Om du så bor på en bondegård i udkantsdanmark, er du ikke i tvivl om, hvad Kenzo er for noget. Kenzo er nemlig et household name.

Er du læser her på Stay Classy, er du måske endda bekendt med Kenzo’s seneste kollektioner. Mine læsere har nemlig fingeren på pulsen.

Uanset hvad tillader jeg mig dog at præsentere de i øjeblikket fedeste Kenzo trøjer til mænd. Der er nemlig en hel del at vælge mellem, hvor jeg personligt ikke ville brokke mig, hvis en venlig sjæl forærede mig dem alle.

Det der gør Kenzo trøjer tiltalende for mit vedkommende er, at de kombinerer det klassiske og velkendte med deres egne, ikoniske detaljer som eksempelvis det karismatiske tigerhoved.

For en farverig sjæl som mig selv, er det netop Kenzo’s spraglede detaljer, der gør dem ekstra fede. Selvfølgelig sætter jeg også pris på en stilren blå trøje, men til dage, hvor hjernen er til fest og farver, findes der få alternativer, der kan konkurrere med Kenzo.

Elegant grøn Kenzo trøje

kenzo trøjer til mænd

Kenzo / 1999 / Hop til shop

Et eksempel på det parisiske modehus’ evne til at kombinere det klassiske og enkle med det spraglede, er disse Kenzo trøjer.

Selvom der er smæk på farverne, bliver det aldrig for meget af det gode. Det er afbalanceret og pænt, hvor et outfit sagtens kan beholde et stilrent udtryk trods trøjens spraglede elementer.

Elegant mørkeblå Kenzo trøje

kenzo trøjer til mænd

Kenzo / 1999 / Hop til shop

Samme gør sig gældende for denne eksakt samme model, hvor blot farverne er skiftet ud.

Man kan selvfølgelig have en anke, hvad angår Kenzo-teksten, for bliver det ikke en anelse reklamesøjlepræget?

Jo, det gør det nok, men fordi det ikke bare er en forudsigelig Hugo Boss-præsentation, er det helt ok. Jeg ville ikke tøve et sekund med at hoppe i denne Kenzo trøje.

Pæn sort Kenzo trøje

kenzo trøjer til mænd

Kenzo / 1799 / Hop til shop

Kenzo tilbyder ikke kun trøjer med flamboyante prints. Hvis dit humør er til det helt stilrene og klassiske, kan du nøjes med denne elegante trøje, som jeg personligt er helt vild med.

Jeg har altid været stor tilhænger af små farverige logoer på ensfarvede t-shirts, trøjer, skjorter og lignende. Det er sådan en god måde at vise, at man holder af det stilrene, men uden at være kedelig.

Sort Kenzo hættetrøje

kenzo trøjer til mænd

Kenzo / 2199 / Hop til shop

Ironisk nok, er det på mine gamle dage, at jeg er blevet afsindig stor tilhænger af at gå med hættetrøje. Tager man de konservative hornbriller på, har det ellers været forbeholdt rebelske teenagere.

Ikke længere.

Og slet ikke i en verden, hvor digitale nomader, som jeg selv, ikke er påtvungen en corporate dresscode med selvmordsgrå jakkesæt. Min egen daglige dresscode er følgende: whatever makes me feel comfortable.

Når man sidder foran en laptop og enten skriver artikler eller redigerer video til vores YouTube kanal, er komfort ikke bare et privilegium, men en nødvendighed. Øget komfort er lig med øget produktivitet. Hvis jeg en dag skulle få et par ansatte, ville jeg ikke nøjes med at indføre Casual Friday, men Casual Everyday.

Hvad angår selve Kenzo hættetrøjen, er det ikke nogen hemmelighed, at den er hamrende fed. Jeg er ganske enkelt bare stor tilhænger af deres farvemekka af et tigerlogo.

Fed grå Kenzo hættetrøje

kenzo trøjer til mænd

Kenzo / 1999 / Hop til shop

Min personlige favorit af samtlige Kenzo trøjer til mænd, er denne sexede hættetrøje, hvor den klassiske hættegrå farve elegant forenes med Kenzo’s velkendte pangfarver.

I forhold til førnævnte hættetrøje, har denne Kenzo trøje den fordel, at den er udstyret med lynlås, således du lige kan lufte ud, hvis mavsen skulle have brug for det.

Hættetrøjer med lynlås er bare bedst.

Pæn sort Kenzo trøje med ikonisk tiger

kenzo trøjer til mænd

Kenzo / 1599 / Hop til shop

Hvad enten du er til hættetrøjer eller almindelige trøjer fra Kenzo, bliver du aldrig skuffet af udvalget.

Nøjagtigt samme tigerhoved gør sig nemlig gældende på denne ellers pæne sorte trøje, hvor prisniveauet i øvrigt er en anelse lavere end gennemsnittet.

Lækker hvid Kenzo striktrøje

kenzo trøjer til mænd

Kenzo / 2599 / Hop til shop

I den diametralt modsatte boldgade af hvad vi lige har været vidne til, finder vi en helt igennem klassisk og elegant striktrøje i hvid.

Kigger man på det samlede udvalg af Kenzo trøjer, kunne man argumentere for, at den er lidt malplaceret, men der skal være plads til forskellighed.

Striktrøjens materialer inkluderer både uld og alpaca, hvilket sikrer, at du holder dig både varm og blød på de kolde dage. Uld holder nemlig på varmen og alpaca er blot et synonym for kashmir.

What’s not to love?

Klassisk grå Kenzo trøje ikonisk tiger

kenzo trøjer til mænd

Kenzo / 1999 / Hop til shop

Af en eller grund går jeg ikke så tit med klassiske, såkaldte crewnecks, som denne trøje.

Måske er det fordi, jeg generelt ikke går med trøjer, da jeg næsten altid befinder mig et sted på jordkloden, hvor temperaturen er over 21 grader.

Men nu hvor jeg flytter til Portugal, kommer jeg helt sikkert til at skulle udvide garderoben for trøjer, da vinterhalvåret i Lissabon ikke er ubetinget sommerligt. Denne Kenzo trøje kunne snildt være en del af udvidelsen.

Knaldrød Kenzo trøje med rød tiger

kenzo trøjer til mænd

Kenzo / 1999 / Hop til shop

Helt røde trøjer associerer jeg automatisk med juletiden.

Af den grund har jeg allerede nu skrevet denne knaldrøde Kenzo trøje på ønskesedlen for adventsgaver. Heldigvis kan den bruges til mere end blot julesweater.

Men hvordan iklæder man sig en knaldrød trøje uden at ligne julemanden?

Et bud kunne være at kombinere trøjen med et par hvide bukser og … kidding! Et par rå jeans og et par eksklusive sneakers ville være en formidabel sammensætning.

Grå Kenzo trøje med tigerhoved

kenzo trøjer til mænd

Kenzo / 1599 / Hop til shop

Apropos sammensætning af tøj, bør du næppe bekymre dig, hvis du smider penge efter denne bandit. Sådan en grå Kenzo trøje passer nemlig til det hele. Og bogstaveligt talt, vil jeg næsten sige.

Og det er på trods af, at den grå trøje er pyntet til med Kenzo’s farverige tigerhoved. Med andre ord er dette om nogen en investering, der giver pengene igen!

Fed grå Kenzo trøje med gul tiger

kenzo trøjer til mænd

Kenzo / 1599 / Hop til shop

Selvom Kenzo’s kollektioner oftest har deres eget unikke præg, er franskmændene ikke blege for at flirte med fremmede stilarter.

For tager vi et kig på denne Kenzo trøje, hersker der ingen tvivl om, at designerne har ladet sig inspirere af den japanske stilart, hvilket i særdeleshed kommer til udtryk med printet langs ærmerne.

Nærstuderer vi den gule tiger, ville det i øvrigt ikke være forkert at drage en parallel til Gucci, som elsker at klistre denne slags farverige detaljer på deres produkter.

Grå strikket Kenzo trøje

kenzo trøjer til mænd

Kenzo / 1999 / Hop til shop

Ved et hurtigt øjekast er det en lidt tilfældig trøje, vi har at gøre med, men kigger du godt efter, får du øje på det store K for Kenzo. Kan du se det?

Sådan en trøje er blot endnu en illustration af den vidde, Kenzo tilbyder.

Der er plads til det hele. Der er ikke nogen rigide retningslinjer, der skal overholdes.

Det er kreativiteten, der får plads. Og sådan bør det også være.

Stilren sort Kenzo trøje

kenzo trøjer til mænd

Kenzo / 1399 / Hop til shop

Vi skal til at  slutte ballet med Kenzo trøjer af, hvor rosinen i pølseenden er magen til åbningsceremonien. Denne gang er der blot lagt et Black & White filter på, således en perfekt Kenzo-minimalisme realiseres.

En trøje som denne vil til evig tid holde sig relevant. Og det er også en af de trøjer, der går hen og bliver din go to trøje. Sådan en har vi alle nemlig.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!