Kenzo er mit nye yndlingsmærke

Jeg har altid været en sucker for den eksklusive herremode, hvor der er lagt vægt både på design og kvalitet. Kvalitet over kvantitet er som bekendt også det mantra, jeg lever efter.

Af den grund bliver jeg heller aldrig religiøs fan af H&M, Zara og hvad der ellers er af modehuse, som lægger vægt på billig herremode, der ser tilforladelig ud.

Det er min klare erfaring, at ét dyrt stykke påklædning giver en langt større glæde end fire billige.

Desværre er der ikke så mange, der deler denne opfattelse. At vælge den billige løsning er meget lig den mentalitet, der hersker i Danmark, hvor vi gerne får stiv bandit ved tanken om ophørsudsalg med rabatprocenter på 70%.

Det er også derfor, at Jensen’s Bøfhus ikke allerede er lukket ned for længst. Danskerne er nemlig stadig kåde ved tanken om ad libitum isbuffet.

Nå, men inden det bliver for meget prædiken, må jeg hellere komme til sagens kerne: nemlig eksklusiv herremode og et af mine nye yndlingsmærker.

Og som overskriften allerede har afsløret, er det Kenzo, der er tale om.

Det velrenommerede franske modehus har i mange år været et internationalt symbol på dét, der spiller.

For mit vedkommende er det først fornyligt, at jeg for alvor har fået øje på Kenzo. Men hvorfor?

Der er flere gode grunde til min begejstring for Kenzo, men den primære grund er, at jeg ganske enkelt elsker deres tigerlogo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STAY CLASSY VLOG (@stayclassydk) on

Kenzo-tigeren råber og skriger POWER! Der er format over den.

Og så elsker jeg det unikke touch, den farverige tiger kan give til en ellers helt klassisk grå hættetrøje, som snildt kunne være kedelig og forudsigelig at kigge på.

Og sådan har Kenzo-tigeren evne til at tilfredsstille over hele linjen.

Hvad end det er fodtøj, trøjer, tasker eller t-shirts, er der spændende sager at vælge mellem.

I forlængelse af min Kenzo hættetrøje, vil jeg lige tillade mig at henvise til et par andre lækkerbiskener, som står øverst på ønskesedlen.

Genial Kenzo t-shirt

kenzo t-shirt med tiger

Som religiøs t-shirt fanatiker kan der ikke herske nogen som helst tvivl om, at denne Kenzo t-shirt bør være fastintegreret del af min dagligdagsgarderobe.

Det der imponerer mig mest ved Kenzo er evnen til at balancere det outrerede med det klassiske og enkle.

For selvom den farverige tiger kan være voldsom, bliver det ikke for voldsomt. And I like that!

Lad mig i øvrigt vise en anden afdeling af Kenzo, som jeg ligeledes er tilhænger af.

kenzo yndlingsmærke

Nemlig deres rygsække.

Jeg elsker deres stilrene designs, hvor man alligevel ikke er i tvivl om, at Kenzo er afsender. Igen har Kenzo’s designere fundet en mellemvej, hvor det hverken er for meget eller for lidt af det gode.

For mig personligt er sådan en rygsæk interessant, da jeg altid er på farten i forbindelse med min videoer på YouTube, hvor jeg har mit kameraudstyr med mig. Selvfølgelig er det ikke en rigtig kamerataske, men jeg kan godt lide variation, så det ikke altid er den samme, jeg har på nakken.

Men det stopper ikke her. Der er mere på tapetet!

I fodtøjsafdelingen er der nemlig også lækkerier at finde. Helt konkret er det espadrillos, der er på menuen.

kenzo yndlingsmærkeEfter min mening laver Kenzo nogle af de flotteste espadrillos, der kan købes, hvor du vel at mærke ikke holdes for nar for dine egne surttjente penge.

Her har du en gylden mellemvej, hvor du får luksuskvalitet og luksusdesign til en pris, der er medgørlig.

I forhold til designet er jeg, endnu en gang, tosset med den farverige Kenzo-tiger, som igen gør skoene unikke og i det hele taget bare skide fede.

Da jeg er bosiddende i Lissabon, hvor det gode vejr er en hel del mere tilstedeværende end hjemme i Danmark, er jeg størst tilhænger af disse espadrillos i den hvide, men de findes også i blå og sort.

I det hele taget har Kenzo meget at byde på, og i øjeblikket går det rigtigt hurtigt for dem, når det kommer til at udvide deres kollektioner med interessante items.

Hvis jeg skulle vælge én del af Kenzo-garderoben, jeg holder mest af, må det næsten være deres trøjer, som jeg allerede har lavet en artikel om fornyligt. Jeg kan også afsløre at min grå Kenzo hættetrøje lynhurtigt blev min go to favorittrøje, som jeg iklæder mig ved enhver lejlighed.

Dette billede er i øvrigt taget i en voldsomt charmerende by i Portugal ved navn Obidos, hvor du med fordel kan se både Kenzo-trøjen og mig in-action.

Nu mangler jeg blot at udvide min Kenzo-kollektion med lynets hast, men først skal jeg lige lave et hurtigt SMS-lån (:D).

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!