5 Casual Blazere Til Sommeren Fra Esprit

Det er et kendt faktum, at vinteren er overstået. Både humøret og temperaturen er stigende, og derfor skal niveauet i din garderobe da også lige højnes. I denne omgang har vi fundet fem casual blazere fra Esprit frem, der har det tilfælles, at de alle er ideelle til sommeren. Det der gør casual blazere som disse oplagt til sommeren, er de lette materialer. De er nemlig lavet i enten køligt bomuldstwill eller polyester. Det betyder altså, at du kan vandre stræder og gader tynde uden at risikere at få satellitter under armene (red: svedpletter). Med andre ord kan du altså nyde en kold flaske Chablis i sommerens sol, samtidig med du ser godt ud.

Fælles for de fem casual blazere er samtidig, at de stadig er stilfulde uden at være formelle. Årsagen til jeg netop har valgt casual blazere fra Esprit er simpel. De formår nemlig at producere beklædning i høj kvalitet, men uden priserne slår bunden af dit budget. Jeg plejer at sige, at en solid blazer minimum skal koste over 1000 kroner, før man kan stole på kvaliteten.

Når temperaturen begynder at ringe på den gode side af 20 grader, skal du ikke være for genert til at kombinere en af disse casual blazere med et par klassiske shorts og et par nydelige sneakers eller loafers. Det go’ stil!

Casual Blazer i Marineblå
casual blazere esprit

Pris: 1199

Herlig blå blazer med fire markante knapper på ærmet. Hvis man zoomer helt ind på blazeren kan man i øvrigt ane meget diskrete nålestriber.

Blå Blazer af Polyester

casual blazere espritcasual blazere esprit

Pris: 1399

Denne frække sag kan godt virke som en hvilken som helst formel blazer i blå, men materialet er altså 57% polyester, hvilket tager det formelle look fuldstændig fra den. Man kan også fornemme stoffets kornede mønster på billedet med charmekluden.

Nålestribet Casual Blazer i Grå

casual blazere esprit

Pris: 999

Vi bevæger os over i det, jeg personligt vil betegne som en “casual laid back” stil. Med en grå blazer som denne indikeres der “du er seriøs, men ikke for fin”. Selvom blazeren har meget rå linjer agerer den alligevel “best buddies” med en hvid Ralph Lauren skjorte.

Blå Denim Blazer
casual blazere esprit

Pris: 1199

Som tidligere nævnt er jeg normalt ikke meget til denim, men med sommeren for døren er der altså noget tiltalende ved en blå denim blazer som denne. Kunne du forestille dig en lidt spraglet skjorte, et par mørkeblå shorts og et par italiensk-talende loafers? Yes!

Grøn Casual Blazercasual blazere esprit

Pris: 1199

Tilbage i det business casual sommerlige slutter vi af med en grøn blazer, der ligesom de øvrige casual blazere skiller sig ud ved at være kølige. Både kølige i udseendet, men også kølige at have på med sit for af polyester og sit ydre af bomuldstwill.

Nu venter vi bare på sommeren for alvor slår til. Dog skal du ikke få dårlig samvittighed, hvis du bruger en sommerlig blazer a la disse på en kold forårsdag.