8 fede espadrillos til mænd

Hvis man skulle vælge den mest sommerlige form for ekvipering må fede espadrillos til mænd være et ret godt bud. Det er friskt, det er komfortabelt at have på, det er nemt at tage af og på og så er espadrillos designs ofte præget af sommerlige farver, mønstre og print.

I denne artikel finder du i alt 8 fede espadrillos til mænd, der må siges at være et must i en herres sommergarderobe. Det vil altså sige, at hvis du ikke allerede ejer et par, er det obligatorisk at vælge et par fra listen. Fordelen ved en sommerlig sko som et par espadrillos er i øvrigt også, at man næsten får dem smidt ud i hovedet. Med andre ord kan espadrillos fås til billige penge!

Udvalget af espadrillos er præget af Soludos, der lyder som en spansk virksomhed, men faktisk er fra noget så amerikansk som Soho i New York. Soho kan beskrives som hjemstedet for den hotteste modetrends. Soho lægger ofte vejen for, hvordan næste års outfit skal se ud, hvad end der er tale om farver, tekstil eller originale klude.

Men skulle vi ikke bare se på det?

Mørkeblå espadrillos med hvide blomster
fede espadrillos til mænd

Soludos / 549 / Find espadrillos her

Soludos åbner ballet med dette par nydelige blå espadrillos, der er komplementeret af hvide blomstre. Netop dette par er et glimrende valg, da blå og hvid passer sammen med det meste. Det kunne være den farverige polo shirt og de hvide shorts, men det kunne også være et par mørkeblå shorts og en hvid t-shirt. Endless possibilities som man siger!

Marineblå espadrillos med palmer

fede espadrillos til mænd

1789 Cala / 299 / Find espadrillos her

Jeg er ikke bekendt med 1789 Cala og jeg orkede heller ikke at undersøge modehuset. Det jeg i stedet hæftede mig ved var det sommerlige og friske design, der præger dette par marineblå espadrillos. Ligesom artiklens første par har du relativt brede rammer for, hvilke farver du kan sammensætte med dette par.

Mønstrede espadrillos i blå

fede espadrillos til mænd

Soludos / 549 / Find espadrillos her

Tilbage ved Soho-mærket Soludos har vi et par pæne blå espadrillos, hvor tekstilet er pakket ind i et mønster af små blomster, blade, palmer og hvad der ellers gemmer sig. Skoen virker relativt stilren, da det kompakte mønster fylder så meget. Idet den blå farve danner grunder, er det igen muligt at kombinere parret med hvad der passer dig.

Stilrene blå espadrillos

fede espadrillos til mænd

Soludos / 349 / Find espadrillos her

I den helt klassiske afdeling finder du et par nydelige stilrene blå espadrillos, som du bogstaveligt talt ikke kan gå galt i byen med. Med prisen, design og kvalitet taget i betragtning har du en oplagt kandidat til et perfekt par allround espadrillos, der vil følge dig gennem sommeren i tykt og tyndt.

Stribede espadrillos i mørke farver

fede espadrillos til mænd

Soludos / 399 / Find espadrillos her

Hvis du ligesom jeg holder af at kombinere hobo-looket med det stilrene, deler vi formentligt kærligheden til dette par stribede espadrillos. Det minder mig mest af alt om et par man kunne forestille sig Rainey have på i Into The Wild.

Igen er prisen ganske overkommelig, hvorfor man altså ikke tager den helt store chance ved at hoppe i sådan et par.

Blomstrede espadrillos

fede espadrillos til mænd

Your Turn / 129 / Find espadrillos her

Det absolut billigste par af de i alt 8 fede espadrillos til mænd er dette blomstrede par fra Your Turn. Sådan et par er selvfølgelig ikke præget af nogen vanvittig høj kvalitet, men det ville fungere glimrende som en sommersko til strandturene, de fulde ølaftener i haven og så videre. Derudover er det et oplagt par til festivalen, for du bliver givetvis ikke ødelagt til gråd, hvis der skulle ske noget med dem.

Grå espadrillos i læder

fede espadrillos til mænd

Castañer / 849 / Find espadrillos her

Det kan også lade sig gøre at købe et par relativt dyre espadrillos, som eksempelvis denne grå frækkert i læder, hvor læderet har små prikker, der i høj grad bidrager til et lækkert design, samtidig med hullerne har det praktiske formål at ventilere fusserne. Skulle jeg personligt vælge et par af de i alt 8 par espadrillos, ville valget falde på dem her. Dette par fås i øvrigt også i sort!

Klassiske beige espadrillos

fede espadrillos til mænd

Replay / 299 / Find espadrillos her

Var du tilhænger af de grå espadrillos fra Castañer, men ikke interesseret i at lægge godt 800 kroner, kan du med fordel rette blikket mod dette par klassiske espadrillos i beige. Designet er stortset identisk omend du må nøjes med tekstil frem for det prikkede læder. Det er i øvrigt Replay der står bag parret, som jeg har ladet mig fortælle ikke er helt evnesvage, når det kommer til acceptabel kvalitet.

_______________

Hvilket par er din personlige favorit?

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!