Det kan godt være, at kvinder generelt har et usundt forhold til sko, men når det kommer til sneakers, kan vi mænd sagtens følge med. Det er en trend, som har været stigende de sidste 5-10 år, hvor der er gået så meget sport i sneakers, at der findes mænd, som rent faktisk samler på dem.

Du har godt set Kanye West’s Yeezy-sneakers, ikke? Da jeg fandt ud af, at et par sneakers kan løbe op i mere end 30.000 kroner måtte jeg lige side ned en gang. Måske er det mig, der er blevet gammel her i starten af mine 30ere, men det er altså kejserens nye klæder.

For tag ikke fejl. Jeg holder bestemt af et par dyre sneakers, men hvis man endeligt skal samle på noget, der rent faktisk besidder en vis værdi, bør det være ure. Og dét her jeg har koncentreret min samlermani.

Samlingen af sneakers til mænd tæller alt dét, du drømmer om. Du finder både billige sneakers, praktiske sneakers og hamrende lækre sneakers, der får mundvandet til at løbe.

Hvide Sneakers

Ikoniske hvide Paul Smith sneakers

fede Sneakers til Mænd

Paul Smith / 2699 / Hop til shop

Jeg kan tydeligt huske min 18-års fødselsdag. Der var penge på kontoen, gaverne havde nemlig været gode. En af mine primære investeringer var netop disse ikoniske sneakers fra Paul Smith. Jeg har ejet mange sneakers i tidens løb, men dette par husker jeg som værende det bedste par.

Det er selvfølgelig ikke det helt samme par. Denne model er mere strømlinet og minimalistisk. Derudover er prisen også lidt højere, idet der er brugt endnu finere materiale end normalt.

Det er et par perfekte hvide sneakers, som skiller sig ud nøjagtigt, som Paul Smith altid gør.

Hvide Paul Smith sneakers af kalvelæder

fede Sneakers til Mænd

Paul Smith / 2699 / Hop til shop

Hvis du hellere vil have et par Paul Smith sneakers, som ikke har deres ikoniske print, findes denne model også. Det er altså nogle alvorligt lækre sneakers, hvor du stadig har en unik detalje i form af de diskrete, farverige Paul Smith linjer.

Skoene er lavet af slidstærkt kalvelæder, som giver en lang levetid. Derudover er de naturligvis fremstillet i Italien, men det bør de også til den pris.

Hvide Ralph Lauren sneakers af læder

fede Sneakers til Mænd

Polo Ralph Lauren / 1199 / Hop til shop

Dette års kollektion af Ralph Lauren sneakers er overraskende imponerende. Er du derfor fan af netop Ralph Lauren sneakers, kan du se frem til mange flere modeller her i artiklen.

Denne hvide model er et fornemt eksempel på et par perfekte hvide sneakers i høj kvalitet. De er lavet af fin læder, som gør, at de er nemme at rengøre. Jeg plejer bare at bruge en fugtig klud og på 2 minutter, skinner de igen.

Hvide Fred Perry lædersneakers

fede Sneakers til Mænd

Fred Perry / 799 / Hop til shop

Fred Perry er altid et godt sted at lede efter sneakers. Det er udmærket kvalitet, fine designs og aldeles medgørlige priser. Og netop medgørlige priser er hvad Fred Perry gør sig i. Det engelske modehus har ramt et sweet spot, hvor prisen ligger på et niveau, der gør at den fine kvalitet kan opretholdes.

Fred Perry’s design er meget casual og afslappede, så der er ingen tvivl om, at disse sneakers er velegnet til hverdagsbrug hvad end det er til de lange dage på universitetet eller arbejdsplads, hvor dresscode er wear whatever you want.

Klassiske hvide Fred Perry sneakers

fede Sneakers til Mænd

Fred Perry / 799 / Hop til shop

Fred Perry har også denne model til på hylden, hvis du er ude efter et par kridhvide sneakers til en god pris. Jeg har altid været tilhænger af Fred Perry’s logo og navnligt kombinationen af hvid og guld spiller rigtigt godt sammen.

Det er et par sneakers, som er velegnet til sommeren sammen med et par hvide shorts, en flamboyant hawaii skjorte og et par dyre solbriller. Kan du ikke lige forestille dig det?

Hvide lædersneakers fra Common Projects

fede Sneakers til Mænd

Common Projects / 2699 / Hop til shop

Common Projects er ofte refereret til som sneakers-verdenens svar på Apple. Og jeg elsker Apple. Derfor er det også logisk, at jeg har en svaghed for Common Projects sneakers, hvis mission er at forsyne mænd med stilrene, minimalistiske sneakers i kompromisløs kvalitet.

Common Projects laver sneakers i en lang række forskellige farver, som du kan se her. Du kan også scrolle ned, hvor du finder en håndfuld af dem.

Fede ruskindssneakers i hvid og beige

fede Sneakers til Mænd

C.QP / 2499 /  Hop til shop

Svenske C.QP er endnu et skandinavisk tøjmærke, som har viet deres tilværelse til sneakers. Med ekstraordinært fokus på exceptionel kvalitet og ditto designs, bærer deres kollektioner også præg heraf.

Hvis der er én ting svenskerne kan finde ud af, så er det at lave tøj. Det er jo heller ikke for sjovt, at Sverige, sammen med Danmark, er blandt verdens førende lande inden for mode og stil.

Hvide Kenzo sneakers af læder

fede Sneakers til Mænd

Kenzo / 2099 / Hop til shop

Kenzo, som jeg ved flere lejligheder, har fremhævet som mit yndlingsmærke, er altid god for formidable sneakers til mænd. Dette par hvide Kenzo sneakers fremstår stilrene og minimalistiske til trods for, at du har deres ret store logo printet på siden.

Normalt er jeg ikke tilhænger af at være reklamesøjle på den måde, men Kenzo har bare en eller anden evne til at retfærdiggøre det. Det ser fedt ud. Jeg vil have dem. Det kilder i maven, og sådan skal det også være, når man køber et par sneakers.

Minimalistiske hvide sneakers fra BOSS

fede Sneakers til Mænd

BOSS / 2299 / Hop til shop

Tyske Hugo Boss har i en meget lang periode været decideret stagneret, hvad angår innovation og kreative tiltag. Rent ud sagt, har det været r*vhamrende kedeligt. Heldigvis er der begyndt at ske nogle nye og velkomne tiltag.

Et af dem er, at de har lavet et eksklusivt undermærke ved navn BOSS. Kollektioner herfra er særligt eksklusive og det afspejles i prisen. Dog får du valuta for pengene i form af voldsomt lækre designs. Dette par hvide BOSS sneakers er min helt klare favorit ud af samtlige modeller i denne samling.

Det er et decideret mestermærk, hvor linjerne er lige til at spise. Skoene er fremstillet i Italien, hvorfor den overordnede kvalitet kan sidestilles med de helt ryg italienske modehuse.

Hvide Ralph Lauren sneakers af perforeret læder

fede Sneakers til Mænd

Polo Ralph Lauren / 799 / Hop til shop

Som sagt er der en hel del Ralph Lauren sneakers af finde i denne artikel. Det skyldes, at dette års kollektion er voldsomt attraktiv. Der er simpelthen så mange flotte sneakers iblandt, at det var svært at begrænse mig.

Dette par hvide Ralph Lauren sneakers er et godt eksempel på det perfekte design. Med sit perforererede læder er det et par oplagte sneakers til sommerhalvåret, da de er luftige. Det mest interessante ved denne model er, at prisen er så lav. Normalt koster lædersneakers altid minimum en tusse og mere til.

Med andre ord er dette et par super fede sneakers, der smukt kombinerer alt det man ønsker sig af sneakers og til en medgørlig pris.

Pæne hvide Ralph Lauren sneakers

fede Sneakers til Mænd

Polo Ralph Lauren / 799 / Hop til shop

Du får lige endnu et par Ralph Lauren sneakers til helt samme pris og næsten helt samme design. Forskellen her er, at denne model har en næsten helt hvid sål kombineret med læder, som ikke er perforeret.

Det er svært at være negativ overfor sådan en model. Til gengæld er det svært at vælge mellem de to ovenstående to Ralph Lauren sneakers. Hvilken ville du vælge?

Hvide Alex Arigato sneakers med gule og grønne detaljer

fede Sneakers til Mænd

Axel Arigato / 1499 / Hop til shop

Axel Arigato lyder japansk, men faktisk er det svensk. Hvordan hænger det lige sammen? Jo, de to svenske grundlæggere valgte “Arigato”, som betyder tak på japansk, som en hyldest til den japansk minimalisme, som netop danner grundlaget for deres sneaker-designs.

Axel Arigato er et relativt nyt modehus fra 2014, som har stormet ind på sneakers-scenen. Her en lille håndfuld år senere har Axel Arigato markeret sig som international trendsetter med sine karismatiske, men minimalistiske sneakers.

Deres sneakers er fremstillet i Portugal, hvor jeg bor. Og det er et vigtigt kvalitetsstempel. Portugal er nemlig et af de bedste steder i Europa at få produceret tøj og sko, da portugiserne har en helt særlig evne til dette.

Hvide J. Lindeberg sneakers af kernelæder

fede Sneakers til Mænd

J. Lindeberg / 1399 / Hop til shop

Svenske J. Lindeberg er altid selvskrevet til en liste med sneakers. Her er det et par hvide sneakers, der både er minimalistiske og ret karismatiske. Det karismatiske gør sig gældende med den forhøjede gummisål, der har et bikube-agtigt mønster.

De to hvide nuancer clasher med hinanden, men på den gode måde, da den hvide gummisål er varm hvid og læderet, kold hvid.

Kraftige sneakers af ruskindslæder

fede Sneakers til Mænd

Diemme / 2599 / Hop til shop

Italienske Diemme er omtrent samme alder som mig. Siden 1992 har italienerne nemlig lavet eksklusiv herremode med laserfokus på fodtøjet. Det er håndlavet luksus efter alle kunstens regler.

Dette par sneakers er ret specielle med deres kraftige og fyldige design. Det er ikke et par sneakers, du kan parre med hvad som helst. Det kræver lidt opfindsomhed og modetække.

Hvis jeg skulle parre dem med et outfit, ville jeg vælge et par grå chinos, hvid casual skjorte og en beige cardigan. Det ville se mega fedt ud og i øvrigt være et ret unikt outfit netop på grund af den effekt sådan et par sneakers har.

Billige Sneakers

Hvor meget skal et par billlige sneakers koste? Ja, det er der sikkert flere holdninger til. Min holdning er, at et par billige sneakers ikke må være for billige, da god kvalitet altid er en afgørende ingrediens. Et par sneakers til 299,- kommer aldrig til at være af god kvalitet. Og derfor har jeg heller ikke inkluderet nogen i den prisgruppe. I stedet svinger prisniveauet fra 500 til 800 kroner, som jeg mener er sweet spottet ift. et lavt prisniveau sammenholdt med god kvalitet og lækkert design.

Sorte Vans sneakers som alle har

fede Sneakers til Mænd

Vans / 699 / Hop til shop

Vans har i den grad fået medvind i et løbet af de seneste par år. Det er helt vildt, som særligt de helt unge mennesker nærmest ikke kan gå i andet. Det har nærmest været et irritationsmoment for mig, at de hersens unge væsener ikke er i stand til at finde et par sko, der bare skiller sig lidt ud fra mængden.

Dog har jeg accepteret virkeligheden og efterhånden anerkendt dette sorte par skoleuniform-sneakers. Sandheden er nemlig, at det faktisk er et par pæne sneakers. Det minimalistiske og stilrene design er tiltalende og kvaliteten er glimrende, som vi kender det fra Vans.

Men kunne vi ikke godt lige eksperimentere med farvesammensætningerne i det mindste?

Stilrene hvide Vans sneakers

fede Sneakers til Mænd

Vans / 699 / Hop til shop

Det der har gjort, at jeg er blevet semi-tilhænger af Vans er, at de har en lang række forskellige farvekombinationer af deres, som jeg kalder dem, teenage-sneakers. Blandt mine favoritter er denne cremehvide model, som i særdeleshed henvender sig til det stilede sommeroutfit med eksempelvist lyse, beige shorts og en stilet hawaii skjorte.

90er-inspirerede Vans sneakers

fede Sneakers til Mænd

Vans / 699 / Hop til shop

For de ikoniske Vans sneakers findes i en lang række forskellige farvedesigns heriblandt dette par 90er-inspirerede sneakers, som jeg personligt finder langt mere tiltalende end den sorte model.

Farverne arbejder perfekt sammen og selvom vi har med tre pangfarver at gøre i form af grøn, rød og gul, er de ikke for meget af det gode. Jeg vil næsten gå så vidt at kalde dem det perfekte par sommersko, da farverne kun kan gøre en i godt humør og klar på en seriøs omgang fadøl og gin & tonics på stribe.

Trods de stærke farver kan du sagtens kombinere dem med et par almindelige blå jeans eller chinos. Det er det smukke ved sko. De kan altid køre deres eget løb uden at ødelægge for de andre tøjdele.

Vans sneakers i gul, grøn og rød

fede Sneakers til Mænd

Vans / 699 / Hop til shop

Vans har også denne model, som igen er udstyret med omtalte pangfarver. Jeg synes, det er forfriskende at se denne type sneakers, da sneakers-gadebilledet godt kan gå hen og blive lidt for meget a la hvide sneakers, man har set før.

Denne Vans model har et lidt anderledes design, hvor førnævnte har det eftertragtede, som alle teenagere går efter. Med andre ord henvender dette par farverige sneakers sig til den lidt ældre herre.

Blå denim sneakers fra Vans

fede Sneakers til Mænd

Vans / 649 / Hop til shop

Er du typen, der sætter pris på denim? Går du i denim jakker og rå jeans? Så kan du jo passende supplere din denimgarderobe med disse denim sneakers. Jeg kan faktisk rigtigt godt lide dem.

Designet er minimalistisk og stilrent og den lyse blå denim gør det nemt at kombinere med både blå, hvide og beige shorts, så du behøver ikke være hardcore denimdreng, der ser Drengene fra Skt. Petri en gang om ugen.

Billige hvide Ralph Lauren sneakers

fede Sneakers til Mænd

Polo Ralph Lauren / 599 / Hop til shop

Hvis dit budget er i den lave ende, men du stadig er ude efter kvalitet, kan du overveje dette par hvide Ralph Lauren sneakers af tekstil. Det er et par super allround sko, som du med sikkerhed bliver glad for. Det minimalistiske design og den hvide farve fra hæl til tå gør dem til en sikker vinder.

Umiddelbart finder du ikke en bedre sneakers-løsning i denne prisklasse.

Billige blå Ralph Lauren sneakers

fede Sneakers til Mænd

Polo Ralph Lauren / 599 / Hop til shop

Med helt samme prisskilt har Ralph Lauren også dette par blå sneakers, som du kan overveje. Designet er klassisk med efterhånden en del år på bagen. Netop denne mørkeblå farve er iblandt dem, jeg går mest iklædt i løbet af sommeren, da der er noget eksklusivt over det.

Et af mine signatur-outfit er disse sneakers med shorts af samme farve og en hvid polo eller kortærmet skjorte.

Billige grå New Balance sneakers

fede Sneakers til Mænd

New Balance / 599 / Hop til shop

New Balance har jeg altid kategoriseret som pædagogskoen. Har du ikke lagt mærke til, at pædagogerne altid render rundt i dem? Nå, men intet ondt om pædagoger. Jeg kan da godt forstå, at man vil have behageligt fodtøj på, når man skal løbe efter unger fra morgen til aften.

New Balance laver sneakers i alle prisklasser. Denne model er deres billige udgave af de klassiske New Balance sneakers. Faktisk er det svært at se forskel på deres billige og dyre sneakers, hvorfor det er klogt at gå efter netop den prisvenlige.

Det fede er, at du ikke behøver være pædagog for at have dem på. De henvender sig til alle og det ville se rigtigt godt ud med et par grå bukser og en hvid striktrøje.

Sort Fred Perry sneakers med hvid sål

fede Sneakers til Mænd

Fred Perry / 799 / Hop til shop

Fred Perry er pletten med dette par sorte sneakers, som elegant brydes af den hvide gummisål og hæltop. Jeg skal være ærlig at sige, jeg aldrig har været den store tilhænger af helt sorte sneakers, men jeg kan meget godt lide det, når man har en hvid kontrast som netop dette par.

Kombiner disse sneakers med et par hvide shorts og en sort sommerskjorte.

Lette cremehvide kanvas sneakers fra Gant

fede Sneakers til Mænd

Gant / 849 / Hop til shop

Måske er 849 kroner ikke specielt billigt for et par kanvas-sneakers, men når det er fra Gant, kan det altså retfærdiggøres. Kvaliteten er formidabel og hvis de bliver beskidte, er det ikke værre end at smide dem en tur i vaskemaskinen på et koldt program. Men husk aldrig at smide dem i tørretumbleren.

Dette par cremehvide Gant sneakers kan sammensættes med stort set alt. Derfor er det også et par oplagte sneakers at vælge den sommeren.

Adidas Sneakers til Mænd

Adidas har efterhånden markeret sig som den permanente markedsleder, når det handler om sneakers til mænd. Det er ganske enkelt dét, de unge vil have, hvorfor Adidas også fortjener sit helt eget afsnit her i samlingen af sneakers. Let’s go!

Ægte Adidas sneakers fra 80erne

fede Sneakers til Mænd

Adidas Originals / 799 / Hop til shop

På mange måder virker det som om, at 80er og 90er-temaet er kommet for at blive. I hvert fald hænger det stædigt ved, selvom jeg har mine perioder, hvor jeg ikke kan udstå det. Dog er det mest, når de unge mennesker kører den så langt ud, at det ligner en temafest, hvor præmien for bedste 80er og 90er-outfit er en flaske grøn gajol.

Et par klassiske Adidas sneakers som denne 80er-model behøver ikke sættes i forlængelse af gardinfrisure og gule striktrøjer. Hvorfor ikke kører den simple og minimalistiske stil med et par jeans og en pæn trøje?

Sorte og hvide Adidas Originals sneakers

Adidas Originals / 749 / Hop til shop

Dette par sporty Adidas sneakers er skabt til alle CEOs i reklamevirksomheder. Har du ikke lagt mærke til, at de altid har denne type sneakers på? Og det er altid i forlængelse af et par chinos, skjorte og cardigan.

Det er lidt morsomt, men der er selvfølgelig intet ondt i min blide mobning. Det er bare interessant, som der altid er de her stereotyper og som regel uden undtagelse. Jeg har selv arbejdet i reklamebranchen, så jeg har erfaring fra første parket.

Uanset hvad er det et par lækre sneakers, som er skide lækre at have på samtidig med, at de kan indgå i rigtigt mange forskellige outfits, så du behøver ikke være CEO for en reklamevirksomhed for at eje sådan et par.

Kridhvide Adidas Originals sneakers

fede Sneakers til Mænd

Adidas Originals / 749 / Hop til shop

Jeg ejer faktisk selv dette par kridhvide Adidas sneakers. Derfor kan jeg også forsikre dig om, at de er voldsomt behagelige at gå i. Det er efterhånden tre år siden, jeg købte dem, men jeg bruger dem stadig flittigt.

Lige i øjeblikket bruger jeg dem mest til min daglige gåtur på +10.000 skridt. Det er ikke et par kondisko, men en slags hybrid imellem dem og almindelige sneakers. Den bedste beskrivelse ville være et par gå-sko… hvis det giver mening?

Jeg kan godt lide at kombinere disse sneakers med et par pæne grå chinos og en hvid skjorte. Det er stilrent og minimalistisk på den elegante, men sporty måde.

Klassiske grå Adidas Originals sneakers

fede Sneakers til Mænd

Adidas Originals / 749 / Hop til shop

Dette par Adidas Originals må siges at være originals i ægte forstand. Designet er ældre end mig, men holder sig lige så godt. Det er et par sneakers, som er skræddersyet til en travl hverdag i et afslappet arbejdsklima. Man kan igen argumentere for, at det er de perfekte sneakers til reklameverdenen, men lad os droppe den parallel for nu.

Skoene har den egenskab, at de nærmest kan indgå i hvilket som helst outfit, ja, også med et par jeans og blazer. For 20 år siden havde den nok ikke gået, men det er glædeligheden ved positiv samfundsudvikling.

Hvide og sorte U-Path Run sneakers

fede Sneakers til Mænd

Adidas Originals / 749 / Hop til shop

Kraftige grønne Adidas sneakers

fede Sneakers til Mænd

Adidas Originals / 999 / Hop til shop

Klassiske grønne Adidas sneakers

fede Sneakers til Mænd

Adidas Originals / 749 / Hop til shop

Hvide minimalistiske Adidas sneakers

fede Sneakers til Mænd

Adidas Originals / 899 / Hop til shop

Grå og blå Yung sneakers

fede Sneakers til Mænd

Adidas Originals / 999 / Hop til shop

Fede marathon sneakers i gul

fede Sneakers til Mænd

Adidas Originals / 1049 / Hop til shop

Ikoniske hvide Superstar sneakers

Adidas Originals / 799 / Hop til shop

Nike Sneakers til Mænd

Næsten lige så populært som Adidas, er sneakers fra Nike. Men hvad er den egentlige forskel på Adidas og Nike sneakers? Generelt er Nike sneakers mere sporty og ovre i kategorien running-sneakers, men Nike har selvfølgelig også de mere traditionelle sneakers.

På mange måde er forskellen lidt ligesom Mercedes vs BMW. Det er en smagssag, så det egentlige spørgsmål er, hvilken smag har du?

Futuristiske Air Force Max Sneakers

fede Sneakers til Mænd

Nike / 1299 / Hop til shop

Personligt kommer jeg aldrig til at gå i dette par, men alligevel er de hamrende fede. Jeg elsker det futuristiske design, som mest af alt minder om de ikoniske sneakers fra Back To The Future med Marty McFly.

Egentligt kunne jeg nok godt overtales til at gå i dem. Det kunne nemlig se mega fedt ud sammen med et par slimfit chinos i matchende turkisblå og en matchende rød polotrøje eller hoodie.

Hvide Nike p-6000 running sneakers

fede Sneakers til Mænd

Nike / 849 / Hop til shop

Sneakers med det hersens kraftige udtryk er virkeligt kommet på mode i løbet af de seneste 2-3 år. En mode som i særdeleshed er kickstartet af de helt tunge modehus så som Chanel, Gucci og Saint Laurent. Dog har de færreste råd til sneakers fra disse brands, hvorfor der heldigvis er mere prisvenlige alternativer så som Adidas og, i dette tilfælde, Nike.

Jeg har stadig ikke helt vænnet mig til det kraftige design, men på en eller anden måde gror det på mig. Lige netop dette par Nike sneakers har et dejligt stilrent design med sine sorte og hvide farver, som gør dem nemme at sætte ind i et outfit.

Hvide og røde Air Max sneakers

fede Sneakers til Mænd

Nike / 999 / Hop til shop

Hvide og blå Court Royale sneakers

fede Sneakers til Mænd

Nike / 449 / Hop til shop

Hvide Air Max Ldt 3 sneakers

fede Sneakers til Mænd

Nike / 999 / Hop til shop

Hvide  Air Max Excee sneakers

fede Sneakers til Mænd

Nike / 899 / Hop til shop

Stilrene grå Tanjun sneakers

fede Sneakers til Mænd

Nike / 849 / Hop til shop

Fede Sneakers til Mænd i det hele taget

Netop fordi der findes så uendeligt mange sneakers til mænd, har jeg lavet denne kategori, hvor alt det bedste fra havet er smidt i gryden.. så at sige! Følgende udvalget bliver hele tiden udvidet i takt med, at jeg støder på nye sneakers, som du bare SKAL se.

Beige Gant lædersneakers til sommeren

fede Sneakers til Mænd

Gant / 899 / Hop til shop

Ligesom Ralph Lauren har øget deres fokus på sneakers til mænd, er Gant også hoppet med på bølgen. Og det giver jo god mening, for sneakers er uden sammenligning den mest populære form for fodtøj til mænd.

Lige netop denne model skiller sig dog ud fra det traditionelle sneaker-design, da det i højere grad minder om et par espadrillos. Den bedste beskrivelse jeg kan komme i tanke om, er at det er et par sommerlige slip-on sneakers med perforeret læder, der går dem luftige at have på i varmen.

Jeg ville ikke tøve med at sætte dem sammen med et par beige shorts og en kortærmet hvid skjorte.

Beige Axel Arigato sneakers af ruskind

fede Sneakers til Mænd

Axel Arigato / 1299 / Hop til shop

Axel Arigato er igen på pletten med et par herlige sneakers, du sent bliver træt af. Det er ikke svært at få øje på det svenske modehus’ fokus på stilrene og minimalistiske design, hvor nul detaljer er overset.

På mange måder har vi at gøre med de perfekte sneakers. Kvaliteten er kanon og prisen relativt medgørlig. Hvis du ikke har ejet et par sneakers fra Axel Arigato, er det på høje tid, du kaster dig ud i det.

Blå Axel Arigato sneakers af ruskindslæder

fede Sneakers til Mænd

Axel Arigato / 1299 / Hop til shop

Du finder også helt samme Axel Arigato-model i en eksklusiv, mørkeblå udgave. Jeg er helt vildt med den måde, Axel Arigato’s designere har lavet en mat kontrast i form af snuden.

Det giver et eksklusivt præg, der mest af alt minder mig om Lanvin’s ikoniske sneakers, men til langt under det halve af prisen!

Sennepsgule running sneakers

fede Sneakers til Mænd

Hogan / 2399 / Hop til shop

Måske er et par sennepsgule sneakers ikke det første, du tænker på, når starter operation-find-et-par-EPIC-sneakers, men hvis vi lige lader øjnene kærtegne denne model fra Hogan, synes jeg helt bestemt, at vi har at gøre med et par aldeles EPIC sneakers.

Hogan er kend for deres praktiske sneakers, som er udført i fænomenal kvalitet fra de italienske snedkere. Det forklarer også den ret høje pris, men du altså ikke meget bedre sneakers.

Den sennepsgule farve er et herligt friskt pust, som arbejder suverænt sammen med den hvide sål og Hogan-logoet. Jeg er selv på vippen til at tilføje dette par til samlingen!

Tag i øvrigt et kig på Hogan’s kollektion af sneakers. Det er ret tiltalende!

Klassiske grå New Balance sneakers

fede Sneakers til Mænd

New Balance / 1599 / Hop til shop

Længere oppe havde vi fat i et par billige New Balance sneakers til blot 599 kroner. Her har vi ligeledes et par New Balance sneakers i hånden, men med en noget højere pris. Hvorfor er der så stor forskel?

Det skyldes materialerne. Denne model er seriøs kvalitet, som har voldsomt mange kilometer i sålen. Det er de utrættelige sneakers, der vil følge dig tykt og tyndt gennem den til tider udfordrende hverdag.

New Balance 990 er også navnet på deres Premium-kollektion, hvor støddæmpning og stabilitet har været en vigtig ingrediens i det i forvejen nydelige og sporty design.

Dyre lyseblå ruskindssneakers

fede Sneakers til Mænd

Common Projects / 1099 / Hop til shop

Common Projects, som vi allerede har haft fat i, er afsender af dette par friske og sommerlige sneakers, som er født i en nydelige lys, blå nuance. Det er et de par sneakers, som er ideelle til et smart casual outfit, som eksempelvist kunne være en meleret blå blazer og, hvid skjorte og hvide chinos.

Dyre cremehvide sneakers fra Common Projects

fede Sneakers til Mænd

Common Projects / 2699 / Hop til shop

Hvis jeg skulle vælge ét par sneakers til garderoben, ville jeg vælge noget i stil med denne cremehvide model fra Common Projects. Det er på mange måder de perfekte sneakers.

Det skyldes, at kvaliteten er vanvittig og et design, som gør det muligt at matche med næsten hvad som helst. Det jeg særligt godt kan lide ved at cremehvide sneakers frem for de helt hvide er, at de fremstår mere eksklusive og elegante. Og så bliver tingene ikke værre, når det ruskindslæder, vi har med at gøre.

Brune Grenson sneakers af poleret læder

fede Sneakers til Mænd

Grenson / 1599 / Hop til shop

Er du typen, der sætter pris på den rustikke herremode? Så er Grenson noget for dig. Den engelske skrædder laver nemlig sko, som er en unik blanding af det rustikke og elegante.

Det fede er, at du ikke behøver kører den rustikke stil fra a til z. Et par polerede lædersneakers som disse kan indgå i de fleste outfits og isoleret set, er det faktisk nogle ret elegante og næsten formelle sneakers.

Grenson tilbyder rigtigt meget sneakers for pengene, hvorfor jeg også selv har to par stående i garderoben.

Beige Zespà sneakers af ruskindslæder

fede Sneakers til Mænd

Zespà / 1999 / Hop til shop

Franske Zespà specialiserer sig i en unik kombination af lædervarer og sneakers til mænd med det formål, at deres hylder er fyldt med vanvittigt fornemme sneakers, der kan konkurrere med de helt tunge drenge.

Jeg plejer at sige, at Zespà er det sted, du bør henvende dig, hvis du gerne vil have et par dyre Gucci sneakers, men ikke helt har budgettet til det.

Navyblå Filippa K sneakers af læder

fede Sneakers til Mænd

Filippa K / 1799 / Hop til shop

Svenske Filippa K er det sikre, men altid elegante valg, når der skal købes et par sneakers. Det er lidt ligesom jakkesæt fra Tiger of Sweden. Du går aldrig galt i byen.

Kvaliteten er i top og designet altid den moderigtige svensker værdig. What’s not to love?

Flerfarvede Ralph Lauren sneakers

fede Sneakers til Mænd

Polo Ralph Lauren / 1199 / Hop til shop

At se et par sneakers som disse fra Ralph Lauren vidner om, at der er sket nogle store ændringer ved det ellers konservative, franske modehus. Jeg synes, at det er herligt og i øvrigt også på høje tid.

Jeg har nævnt det nogle gange, men Ralph Lauren har i en alt for lang periode været for stålsat på at holde fast i de sammen skjorter, sko og klassisk elegante herretøj i det hele taget.

Nu er det blevet lidt mere ungdommeligt og trendy, så at sige, og det er velkomment!

Unikke og eksklusive Gant sneakers

fede Sneakers til Mænd

Gant / 1099 / Hop til shop

Ligesom Ralph Lauren har Gant også ændret deres strategi. Det er disse i øvrigt unikke og mega fede sneakers en fornem illustration af. Der er ikke ret meget konservativt over sådan et design, men det interessante er, at du snildt kan sammensætte dem med det konservative outfit.

Ja, den kan du jo lige tænke over!

Hvis jeg skulle lave et outfit med dette par sneakers forneden, ville jeg vælge et par grønne chinos og en brun blazer med en hvid skjorte indenunder. Det ville se urimeligt godt ud!

Flotte koboltblå sneakers fra Paul Smith

fede Sneakers til Mænd

Paul Smith / 1499 / Hop til shop

Er blå også din yndlingsfarve? Jamen, så er dette par Paul Smith sneakers sikkert noget for dig! Meeen, er det ikke lidt for blåt? Det er der nok nogen, der vil sige, men jeg er helt tosset med det.

Godt nok er det ikke et par sneakers, som passer til hvad som helst. Til gengæld kan du lave nogle seriøst fede outfits, hvor der er smæk på farverne. Det kunne eksempelvist være interessant at lave et pangfarvet, smart casual outfit med gul blazer, hvide bukser og en rød skjorte.

Det ville nemlig være en meget sjov fortolkning af den, for tiden, populære sammensætning af pangfarver, som er en stærk reference til 1990erne.

Elegante John Lobb sneakers af ruskindslæder

fede Sneakers til Mænd

John Lobb / 4299 / Hop til shop

John Lobb er ikke til at spøge med. Det er et af verdens fineste tøjmærker inden for eksklusiv herremode. Og den slags får du naturligvis også lov til at betale for, men det er lidt ligesom en dyr Mercedes eller det at eje et lækkert Rolex ur. Glæden ved at sætte sig ind i sådan en slæde eller have uret om håndleddet bliver aldrig mindre stor.

Jeg ejer selv et par sneakers fra Rick Owens som koster 5500 kroner. Mens det er rigtigt mange penge, kan jeg fortælle, at jeg aldrig har ejet et par sneakers, som jeg har været mere glad for. Kvaliteten, designet og foreningen af alle de elementer, der gør et par sneakers lækre, kan og må ikke undervurderes.

Eksklusive mørkebrune sneakers af læder

fede Sneakers til Mænd

Santoni / 2699 / Hop til shop

Italienske Santoni, som stammer fra 1975, har én mission, der overskygget alt andet, nemlig at snedkerere fodtøj i en kompromisløs kvalitet og design.

Og det lykkes den italienske skrædder med igen og igen. Og igen! Det jeg godt kan lide ved Santoni er, at de forsyner hele fodtøjsgarderoben med lækre sko. Det er ikke kun fede sneakers som dette par mørkebrune sneakers af læder.

Der er også loafers, monkstraps og derbys. Tag et eventuelt et kig på deres kollektioner.

Marineblå Buttero sneakers af ruskindslæder

fede Sneakers til Mænd

Buttero / 1999 / Hop til shop

Sneakers i denne prisklasse er som regel altid fra de italienske kanter. Og det bør de jo også være. Hvis du end ikke er bekendt med Buttero, kan jeg fortælle dig, at det er nogle af mine helt klart favoritter, hvad angår eksklusive sneakers til mænd.

Det er simpelthen bare lækre sneakers, som holder i lang tid samtidig med, at deres semiformelle designs gør dem velegnede til et smart casual outfit.

Buttero har en formidabel samling af hamrende fede sneakers, som du bør tage et kig på her.

Sorte slip-on Kenzo sneakers

fede Sneakers til Mænd

Kenzo / 1699 / Hop til shop

Kunne du tænke dig et par sneakers, som er både eksklusive og vildt afslappede? Så er dette par fra Kenzo en oplagt mulighed. Det er slip-on sneakers, som bare er skide behagelige. Ingen snørebånd og alt det bøvl. Det er bare fødder og komfort i en smuk symbiose.

Som altid er Kenzo’s sko gerne præget af deres ikoniske tigerlogo, og derfor snydes du heller ikke her. Det er sikkert ikke alle, som er tilhænger af det, men jeg kan nu godt lide, når et par sneakers får et ekstra skvæt karisma. Og det har de her sneakers!

Sorte Kenzo sneakers uden hæl

fede Sneakers til Mænd

Kenzo / 1699 / Hop til shop

Helt samme model findes også i en endnu mere afslappet udgave, hvor denne model er uden hæl, således du kan stikke fødderne direkte ind i skoen. Egentligt er det et par sutsko, som du kan have på udenfor. Og den idé er jeg ikke bleg for at hoppe med på.

Her på mine gamle dage, er jeg nemlig begyndt at favorisere komfort over alt andet. Og i dette tilfælde går den høje komfort ikke ud over æstetikken. What’s not not to love?

Følg mig på Instagram – her går det stærkt!

Kender du i øvrigt min YouTube kanal?

Vi bor i Portugal, hvor vi laver videoer tematiseret omkring vores liv. Det inkluderer rejser, spændende restauranter, god humor og en masse sjov og ballade!

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!