Jeg arbejder i øjeblikket på højtryk for at levere så meget inspiration til sommergarderoben som muligt, da der som bekendt ikke er mere end en god måned til sommeren officielt rykker ind. Derudover har maj også ry for at være en ganske behagelig måned temperatur- og solskinsmæssigt.

Som overskriften afslørede er det korte shorts til mænd, der er dagens indhold. For ikke så længe siden kunne du finde et nydeligt udvalg af sorte shorts, men hvis du er mere interesseret i farverige modeller, er følgende udvalg givetvis mere spændende.

Som sagt er det ikke bare shorts, men korte shorts, der er fællesnævnere  for de 9 tekstildelikatesser. Lad mig lige gøre klart, hvad min egen definition af korte shorts egentligt er.

Der er, som du nok kan regne ud, ikke tale om tysk cowboyder-shorts, der er i vatter med testiklerne. I stedet er korte shorts defineret således, at de er mellem 5-15 centimeter over knæet. Knæet er altså aldrig nogensinde i verden dækket af korte shorts.

Det er bandlyst og definitionskrænkende.

Flere af de 9 korte shorts til mænd kan på modelbillederne godt virke til at være i uoverenstemmelse med min definition, men det du gør, er at folde kanten op en gang eller to. Der gør jeg personligt med samtlige af mine shorts. Det gør dem næsten altid en tand pænere, men skal jeg nok uddybe.

Lad os se på’d.

Korte blomstrede shorts

korte shorts til mænd

Petrol / 409 / Find de korte shorts her

Første par korte shorts er fra Petrol og er nydeligt orkestreret med et blomstret mønster og neutralt farvetema. Selvom det er et relativt spraglede shorts, egner de sig alligevel udmærket som allround model, da de fleste lyse sommerfarver matcher. Drop bæltet i øvrigt!

Korte lyseblå shorts

korte shorts til mænd

Hardy Amies / 1195 / Find de korte shorts her

Nogen ville nok sige, at dette par udelukkende henvender sig til den forkælede advokatsøn, hvilket jo i princippet kunne være undertegnede, men hvis du holder dig fra Ralph Lauren skjorter og i stedet vælger en hurtig sommerskjorte og et par hvide sneakers, kan du sagtens slippe afsted uden et rich kid-prædikat.

Korte stribede shorts i hvid

korte shorts til mænd

Polo Ralph Lauren / 999 / Find de korte shorts her

Lidt i samme båd er dette par korte shorts med striber, hvorfor samme anbefalinger gør sig gældende. Dog kan du uden dårlig samvittighed hoppe i en Ralph Lauren skjorte med sådan et par, men tag for guds skyld ikke en stribet på.

Korte grå shorts i stof

korte shorts til mænd

Polo Ralph Lauren / 999 / Find de korte shorts her

Fra Ralph Laurens hylder, har vi et lidt alternativt stykke tekstil i form af dette par korte shorts i grå. Ikke desto mindre er det et nydeligt par og vel i og for sig det, man ville kalde et par formelle shorts. Det afhænger selvfølgelig af, hvad man vælger at kombinere dem med. Personligt ville jeg holde outfittet stilrent. Eventuelt en simpel t-shirt og et par mindre flamboyante loafers.

Korte spraglede shorts i lyseblå

korte shorts til mænd

Hugo Boss / 999 / Find de korte shorts her

Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg skal tænke om dette par shorts fra Hugo Boss. Noget fortæller mig, at de er uforskammet grimme. Andet fortæller mig, at de har ægte X-factor. Og ikke i DR-forstand. Det er nok en hate-love ting, men hver gang jeg er i tvivl, tager jeg ja-hatten på. Det er hovedreglen.

Korte blå shorts

korte shorts til mænd

Gant / 699 / Find de korte shorts her

Naturligvis er Gant også at finde på listen. Her er det par klassiske korte blå shorts, der har fået sig en fin lille detalje i form af et par håndfulde med cremefarvede ankere. Jeg har længe ment, at den slags print på shorts er fjollet, men jo mere jeg går i sommertøj, desto mere kedeligt bliver de trivielle ensformige farver altså. Smid lidt trylledrys ind i mikseren. Skil dig ud.

Korte grønne shorts

korte shorts til mænd

Polo Ralph Lauren / 999 / Find de korte shorts her

Her er endnu en af par shorts, der med garanti er stjålet fra den forkælede Hellerup-knejts garderobe. Men som jeg tidligere har nævnt, er det blot et spørgsmål om at sammensætte et outfit. Den mintgrønne farve er i øvrigt svær af tale grimt om.

Korte sandfarvede shorts

korte shorts til mænd

Scotch & Soda / 549 / Find de korte shorts her

Scotch & Soda står bag artiklens mest klassiske og tidløse par korte shorts. Det er selvfølgeligt denne sandfarvede model, der med hundred procents garanti vil klare det godt i hvilken som helst herres garderobe. Dog er du nødt til at gøre mig den tjeneste ikke at tage en hvid tanktop på og en eller anden dum kasket, der sidder oven på hovedet. Prikken over i’et ville være et skateboard og nogle adidas sneakers.

Stay classy som man siger!

Korte sorte shorts fra Paul Smith

korte shorts til mænd

Paul Smith Jeans / 1295 / Find de korte shorts her

Polle Smed siger tak for i aften med et par korte sorte shorts, der vist ikke er helt sorte. Men hold da op for nogle pæne lyserøde blade, der harmonerer med den sorte grunder. Dette par er et glimrende eksempel på, hvordan det ville hjælpe at folde dem op en enkelt gang. Som de så flotte står og poserer, er det altså bare pænere, hvis de får en fold. Giv det en chance med dine egne shorts, hvis de altså ikke allerede for korte.

___________

Det er svært at sige hvilket par, man ikke har lyst til at købe, ikke sandt? Hele molevitten er vindere!

Nu mangler vi bare en sæson med kontinuerlige 20+ grader. Heldigvis er den lige om hjørnet. Her i Darwin bliver jeg så småt misundelig på Jer, der har mulighed for at nyde den københavnske sommer og den uendelige masse af forbandet flotte sommerpiger.