og vigtigste forklaring handler om komfort. Det er nemlig vigtigt, at Family Jewels hver eneste dag er omringet af kvalitetsbomuld. Derudover skal maskineriet også sidde ordentligt, men samtidig ikke være for stramt. For stramme boksershorts kan nemlig forårsage irritation og generel ubehag. Og det gider ingen af os mænd bøvle med.

Den anden forklaring er æstetik. Bare fordi man som regel ikke kan se hvilke boksershorts, du har på, har det alligevel en betydning. For det første handler det om dig selv. Jeg tager eksempelvis aldrig et par lækre sko på for andres skyld. Jeg tager dem på for min egen skyld. Samme gør sig gældende for boksershorts. Jeg går i boksershorts fra Ralph Lauren og Björn Borg. For mit vedkommende handler det om at kvaliteten gør sig gældende fra top til tå og der ikke springes over, hvor gærdet er lavest.

Derudover er der også det glimrende argument, at eventuelle kvinder du måtte forføre i højere grad vil anerkende et par nydelige boksershorts frem for den lysegrå 10-pak, du fandt på tilbud i Føtex’ tekstilafdeling.

Et par boksershorts siger en hel del om, hvad du er for en person.

Eksklusive sorte boksershorts

lækre boksershorts til mænd

Versace / 549 / Find boksershorts her

Sidder pengene løst på dig, bør du ikke bladre længere ned. Du nøjes nemlig bare med disse eksklusive sorte boksershorts fra vores allesammens herlige Versace. Sorte boksershorts er i det hele taget af foretrække, da de holder farven bedst, samtidig med sandsynligheden for misfarvninger og lignende er ganske begrænset. Du får selvfølgelig lov til at betale lidt ekstra for mærket, men efter min mening får du også lidt ekstra i form af et lækkert design.

Klassiske Björn Borg boksershorts

lækre boksershorts til mænd

Björn Borg / 399 / Find boksershorts her

Du kender Björn Borg. Den gode gamle tennisspillers boksershorts har gennem adskillige årtier været symbolet på undertøj til den smarte herre. Og det er Björn Borg i øvrigt stadig. Derfor er det også et oplagt valg at vælge et par svenske boksershorts, selvom, ja, at de er svenske. I øvrigt kan jeg godt lide, at have boksershorts i en række forskellige farver. Det bliver for trivielt kun med sorte boksershorts. Særligt blå boksershorts er jeg tilhænger af.

Hvide boksershorts med farvet kant

lækre boksershorts til mænd

Calvin Klein / 359 / Find boksershorts her

I og med der dagligt praktiseres klassisk herremode her på siden, kommer det garanteret ikke som nogen overraskelse for den tilbagevendende læser, at det er klassiske herrebrands, som står bag udvalget af boksershorts. Heriblandt finder vi naturligvis Calvin Klein, som mageren bag disse tre hvide boksershorts med hver sin farvede kant foroven.

Klassiske hvide Calvin Klein boksershorts

lækre boksershorts til mænd

Calvin Klein / 359 / Find boksershorts her

Nu sagde jeg godt nok indledningsvist, at sorte boksershorts er at foretrække, men det skal nu ikke forstås således, at hvide boksershorts er no go. Jeg har lige så mange hvide som sorte. I øvrigt ser man sgu også lidt pænere ud i et hvidt part. Man er brunere og det særdeles beskedne vaskebræt står lidt skarpere.

Klassiske Ralph Lauren boksershorts

lækre boksershorts til mænd

Polo Ralph Lauren / 399 / Find boksershorts her

Ligesom jeg mener, at Ralph Lauren laver nogle af de bedste skjorter i verden, mener jeg også, at deres boksershorts er heriblandt. Pasformen er suveræn. De ser godt ud. De er rare at have på. Og så holder de i ganske lang tid.

Blå Ralph Lauren boksershorts

lækre boksershorts til mænd

Polo Ralph Lauren / 399 / Find boksershorts her

Og derudover findes Ralph Laurens klassiske boksershorts i et væld af farver. Dermed skulle der gerne være en 3-pak til både den farveblinde og den farveglade herre. Apropos min begejstring for blå boksershorts kan jeg lige hurtigt tilføje, at denne 3-pak er et fremragende valg.

Ralph Lauren boksershorts i blå, rød og hvid

lækre boksershorts til mænd

Polo Ralph Lauren / 299 / Find boksershorts her

Netop denne 3-pak har jeg et par stykker af, hvorfor du kan stole på en høj komfort. Hvorfor de er 100 kroner billigere end de foregående 3-paks fra Ralph Lauren, har jeg ikke noget svar på. Derfor kan du lige så godt vælge denne pakke, hvis blå, rød og hvid er dig tiltalende.

Sorte Gant boksershorts

lækre boksershorts til mænd

Gant / 299 / Find boksershorts her

Gant må vist også siges at være helt oppe i toppen, når samtalen falder på tøjmærker og klassisk herremode. Jeg har ikke haft et par Gant boksershorts i lang tid, men jeg kunne forestille mig, at de leverer samme høje niveau som Ralph Lauren, Calvin Klein og hvad de ellers hedder. Det handler egentligt blot om, hvad dine præferencer i forhold til æstetik, farve og brand.

Blå Gant boksershorts

lækre boksershorts til mænd

Gant / 349 / Find boksershorts her

Hvis du sætter pris på en stilren garderobe, kunne du overveje om ikke det var en idé kun at have boksershorts i ét design. Til dette formål er både de sorte og blå boksershorts fra Gant et oplagt valg. Det er enkelt, pænt og præget af dejlig høj kvalitet.

Pæne hvide boksershorts

lækre boksershorts til mænd

Guess / 309 / Find boksershorts her

Guess er ikke trådt helt ind i de voksnes rækker, når det kommer til klassisk herremode, men de arbejder hårdt på det. Og det amerikanske modehus bevæger sig i den rigtige retning. Tager vi et hurtigt kig på tiende og sidste model, tager dette lækre par boksershorts i hvid titlen som værende mest stilren. Så, ja. Tillykke med titlen!

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!