Brun blazer til herrer – så bliver det ikke mere elegant

Man går aldrig galt i byen med en brun blazer til herrer. Faktisk mener jeg, at en brun blazer er noget af det mest elegante, en mand kan bære. Det kræver naturligvis, at man kan finde ud af at sammensætte et helt outfit, da man ellers meget hurtigt kan komme til at ligne en historielærer fra Esbjerg Gymnasium.

Jeg har fundet en brun blazer til herrer i seks forskellige udgaver, og når jeg siger forskellige, så mener jeg det. Der er nemlig både tale om fløjlsblazere, stilrene blazere og ternede blazere. Fælles er dog, at de alle er brune og skide flotte.

Mange af blazerne er tykke i materialet, således de sagtens kan agere alternativ til en overgangsjakke, men lad os se på sagerne.

Brun fløjlsblazer fra Carls Gross

brun blazer herre

Blazeren er fundet her til 1799 kr

Vi lægger ud med en brun blazer i slidstærkt fløjl. Jeg har egentligt aldrig været fan af det materiale, men lige netop en blazer spiller meget godt sammen med det. Hvis man så også bare var lige så nydelig af udseende som modellen på billedet, så er jeg rimelig sikker på, at man har opskriften på en svigermors drøm.

Ternet brun blazer fra Oscar Jacobson

brun blazer herre

Blazeren er fundet her til 3795 kr

Det var kærlighed ved første blik da jeg faldt over denne ternede brune blazer fra Oscar Jacobson. Den oser af eksklusivitet, og generelt spiller alt bare for denne blazer. Det er i øvrigt også af nyere dato, at jeg er blevet bekendt med tøjmærket Oscar Jacobson, og der er jeg nødt til at knytte en hurtig kommentar til deres generelle kollektion. Det er nemlig verdensklasse indenfor klassisk moderne herretøj. Noget af deres tøj kan godt virke en smule outreret, men nu behøver man heller ikke style sig selv nøjagtigt som modellerne. Kvalitet og design går hånd i hånd, og det får du naturligvis også lov til at betale for.

Stilren brun blazer fra Bertoni

brun blazer herre

Blazeren er fundet her til 1595 kr

Som artiklens suverænt mest stilrene indslag, hvad angår en brun blazer, finder vi denne attraktive tekstilsamling fra Bertoni. Lommerne er placeret som de skal og til en formel blazer som denne, vil jeg klart anbefale en komplimenterende lommeklud. Hvis du er i tvivl om hvordan du skal vælge en lommeklud, kan du blive klogere på det lige her. I øvrigt laver Bertoni generelt nogle ret solide blazere både design- og kvalitetsmæssigt.

Brun blazer fra Brooks Brothers

brun blazer herre

Blazeren er fundet her til 4495 kr

Fra det formelle indslag hopper vi fluks videre til det alternative indslag i form af en brun blazer. Blazeren her har nemlig fire knapper og i øvrigt også en lynlås indenunder. Personligt, ville  jeg nok bruge denne type blazer til lejligheder i de køligere lag, det vil altså sige hen på aftenen, hvor solen ikke brager på. På mange måder er denne blazer et ideelt alternativ til en klassisk overgangsjakke. Dertil gør det heller ikke noget, at den er hamrende lækker!

Mørk brun blazer fra Carls Gross

brun blazer herreBlazeren er fundet her 2699 kr

Tilbage i det traditionelle blazer-design finder vi denne nydelige variant fra Carl Gross. Lige som alle de andre produkter fra Carl Gross kan du forvente et højt niveau i kvaliteten. En klassisk brun blazer som denne kan du roligt regne med vil følge dig mange år ind i fremtiden. Husk i øvrigt et par elegante brune herresko – gerne og helst håndsyede naturligvis.

Brun blazer med ternet dessin
brun blazer herreBlazeren er fundet her til 2699 kr

Sjette og sidste brune blazer er også fra Carl Gross, og minder i øvrigt ret meget om den forrige. Faktisk er de begge håndvævet i ægte Harris Tweed med det oprindeligt ternede dessin, men denne blazer er lidt mere neutral i farven. Selvom blazeren er særdeles elegant, mener jeg ikke det er noget problem flotte sig i den til uformelle arrangementer.

LÆS NU:

20 lækre blazere til efteråret

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!