10 fede polotrøjer der aldrig går af mode

Polotrøjen er muligvis den mest klassiske form for beklædning til mænd, der sætter pris på konservativ elegance.

Og da det gode vejr står for døren, giver det god mening at tage et kig på hvilke polotrøjer, du kan være sikker på aldrig går af mode.

Generelt er du dog i sikker havn, når der kommer til polotrøjer. Det er nemlig en evigt tidløs klassiker, som så godt ud i 50erne og som ser godt ud i her 10erne og de nært forestående 20ere. Ja, det lyder lidt underligt at sige 10erne og 20erne.

Anyway. Jeg har fundet en håndfuld polotrøjer, som til sammen udgør den perfekte polotrøjegarderobe. Ingen af dem er magen til hinanden, så hvis du er typen, der ikke går på kompromis, er der plads til en go’ gang shopping.

Klassisk hvid polotrøje

fede polotrøjer til mænd

Boss / 599 / Hop til Shop

Det kan ikke være anderledes. Selvfølgelig skal den første polotrøje være en hvid af slagsen. Hvorfor? Fordi det er indiskutabelt bare er den flotteste polotrøje, der findes.

Når du sidder i stegende sol, allerede med rig kulør, med iskold hvidvin i glasset et sted i Sydfrankrig, er der garanti for, at du får kvinderne til at se sig efter dig.

Mit personlige favoritoutfit sammen med din hvide polotrøje, er et par beige chino-shorts i følgetog med et par TOD’S mokkasiner. Eventuelt også i beige.

Og prikken over i’et? Et par solide solbriller.

Eksklusiv marineblå polotrøje

Canali / 1449 / Hop til Shop

En polotrøje må gerne være dyr. Og selvom polotrøjer ofte ligner hinanden, selvom priserne ligger i hver sin ende.

En polotrøje handler om kvalitet og respekt for sig selv. Det handler om at iklæde sig polotrøjen for sin egen skyld. Ikke andres.

Og derfor bør du også vælge en kvalitet, der giver gåsehud. På den gode måde, du ved. Hvor det ser lækkert ud, men det føles endnu mere lækkert.

Disse egenskaber har sådan en marineblå polotrøje fra Canali.

Tidløs meleret polotrøje i blå

fede polotrøjer til mænd

Polo Ralph Lauren / 699 / Hop til Shop

På mange måder er Ralph Lauren synonymt med polotrøjer til mænd. Hvad jeg ikke har ejet af Ralph Lauren polotrøjer gennem tiderne, er ikke for sjov.

Jeg har haft dem i hele farvepaletten og altid været glad for dem. Af den grund bør du også have et par af dem hængende i garderoben.

Kvaliteten er altid formidabel og det er umuligt at blive træt af dem. De er nemlig altid på mode!

Fed hawaii polotrøje

fede polotrøjer til mænd

Polo Ralph Lauren / 999 / Hop til Shop

En ting som Ralph Lauren er begyndt at eksperimentere med i løbet af de sidste par år, er outrerede udgaver af deres klassikere.

Det er en denne i øvrigt skide lækre hawaii-polo et glimrende eksempel på.

Jovist, er det ikke en klassiker, men denne slags polotrøjer er altid på mode på den ene eller anden måde. Om det er en gang om ugen eller hver tredje måned, bliver man nemlig bare ramt af et ubændigt behov for at skeje sig ud, hvor der er knald på farverne.

Sådan har jeg det i hvert fald. Og endnu “værre” er, at jeg i skrivende stund har dette ubændige behov for at have netop dennne lækkerbisken på. Måske har det noget at gøre med, at jeg bor i Lissabon, hvor vejret (næsten) altid er sommerligt.

Plysset blå polotrøje fra Orlebar Brown

fede polotrøjer til mænd

Orlebar Brown / 999 / Hop til Shop

Orlebar Brown er ubarmhjertige, når det kommer til hele tiden at diske op med lækkerier, der i særdeleshed henvender sig til sommerhalvåret, som vi alle naturligvis foretrækker.

Her har du en ganske alternativ, men alligevel tidløs polotrøje, som har spor af pyjamas med sit afslappede velourpræg.

Det er den ultimative polotrøje til når turen eksempelvis går til Bali, hvor jeg personligt holder af at sporte en luksuriøs udgave af boho-stilen.

Sommerlig orange polotrøje fra Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren / 699 / Hop til Shop

Polotrøjer og farver går hånd i hånd. Det er jo ikke for sjov, at sommer og polotrøjer rimer.

Når det kommer til polotrøjer, er jeg stor fan af at fyre den af i en seriøs pangfarve, som meget vel kunne være denne orange herlighed.

Kunne du ikke lige forestille dig, hvor hurtig du ville se ud med sådan en fyr i følgeskab med et par hvide shorts og hvide sejlersko – eller et par orange mokkasiner?

Pink polotrøje fra Gant

fede polotrøjer til mænd

Gant / 699 / Hop til Shop

Hvis du har det med at ligne en stegt pattegris, så snart solen har ramt din blege vikingehud gennem svingdøren, er en pink polotrøje muligvis ikke en god løsning for dig.

Er du derimod typen, der altid får en sund sommerkulør, som er et Ralph Lauren sommerkatalog værdigt, bør du investere i sådan en polotrøje. Det er friskt, sommerligt og et klædeskabsymbol på evig lykke.

En pink polotrøje er selvfølgelig ikke en, man tager på en gang om ugen, men i stedet ved særlige lejligheder. Det kan være årets første sommerdag, hvor der skal sejles på kanalen, mens der tømmes et par velskænkede champagneglas.

Det behøver naturligvis ikke at være unikke begivenheder. Min pointe er blot, at en pink polotrøje skal vælges med omhu. Tæsker du den for meget, bliver du hurtigt træt af den.

Verdens fedeste polotrøje?

fede polotrøjer til mænd

Etro / 1799 / Hop til Shop

Det er efterhånden ved at være en vanesag, at der er Etro på menuen her på Stay Classy, men det ser jeg ikke noget galt i. Etro skuffer nemlig meget sjældent. Og endnu mere sjældent, når det handler om spektakulære polotrøjer, som du ganske bogstaveligt talt ikke finder andre steder i verden.

Da mine øjenæbler fik øje på dette kunstværk, var det øjeblikkelig kærlighed. Hele orange and teal-farvespillet i forenelse med paisley mønsteret er storartet og en Nobelpris værdig.

Bare ved at lade øjnene hvile på den et par sekunder, henledes tankerne til glædelige begivenheder, hvor varme temperaturer og eksotiske rejser står forrest i køen.

Klassisk grøn Paul Smith polotrøje

Paul Smith / 599 / Hop til Shop

Paul Smith er endnu et de klassiske modehuse, der er i stand til at levere klassiske polotrøjer. Måske ikke lige så klassiske som dem du ser fra Ralph Lauren og Gant, men i hvert fald lige så æstetisk tilfredsstillende.

Selvom de minder meget om hinanden, er Paul Smith’s fortolkning af den klassiske polotrøje er en anelse mere moderne, hvor den ikoniske Paul Smith zebra alene tilføjer dette snit.

Grøn er i øvrigt er en herlig farve, som mænd går alt for lidt i. Hvorfor tør jeg ikke sige, da grøn er en af de bedste sommerfarver, hvor der ikke er skruet for meget op for pangvolumen.

Ikonisk rød Lacoste polotrøje

fede polotrøjer til mænd

Lacoste / 699 / Hop til Shop

Afslutningsvist har vi en ikonisk polotrøje fra Lacoste, som du aldrig nogensinde kommer til at gå galt i byen med. Det er en evig klassiker og symbol på den elegante herre, der værdsætter det gode liv under varme himmelstrøg.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!