Når man bor i Danmark, er jakken en af garderobens vigtigste tøjdele. Det er nemlig ikke særligt tit, at vi kan slippe for at have den på. Vi har naturligvis ikke brug for den om sommeren, når temperaturen viser plus 23 grader og skyerne i øvrigt ikke er til at få øje på, men det er kun lige til solen er gået ned. Det er meget sjældent, at vi kan holde varmen uden en trøje eller jakke, og derfor følger jakken os som oftest med rundt uanfægtet det gode vejr.

Bomberjakken er en af mine personlige favoritter, når det kommer til overgangsjakker og let overtøj i det hele taget. Alligevel er det et par år siden, at jeg selv gik rundt med en, da min elskede quiltede Ralph Lauren overgangsjakke har beklædt mig de seneste par år, hvilket den i øvrigt stadig gør.

Bomberjakken er faktisk først kommet rigtigt tilbage på min radar, da en læser forleden spurgte, om ikke jeg kunne strikke en artikel sammen om netop denne tøjdel.

Selvfølgelig kunne jeg det.

Efter at have håndplukket 51 fede bomberjakker, stod det klart, at jeg ikke har andre valg end at supplere min garderobe med en ny jakke. En jakke der i øvrigt kan bruges alle sæsoner pånær vinteren, men nok også kun hvis du har varmt blod i årene ligesom jeg.

Ud over at bomberjakken i det hele taget har nogle lækre linjer, er det også et fremragende jakkedesign i forhold til den her minimalistiske herremode, jeg snakker så meget om.

Ganske selvsagt findes der spraglede bomberjakker, men generelt er det stilrene designs, der ofte også fremstår eksklusive.

Jeg har fundet et par modelbilleder, der illustrerer dette.

De blå bomberjakker gør sig særligt godt i en minimalistisk konstellation, der gerne må ose af karisma. Blandt de 70 bomberjakker finder du adskillige fortolkninger af denne blå version.

Happy bomberjakke-jagt.

Sorte Bomberjakker til Mænd

Sort Belstaff bomberjakke

fede bomberjakker til mænd

Belstaff / 2499 / Hop til Shop

Den sorte bomberjakke hører til i alle herregarderober. Det er en tidløs og elegant løsning, som kan kombineres med det meste. Et eksempel på en herlig sort bomberjakke er denne model fra engelske Belstaff.

Jakken er lavet af lette og luftige materialer, som gør den velegnet til forår, sommer og efterår. Jeg behøver selvfølgelig ikke nævne, at kvaliteten er uovertruffen, vel?

Klassisk sort J. Lindeberg bomberjakkefede bomberjakker til mænd

J. Lindeberg / 1499 / Hop til Shop

Svenske Lindeberg er eksperter i at lave klassiske bomberjakker i høj kvalitet og lækre designs. Denne model spiller på de helt klassiske tangenter, som gør den til en tidløs vinder, som du aldrig bliver træt af.

Prismæssigt bliver det heller ikke mere fordelagtigt, hvis bomberjakken skal være luksuriøs.

Sort Canada Goose bomberjakke

fede bomberjakker til mænd

Canada Goose / 3399 / Hop til Shop

Canada Goose var i 00’erne fast leverandør af de såkaldte prol-jakker, som alle wannabe-gangsters gik rundt i. Jeg hadede Canada Goose jakker som pesten, men tiderne skifter.

I dag er Canada Goose kommet sig over deres lidet flatterende image fra 00’erne. Det skyldes primært, at de i dag laver nogle jakker, som faktisk er ret pæne.

Det er denne sorte bomberjakke et glimrende eksempel på, hvor Canada Goose endeligt har lagt den ellers obligatoriske hætte på hylden. Der er ingen tvivl om, at Canada Goose jakker er designet til at tjene et praktisk formål forstået på den måde, at deres materialer er direkte designet til det barske klima med sne, is og blæst.

Lige netop denne bomberjakke er dog et kompromis, som passer glimrende til det danske forår og de kølige sommerdage, som jo gerne fylder en del i Danmark.

Klassisk sort Hugo Boss bomberjakke

fede bomberjakker til mænd

Hugo Boss / 2299 / Hop til Shop

Hugo Boss er verdensmestre i den helt klassiske og konservative herremode. Det er deres specialitet. Derfor er denne sorte bomberjakke også et godt valg til herren, der vil have en kvalitetspræget, enkel og klassisk jakke, der kan bruges gennem hele sommerhalvåret.

Sort Nike bomberjakke i 90er-stil

fede bomberjakker til mænd

Nike / 799 / Hop til Shop

Jeg må nok erkende, at jeg ikke selv er hoppet med på den populære 90er-bølge, men det er ikke ensbetydende med, at den har sin relevans. Grundlæggende kan jeg godt se det fede i 90er-trenden, selvom det nogen gange bliver en anelse for karikeret, du ved, hvor outfittet er en decideret kopi af hende der Blossom, hvis du husker den serie.

For mig at se, handler det om at finde balancen og det kan sagtens lade sig gør med denne ellers dominerende Nike jakke.

Enkel og pæn Diesel bomberjakke

Diesel / 1799 / Hop til Shop

Også gode gamle Diesel laver klassiske bomberjakker, selvom denne model ikke er helt igennem klassisk, da bunden er udstyret med rød Diesel tekst. Det kan du enten elske eller hade, men hvis du er ude efter en klassisk bomberjakke, som skiller sig lidt ud, er denne model ikke noget dumt bud.

Sort Le Fix bomberjakke med rygmærke

fede bomberjakker til mænd

Le Fix / 1299 / Hop til Shop

Danske Le Fix er kendt for deres streetwear, hvor stilen balancerer mellem hipster og den rå streetstyle. En balance som jeg egentligt godt kan alliere mig med, selvom det aldrig kommer til at dominere min garderobe.

Denne bomberjakke er skabt til herren, der netop holder af Le Fix-stilen, men jakken kan sagtens indgå i en stilren konstellation med eksempelvist sorte jeans og hvide sneaks.

Billig sort Jack & Jones bomberjakke

fede bomberjakker til mænd

Jack & Jones / 349 / Hop til Shop

Jack & Jones har oppet sig gevaldigt de sidste par år, hvilket jeg også har nævnt nogle gange her på siden. Det er navnligt deres designs, som har fået sig et alvorligt nyk opad.

Som eksempel har du denne billige bomberjakke, der er både klassisk og stilren. Denne kunne lige så godt hedde Hugo Boss eller J. Lindeberg, men som prisen afslører, er vi i en helt anden kategori. Trods den lave pris er kvaliteten udmærket, selvom du selvfølgelig ikke får den der lækkerhedsfornemmelse som med Hugo, Calvin Klein og hvad de ellers hedder.

Sort Calvin Klein bomberjakke

bomberjakke herrer

Calvin Klein / 3895 / Hop til Shop

Bomberjakke nummer 51 er fra Calvin Klein, og det er jo sådan set ikke noget dårligt tegn.

Der hvor bomberjakken adskiller sig fra de andre, er ved at være en anelse mere polstret og dermed endnu mere velegnet til de lave temperaturer, som Danmark jo altid er god for.

Læg i øvrigt mærke til kombination af den sorte farve og den blå lynlås. That’s pretty cool.

Afslappet sort bomberjakke

bomber jakker herre mænd

Lee / 899 / Hop til Shop

Vi har alle set amerikanske high school film med sports jocks, der altid går rundt i baseballjakker. Og netop disse jakker har været populære on and off gennem årenes løb.

Det er ikke mere end et par år siden, at jeg gik rundt i en Tommy Hilfiger jakke af sådan et design, som dog var præget af blandede farver og striber.

Mens jeg ikke længere er stor tilhænger af disse farver og spændende mønstre, holder jeg meget af selve formen. Og netop denne form har denne sorte bomberjakke fra Lee. Ydermere er jakken beklædt med en behagelig sort, der gør den stilren og tidløs.

Eksklusiv sort Hugo Boss bomberjakke

bomber jakker herre mænd

Hugo Boss / 3295 / Hop til Shop

Skal bomberjakken være sort og stilren? Så kommer vi ikke meget tættere på den perfekte kandidat med denne nydelighed fra Hugo Boss. Den har alle elementerne, vi allerede har talt om. Ud over at være et perfektionistisk bombe jakke eksemplar er kvaliteten helt oppe at ringe, hvorfor du vil kunne få glæde af sådan et tidløst design gennem adskillige år.

Sort Levis bomberjakke
bomber jakker herre mænd

Levis / 1195 / Hop til Shop

Levis er vel et af verdens mest ikoniske tøjmærker. Levis var modehuset, der opfandt cowboybukserne og dermed satte standarden for herremode gennem adskillige årtier.

Som tiden er gået, har Levis dog fået mere og mere konkurrence og deres jeans er ikke længere helt så eftertragtede som engang. Langt fra endda. Dog fortsætter Levis ufortrødent med at levere kvalitet til herregarderoben.

Modsat mange af de andre sorte bomberjakker man ser, har denne model et mere råt design, hvilket i øvrigt også er ganske kendetegnende for Levis. Kort sagt er det en fremragende hverdagsjakke.

Sort Tiger of Sweden bomberjakke
bomber jakker herre mænd

Tiger of Sweden / 1995 / Hop til Shop

En af de modehuse der har taget markedsandele fra Levis er svenske Tiger of Sweden, men det er nu mere på buksefronten. Denne slags jakkedesigns ser du nemlig aldrig ved Levis.

Tiger of Sweden har en rigtig god evne til at lave kollektioner, der kombinerer stilrenhed med det spraglede. Denne bomberjakke er nemlig spraglet trods sin sorte farve.

Det spraglede element består selvfølgelig i det skinnende og lidt krøllede stof, som i øvrigt en kombination af polyamid og polyester. To materialer der ofte bruges af de store modehus til at skabe alternative og unikke designs.

Stilren sort bomberjakke

bomber jakker herre mænd

Element / 949 / Hop til Shop

Som der blev nævnt indledningsvist er der en del sorte bomberjakker på det virtuelle tapet. Her er endnu en fin model, der på symfonisk vis spiller på de stilrene tangenter.

Til lige under en tusse er det en solid kandidat, hvis man vil have en bomberjakke, der forener stilrent design med forrygende kvalitet.

Lækker sort bomberjakke i ruskind

bomber jakker herre mænd

Jofama / 1495 / Hop til Shop

Jofama er et svensk modehus, der specialiserer sig i at lave lækre jakker til både mænd og kvinder. Er du ude efter bomberjakker, der skiller sig ud fra mængden er deres kollektioner derfor et kig værd.

Det jeg godt kan lide ved deres jakker er, at de er til at betale trods lækre materialer, der normalt kun figurer i noget højere prisklasser.

Sort bomberjakke i læder

bomber jakker herre mænd

Hugo Boss / 4795 / Hop til Shop

Som alternativ til fløjlsjakken, har Hugo Boss en klassisk læderjakke i et bomberdesign. Med en pris lige under fem af de lange, hersker der naturligvis ikke nogen tvivl om, at det er en fornem jakke.

Læseren med sans for detaljer har måske allerede bemærket, at bomberjakkens ærmer er beriget med perforeret læder. Det ser ikke dumt ud.

Samtidig giver denne detalje også jakken et mere moderne look, hvor de klassiske sorte læderjakker til tider kan fremstå lidt gammelfaragtige.

Pæn sort bomberjakke med bikerlook

bomber jakker herre mænd

Guess / 889 / Hop til Shop

Jeg bliver aldrig nogen stor bikerentusiast. Alligevel finder jeg til tider bikerinspireret herretøj interessant. Det gør amerikanske Guess tilsyneladende også, hvilket ikke er noget dumt tegn. Guess laver nemlig nogle rigtigt lækre ting og sager.

Sådan en sort bomber-biker-jakke, hvis vi kan kalde den det, passer godt ind i et stilrent outfit, som det spraglede element. Jeg kunne snildt finde på at hoppe i et par sorte chinos og et par hvide sneaks med hvid t-shirt inden under jakken.

Til 889 kroner er det i øvrigt en ret prisvenlig løsning, hvilket selvfølgelig også har noget at gøre med, at materialerne ikke er læder, men polyurethan og bomuld.

Rå sort bomberjakke

bomber jakker herre mænd

Urban Classics / 799 / Hop til Shop

Urban Classics laver ikke kun quiltede bomberjakker. Denne jakke er lidt i stil med bikerjakken fra Guess, om end designet er en smule mere afbalanceret og dermed i højere grad læner sig op ad de traditionelle bomberjakker.

 Sort bomberjakke med knapper

bomber jakker herre mænd

edc by Esprit / 699 / Hop til Shop

Bomberjakker behøver ikke være udstyret med lynlås. Godt nok bryder jeg bedst om lynlåsen, men der er nu heller ikke noget i vejen med en god gammel knappelukning.

Sort Diesel bomberjakke

bomber jakker herre mænd

Diesel / 3195 / Hop til Shop

Det er efterhånden en del år siden, at Diesel tog springet fra semi-råt herretøj til råt herretøj. Jeg har ikke handlet ved Diesel i mange år som resultat heraf, men det er selvfølgelig smag og behag. Den dag i dag har de ikke det store at byde ind med i forhold til min begejstring for minimalistisk herremode.

Denne sorte bomberjakke kommer dog i nærheden af det, jeg efterspørger, hvor det stilrene design kun brydes af enkelte detaljer i form af ærmelommen og de to forlommer. Med andre ord er det en nydelig bomberjakke i fremragende kvalitet, hvilket Diesel jo også altid har været kendt for.

Sort Balmain bomberjakke i quiltet læder

bomberjakke herrer

Balmain / 26925 / Hop til Shop

Det bliver ikke meget bedre håndværk end fransk Balmain, men som du også kan se, er det ikke noget, man slipper billigt fra.

Ser vi et øjeblik bort fra prisen på knap 27.000 danske kroner, er det værd at lade sig begejstre over jakkens fænomenale design.

Her har du en sort bomberjakke, som er lavet af den fineste læder fra den fineste ko. Legen stopper dog ikke her, for som du kan se, er den fine læder quiltet, hvilket blot gør den endnu mere eksklusiv og unik.

En læderjakke til så mange penge kræver en opsparing, men du kan så også være sikker på, at den vil følge dig i graven.

Blå Bomberjakker til mænd

Marineblå Lacoste bomberjakke

bomber jakker herre mænd

Lacoste / 1495 / Hop til Shop

Lacoste kender vi. Det er klassisk herremode på den til tider lidt ungdommelige facon. Og det er både positivt og negativt.

Hvad angår denne jakke, er det positivt, da den marineblå farve er tilpas dominerende i forhold til de melerede grå ærmer, kraven og bunden. Bomberjakken fremstår sporty som følge af denne kombination, hvorfor det er en fin jakke til behagelige fritidsaktiviter. Og med behagelig mener jeg ikke sveddrivende.

Quiltet bomberjakke i blå

bomber jakker herre mænd

Urban Classics / 499 / Hop til Shop

Trofaste læsere ved hvor meget, jeg holder af quiltet herretøj. Derfor er det ikke svært at regne ud, hvad jeg tænker om denne quiltede bomberjakke. Jeg har selvfølgelig en masse roser tilovers, men desværre ser man ikke mange af dem.

Indtil videre er det kun Urban Classics, som laver quiltede bomberjakker, men som man plejer at sige; beggars can’t be choosers.

Udover et relativt stilrent design er det værd at bide mærke i det fornuftige prisleje på lige godt en plovmand.

Shiny blå bomberjakke

bomber jakker herre mænd

ADPT. / 599 / Hop til Shop

Hvis bomberjakken skal være blå og samtidig gerne skille sig lidt ud, kunne jeg ikke forestille mig andet end, at denne i øvrigt billige bomberjakke fra ADPT. er et interessant emne.

Jakken er skinnende blå, men opretholder på samme tid et stilrent design. Denne slags jakkedesign er ikke oplagt som hverdagsjakke, da der er en god chance for, at du simpelthen bliver træt af den. Det er i hvert fald min personlige erfaring med spraglede klude. Derfor er det vigtigt at have nogle andre jakker at skifte mellem. Bortset fra det, er det dog en ret fed bomberjakke.

Blå bomberjakke med knapper

bomber jakker herre mænd

Farah / 649 / Hop til Shop

Britiske Farah har også lavet en bomberjakke med knappelukning og den ser sådan her ud. Det er imponerende, hvor meget jakkens udtryk ændrer sig blot fordi, at lynlåsen er skiftet ud. På en eller anden måde giver knapperne jakken et look, der læner sig op ad den klassiske herremode.

Og det er jo ikke nogen dårlig ting.

Eksklusiv Bally bomberjakke i blå

bomber jakker herre mænd

Bally / 4095 / Hop til Shop

Kigger vi over den brede linje, ligger bombe jakkerne generelt i et fornuftigt prisleje med en gennemsnitspris omkring de 600-800 kroner. Hvis man kun er interesseret i det bedste af det bedste, kan det dog virke en anelse billigt.

Heldigvis findes der nogle forbandet dyre løsninger, hvor Bally aldrig er noget tosset sted at kigge. Hvad siger du eksempelvis til denne luksuriøse bomberjakke?

Personligt er jeg fan af designet, hvor navnligt kombinationen af den sorthvide krave og det blå stof af polyamid er både eksklusivt og unikt. Denne sorthvide stribekombination er i øvrigt også et af Bally’s kendetegn.

Fed bomberjakke i blå

bomber jakker herre mænd

Tommy Hilfiger / 2195 / Hop til Shop

I forhold til blå bomberjakker, har vi med denne model fat i den flotteste nuance, der findes. Man kan argumentere for, at den både er marineblå og mørkeblå, men jeg kalder den eksklusivblå. Der er nemlig noget eksklusivt over farvekoden. Det håber jeg også, at du kan se, for jeg kan ikke helt forklare det.

Jakken er minimalistisk på den raffinerede måde, hvor forlommer og ærmelomme selvfølgelig står for den raffinerede del. I det hele taget, er jeg ret begejstret for den, selvom jeg normalvist ikke er stor fan af ærmelommer.

Billig marineblå bomberjakke

bomber jakker herre mænd

Pier One / 499 / Hop til Shop

Det kan godt være, den er billig, men den er satme også pæn. Og netop denne kombination er Pier One mesterlige i. Ikke nok med at bomberjakken er stilren og marineret i en fornem marianerblå, ja, så er designet også ret unikt.

Sammenligner vi med majoriteten af de andre bomberjakker i artiklen, er der ingen tvivl om, at jakken skiller sig ud. Jakken kunne lige så godt figurere i en Saint Laurent forårskollektion og koste 8700 kroner. Og det er jo en god ting, når realiteten er, at den ikke vil stå dig i mere end 499 danske enkroner.

Hilfiger bomberjakke i kongeblå

bomber jakker herre mænd

Hilfiger Denim / 1495 / Hop til Shop

Ralph Lauren har altid været mit number one tøjmærke i forhold til de klassiske modehuse. Tommy Hilfiger har altid været et godt stykke bagefter af den simple grund, jeg ikke synes de gjorde det lige så godt.

Dette forhold er så småt ved at ændre sig. Hilfiger er nemlig begyndt at lave nogle rigtigt lækre sager, som er et resultat af, at man tør at eksperimentere uden for de ellers faste rammer, man har holdt sig inden for.

Denne bomberjakke er unik, da farvespillet giver et helt specielt udtryk. Du har den ‘venlige’ kongeblå, der brydes af den hvide fartstribe ved lynlåsene.

Det ser ret cool ud.

Billig bomberjakke i eksklusivt design

bomber jakker herre mænd

Tiffosi / 549 / Hop til Shop

Af de i alt 51 bomberjakker, er denne model fra Tiffosi umiddelbart min favorit. Det skyldes jakkens overordnede design, som jo er skide flot, men den anden ting, jeg holder meget af, er jakkens ruskindsagtige stof.

Til 549 kroner kan du regne ud, at jakken ikke er lavet af ruskind, men i stedet polyester, som har den fortræffelige evne at kunne imitere alverdens materialer. Polyester er i øvrigt et slidstærkt materiale, så hvis du kan leve med, at bomberjakken ikke er ruskind, er det et ret stærkt køb.

Minimalistisk mørkeblå bomberjakke

bomber jakker herre mænd

Gant / 2000 / Hop til Shop

Jeg er lidt oppe at ringe over denne helt igennem stilrene bomberjakke, hvor der ikke er trukket en nål forkert. Jeg synes bare, vi skal lade billedet tale for sig selv.

Marineblå Gant bomberjakke

bomber jakker herre mænd

Gant / 2000 / Hop til Shop

Som om det ikke var nok med den første, er der endnu en genial bomberjakke fra Gant. Begge jakker læner sig op ad hinanden, men hvor denne model fremstår lidt mere eksklusiv med sit skinnende materiale. At vælge mellem de to er dog sværere end det valg, hendes der Sophie stod over for i den der film.

Rå Ralph Lauren bomberjakke i blå

bomber jakker herre mænd

Denim & Supply Ralph Lauren / 1599 / Hop til Shop

Underligt nok, er det tætteste, vi kommer Ralph Lauren i dette udvalg, deres sub brand, der hedder Denim & Supply. Normalt er det ellers Ralph Lauren, der i stor stil figurerer på tapetet, når det handler om overtøj, men det er ikke blevet til mere end denne model.

Til gengæld er den også behagelig at se på, om end man skal være tilhænger af Guds eget land. Som du kan se, er der nemlig et amerikansk flag på overarmen. Bliver du træt af det, er det dog ikke værre end, at du kan sy en Mickey Mouse lap på.

 Klassisk blå bomberjakke

bomber jakker herre mænd

Selected Homme / 499 / Hop til Shop

Selected er ved at være en flittig genganger her på siden. Og det er der en række gode grunde til.

To af grundene er, at deres kollektioner som regel er præget af både høj kvalitet og designs, der kan konkurrere med de dyre mærker. Det bærer denne blå bomberjakke i øvrigt også præg af med sin eksklusive blå farve og en lynlås i sort.

Billig blå bomberjakke

bomber jakker herre mænd

Only & Sons / 299 / Hop til Shop

Hvis det skal være rigtigt billigt, altså virkeligt billigt, men ligeledes præsentabelt, bør du kigge i retning af Only & Sons. Her finder du nemlig herreekvipering til en slik. Og så ser det oven i købet pænt ud. Det er i hvert fald tilfældet med denne jakke, som er pyntet med den tidligere omtalte blå, jeg beskriver som eksklusiv.

Perforeret blå bomberjakke

bomber jakker herre mænd

Only & Sons / 549 / Hop til Shop

Det er dog ikke alle deres jakker, der befinder sig helt i bunden af prisskalaen. Spæder du lidt ekstra til i kassen, kan du opgradere til deres perforerede bomberjakke, som jeg i øvrigt finder særdeles tiltalende.

Der er et eller andet futuristisk over designet, men uden det bliver overvældende. Til 549 kroner er det heller ikke nogen farlig investering.

Faktisk vil jeg kalde det aldeles billigt.

Marineblå bomberjakke i ruskind

bomberjakke herrer

Hackett / 6700 / Hop til Shop

Hvis du er ude efter en bomberjakke, der er 100% tidløs og 100% lækker at se på, bør du overveje denne åndssvagt elegante bomberjakke fra Hackett.

Bomberjakken er lavet af ruskind, hvorfor den både ser og føles eksklusiv. Fordelen er også, at den passer til stort set hvad som helst. Ja, du kan sådan set vælge at tage en skriggul skjorte og et par grønne bukser på.

Det ville stadig passe skide godt sammen.

Marineblå Gant bomberjakke

bomberjakke herrer

Gant Rugger / 3495 / Hop til Shop

Gant Rugger er kendt for at lave spændende herretøj, hvor det klassiske og rå er kombineret på fornem vis, hvilket denne bomberjakke glimrende illustrerer.

Dertil gør det heller ikke noget, at jakken er udstyret med en smuk marineblå farve.

Blå Versace bomberjakke der kan vendes

bomberjakke herrer

Versace / 6795 / Hop til Shop

Inden du siger nej tak til denne ret specielle bomberjakke fra Versace, er du nødt vide, hvorfor det måske ikke er så tosset en jakke alligevel.

Ser du, Versace bomberjakken har den funktion, at du kan vende vrangen ud, således du får to jakker i en.

Er du ikke i humør til guld og blå, kan du vende vrangen ud, hvorledes du får en pæn stilren bomberjakke i blå. What’s not to love?

Blå Tod’s bomberjakke i ruskind

bomberjakke herrer

TOD’S / 21599 / Hop til Shop

Nu hvor vi er ved de helt dyre bomberjakker, giver det glimrende mening også at fremhæve Tod’s ikoniske blå bomberjakke, som selvfølgelig er udstyret med det fineste ruskind.

Det er luksus på det højeste niveau, hvor jakken er et oplagt samlerobjekt, der kan gå i arv over adskillige generationer.

Grønne Bomberjakker til Mænd

Quiltet bomberjakke i olivengrøn

bomber jakker herre mænd

Urban Classics / 499 / Hop til Shop

Og når der ikke skal investeres mere end en plovmand, kan man passende vælge bomberjakkerne i både blå og olivengrøn. Det er altid rart med afveksling.

Stilren bomberjakke i olivengrønbomber jakker herre mænd

Topman / 449 / Hop til Shop

Hvis jeg skulle vælge det bedste design til en bomberjakke, ville jeg pege på noget a la dette her. Bomberjakker skal som udgangspunkt være stilrene uden sjove detaljer og unødvendige gimmicks. Denne jakke har alle de rigtige elementer.

Netop denne model fra Topman er glimrende til at illustrere, hvor billigt det kan gøres at anskaffe sig en fed bomberjakke. Læg mærke til den eksklusive olivengrønne farve. Puha, det er lækkert.

Casual grøn bomberjakke

bomber jakker herre mænd

Tommy Hilfiger / 2195 / Hop til Shop

Helt bevidst har jeg også valgt at inkludere nøjagtigt samme model fra Tommy Hilfiger, bare i en grøn udgave. Og hvorfor ikke? Den er jo skide pæn.

Fed mørkegrøn bomberjakke

bomber jakker herre mænd

Alpha Industries / 1095 / Hop til Shop

Grøn er blevet en populær farve, der efterhånden anses som en gængs hverdagsfarve på lige fod med blå, grå og brun. I hvert fald når det er de mørkere nuancer af grøn.

Det giver også god mening, når vi lader øjnene hvile på denne mørkegrønne bomberjakke fra Alpha Industries. Farven i særdeleshed giver jakken et eksklusivt touch, hvor eneste negative bemærkning der kan knyttes, er den lange strimmel på lynlåsen til ærmelommen, men den må næsten kunne klippes af.

Til en god tusse er det et ret godt value-for-money køb.

Grøn Lacoste bomberjakke

bomber jakker herre mænd

Lacoste / 1595 / Hop til Shop

Apropos grøn kan vi passende tage fat i endnu en jakke af ditto farve. Her er det Lacoste, som har gjort et alvorligt godt stykke arbejde med et resultat, der bringer Lacoste op i den øverste femtedel af bomber-jakke-tabellen.

Netop den afbalancerede grønne nuance og et gennemgående lækkert design gør bomberjakken til det, som Etta Cameron kaldte et sturt, sturt femtal.

Olivengrøn Lyle & Scott bomberjakke

bomber jakker herre mænd

Lyle & Scott / 1099 / Hop til Shop

Olivengrøn er det nye sort, som man siger. Det er en dejlig eksklusiv farve, der går fint sammen med de fleste farver. Af samme grund er det heller ikke nogen dum idé at vælge bomberjakken i olivengrøn. Og hvis du er hooked på olivengrøn, kan du passende vælge denne model fra Lyle & Scott.

Grøn Filippa K bomberjakke

bomberjakke herrer

Filippa K / 3195 / Hop til Shop

Det er klassisk. Det er stilrent. Og det er kvalitet. Filippa K er altid god herretøj, hvor denne konstellation gør sig gældende.

Det eneste vigtige spørgsmål, du skal stille dig selv, er om du bryder dig om farven?

Grå Bomberjakker til Mænd

Pæn Hugo Boss bomberjakke

pæn hugo boss bomber jakke

Hugo Boss / 2395 / Hop til Shop

Hugo Boss har såmænd også et par bomberjakker at byde ind med. Blandt andet denne pæne model, som på forunderlig vis har held med at kombinere stilrenhed, fløjl og dominerende syninger. Det er et forrygende valg til herren, der søger en forbandet lækker jakke, som hverken er flashy eller kedelig.

Sommergrå bomberjakke

bomber jakker herre mænd

Revolution / 999 / Hop til Shop

Udvalget af bomberjakker er generelt præget af mørke farver, men det er nu ikke ensbetydende med, at du bør holde dig fra de lyse. Du kan eksempelvis iklæde dig denne sommergrå bomberjakke uden at få dårlig samvittighed.

Jævnfør den melerede sommergrå, er jakken ligeledes oplagt til sommermånederne, hvor du ikke bør holde dig tilbage med at have den på med et par hvide shorts, en blå t-shirt og nogle enkle sommersko. Det er ren Jordan Belfort-stil.

Billig grå bomberjakke

bomber jakker herre mænd

Your Turn / 399 / Hop til Shop

Hvis sommergrå er lidt for sommerligt, kan du garanteret affinde dig med et mørkegråt alternativ i form af denne billige bomberjakke fra Your Turn. Til 399 kroner bliver det ikke meget billigere, men du får stadig det eftertragtede stilrene design, som netop har gjort bomberjakken så populær.

Eksklusiv mørkegrå bomberjakke

bomber jakker herre mænd

Joseph / 2895 / Hop til Shop

Joseph er for mange et ukendt brand, hvorfor det kan virke voldsomt at skulle smide tre jern for noget der ligner en sweatshirt. Er du blandt læserne, der end ikke er bekendt med Joseph, kan jeg fortælle, at det er et meget eksklusivt modehus, som har være toneangivende på den internationale modescene. Kun den bedste kvalitet og de skarpeste designs gør sig gældende, når man kigger på Joseph kollektionerne.

Hvad angår denne bomberjakkes design, er der ingen tvivl om, at hensigten er, at det skal være casual og easy going. Alligevel kan jakken sagtens figurere i et stilfuldt outfit til en semi-glamorøs begivenhed. Det kan vi blandt andet takke den eksklusive grå nuance for.

Bomberjakken ville fungere formidabelt sammen med et par hvide chinos, en outreret t-shirt og et par unikke herresko, der gerne må være lidt vilde.

Behagelig bomberjakke i grå

bomber jakker herre mænd

Revolution / 899 / Hop til Shop

Bomberjakken er ikke kun behagelig. Den er også pæn. Du kan selvfølgelig argumentere for, at trøjen har ligheder med alverdens træningstøj, man ser i fitnesscentrene, men hvis du iklæder dig den med samme tilgang som bomberjakken fra Joseph, kan du blive en herrens flot herre at se på.

Grå Lanvin bomberjakke af uld

bomberjakke herrer

Lanvin / 10390 / Hop til Shop

Der findes billige bomberjakker, men der findes også dyre bomberjakker. Ikke overraskende er en Lanvin bomberjakke blandt de lidt dyrere.

Jeg ville i hvert fald påstå, at lidt over 10k er dyrt. Til gengæld får man også smæk for skillingen i form af et gennemført design, hvor der ikke er trukket en nål forkert.

Man siger grå er det nye sort, og selvom der er delte meninger herom, er der ikke nogen tvivl om, at grå er mere populær end nogensinde, hvorfor det også giver mening at gå efter en grå bomberjakke.

Røde Bomberjakker til Mænd

Eksklusiv Bally bomberjakke i rød

bomber jakker herre mænd

Bally / 4095 / Hop til Shop

Jeg ville til hver en tid vælge en blå Bally bomberjakke over en rød, men vi kan heller ikke komme uden om, at det ser forrygende godt ud.

Det grundlæggende problem jeg har med rød er, at jeg finder det svært at kombinere farven med andre. Rød er også ekstremt dominerende, hvorfor denne røde model bedst egner sig til herren, der altid stikker ud af gadebilledet.

Rød Urban Classics bomberjakke

bomber jakker herre mænd

Urban Classics / 449 / Hop til Shop

Urban Classics slutter et ellers festligt bal med en masse spændende gæster i form af fede bomberjakker. Og idet ballet netop har været så festligt, er bomberjakken naturligvis også rød. Er det ikke også røde pølser, man plejer at få som natmad til fester?

Anyway, jeg var inde på det, da vi havde fat i den eksklusive bomberjakke fra Bally, hvor jeg nævnte at røde jakker ikke altid er lige nemme at kombinere med et komplet outfit. Dog er der selvfølgelig masser af muligheder.

Eksempelvis ville sådan en rød bomberjakke arbejde glimrende sammen med hvide chinos, en beige t-shirt og et par elegante hybridsneakers. Kan du se det for dig?

Brune Bomberjakker til Mænd

Stilren brun Mads Nørgaard bomberjakke

fede bomberjakker til mænd

Mads Nørgaard / 599 / Hop til Shop

Du kender Mads Nørgaard, som altid er garant for god stil og fine materialer. Og gerne til en fornuftig pris, hvilket gør sig gældende her, hvor alle tre bokse har flueben.

Den brune farve er i øvrigt særdeles eksklusiv og netop denne nuance er en af mine personlige favoritter, når det kommer til brun.

Eksklusiv og stilren beige bomberjakke

fede bomberjakker til mænd

Valstar / 2799 / Hop til Shop

Italienske Valstar er afsender af denne hamrende lækre bomberjakke, hvor man har forenet et eksklusivt og stilrent design med håndværk af første kaliber, hvilket italienerne jo gerne er kendt for. I hvert fald når det kommer til modetøj.

Det er en af de bomberjakker, som du vil have i garderoben de næste mange år af to grunde. Kvaliteten er fænomenal og designet er tidløst. What’s not to love?

Eksklusiv brun Aspesi bomberjakke

fede bomberjakker til mænd

Aspesi / 2699 / Hop til Shop

Også Aspesi er i stand til at lave fænomenale bomberjakker, men det er selvfølgelig også et italiensk modehus. Det giver jo sig selv.

Denne bomberjakke er oplagt som hverdagsjakke lige fra milde forår til efteråret begynder at blive en tand for køligt. Jakken passer til de fleste outfits, men gør sig særligt godt til herren, der ynder at gå i chinos og t-shirts.

Pæn brun bomberjakke i moleskin

fede bomberjakker til mænd

Private White V.C. / 2999 / Hop til Shop

Hvis du godt kan lide typer som James Dean og Steve McQueen, kan du sikkert også godt lide denne bomberjakke. Den appellerer nemlig til herren, som sætter pris på den rå herrestil med støvler, jeans og hvide t-shirts.

Husk et par aviator solbriller til jakken!

Eksklusiv brun Gucci bomberjakke

bomberjakke herrer

Gucci / 18620 / Hop til Shop

Gucci insisterede også lige på at deltage i samlingen af meget fornemme bomberjakker.

Denne eksklusive brune model er skabt til den unge herre, der har tilværelsen på helt rette spor. Herren der ikke kun har succes med sine forretninger, men som også er udstyret med et attraktivt udseende fra naturens hånd. Det er herren, som vi ikke bryder os om, fordi vi ville ønske, at vi var ham.

Med andre ord er denne jakke ikke for alle, men måske den er for dig?

Vilde og Spraglede Bomberjakker til Mænd

Sommerlig bomberjakke med print

bomberjakke herrer

Remi Relief / 2942 / Hop til Shop

Remi Relief er et japansk tøjmærke, der er inspireret af surferlivsstilen. Det er også til at få øje på, skulle man påstå.

Der er ingen tvivl om, at bomberjakken er skræddersyet til sommerhalvåret, men såfremt temperaturen tillader det, kan den sagtens bruges året rundt.

Det er modellen på billedet et godt eksempel på, hvor jakken blot agerer farverigt indslag i et ellers pænt og casual outfit.

Casual flerfarvet bomberjakke

bomberjakke herrer

Our Legacy / 3500 / Hop til Shop

Oven på sådan en håndfuld eksklusive bomberjakke, virker det pludselig ganske overskueligt at betale 3500 kroner for sådan en jakke.

Og hvis du er enig i at 3500 kroner er overskueligt, er du måske også begejstret for denne nydelige og ikke mindst unikke jakke, som er et virvar af forskellige farver, men uden at det bliver for meget af det gode.

I love it.

LÆS NU:

Modafinil: min erfaring med virkelighedens Limitless-pille

FØLGER DU STAY CLASSY VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden, hvor vi filmer alle vores oplevelser, som kan være alt fra fænomenale Airbnb’s vi bor i, uendeligt smuk natur, fornemme restaurantbesøg til eksotiske strande og i det hele taget alt dét, der har med det gode liv at gøre.

Hvis du kan lide videoen, må du meget gerne subscribe på YouTube