Hawaii skjorte – 40 Fede Hawaii Skjorter til Mænd

Normalt er en Hawaii skjorte ikke noget, jeg gør voldsomt meget i. Alligevel hopper jeg af og til i en af de par håndfulde hawaii skjorter, jeg trods alt har hængende i garderoben. Særligt når sommervejret er på sit højeste, fristes man i høj grad til at springe i det farverige kluns.

Selvom Hawaii skjorter ofte forbindes med muntre begivenheder som eksempelvis kostumefester, mener jeg bestemt, at man alligevel kan se aldeles classy ud i en Hawaii skjorte.

Det vigtigste er naturligvis, at man kan sætte et outfit ordentligt sammen. Det er nemlig nemt at se halvkomisk ud, hvis man kører den spraglede stil 100% igennem.

Derfor er det vigtigt, at man kombinerer en Hawaii skjorte med afdæmpet tøj. Alt efter farven på skjorten matcher du naturligvis et par shorts i den rette farve.

De Hawaii skjorter som jeg har skrabet sammen i denne omgang er en pæn blandet omgang, hvad angår farverne. Som altid er kvaliteten selvfølgelig i førersædet.

Rød bowlingskjorte fra Hugo Boss

hawaii skjorte til mænd

Hugo Boss / 949 / Hop til Shop

Hårdt og brutalt lægges der ud med en frækkert af en hawaii skjorte, som ganske tydeligt har hentet inspiration fra både Spiderman og stereotype amerikanere, der går til bowling.

Men det er der ikke noget galt med. En hawaii skjorte handler netop om at vise sig fra sin ironiske side, hvor man ikke er så selvhøjtidelig.

Mørkeblå hawaii skjorte med blomster

fede hawaii skjorter til mænd og herrer

Norse Projects / 999 / Hop til Shop

Danske Norse Projects er modehuset bag denne hawaii skjorte, som er forener det spraglede med det neutrale. Den mørkeblå farve agerer stærk kontrast i forhold til skjortens blomstrede mønster.

Det er en af hawaii skjorter, som kan bruges både på gyldne sommerdage og dystre vintermorgener. Og det harmonerer jo meget godt med skjortens danske rødder.

Beige Etro hawaii skjorte af hør

Etro / 2399 / Hop til Shop

Sammen med Kenzo, er Etro mit yndlingsmærke for tiden. De laver bare nogle hamrende lækre sager, der wow’er på tværs af hele linjen. Et eksempel er denne beige hawaii skjorte, som klart og tydeligt signalerer eksklusivitet og design på første klasse.

Du kan se, at det er en fornem skjorte. Og derfor skal du også overveje den, hvis du er typen, der elsker sommerskjorter, der ikke er for sommerlige. Skjorten ville være formidabel med et par hvide shorts og beige TOD’S mokkasiner. Og hvis du har mønt nok på kontoen, kan du passende investere i verdens fedeste solbriller fra Thom Browne.

Blå Etro hawaii skjorte med paisley

fede hawaii skjorter til mænd og herrer

Etro / 2399 / Hop til Shop

Etro har også denne nydelighed med på listen over verdens fedeste hawaii skjorter. Og det er kun naturligt, for det ikke nok med, at det er sommerligt, ja, så er det også kunstnerisk.

Italienerne kan bare et eller andet med deres paisley mønstre, men det koster også!

Støvet blå hawaii skjorte med blomster

fede hawaii skjorter til mænd og herrer

NN07 / 1199 / Hop til Shop

Blå holder altid. Og det gælder også hawaii skjorter. Jeg er helt tosset med denne lækkerbisken, som ville socialisere på formidabel vis med et par mørkeblå shorts  og hvide sejlersko.

Afbalanceret NN07 hawaii skjorte

fede hawaii skjorter til mænd og herrer

NN07 / 1199 / Hop til Shop

Danske NN07 er som god vin. De bliver bedre med årene. Deres designerteams bliver et par procent mere skarpe for hvert år, der går. Og derfor er NN07 også ved at være stærk nok til at spille i superligaen for modehuse.

Denne afbalancerede hawaii skjorte kunne lige så vel være fra Saint Laurent eller Gucci, men mens kvaliteten helt klart er sammenlignelig, er prisen 3-4 gange mindre. What’s not to love?

Blomstret Ralph Lauren hawaii skjorte

fede hawaii skjorter til mænd og herrer

Polo Ralph Lauren / 999 / Hop til Shop

Ralph Lauren lægger ikke skjul på, at dette års sommer står i hawaii skjortens tegn. De har i hvert fald gjort en del ud af at inkludere hawaii skjorterne i deres nye kollektioner, hvor de flamboyante mønstre også er at finde på deres polotrøjer, som jeg i øvrigt elsker.

Blomstret hawaii skjorte i orange, gul og grøn

fede hawaii skjorter til mænd og herrer

Gitman Vintage / 1899 / Hop til Shop

Hvis jeg fik opgaven at finde den ultimative hawaii skjorte, kunne jeg godt finde på at give denne skjorte et kandidatur. Den er sommerlig, farverig og synonymt med en ferie til Hawaii.

Og så er kvaliteten through-the-roof, hvilket du selvfølgelig også får lov at betale for, men som med alt det gode i livet, er der ikke nogen smutveje.

Hvid hawaii skjorte med grønne palmer

fede hawaii skjorter til mænd og herrer

Barba Napoli / 1699 / Hop til Shop

En hawaii skjorte behøver ikke være dyppet i en hel masse farver og vilde prints. Det kan også gøres enkelt og pænt som denne hvide skjorte, der er udstyret med en masse grønne palmer, der henleder tankerne til farverige cocktails på isolerede palmestrande med turkisblåt havvand. Sommeren kan kun komme for langsomt!

Orange hawaii skjorte med palmer

fede hawaii skjorter til mænd og herrer

J. Lindeberg / 799 / Hop til Shop

Hvis du allerede har planlagt sommerferien og turen går til Los Angeles, kan der ikke herske tvivl om, at denne hawaii skjorte skal med i kufferten. Det er den ultimative skjorte til den obligatoriske Mustang lejebil med hætten foldet ned med høj musik på Sunset Boulevard.

Kan du forestille dig det? Ja, mon ikke!

Levi’s hawaii skjorte med papegøjer

fede hawaii skjorter til mænd og herrer

Levi’s / 449 / Hop til Shop

Papegøjer og hawaii skjorter harmonerer Cristiano Ronaldo og vanvittige rekorder. Det går bare i spænd! Derfor er jeg også ekstraordinært begejstret for denne hawaii skjorte, hvor man med den hvide baggrund har skabt et perfekt farvemønster med sine nuttede papegøjer.

Og med den lave pris in mente, er der ikke noget at rafle om: denne hawaii skjorte skal være en del af sommergarderoben!

Fed hawaii skjorte med Venedig

fede hawaii skjorter til mænd og herrer

Barena / 1799 / Hop til Shop

Det kan godt være at Venedig er blevet et turisthelvede, man efterhånden bør undgå som pesten, men vi kan ikke lave om på, at det er et af verdens mest charmerende steder, hvis vi altså lige rydder gader, stræder og åer for selfie-stangsturister.

Og når det er gjort, er du efterladt med et resultat af denne herlige skjorte fra Barena, som portrætterer et malerisk Venedig, der giver associationer til den ultimative sommerferieidyl.

Tropisk hawaii skjorte fra Boss

hawaii skjorte til mænd

Hugo Boss / 849 / Hop til Shop

Indbegrebet af en hawaii skjorte er pangfarver. Det er ingen hemmelighed. Derfor skal du heller ikke holde dig tilbage med at vælge en hawaii skjorte i nogle seriøse festfarver.

Hvad med denne model?

Elegant hawaii skjorte i friske farver

hawaii skjorte til mænd

Morris / 1399 / Hop til Shop

I en verden hvor der ikke skal ret meget til for at forarge omverdenen, har der aldrig været mere brug for en kontrast til den daglige korrekthed i vores lille samfund.

Sådan en kontrast kunne passende være denne nydelighed, som er udstyret med venlige damer, hvis eneste behov er at tilfredsstille dig.

Det er i øvrigt en mega fed skjorte.

Genial enhjørningsskjorte

hawaii skjorte til mænd

Gitman Vintage / 1699 / Hop til Shop

En af mine all-time favourite hawaii skjorter er denne genialitet, hvor du både har enhjørninger og stærke sommerfarver, der kun kan give anledning til godt humør.

Flamingorød hawaii skjorte

hawaii skjorte til mænd

PRESIDENT’S / 1399 / Hop til Shop

En hawaii skjorte behøver ikke have ni forskellige pangfarver. Du kan eksempelvis lade dig inspirere af denne enkle version af en ellers iøjenfaldende hawaii skjorte.

What’s not to love?

Grøn Gitman Vintage hawaii skjorte

hawaii skjorte til mænd

Gitman Vintage / 1699 / Hop til Shop

Gitman Vintage har i denne sæson lagt sig helt frem i førerfeltet, når det kommer til hawaii skjorter. Her er endnu et eksempel på modehusets formidable evne til at lave både unikke og lækre skjorter til en lang og varm sommer.

Kunstnerisk rød hawaii skjorte

hawaii skjorte til mænd

Nudie Jeans / 899 / Hop til Shop

Hvis man fokuserer en anelse for meget på rosen, kan skjorten hurtigt komme til at ligne en reklamesøjle for Socialdemokraterne.

Heldigvis er det ikke så nemt, da der sker så meget, at øjnene ikke rigtigt kan tage stilling til det. Og netop dét er mening med en solid hawaii skjorte.

Der skal skabes forvirring!

Lyseblå hawaii skjorte fra Ralph Lauren

hawaii skjorte til mænd

Polo Ralph Lauren / 899 / Hop til Shop

Ralph Lauren har som altid en masse gode bud på hawaii skjorter til mænd, der kun accepterer høj kvalitet og lækre farver.

Her har du begge dele.

Minimalistisk hawaii skjorte

hawaii skjorte til mænd

Levi’s Made & Crafted / 799 / Hop til Shop

Dette design kunne være rigtigt interessant at se i en version, hvor det er badet i forskellige pangfarver. Men i denne omgang findes det kun i denne minimalistiske farvesammensætning, hvor der er skruet helt ned for pangelementet.

Abstrakt blå hawaii skjorte

hawaii skjorte til mænd

Gitman Vintage / 1299 / Hop til Shop

Gitman Vintage har endnu en bandit med på listen over hawaii skjorter, men her har vi at gøre med en helt igennem abstrakt og atypisk model, som ligger sig i flere forskellige kategorier.

Jeg kunne sagtens se det fede i at kombinere denne skjorte med et par blå shorts, hvide sneakers og nogle matchende armbånd.

Afbalanceret rød hawaii skjorte

hawaii skjorte til mænd

A.P.C / 1199 / Hop til Shop

Hvad siger du til en helt almindelig skjorte som denne? Måske er der ikke så meget hawaii over den, men så alligevel er der.

Blomstret NN07 hawaii skjorte

hawaii skjorte til mænd

NN07 / 1199 / Hop til Shop

Denne hawaii skjorte minder mig om de der Instagram-filtre, man altid ser på de store kendte profiler, du ved, hvor man har skruet ned for varme og farvemætning, så det ligner en eksklusiv reklame fra Azimut Yachts.

Og det ser altså ret pænt ud om end set før.

Det fede ved denne hawaii skjorte er, at du kan bruge den året rundt uden at ligne en der er gået forkert på en dag, hvor solen er fremme i 4 timer og temperaturen danser omkring frysepunktet.

Rød Hawaii Skjorte

hawaii skjorte til mænd

Lightning Bolt / 799 / Hop til Shop

Denne skjorte er fra amerikanske Lightning Bolt, der laver  originalt sommertøj i Hawaii- og surferstil. Skjorten er ganske elegant rammer hovedet på sømmet, når det kommer til en klassisk skjorte i Hawaii-stil. Et par blå shorts ville være et godt match til en fætter som denne.

Hvid Hawaii Skjorte

hawaii skjorte til mænd

Redskins / 399 / Hop til Shop

Jeg ved ikke, om man kan sige Hawaii skjorter har rigtige og forkerte farver, men det er klart, at man generelt forbinder Hawaii skjorter med varme og stærke pangfarver som orange, gul og så videre. Derfor mener jeg alligevel at en hvid skjorte som denne kan puttes i den boks. Til en hvid Hawaii skjorte som denne ville et par gule shorts være en festlig måde at bibeholde det Hawaiianske look.

Sort Hawaii Skjorte

hawaii skjorte til mænd

Burton Menswear London / 299 / Hop til Shop

I de mørkere nuancer finder vi denne sorte sag, der er komplementeret af røde og grønne farver. I forhold til Hawaii-stilen er den klassisk, men relativt afdæmpet. Som kombination ville jeg anbefale et par hvide skjorts og et par lækre espadrillos.

Hawaii Skjorte fra Native Youth

hawaii skjorte til mænd

Native Youth / 399 / Hop til Shop

Min personlige favorit af de 16 skjorter er denne grønne sag fra Native Youth. Det der gør skjorten elegant og lækker er den eksklusive vask, hvor farverne er en smule afbleget. Dertil er den bare ægte Hawaiiansk i farvekombinationerne og mønstret.

Flerfarvet Hawaii Skjorte

hawaii skjorte til mænd

Franklin & Marshall / 749 / Hop til Shop

I de mørkere farver findes Hawaii skjorterne bestemt også. Franklin & Marshall står bag denne flerfarvet herlighed. For de af Jer der ikke er bekendt med Franklin & Marshall, så er det et nyere modehus, der er passioneret omkring vintage sportstøjstilen. I øvrigt er kvaliteten helt oppe og ringe på “Made in Italy”.

Blå Hawaii Skjorte

hawaii skjorte til mænd

Your Turn / 179 / Hop til Shop

Seriens billigste skjorte er denne blå udgave med et strandtemaprint fra Your Turn. Meget passende nu hvor vi snakker Hawaii skjorter. Den ville være bedst oplagt som skjorte til strandturene.

Grøn Hawaii Skjorte

hawaii skjorte til mænd

Desigual / 649 / Hop til Shop

Jeg slutter af med den vel nok mest farverige Hawaii skjorte og sikke en lækker sag. Skjorten har de helt rigtige farver, og derfor er den også et oplagt førstevalg til kufferten, når turen går til Maui. Desigual står bag skjorten og alene af den grund, ved du med sikkerhed, at det er førsteklasses kvalitetsekvipering.

Hvilken skjorte kan du bedst lide? Og synes du er overhovedet Hawaii skjorter er ‘classy’? Kom endelig gerne med Jeres input.

Hvid og blå hawaii skjorte fra Gant

hawaii skjorter mænd

Gant / 1000 / Hop til Shop

Godt nok er Gant mest kendt for at levere klassisk herremode, hvor der som regel spilles tungt på stilrenhed. Alligevel findes der også spraglede klude fra det velrenommerede modehus. Hvad synes du eksempelvis om denne hawaii skjorte? Det er dejligt og sommerligt, hvis nogen skulle spørge mig.

Grøn blomstret hawaii skjorte fra Gant

hawaii skjorter mænd

Gant / 800 / Hop til Shop

Gant har sågar endnu en hawaii skjorte på tapetet, hvor denne model er tætpakket med blade, som skulle det forestille et buskads. Jeg kunne forestille mig sådan en skjorte er ret nem at gemme pletter, hvis du skulle spilde ketchup eller lidt billig rødvin.

Marineblå J. Lindeberg hawaii skjorte

hawaii skjorter mænd

J. Lindeberg / 600 / Hop til Shop

Umiddelbart tror jeg, at denne hawaii skjorte fra svenske Lindeberg er årets mest stilrene af slagsen. Det skyldes den dybe marineblå grunder, der adskilles af identiskfarvede, men alligevel forskellige blomsterblade.

Den er ret lækker og et fint eksempel på, at en hawaii skjorte ikke behøver være malet i skrigende pangfarver.

Elegant hawaii skjorte i hvid og blå

hawaii skjorter mænd

Penfield / 649 / Hop til Shop

En af mine favoritter er denne hvide og blå hawaii skjorte fra Penfield. Selvom skjorten er præget med alverdens blade, planter og lignende fremstår den pæn og enkel. Det kan jeg godt li’.

Billig hawaii skjorte med brystlommer

hawaii skjorter mænd

Blend / 299 / Hop til Shop

Jeg tror faktisk, at det er først gang nogensinde, at Blend har figureret her på Stayclassy.dk, men en gang skal jo være den første. Nå, men hvis du er på udkig efter en hawaii skjorte, som ikke er al for farverig ej heller dyr, kan du trygt købe dette eksemplar.

Sort og turkis hawaii skjorte

hawaii skjorter mænd

Shine Original / 299 / Hop til Shop

Hawaii skjorten fra Shine Original minder en del om modellen fra J. Lindeberg, hvor den dominerende sorte dog er komplementeret af en sommerlig turkis eller mintgrøn, om du vil. Til 299 kroner er det, efter min professionelle vurdering, et rigtigt fornuftigt køb.

Donkey Kong hawaii skjorte

hawaii skjorter mænd

Vans / 549 / Hop til Shop

Artiklens mest geniale model må næsten være denne Donkey Kong hawaii skjorte, som er prydet med nok Donkey Kongs til, at man ikke lige på stående fod kan sætte tal på, hvor mange der egentligt er. Bortset fra Donkey Kong er jeg vild med farvekombinationen.

Hvem skulle tro, at Donkey Kong var smuk i sorte og lilla omgivelser?

Ralph Lauren hawaii skjorte

hawaii skjorter mænd

Denim & Supply Ralph Lauren / 799 / Hop til Shop

Okay, det er ikke fra Polo Ralph Lauren, men deres lidt mere rå undermærke, der går under Denim & Supply. Egentligt er det også fløjtende ligegyldigt, for skjorten skide fed og kvaliteten naturligvis i højsædet.

Orange hawaii skjorte

hawaii skjorter mænd

Billabong / 499 / Hop til Shop

Jeg har allerede fremhævet denne sindssygt lækre hawaii skjorte, som overraskende nok kommer fra Billabong (ja, jeg plejer ikke at være udpræget fan af deres udvalg).

Faktisk er det det hele, som tiltaler mig ved skjorten. Det hjælper selvfølgelig på det, at orange er en af mine blandt farvefavoritter, men det ser altså bare godt ud. Derudover er der god harmoni mellem de forskellige blomster, blade og hvad der ellers har sneget sig med af natur.

LÆS NU:

9 blomstrede shorts til mænd

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!