Stayclassy.dk sætter vi generelt pris på mangfoldighed, hvad angår farver til garderoben.

Alligevel har vi vores præferencer, når det kommer til særlige tøjdele. Eksempelvis er blå shorts tæt på bedste valg, når temperaturen tillader de korte benklæder.

Der er et eller andet over et par pæne blå shorts, og så er der også den fordel, at blå kan matche næsten alle farver.

Test us. I dare you.

Det skal i øvrigt tilføjes, at min egen garderobe langt fra kun består af blå shorts. Der er både beige, hvide og olivengrønne farver iblandt, så på den måde skal det ikke forstås sådan, at du kun kan gå i shorts, der er blå.

Her kan der passende henvises til vores essentielle guide til shorts.

I artiklen finder du 15 spændende variationer af blå shorts, hvor fælles for dem er, at deres længde stopper over knæene. Det er efterhånden påpeget en del gange, men det er kun fordi, at det er afgørende vigtigt.

Nå, lad os kigge på de blå shorts.

Ekskvisitte shorts i marineblå

Mørkeblå shorts Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren / 799 / Gå til shop

Først i rækken er dette par ekskvisitte marineblå shorts.

Personligt mener jeg, at denne nuance af blå er en af de pæneste. Den eneste downside er dog, at farven gør dem en anelse formelle.

Det er ikke et par shorts, jeg ville anvende på en strandtur. Sådan et par blå shorts er bedre anvendt til restaurationsbesøg i de varme sommermåneder.

Du kan passende kombinere sådan et par med en pæn skjorte og habitjakke.

Pæne lyseblå Pier One shorts

fede blå shorts mænd

Pier One / 249 / Gå til shop

Et par blå shorts er på mange måder et vidt begreb. I hvert fald kan der være stor forskel på deres udtryk.

Her har du et par prisvenlige shorts i lyseblå, som er særligt velegnede til strandlivet, men hvor du slipper for at sidde i det pisse irriterende sand.

Stranden er nemlig altid federe, når man sidder på en bar eller café i vandkanten. Am I right?

Super chill Ralph Lauren shorts

fede blå shorts mænd

Polo Ralph Lauren / 649 / Gå til shop

Selvom Ralph Lauren ofte har det med at træde i de samme spor, er der faktisk forskellige shorts at vælge mellem. Her er det et par super chill shorts, som ret hurtigt kunne blive en favorit for mit vedkommende.

For mig skal et par shorts nemlig være behagelige at have på. Og det kan du være helt sikker på, dette par er, da materialet er 3% elastan, der giver den meget lidt, men tilpasse elastiske pasform.

I øvrigt er jeg tosset med det stilrene design.

Super chill Ralph Lauren shorts

fede blå shorts mænd

Levi’s / 399 / Gå til shop

Et par blå shorts kan sagtens være spraglede. Det er denne Levi’s model et godt eksempel på med sit blomstrede print, der er hverken er for meget eller for lidt af det gode.

Trods sit blomstrede print kunne de sagtens smides ind i et elegant og stilrent outfit med en pæn hvid t-shirt og et par lyse snøresko.

Raffinerede blå shorts

Short i ægte blå

Mazine / 349 / Gå til shop

Fra den mørkere blå hopper vi over i den modsatte boldgade med et par raffinerede blå shorts, som vel nok bedst kan beskrives som pangblå.

Det er en af de få nuancer af blå, som begrænser mulighederne ift. eksempelvis farvevalg i skjorter. Et par shorts i denne farve tjener det bedste formål sammen med hvide sneakers og en sommerlig t-shirt.

Mørkeblå shorts med forlommer

Blå shorts fra Homecore

Homecore / 889 / Gå til shop

Vel nok min personlige favorit i forhold til nyhedsværdien er dette mørkeblå par, som har flere lækre detaljer. For det første har det en god kort længde. For det andet er jeg tosset med den beigefarvede snørre, der formentlig tjener et visuelt formål mere end et praktisk. Sidste detalje er forlommerne, der på en og samme tid er diskrete og markante. Et par blå shorts som disse sætter ingen grænser for, hvad du tillade dig at kombinere dem med.

Klassiske blå Ralph Lauren shorts

Shorts i blå polo ralph lauren

Polo Ralph Lauren / 949 / Gå til shop

I en mere casual blå har vi endnu et par Polo Ralph Lauren shorts. Da farven er mindre formel end førnævnte par, fungerer de bedre som en allround buks.

Jeg har en håndfuld af disse shorts i forskellige farver, og normalvist folder jeg dem en enkelt gang op. Det gør dem lige lidt skarpere.

Nydelige lyseblå shorts med fold

Blå shorts fra Villain

Villain / 749 / Gå til shop

Engelske Villain står bag artiklens mest lyse nuance, hvad angår blå shorts. Parret emmer af høj kvalitet.

Bærer du et par shorts som disse, er det ikke nogen stor udfordring at sammensætte resten af outfittet, således du ligner en succesfuld ung herre.

Her ville en hvid lærredsskjorte ikke være noget tosset bud.

Fine blå shorts til en lav pris

Billige blå shorts

Tom Tailor Denim / 299 / Gå til shop

Selvom jeg ikke er meget for det, har jeg listet et par billige blå shorts med. Årsagen er egentlig ret simpel.

Det er nemlig et par ganske pæne og helt igennem traditionelle blå shorts. Det er et af de par shorts, hvor du ikke går helt ned, hvis der væltes et glas rødvin udover dem.

Ligesom Ralph Lauren shortsene skal du huske at gøre dig selv den tjeneste at folde dem op en enkelt gang. Selvfølgelig afhænger denne regel af, hvor høj du er.

Klassiske blå shorts

Klassiske blå shorts

René Lezard / 949 / Gå til shop

Tyskland er generelt kendt for at levere godt håndværk, og modebranchen er ingen undtagelse. Selvfølgelig bortset fra rædselsfulde mærker som Deichmann.

Nå, men René Lezard er et premium brand på niveau med Hugo Boss, og som billedet også indikerer, kan man godt fornemme, at de leverer nogle pæne produkter.

Dette par shorts adskiller sig ikke synderligt meget fra de andre i artiklen, men det er også lidt vigtigt, at det ikke går op i hat og briller med Ralph Lauren hele vejen igennem.

Klassisk elegance og fornem kvalitet beskriver dette par blå shorts bedst.

Blå shorts med rå tekstur

Rå shorts i blå

edc by Esprit / 399 / Gå til shop

Igen i den lidt billigere ende har vi et par blå shorts i en stærk blå nuance. Shortsene minder lidt om parret fra Tom Taylor, men forskellen ligger i den rå tekstur.

Parret ligner lidt en hybrid af at par jeans shorts og et korte chinos. Personligt synes jeg, det er et spændende par shorts, der godt kunne tage prisen i kategorien “mest sommerlige shorts”.

Pæne blå denimshorts

Korte jeans shorts

Guess / 599 / Gå til shop

Dette par jeans shorts kan man vist roligt sige skiller sig mest ud i forhold til de klassiske blå shorts a la Ralph Lauren og René Lezard.

Til gengæld er der ikke meget at sige til sådan et par. Designet har været i omløb siden Freddie Mercury’s storhedstid.

Personligt går jeg ikke særligt meget i mine egne denimshorts længere, men generelt synes jeg egentligt, et det holder.

Faktisk er hele skatertrenden kommet tilbage, hvorfor det giver mere mening end nogensinde at hoppe i dem. Du kan passende hente inspiration i denne artikel, der omhandler classy street wear.

Hullede blå denimshorts

fede blå shorts mænd

Selected Homme / 499 / Gå til shop

Hvis du ikke lige føler for at læse en anden artikel om street wear, får du da bare et eksempel mere på shorts, der spiller på skatertrendens tangenter. Der findes nemlig både denimshorts og denimshorts med huller.

Og begge varianter er ganske oplagt her til sommeren 2017.

LÆS NU:

9 blomstrede shorts til mænd