Mode & StilTøj

Hawaii skjorte – 29 nydelige til de varme himmelstrøg

Normalt er en Hawaii Skjorte og overdrevet spraglet tøj ikke noget, jeg gør voldsomt i. Alligevel kan jeg af og til godt hoppe ned i en af de få Hawaii skjorter, jeg har hængende i skabet. Særligt når sommervejret er på sit højeste, fristes man i høj grad til at springe i det farverige kluns.

Selvom Hawaii skjorter ofte forbindes med muntre begivenheder som eksempelvis kostumefester, mener jeg bestemt, at man alligevel kan se aldeles tilforladelig ud i en Hawaii skjorte. Det vigtigste er naturligvis, at man kan sætte et outfit ordentligt sammen. Det er nemlig nemt at se halvkomisk ud, hvis man kører den spraglede stil 100% igennem.

Derfor er det vigtigt, at man kombinerer en Hawaii skjorte med afdæmpet tøj. Alt efter farven på skjorten matcher du naturligvis et par shorts i den rette farve.

De 16 Hawaii skjorter jeg har skrabet sammen i denne omgang er en pæn blandet omgang, hvad angår farverne. Som altid er kvaliteten selvfølgelig i førersædet.

Rød bowlingskjorte fra Hugo Boss

hawaii skjorte til mænd

Hugo Boss / 949 / Hop til Shop

Hårdt og brutalt lægges der ud med en frækkert af en hawaii skjorte, som ganske tydeligt har hentet inspiration fra både Spiderman og stereotype amerikanere, der går til bowling.

Men det er der ikke noget galt med. En hawaii skjorte handler netop om at vise sig fra sin ironiske side, hvor man ikke er så selvhøjtidelig.

Tropisk hawaii skjorte fra Boss

hawaii skjorte til mænd

Hugo Boss / 849 / Hop til Shop

Indbegrebet af en hawaii skjorte er pangfarver. Det er ingen hemmelighed. Derfor skal du heller ikke holde dig tilbage med at vælge en hawaii skjorte i nogle seriøse festfarver.

Hvad med denne model?

Elegant hawaii skjorte i friske farver

hawaii skjorte til mænd

Morris / 1399 / Hop til Shop

I en verden hvor der ikke skal ret meget til for at forarge omverdenen, har der aldrig været mere brug for en kontrast til den daglige korrekthed i vores lille samfund.

Sådan en kontrast kunne passende være denne nydelighed, som er udstyret med venlige damer, hvis eneste behov er at tilfredsstille dig.

Det er i øvrigt en mega fed skjorte.

Genial enhjørningsskjorte

hawaii skjorte til mænd

Gitman Vintage / 1699 / Hop til Shop

En af mine all-time favourite hawaii skjorter er denne genialitet, hvor du både har enhjørninger og stærke sommerfarver, der kun kan give anledning til godt humør.

Flamingorød hawaii skjorte

hawaii skjorte til mænd

PRESIDENT’S / 1399 / Hop til Shop

En hawaii skjorte behøver ikke have ni forskellige pangfarver. Du kan eksempelvis lade dig inspirere af denne enkle version af en ellers iøjenfaldende hawaii skjorte.

What’s not to love?

Grøn Gitman Vintage hawaii skjorte

hawaii skjorte til mænd

Gitman Vintage / 1699 / Hop til Shop

Gitman Vintage har i denne sæson lagt sig helt frem i førerfeltet, når det kommer til hawaii skjorter. Her er endnu et eksempel på modehusets formidable evne til at lave både unikke og lækre skjorter til en lang og varm sommer.

Kunstnerisk rød hawaii skjorte

hawaii skjorte til mænd

Nudie Jeans / 899 / Hop til Shop

Hvis man fokuserer en anelse for meget på rosen, kan skjorten hurtigt komme til at ligne en reklamesøjle for Socialdemokraterne.

Heldigvis er det ikke så nemt, da der sker så meget, at øjnene ikke rigtigt kan tage stilling til det. Og netop dét er mening med en solid hawaii skjorte.

Der skal skabes forvirring!

Lyseblå hawaii skjorte fra Ralph Lauren

hawaii skjorte til mænd

Polo Ralph Lauren / 899 / Hop til Shop

Ralph Lauren har som altid en masse gode bud på hawaii skjorter til mænd, der kun accepterer høj kvalitet og lækre farver.

Her har du begge dele.

Minimalistisk hawaii skjorte

hawaii skjorte til mænd

Levi’s Made & Crafted / 799 / Hop til Shop

Dette design kunne være rigtigt interessant at se i en version, hvor det er badet i forskellige pangfarver. Men i denne omgang findes det kun i denne minimalistiske farvesammensætning, hvor der er skruet helt ned for pangelementet.

Abstrakt blå hawaii skjorte

hawaii skjorte til mænd

Gitman Vintage / 1299 / Hop til Shop

Gitman Vintage har endnu en bandit med på listen over hawaii skjorter, men her har vi at gøre med en helt igennem abstrakt og atypisk model, som ligger sig i flere forskellige kategorier.

Jeg kunne sagtens se det fede i at kombinere denne skjorte med et par blå shorts, hvide sneakers og nogle matchende armbånd.

Afbalanceret rød hawaii skjorte

hawaii skjorte til mænd

A.P.C / 1199 / Hop til Shop

Hvad siger du til en helt almindelig skjorte som denne? Måske er der ikke så meget hawaii over den, men så alligevel er der.

Blomstret NN07 hawaii skjorte

hawaii skjorte til mænd

NN07 / 1199 / Hop til Shop

Denne hawaii skjorte minder mig om de der Instagram-filtre, man altid ser på de store kendte profiler, du ved, hvor man har skruet ned for varme og farvemætning, så det ligner en eksklusiv reklame fra Azimut Yachts.

Og det ser altså ret pænt ud om end set før.

Det fede ved denne hawaii skjorte er, at du kan bruge den året rundt uden at ligne en der er gået forkert på en dag, hvor solen er fremme i 4 timer og temperaturen danser omkring frysepunktet.

Rød Hawaii Skjorte

hawaii skjorte til mænd

Lightning Bolt / 799 / Find skjorten her

Denne skjorte er fra amerikanske Lightning Bolt, der laver  originalt sommertøj i Hawaii- og surferstil. Skjorten er ganske elegant rammer hovedet på sømmet, når det kommer til en klassisk skjorte i Hawaii-stil. Et par blå shorts ville være et godt match til en fætter som denne.

Hvid Hawaii Skjorte

hawaii skjorte til mænd

Redskins / 399 / Find skjorten her

Jeg ved ikke, om man kan sige Hawaii skjorter har rigtige og forkerte farver, men det er klart, at man generelt forbinder Hawaii skjorter med varme og stærke pangfarver som orange, gul og så videre. Derfor mener jeg alligevel at en hvid skjorte som denne kan puttes i den boks. Til en hvid Hawaii skjorte som denne ville et par gule shorts være en festlig måde at bibeholde det Hawaiianske look.

Sort Hawaii Skjorte

hawaii skjorte til mænd

Burton Menswear London / 299 / Find skjorten her

I de mørkere nuancer finder vi denne sorte sag, der er komplementeret af røde og grønne farver. I forhold til Hawaii-stilen er den klassisk, men relativt afdæmpet. Som kombination ville jeg anbefale et par hvide skjorts og et par lækre espadrillos.

Hawaii Skjorte fra Native Youth

hawaii skjorte til mænd

Native Youth / 399 / Find skjorten her

Min personlige favorit af de 16 skjorter er denne grønne sag fra Native Youth. Det der gør skjorten elegant og lækker er den eksklusive vask, hvor farverne er en smule afbleget. Dertil er den bare ægte Hawaiiansk i farvekombinationerne og mønstret.

Flerfarvet Hawaii Skjorte

hawaii skjorte til mænd

Franklin & Marshall / 749 / Find skjorten her

I de mørkere farver findes Hawaii skjorterne bestemt også. Franklin & Marshall står bag denne flerfarvet herlighed. For de af Jer der ikke er bekendt med Franklin & Marshall, så er det et nyere modehus, der er passioneret omkring vintage sportstøjstilen. I øvrigt er kvaliteten helt oppe og ringe på “Made in Italy”.

Blå Hawaii Skjorte

hawaii skjorte til mænd

Your Turn / 179 / Find skjorten her

Seriens billigste skjorte er denne blå udgave med et strandtemaprint fra Your Turn. Meget passende nu hvor vi snakker Hawaii skjorter. Den ville være bedst oplagt som skjorte til strandturene.

Grøn Hawaii Skjorte

hawaii skjorte til mænd

Desigual / 649 / Find skjorten her

Jeg slutter af med den vel nok mest farverige Hawaii skjorte og sikke en lækker sag. Skjorten har de helt rigtige farver, og derfor er den også et oplagt førstevalg til kufferten, når turen går til Maui. Desigual står bag skjorten og alene af den grund, ved du med sikkerhed, at det er førsteklasses kvalitetsekvipering.

Hvilken skjorte kan du bedst lide? Og synes du er overhovedet Hawaii skjorter er ‘classy’? Kom endelig gerne med Jeres input.

Hvid og blå hawaii skjorte fra Gant

hawaii skjorter mænd

Gant / 1000 / Find skjorten her

Godt nok er Gant mest kendt for at levere klassisk herremode, hvor der som regel spilles tungt på stilrenhed. Alligevel findes der også spraglede klude fra det velrenommerede modehus. Hvad synes du eksempelvis om denne hawaii skjorte? Det er dejligt og sommerligt, hvis nogen skulle spørge mig.

Grøn blomstret hawaii skjorte fra Gant

hawaii skjorter mænd

Gant / 800 / Find skjorten her

Gant har sågar endnu en hawaii skjorte på tapetet, hvor denne model er tætpakket med blade, som skulle det forestille et buskads. Jeg kunne forestille mig sådan en skjorte er ret nem at gemme pletter, hvis du skulle spilde ketchup eller lidt billig rødvin.

Marineblå J. Lindeberg hawaii skjorte

hawaii skjorter mænd

J. Lindeberg / 600 / Find skjorten her

Umiddelbart tror jeg, at denne hawaii skjorte fra svenske Lindeberg er årets mest stilrene af slagsen. Det skyldes den dybe marineblå grunder, der adskilles af identiskfarvede, men alligevel forskellige blomsterblade.

Den er ret lækker og et fint eksempel på, at en hawaii skjorte ikke behøver være malet i skrigende pangfarver.

Elegant hawaii skjorte i hvid og blå

hawaii skjorter mænd

Penfield / 649 / Find skjorten her

En af mine favoritter er denne hvide og blå hawaii skjorte fra Penfield. Selvom skjorten er præget med alverdens blade, planter og lignende fremstår den pæn og enkel. Det kan jeg godt li’.

Billig hawaii skjorte med brystlommer

hawaii skjorter mænd

Blend / 299 / Find skjorten her

Jeg tror faktisk, at det er først gang nogensinde, at Blend har figureret her på Stayclassy.dk, men en gang skal jo være den første. Nå, men hvis du er på udkig efter en hawaii skjorte, som ikke er al for farverig ej heller dyr, kan du trygt købe dette eksemplar.

Sort og turkis hawaii skjorte

hawaii skjorter mænd

Shine Original / 299 / Find skjorten her

Hawaii skjorten fra Shine Original minder en del om modellen fra J. Lindeberg, hvor den dominerende sorte dog er komplementeret af en sommerlig turkis eller mintgrøn, om du vil. Til 299 kroner er det, efter min professionelle vurdering, et rigtigt fornuftigt køb.

Donkey Kong hawaii skjorte

hawaii skjorter mænd

Vans / 549 / Find skjorten her

Artiklens mest geniale model må næsten være denne Donkey Kong hawaii skjorte, som er prydet med nok Donkey Kongs til, at man ikke lige på stående fod kan sætte tal på, hvor mange der egentligt er. Bortset fra Donkey Kong er jeg vild med farvekombinationen.

Hvem skulle tro, at Donkey Kong var smuk i sorte og lilla omgivelser?

Ralph Lauren hawaii skjorte

hawaii skjorter mænd

Denim & Supply Ralph Lauren / 799 / Find skjorten her

Okay, det er ikke fra Polo Ralph Lauren, men deres lidt mere rå undermærke, der går under Denim & Supply. Egentligt er det også fløjtende ligegyldigt, for skjorten skide fed og kvaliteten naturligvis i højsædet.

Orange hawaii skjorte

hawaii skjorter mænd

Billabong / 499 / Find skjorten her

Jeg har allerede fremhævet denne sindssygt lækre hawaii skjorte, som overraskende nok kommer fra Billabong (ja, jeg plejer ikke at være udpræget fan af deres udvalg).

Faktisk er det det hele, som tiltaler mig ved skjorten. Det hjælper selvfølgelig på det, at orange er en af mine blandt farvefavoritter, men det ser altså bare godt ud. Derudover er der god harmoni mellem de forskellige blomster, blade og hvad der ellers har sneget sig med af natur.

LÆS NU:

9 blomstrede shorts til mænd

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.