18 Fede Eton Skjorter til Mænd med God Stil

Når det kommer til skjorter i særklasse, har Eton altid haft en plads i mit hjerte. Eton skjorter er nemlig i mine øjne symbolet på elegance og klassisk business casual ekvipering.

Skjorternes design har alle ingredienserne, der gør et formelt outfit knivskarpt, men du kan også bruge flere af dem i et afslappet outfit. I denne artikel får du en solid håndfuld lækre Eton skjorter i forskellige farver.

Det som også gør Eton skjorter til en vinder er, at der er samme linjer hele vejen igennem uanset farven på stoffet eller knapperne.

Efter min mening kan business casual-stilen nemlig sagtens være præget af et farverige kombinationer. Skjorterne behøver ikke være gennemført i samme farve. I stedet synes jeg, at det giver ekstra format at bære skjorter, som kombinerer to forskelllige farver. For læserens skyld har jeg valgt at inkludere Eton skjorter, der både er spraglede og klassisk formelle.

Skjorterne er i øvrigt produceret af bomuld i særlig høj kvalitet, hvilket gør strygningen til en leg (det bliver din kone glad for).

Dertil skal det nævnes, at flere af skjorterne både fås i en klassisk og slimfit pasform. Den tilbagevendende læser ville naturligvis vide, at jeg ikke kunne finde på at vælge en skjorte, der ikke er slimfit, men det kommer jo både an på smag og behag, men nok vigtigst; kropsbygning.

Den lyserøde Eton skjorte

lækre eton skjorter

Eton / 1099 / Hop til Shop

Skjorte nummer 1 har netop alle de ingredienser, jeg nævnte en skjorte skulle have for at være spraglet, men stadig formel. Her har du nemlig en lyserød skjorte med blå knapper. Sammensætningen giver et godt udtryk, der i øvrigt er særdeles eksklusivt. Hvis man skal vælge en formel skjorte i stærke farver som denne, er det dog vigtigt, at nuancen ikke er for dominerende. Denne lyserøde er tilpas neutral, således den ikke tager fokus fra resten af din beklædning.

Elegant olivengrøn Eton skjorte

mønstrede skjorter til mænd

Eton / 1499 / Hop til Shop

Meleret grå Eton skjorte

mønstrede skjorter til mænd

Eton / 1499 / Hop til Shop

Casual blå Eton skjorte med brystlomme

mønstrede skjorter til mænd

Eton / 999 / Hop til Shop

Stilren blå Eton skjorte med hvide knapper

mønstrede skjorter til mænd

Eton / 1499 / Hop til Shop

Elegant stribet Eton skjorte i blå og hvid

mønstrede skjorter til mænd

Eton / 999 / Hop til Shop

Afslappet hvid Eton skjorte med brystlomme

mønstrede skjorter til mænd

Eton / 1399 / Hop til Shop

Den stribede blå Eton skjorte

lækre eton skjorter

Eton / 1099 / Hop til Shop

Vel nok min personlige favorit er denne hamrende frække klud, som ikke så overraskende også er fra Eton. Den blå farve er set før, men de brune knapper giver skjorten et touch, der sagtens kunne sandsynliggøre, at Ryan Gosling kunne have den hængende i sin garderobe. Vælger du at hoppe i en skjorte som denne, skal du i øvrigt lige gøre dig selv den tjeneste at vælge et par brune herresko.

Den hvide Eton skjorte

lækre eton skjorter

Eton / 999 / Hop til Shop

Der er ikke noget at rafle om. Alle mænd skal have en hvid formel skjorte i sin garderobe, og hvis det endnu ikke er lykkedes dig at tilføje en til din skjortekollektion, er det i høj grad på tide, og du kan med rette vælge denne elegante sag.

Den lilla Eton skjorte

lækre eton skjorter

Eton / 1099 / Hop til Shop

Formelle Eton skjorter tager sig også ganske nydeligt ud i en lilla farve. En lille skjorte som denne ville tage sig godt ud i selskab med en sort blazer, men du ville ikke blive straffet af mig – i hvert fald – hvis du valgte en rød eller blå blazer. Skjorten er på mange måder neutral, men formår alligevel at være en lille smule spraglet.

Den klassiske blå Eton skjorte

lækre eton skjorter

Eton / 1099 / Hop til Shop

Femte og sidste af lækre Eton skjorter er denne klassiske blå herre. Ligesom det er obligatorisk at have en hvid formel skjorte, gælder samme regel når det kommer til blå formelle skjorter. Skjorten skiller sig ikke specielt meget ud, men kvaliteten og bomuldet er en klasse for sig. Sådan en skjorte passer til stortset alle slags blazere.

LÆS NU:

69 fede skjorter til mænd

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!