Jeg behøver efterhånden ikke nævne, at Ralph Lauren er mit all time favoritmærke, når det kommer til den klassiske del af garderoben. Jeg har vel nævnt det 15-20 gange siden Stayclassy.dk så dagens lys.

I denne omgang skal det handle om Ralph Lauren trøjer til mænd. Og 15 af slagsen endda. De 25 Ralph Lauren trøjer til mænd harmonerer i øvrigt meget godt med det faktum, at vi befinder os i den sidste halvdel af efteråret og ganske snart går vintersæsonen i møde. Så er det nemlig om at pakke sig ind.

Helt bevidst har jeg valgt at gøre udvalget varieret. Det vil altså sige du både finder den klassiske Ralph Lauren trøje, men også de lidt mere rå modeller som eksempelvis en cardigan af denim. Derudover er paletten af farver også ganske bred. Det er nemlig en skide god idé at have farver på om vinteren.

Lad os hoppe i prøverummet.

Verdens lækreste Ralph Lauren trøje

fede ralph lauren trøjer til mænd

Ralph Lauren Purple Label / 9999 / Hop til Shop

Vi lægger hårdt og brutal ud med vel nok den fineste Ralph Lauren trøje, du kan få fingrene i. Her går det hele op i en højere enhed. For det første er det Ralph Lauren’s Purple Label, som er det ypperste af det ypperste. Det kan sammenlignes med tøj fra Chanel.

Selve trøjen er en klassisk striktrøje med den ikoniske Ralph Lauren bear. Jeg har selv ejet en del trøjer og t-shirt med bamsen på, men jeg har ikke set en mere boss-bamse end ham her. Og det gør jo blot trøjen endnu federe.

Men 10K for en trøje? Er det ikke lidt voldsomt. Jo, bestemt, men det koster bare, hvis du skal kunne iklæde dig den fineste kashmir, der findes. Og dét er det korte svar.

Bradley Cooper’s rugbytrøje

fede ralph lauren trøjer til mænd

Polo Ralph Lauren / 1199 / Hop til Shop

Du har selvfølgelig set Wedding Crashers. Det er en af de bedste komedier, der nogensinde er lavet. Og en af de mest geniale karakterer er Bradley Cooper i rollen som Sack. Her er to hurtige flashbacks:

Anyway. Du kan næsten regne ud, hvad klokken er slået. For du er selvfølgelig nødt til at eje sådan en rugbytrøje.

Og ja, jeg ved godt, at farverne ikke er helt identiske, men det spiller ikke nogen rolle.

Skrigende gul Ralph Lauren hættetrøje

fede ralph lauren trøjer til mænd

Polo Ralph Lauren / 1199 / Hop til Shop

Jeg er fornyligt trådt ind i 30’erne. Jeg er altså blevet en gammel mand. Men ikke desto mindre er begyndt at klæde mig mere ungdommeligt end mine tyvere.

Og her har jeg i særdeleshed fået en svaghed for hættetrøjer. Alle slags hættetrøjer.

Derfor er det heller ikke overraskende, at denne gule hættetrøje står højest på min liste.

Mørkegrøn Ralph Lauren hættetrøje

fede ralph lauren trøjer til mænd

Polo Ralph Lauren / 1399 / Hop til Shop

Ralph Lauren har altid lavet hættetrøjer, men det er først på de senere år, at deres udvalg er blevet så stort. Kigger på Care of Carl’s udvalg, er det i skrivende stund +40 hættetrøjer at vælge mellem.

Det er ret mange, så det er sikkert ikke kun mig, der har vokset et behov for at gå i de i øvrigt skide behagelige trøjer.

Her er det en grøn udgave af hættetrøjen med den charmerende polobamse på brystet.

Rød Ralph Lauren bomuldstrøje

fede ralph lauren trøjer til mænd

Polo Ralph Lauren / 799 / Hop til Shop

Ralph Lauren er notoriske for farveladetøj. Og det har de altid været. Derfor er denne røde bomuldstrøje heller ikke specielt kontroversiel.

Spørgsmålet er enkelt. Er du til pangfarver eller ej?

Og så pangrød er trøjen i øvrigt heller ikke, hvor jeg er særlig tilhænger af det støvede rids.

Lækker blå Ralph Lauren zip-trøje

fede ralph lauren trøjer til mænd

Polo Ralph Lauren / 1299 / Hop til Shop

Ralph Lauren er vel nok faderen af zip-trøjen. Og af den grund er der heller ikke nogen, der kan lave en mere gennemført zip-trøje, hvor både design og kvalitet går i hånd.

Fordelen ved en zip-trøje er, at den er universel i forhold til sammensætningsmuligheder. Du kan have den indenunder en blazer, men du kan også have den på med shorts på en sommeraften, hvor solen er på vej ned.

Klassisk tynd Ralph Lauren trøje

fede ralph lauren trøjer til mænd

Polo Ralph Lauren / 1199 / Hop til Shop

Jeg tror, at jeg har ejet mere end 20 af disse klassiske Ralph Lauren pullovers.

De er behagelige at have på. Pæne at se på. Og kvaliteten er herlig.

Om du så havde en tidsmaskine og fløj tilbage til 1930, ville du passe ind. Sådan en pullover er nemlig evigt tidløs.

Klassisk hvid Ralph Lauren striktrøje

fede ralph lauren trøjer til mænd

Polo Ralph Lauren / 1199 / Hop til Shop

Hvis man skulle vælge Ralph Lauren’s stærkeste side, ville det ikke være urimeligt at sige deres trøjer. De har en uendeligt udvalg, hvor bundniveauet er højere end det modeverdenens gennemsnit.

Her har du en klassisk hvid striktrøje med fire simple bogstaver, POLO. Ingen i hele verden er i tvivl om, at Ralph Lauren er afsender, men alligevel er trøjen stilren og minimalistisk.

What’s not to love?

Gucci-inspireret Ralph Lauren trøje med tigerhoved

fede ralph lauren trøjer til mænd

Polo Ralph Lauren / 1899 / Hop til Shop

Det er efterhånden ikke overraskende, når selv de helt store modehuse lader sig inspirere, hvis ikke direkte kopiere Gucci. Gucci er bare trendsetter med et fascinerende monopol, der på en eller anden måde formår at være organisk.

Hvad angår denne trøje med tigerhoved, er det svært at argumentere imod det åbenbare faktum, at selv Ralph Lauren er hoppet med på vognen med en outreret kollektion, hvor skæve prints er temaet.

Personligt har jeg ikke noget imod det, så længe det ikke er en direkte kopi. Hvad synes du?

Genial Ralph Lauren striktrøje med mønster

fede ralph lauren trøjer til mænd

Polo Ralph Lauren / 6699 / Hop til Shop

Jeg drømmer tit om at rejse til Peru. At stå på toppen af det faldne inkarige, Macchu Picchu, og lade sig imponere af både naturen og menneskets evne til æstetisk arkitektur.

Og når jeg står der, så vil jeg have denne trøje på. Og der skal stå en lille sød alpaca ved siden af mig. Sådan en her:

Mintgrøn Ralph Lauren striktrøjeralph lauren trøjer til mænd

Ralph Lauren / 999 / Hop til Shop

Mintgrøn er en af de mest undervurderede farver til en herres garderobe. Desværre ser man bare ikke denne farve i gadebilledet. Måske er det Fritz og Poul, som har givet disse farver et dårligt image, men det lader jeg mig nu personligt ikke gå på.

Sådan en mintgrøn Ralph Lauren striktrøje er skide god til at give ethvert outfit format. Du kan bruge trøjen med en blazer og chinos, men også et par jeans og sneakers. Er det ikke smart?

Mørkeblå Ralph Lauren striktrøje med høj hals
ralph lauren trøjer til mænd

Ralph Lauren / 1695 / Hop til Shop

Denne mørkeblå Ralph Lauren striktrøje er som skræddersyet til det danske vinterhalvår. Farven kan gå med hvilke som helst farver og selve designet gør den til en perfekt allround trøje, der hurtigt bliver dit personlige førstevalg.

Ralph Lauren trøje med psykedelisk mønster

ralph lauren trøjer til mænd

Ralph Lauren / 2495 / Hop til Shop

Af de dyrere Ralph Lauren trøjer har vi denne karismatiske sag med et mønster, jeg bedst kan beskrive som værende psykedelisk. Du kan godt fornemme, at hallucinationerne stille og roligt tager til jo længere du kigger på den, ikke?

Okay, måske ikke helt. Uanset hvad er det dog en fortræffelig trøje, som kan bruges året rundt. Dog er den særligt oplagt til en romantisk aften i spisestuen med kaminen tændt.

Stilren orange Ralph Lauren trøje med rund hals

ralph lauren trøjer til mænd

Ralph Lauren / 1095 / Hop til Shop

Som lovet er der i den grad farver på menuen. Og hvilke farve kan toppe en stærk orange? Netop trøjens design er blandt Ralph Laurens mere stilrene til trods for den orange pangfarve. Denne kombination er jeg i øvrigt særlig stor fan af.

Grå Ralph Lauren cardigan med mønster

ralph lauren trøjer til mænd

Ralph Lauren / 1595 / Hop til Shop

Ralph Laurens designere har tilsyneladende ladet sig inspirere af The Big Lebowski. Jeg mener i hvert fald, at der er noget Lebowski-agtigt over designet, selvom adskillige læsere med sikkerhed vil være hurtige til at stille sig uenige.

I forlængelse af Lebowski-referencen, kvalificerer denne cardigan sig også til gruppen af de mest afslappede trøjer, man kan komme i nærheden af. Derudover er det i øvrigt også en skide pæn cardigan, som jeg ikke ville tøve med at have på en fredag aften i byen.

Klassisk beige Ralph Lauren trøje med lynlåsåbning

ralph lauren trøjer til mænd

Ralph Lauren / 999 / Hop til Shop

Både den elegante beige farve og designet gør denne trøje til en ægte Ralph Lauren klassiker. Det er trøjen, som en herre aldrig bliver træt af. Trøjen som herren ikke nænner at smide ud efter adskillige års brug, selvom den simpelthen er slidt op. Trøjen som herren er så glad for, at han til tider har den på i seng.

Okay, det er måske sat på spidsen, men lad os bare blive enige om, at det er en dejlig trøje.

Klassisk marineblå Ralph Lauren trøje

ralph lauren trøjer til mænd

Ralph Lauren / 999 / Hop til Shop

En anden Ralph Lauren klassiker findes også i form af denne rundhalsede lækkerbisken. Trøjens æstetik er til UG med kryds og slange. Derudover kan trøjens bruges til hvilket som helst outfit.

Jeg har selv et par stykker af denne trøje, hvorfor jeg kan fortælle, at den holder i forbavsende mange år. Dog bør du være opmærksom på møl i klædeskabet. Der er ikke noget værre end at have en nykøbt trøje, som er offer for møl efter en måned.

Klassisk orange Ralph Lauren striktrøje

ralph lauren trøjer til mænd

Ralph Lauren / 1295 / Hop til Shop

Det var ikke nok med en enkelt orange Ralph Lauren trøje. Næh, for der er ikke mindre end to af slagsen med i udvalget af lækre Ralph Lauren trøjer til mænd.

I modsætning til den stilrene orange trøje, er denne model i højere grad præget af de mere klassiske elementer. Eksempelvis har striktrøjen det klassiske mønster, som man ser ved mange forskellige modehuse. Sådan en orange striktrøje er fremragende sammen med en brun blazer eller endnu bedre, en Tweed blazer.

Kombinationen af mørke og stærke farver er i øvrigt ganske kendetegnende for de Ralph Lauren outfits, man ser i både deres butikker og kataloger.

Lyseblå Ralph Lauren striktrøje med høj krave

ralph lauren trøjer til mænd

Ralph Lauren / 899 / Hop til Shop

Såfremt du synes det kunne være dejligt at slippe for at skulle gå med halstørklæde, kan du passende gå efter en striktrøje med høj krave. Det kunne eksempelvis være denne elegante model i lyseblå.

Nogle vil argumentere for, at farven er mindre mandlig, men det synes jeg egentligt er noget vrøvl. Der findes ikke farver, som er mindre eller mere mandlige. Til gengæld findes der mænd, som er mere usikre på sig selv end andre.

Lyserød Ralph Lauren trøje med rund hals

ralph lauren trøjer til mænd

Ralph Lauren / 999 / Hop til Shop

Og apropos farver som nogle herrer synes er blandt de mindre mandlige, er vi nået til denne herlige lyserøde trøje med rund hals. Læg mærke til at trøjens lyserøde farve er kombineret med det melerede udtryk, som jeg efterhånden har givet udtryk for, at jeg er ganske begejstret for.

Meleret grå Ralph Lauren trøje

ralph lauren trøjer til mænd

Ralph Lauren / 849 / Hop til Shop

Og helt tilfældigt har vi endnu en meleret Ralph Lauren trøje, som denne gang er i grå. Designet er klassisk, enkelt og pænt. Hvad mere kan man forlange?

Elegant Ralph Lauren cardigan i denim

ralph lauren trøjer til mænd

Ralph Lauren / 1395 / Hop til Shop

Det var forelskelse ved første blik, da mine øjne fangede denne elegante cardigan, som er lavet af det mindre elegante materiale, nemlig denim. Denim er som regel associeret med rå beklædning, hvorfor det er særligt dejligt at falde over en cardigan, som formår at kombinere denim med elegance.

Prismæssigt befinder vi os relativt lavt. Det skyldes, at det er Ralph Laurens undermærke, Denim & Supply, som står printet i nakken. Det ændrer dog hverken ved den gode kvalitet eller det herlige design.

Eksklusiv Ralph Lauren striktrøje i hvid

ralph lauren trøjer til mænd

Ralph Lauren / 1195 / Hop til Shop

Hvide striktrøjer behøver ikke ligne hinanden. De behøver ikke have det sædvanlige strikmønster eller den samme krave, hvilket jeg tit synes er tilfældet.

Tag eventuelt et kig på denne eksklusive striktrøje, som skiller sig fornemt ud af mængden med sine høje krave, brune knapper og blanke overflade, som overtages af en pæn rillet afslutning. Striktrøjen er perfekt til skiferien, julen, hverdagen, weekenden, ja, hvornår det skulle være. Bare det er koldt.

Blå Ralph Lauren trøje med bamse

ralph lauren trøjer til mænd

Ralph Lauren / 2495 / Hop til Shop

Du kender garanteret godt Ralph Lauren-bamsen. Den figurerer både på Ralph Lauren t-shirts, trøjer og sågar bukser. Den er skide sød og fremragende til at gøre kvinder bløde i knæene.

Har du sådan en blå bamsetrøje på med en matchende blå blazer, kan du være sikker på at første date vil gå som smurt. Trøjen er selvfølgelig lidt dyrere end de andre, men det skyldes en helt særlig sammensætning af bomuld, lærred, kashmir og uld. Med andre ord er den skide behagelig at have på.

Blå Ralph Lauren striktrøje med lynlåsåbning

ralph lauren trøjer til mænd

Ralph Lauren / 999 / Hop til Shop

Blå er min yndlingsfarve og derfor slutter vi også af med en trøje i denne farve. Designet har allerede været på banen længere oppe, hvor jeg eksempelvis talte varmt om den klassiske beige model. Her er striktrøjen blot i en anden flot farve, som enhver herre ligeledes ville komme til at sætte høj pris på.

Det kan der vist ikke rafles om.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!