Jeg har været ude på en virtuel shoppetur for at finde et spændende udvalg af denim jakker og det blev til i alt 18 forskellige modeller. Denim jakken er nemlig blevet rigtigt populær i gadebilledet, men du skal selvfølgelig ikke tage hvilken som helst på.

En denim jakke til mænd er ofte rimeligt generisk, hvad angår design. Og selvom nogle af modellerne læner sig op ad hinanden, mener jeg stadig, at diversiteten er til at få øje på.

Prismæssigt befinder denim jakkerne sig på et fornuftigt niveau omkring en solid tusse plus minus det løse.

Skal vi se på det?

Mørkeblå Levi’s denim jakke med mørkeblåt for

fede denim jakker til mænd

Levi’s / 1199 / Hop til Shop

Levi’s er synonymt med en denim jakke. Det er almindeligt kendt faktum, hvorfor der naturligvis er flere forskellige Levi’s denim jakker på menuen. Den første er denne klassiske model, som faktisk er alligevel er lidt unik.

Hvorfor?

Tag et kig på kraven, som har fået sig en tur med en mørkeblå malerpensel. Normalt er pelskraven gerne hvid, men her har man forsøgt sig meget noget nyt, og det er jeg fan af.

Mørkeblå Tommy Hilfiger denim jakke med hvidt for

fede denim jakker til mænd

Tommy Jeans / 1299 / Hop til Shop

Men det er dog ikke nogen hemmelighed, at en ikonisk denim jakke altid bør have en hvid pelskrave, nøjagtigt som denne herlige denim jakke fra Tommy Jeans. Hvad angår denimfarven, er det en smagssag, hvor blåt den blå skal være.

Personligt kan jeg bedst lide, når den blå er lidt lysere, men det er som sagt et spørgsmål om præference. Hvad kan du bedst lide?

Klassisk Tommy Hilfiger denim jakke

fede denim jakker til mænd

Tommy Jeans / 1299 / Hop til Shop

Denim jakken er uden tvivl et stykke historisk påklædning fra 90’erne, hvor særligt denne denim jakke er et godt eksempel herpå. 90’erne var nemlig kendt for deres oversize tøj, hvor det hele gerne skulle sidde løst.

Og det gør denne denim jakke med mindre du er morbidt overvægtig. Spørgsmålet er blot, om du vil have en løst- eller tætsiddende denim jakke?

Lys blå Levi’s denim jakke

fede denim jakker til mænd

Levi’s / 1199 / Hop til Shop

Er du mere til den tætsiddende denim jakke, er der ingen grund til at lede videre. Her har du den! I min optik er det den perfekte denim jakke.

Du har en hvide pelskrave, en lys blå denimfarve og en pasform, der korrelerer glimrende med slimfit-linjen, jeg ynder at køre, selvom jeg ikke just er nogen slimfit fyr.

Mørkeblå Nudie denim jakke med lynlås

fede denim jakker til mænd

Nudie Jeans / 1199 / Hop til Shop

Der findes mange forskellige slags denim jakker. Det behøver ikke alt sammen være cowboyblåt og forudsigeligt.

Det har vi i hvert fald et fint eksempel på her, hvor Nudie Jeans har eksperimenteret med en denim jakke, der både har lynlås og en natteblå farve med to store forlommer.

Hvis du gerne vil skille dig ud fra denim jakke-mængden, er det ikke noget dumt alternativ!

Pæn og klassisk denim jakke i mørkegrå

fede denim jakker til mænd

ami / 2099 / Hop til Shop

Jeg plejer at kalde denne type denim jakke for “modeljakken”. Hvorfor? Fordi det som regel er Ralph Lauren-reklameværdige mænd med flot hårpragt, DJ Alligator-skarpt skæg og Ryan Gosling-krop.

Men det betyder altså ikke, at jakken er forbeholdt disse typer. Næh, faktisk er det din chance for at blive en lille smule mere James Dean-cool, hvis du kombinerer med et par matchende jeans og et par sorte solbriller.

Stilren blå Replay denim jakke

fede denim jakker til mænd

Replay / 1199 / Hop til Shop

Replay deltager også i denimjakkeballet, hvor vi her har fat i en helt igennem klassisk og pæn denim jakke, der kan sammensættes med det meste.

Det kunne eksempelvist være en hvid t-shirt, matchende cowboybukser og et par hvide sneakers.

Super fed Nudie denim jakke med hvid pels

fede denim jakker til mænd

Nudie Jeans / 1599 / Hop til Shop

Nudie Jeans laver ganske enkelt nogle af de fedeste denim jakker på markedet, hvor jeg er særligt tosset med denne variant, som slår på de rå tangenter.

Den er lidt varmere end gennemsnitsdenimjakken, hvorfor den er velegnet til vinterhalvåret, men vel at mærke på de dage, hvor temperaturerne ikke når under frysepunktet.

Unik blå denim jakke med krave af læder

fede denim jakker til mænd

Saturdays NYC / 1599 / Hop til Shop

En af mine personlige favoritter i denne samling af denim jakker til mænd, er denne unikke sag fra Satursdays NYC, der altid er god for nogle lækre produkter.

Jeg er tosset med den kraven, som er ret unikt for denimjakken. Det giver jakken er et mere light touch, som gør den særligt oplagt til de milde forårsdage og sågar også sommerdagene, når temperaturen ikke er passerer +22 grader.

Eksklusiv denim jakke

fede denim jakker til mænd

Levi’s / 2799 / Hop til Shop

Levi’s ligger som regel i den lavere ende af prisskalaen, men der findes faktisk også et top of the line submærke ved navn Levi’s Vintage Clothing, hvor du får premium kvalitet på et niveau, der kan gives videre til dine børn og måske endda børnebørn.

Målet med Levi’s Vintage Clothing er at genskabe eksakte modeller af deres helt originale modeller tilbage fra 50’erne, hvor denim jakken faktisk stammer fra.

Klassisk Levis denim jakke

denim jakke til mænd

Levi’s / 1295 / Hop til Shop

Nu hvor det handler om denim jakker til mænd, kan man ikke være andet bekendt end at lægge ud med the founding father of denim. Nemlig Levi’s. Levi’s er om nogen i stand til at strikke denim ekvipering sammen med succes, hvorfor en klassisk denim jakke som denne er et perfekt valg.

Enkel denim jakke fra Paul Smith

denim jakke til mænd

Paul Smith / 1895 / Hop til Shop

Den dyreste denim jakke til mænd er fra Paul Smith. Hvem ellers? Paul Smith er som bekendt et premium mærke, men selvom de ikke har hundred års erfaring med denim produkter, kan du være sikker på, at alt ved jakken er lavet efter kunstens regler. Det jeg personligt godt kan lide ved netop dette design, er de enkle og stilrene elementer, den repræsenterer.

Stilren denim jakke med høj krave

denim jakke til mænd

Calvin Klein / 1395 / Hop til Shop

Ligeledes er denne denim jakke fra Calvin Klein også nem at kategorisere som værende stilren. Der er ingen synlige lynlåse og brystlommerne er diskret markeret med folderne. Derudover er den dybe blå denim med til at gøre den dejlig eksklusiv uden at negligere et pænt niveau af råhed.

Blå denim jakke fra Calvin Klein

denim jakke til mænd

Calvin Klein / 1495 / Hop til Shop

Minsandten om ikke også denne denim jakke er fra Calvin Klein. Her er designet noget mere klassisk med synlige knappelukninger og en mere afslappet pasform, hvor forrige modeller er slimfit. Netop denne denim jakke fungerer fint allround, da den ikke prøver alt for meget at være fashionabel på den ene eller anden måde i forhold til de hurtige detaljer.

Quiltet denim jakke

denim jakke til mænd

Napp Jeans / 1195 / Hop til Shop

Min personlige favorit er naturligvis denne sag. Hvorfor? Ja, det skyldes selvfølgelig det quiltede design. Aldrig har jeg set en quiltet denim jakke før, så det var en glædelig overraskelse, da den dukkede op på skærmen. Kærlighed ved første klik som man siger.

Klassisk denim jakke fra Diesel

denim jakke til mænd

Diesel / 1395 / Hop til Shop

Diesel er selvfølgelig også med, når det handler om denim tøj. Den eneste forskel på Diesel og Levi’s er, at Diesel ikke har lige så mange år på bagen. Kvalitetsmæssigt er Diesel nøjagtigt det samme, hvis ikke en tand bedre. I forhold til designet er det igen ganske pænt med de ingredienser, man forventer af sådan en klassisk denim jakke til mænd.

Lys slimfit denim jakke

denim jakke til mænd

Levi’s / 1095 / Hop til Shop

Hvis de mørkere nuancer af blå bliver lige kedelige nok, kunne en lys denim jakke med slimfit pasform muligvis friste? Designet er stortset det samme som de andre klassiske modeller i artiklen, så det er mest et spørgsmål om farvepræferencer.

Rå denim jakke fra Lee

denim jakke til mænd

Lee / 1395 / Hop til Shop

Seriens sidste jakke er fra Lee, for jeg kunne naturligvis ikke finde på at glemme et modehus, der har været med til at præge denim branchen i en lang årrække. Foruden at være den sidste jakke i artiklen er det samtidig også den mest rå model. Det skyldes selvfølgelig denim jakkens vask, hvor et mikstur af mørke og lyse nuancer spiller perfekt sammen. Pasformen er ligeledes slimfit, men det gør vel ikke noget?

_________

Hvilken af denim jakkerne er din favorit?

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!